Profili kapali, ben burada konu acmadim diyor sorunlarla ilgili. Hatirlamiyorum ben.
Evet dogru hatırlıyorsunuz. Ama sadece bi konudan benim her dk ezen kaprisli biri olduğumu çıkarmayın. Keske yüz yüze gelme şansımız olsada kendimi güzel bi şekilde ifade edebilsemBabaannesi annesini eziyordu hatta babaannenin kardeşi de eve gelmişti o da annesine eziyet ediyordu,çok iddialaşmak istemiyorum ama ben o üye olduğuna neredeyse eminim.
Evet dogru hatırlıyorsunuz. Ama sadece bi konudan benim her dk ezen kaprisli biri olduğumu çıkarmayın. Keske yüz yüze gelme şansımız olsada kendimi güzel bi şekilde ifade edebilsem
Gerçekten o çocuğu süründürdün mü şoktayım şuan yaaa bak işte yine ucuz hesaplar yine yine yine...Evet dogru hatırlıyorsunuz. Ama sadece bi konudan benim her dk ezen kaprisli biri olduğumu çıkarmayın. Keske yüz yüze gelme şansımız olsada kendimi güzel bi şekilde ifade edebilsem
Şuan gerçekten şoktayımbenilyeda ben senin eski konularını hatırlıyorum,nişanlın görüşmek için can atıyordu sen erteleyip duruyordun,cepte görüp çok üzüyordun nişanlını,hatta baban anneni,abin yengeni sen de nişanlını hiçe sayıyordun filan. Kv oğlunu çok üzdüğün için bozmuş olabilir nişanı,böyle dandik mevzudan nişan bozulmaz çünkü.
E ben profiliniz kapalı dediğimde "Ben burada sorunları yazmadım hic" demediniz mi?Evet dogru hatırlıyorsunuz. Ama sadece bi konudan benim her dk ezen kaprisli biri olduğumu çıkarmayın. Keske yüz yüze gelme şansımız olsada kendimi güzel bi şekilde ifade edebilsem
Nasil yani beyaz esya ve yatak odasini aldiniz ve o esyaya eltiniz yerlesecek boyle yuzsuzluk olmaz, gidinn alin o evden onlari biran oncrAzıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
E ben profiliniz kapalı dediğimde "Ben burada sorunları yazmadım hic" demediniz mi?
Valla helal olsun iyi hafıza varmış. Ben bu konunun en başında yazdim, bir üyenin profili kapaliysa bir kocaman ACABA geliyor bana.Tatlım daha az önce konunda nişanlına aşık olmadığını sırf iyi bir insan olduğu için evleneceğini yazmışsın,ev bakmaya dair gitmeye gönüllü olmadığını eklemişsin. Şimdi ayrılınca mı kıymetli oldu??
Bir tane oğlum var bilsem ki sevilmediği bir ilişkide ,ben de ayırmak için elimden geleni yapardım.
benilyeda ben senin eski konularını hatırlıyorum,nişanlın görüşmek için can atıyordu sen erteleyip duruyordun,cepte görüp çok üzüyordun nişanlını,hatta baban anneni,abin yengeni sen de nişanlını hiçe sayıyordun filan. Kv oğlunu çok üzdüğün için bozmuş olabilir nişanı,böyle dandik mevzudan nişan bozulmaz çünkü.
Kaynana nerden bilsin oğlunun sevilmedigini?Tatlım daha az önce konunda nişanlına aşık olmadığını sırf iyi bir insan olduğu için evleneceğini yazmışsın,ev bakmaya dair gitmeye gönüllü olmadığını eklemişsin. Şimdi ayrılınca mı kıymetli oldu??
Bir tane oğlum var bilsem ki sevilmediği bir ilişkide ,ben de ayırmak için elimden geleni yapardım.
Kaynana nerden bilsin oğlunun sevilmedigini?
Sana zahmet arayıp bulduysan ekler misin buraya? Bir okuyalım konu sahibinin "Ben sorunları bu foruma hiç yazmadim" dediği konuları.Ben anlaşılabileceğini düşünüyorum,arada aşk olan ilişkiler farkedilir. Yukarda benilyeda diye aratın,konusahibinin biçok konudaki anlattıklarını okuyun,anlarsınız.
Ne ölmesi ya yasa yasa gözün aydın ac gözlü insanlardan kurtulmuşsunÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Git evine al eşyalarınıAynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
Ailen olgunluk göstermiş herşeyinizi yapmış. Yol yakınken kurtulmuşsun şükret ailenin arkasında durmuşsun, çok üzülebilirsin için yanar evet ama emin ol böyle insanlar evlendikten sonra çok daha fazla sorun çıkarıyorlar.Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Ne diyo yani ayrilmayalim mi diyoAzıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
Ben o sorunları hiç burda yazmadım dedigim mesajda örnek sorunu yazdım zaten. Hiç bir sorunumu yazmadım demedim. Siizib için açarım gizliligi bakınSana zahmet arayıp bulduysan ekler misin buraya? Bir okuyalım konu sahibinin "Ben sorunları bu foruma hiç yazmadim" dediği konuları.
Burada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum
Ben o sorunları hiç burda yazmadım dedigim mesajda örnek sorunu yazdım zaten. Hiç bir sorunumu yazmadım demedim. Siizib için açarım gizliligi bakın
Sen hayır dilemeyince hayırlı geçmiyomuymuş cuması, tövbe tövbe ya ezdirme kendini git al neyin varsa acını yaşa ama dik dur eğilme karşılarında oturdular eve kim geçeçek muhabbeti yapacak kadarda karaktersizler ağlayanın malı gülene hayır getirmez nişanln adam olsaydı sen bu durumda olmazdınBurada actıgım bi konu yok o mevzularla alakalı
Ufak tefek konular işte cuma günleri aramıyormuşum hayırlı cumalar demiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?