- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
KEndime yediremiyorum bunu yapmayı
O daha kötü olmuş sebep neydi peki? Yani biraz işin bahanesi gibi olmuş iş kuaföre gelene kadar yeni mi aklına gelmiş o süreçte korumadıysa çok daha önceden bitirebilirdi.Sen yine 2 hafta kala atmisin. Komsumuzun kizi düğün günü kuaförde atti nisani. Nisanlisinin sessiz kalmasi,olaylara karışmaması ailesine karsi korumamasi vs nedeniyle. Millet düğüne gitti ama geri dönüldü düğün iptal diye.
Keske zamanında bende bozsaydım diye kafayı vuran benim yerimde olmadıgınız icin okdr sanslısınızkiÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Amaç rezil etmekti sanırım yapmışta helal belki utanırlarO daha kötü olmuş sebep neydi peki? Yani biraz işin bahanesi gibi olmuş iş kuaföre gelene kadar yeni mi aklına gelmiş o süreçte korumadıysa çok daha önceden bitirebilirdi.
Ya hu kendi aldığınız eşyayı niye bırakıyorsunuz, bırakın gururu melankoliyi. Gidin eşyaları çıkarın o evden. Kırar dökerim de yine kimseye yar etmemAzıcık hatrım varsa o eve sokturma dedim esyaların hepsini sat beyaz esyaları yatak odasını ben almıstım onlarıda sat mobilyadan edecegin zararı karsıla dedim hiç bişey istemiyorum yeter ki emegime bi gram saygınız olsun dedim . Bırakma o zaman evini dedi
Aldıklarını geri isteÇok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Onlar altınları istemeye utanmıyr siz eşyalarınızı istemeye mi utanıyorsunuz?KEndime yediremiyorum bunu yapmayı
Masraflar yüzünden değil ucuz hesaplar yüzünden sıkıntı yaşanıyor.Şunu da yazmadan geçemiycem, düğün dönemi masrafları yüzünden çok fazla sıkıntı yaşanıyor, yazık gerçekten.
Yoo gereksiz abartılı bir sürü masraf yapanlar yüzünden de yaşanıyor. Her işi gösteriş için yapanlar yüzünden deMasraflar yüzünden değil ucuz hesaplar yüzünden sıkıntı yaşanıyor.
Kime göre gereksiz neye göre gereksiz.Sen gider gerçek tektaş alırsın 3-5 bine bana göre o gereksiz yani.Her bölgenin bir adeti olur bunlar gösteriş gereksiz değildir bunu yapmayacak olanda o ailenin kapısına gitmez.Yoo gereksiz abartılı bir sürü masraf yapanlar yüzünden de yaşanıyor. Her işi gösteriş için yapanlar yüzünden de
Hanımefendi size ne hayır da. Benim düşüncem bu. Neyin gerekli neyin gereksiz olduğu da kişiye göre değişir evet. Adet bilmem ne diye diye insanlar borç içinde evlenip huzursuz oluyor.Kime göre gereksiz neye göre gereksiz.Sen gider gerçek tektaş alırsın 3-5 bine bana göre o gereksiz yani.Her bölgenin bir adeti olur bunlar gösteriş gereksiz değildir bunu yapmayacak olanda o ailenin kapısına gitmez.
Kime göre gereksiz neye göre gereksiz.Sen gider gerçek tektaş alırsın 3-5 bine bana göre o gereksiz yani.Her bölgenin bir adeti olur bunlar gösteriş gereksiz değildir bunu yapmayacak olanda o ailenin kapısına gitmez.
Siz adetleri gereksiz bulabilirsiniz herkes bu düşüncede değil bundan bahsettim bende derdim sizle tartışmak değil tanık olduğum evlilikleri görerek dedim sorun ucuz hesaplar diye ki konuda tam böyle kına masrafını siz yapın deyip karşı tarafa kabul ettirip sorun çıkarmak ucuz hesaptır başka birşey değil.Hanımefendi size ne hayır da. Benim düşüncem bu. Neyin gerekli neyin gereksiz olduğu da kişiye göre değişir evet. Adet bilmem ne diye diye insanlar borç içinde evlenip huzursuz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?