Düğünüme 1 hafta kala

• Konu Sahibi Konu Sahibi sl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar çok stresliyim düğünüm eşimin memleketinde olacaak. Otelde düğünüm olacak yakın akrabalarım felan gelicek şehirdışı oldugu için nişanlımın ailesi , ailem ve akrabalar için düğünümün oldugu oteli ayarladı. Ben çok utanıyorum ilk gece bişe yasamak istemiyorum. Cinsel deneyimim yok çok korkuyorum. 1 gece otelde kalıp balayına gidicez. Nişanlıma bu konuyu açamıyorum bu zamana kadar hep reddettim yakınlaşmak istediğinde. Üstelik ilişkiye girmek çok zor oldugunu söylüyorlar Napıcam bu konuda bilmiyorum.

Son düzenleme:
Canım akışına bırak.
Yaşadığın stres çok.normal.
Ama.o.gece herşey kendiliğinden gelişiyor.
Sana tavsiyem.kas gevşetici iç bir kaç saat önce.
Belki olmaz, o gece konuşur balayına ertelersiniz

Canım akışına bırak.
Yaşadığın stres çok.normal.
Ama.o.gece herşey kendiliğinden gelişiyor.
Sana tavsiyem.kas gevşetici iç bir kaç saat önce.
Belki olmaz, o gece konuşur balayına ertelersiniz
tavsiyenize uyucam ilk gece bir şey yaşamak istemiyorum

Önsevişme yaşanıp da girilirse kadından zevk suyu gelirse hiç acı vermiyor.Ben 2 kere yaşadım ikincisinde zevk suyu gelmedi acı çektim biraz ama o da dayanılmayacak bir acı değil.Kızlık zarı konusuna gelince de o da acıtmıyor ve oluk oluk kan akmıyor yarım saat sonra geçiyor ama ped takmak gerekiyor.

Niye şimdiden bu kadar şartlanıp kafanıza takıyorsunuz?

bence ertelemeyin ilk gece olsun bitsin sonra erteledikce daha büyük sorunlar oluyor ertelemeler bitmiyor ilerde keşke dememek için herşey zamaninda güzel diye dusunuyorum

Arkadaslar çok stresliyim düğünüm eşimin memleketinde olacaak. Otelde düğünüm olacak yakın akrabalarım felan gelicek şehirdışı oldugu için nişanlımın ailesi , ailem ve akrabalar için düğünümün oldugu oteli ayarladı. Ben çok utanıyorum ilk gece bişe yasamak istemiyorum. Cinsel deneyimim yok çok korkuyorum. 1 gece otelde kalıp balayına gidicez. Nişanlıma bu konuyu açamıyorum bu zamana kadar hep reddettim yakınlaşmak istediğinde. Üstelik ilişkiye girmek çok zor oldugunu söylüyorlar Napıcam bu konuda bilmiyorum.
Esin sana gerektiği kadsr ozenli davranirsa ve tabiki sende istekli olursan nasıl oldugunu anlamazsin bile. Etrafını çok dinleme. Herkesin hikayesi farklıdır. Ben gercekten istedigim an yaptim ve nasil oldu anlamadim bile. Çok kolay . Merak etme.

Hemen ilk gece olacak diye bir kanun yok ...sonraki geceler de var

Ağrı yok gerçekten, rahat ol. Biraz sızlıyor sadece o da dayanılmayacak gibi değil. O gece illa her şeyi yapmak zorunda değilsiniz alıştıra alıştıra gidin bence. Kan ya da pedlik bir durum da yoktu kendi tecrübelerimde

ilişki yaşamak istemiyorsan neden evleniyorsun ki?
hem evlenip hem de evlilik sorumluluklarından kaçmak oldukça bencilce.
evliliği erteleyin o zaman çünkü onca zaman kendini tutan nişanlın da ilk gece olsun isteyecektir.

Öncesinde balayında yaşamak istediğinizi belirtin. Adam o gün için kendini hazırlayıp da sonra hayal kırıklığı yaşamasın. Endişeli olduğunuzu da söyleyebilirsiniz. Belki kendisi sizi rahatlatacak. Kafanızda kurmayın. Ki dünya bunun üstüne kurulu abartmayın. Canınız yanacakmış filan ne oldu yani el bebek gül bebek mi büyüdünüz? Rahat olun rahat.

Öncesinde balayında yaşamak istediğinizi belirtin. Adam o gün için kendini hazırlayıp da sonra hayal kırıklığı yaşamasın. Endişeli olduğunuzu da söyleyebilirsiniz. Belki kendisi sizi rahatlatacak. Kafanızda kurmayın. Ki dünya bunun üstüne kurulu abartmayın. Canınız yanacakmış filan ne oldu yani el bebek gül bebek mi büyüdünüz? Rahat olun rahat.
şuan balayına gidiyoruz bişe yaşamadık ikimizde çok yorgunduk. Uyuduk.

Yine mavi bir topik daha ya bu nu bizde yapabiliyor muyuz daha iç açıcı bir renk tonu

Önsevişme yaşanıp da girilirse kadından zevk suyu gelirse hiç acı vermiyor.Ben 2 kere yaşadım ikincisinde zevk suyu gelmedi acı çektim biraz ama o da dayanılmayacak bir acı değil.Kızlık zarı konusuna gelince de o da acıtmıyor ve oluk oluk kan akmıyor yarım saat sonra geçiyor ama ped takmak gerekiyor.
Pes neden

Back
X