Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Size göre evet

Kendi imkanin ile aldığın herseyi git al bırakma basimin gozumun sadakasi olsun sana bu esyalar de arkana bakma çık gel evine sonra da yeni sayfa ac sana orda gün yüzü yoktu zaten esin annesinin agzina bakiyor simdiden belli etmis kendini kurtulmussun

Hanımefendi kendi paranızla aldığınız mobilyayı neden satıyor?
Ya biraz mantiginizla hareket edin lütfen mobilyaciya uygun bi dille anlatıp iade yapmasını isteyin.
Yapamıyorsanız satın yani.
Neden elti gidip de kullanacak saf olmayın.

Bence bir adım atmayın. Üzücü bir durum tabii ki evinizi o kadar dosedikten sonra. Ama seviyesiz insanlarla bir ömür geçmez. Evden kendi aldığınız şeyleri alın hiçbir şey bırakmayın kimseye

O daha kötü olmuş sebep neydi peki? Yani biraz işin bahanesi gibi olmuş iş kuaföre gelene kadar yeni mi aklına gelmiş o süreçte korumadıysa çok daha önceden bitirebilirdi.
Aslinda cok tartismalar olmus oluyordu ama iste sabrediyor insan biryere kadar. Herkesinde bir sinir dayanma eşiği var. Sigara icmek istemis sanirim. Normalde de icen biri. Sigara yuzunden kuaförde tartisma cikmis. Tek bildiğimiz bu. Dayanamamis simdiden sen beni erdiriyorsun diye atmis

Annemi alttan alın nedir pardon da? Bu gencecik kız menapozdan ona buna saran kompleksli kadını alttan almak zorunda mı? Nişanlının aklı başına gelir de sen o zaman ya onu tamamen unutmuş başkasıyla flört ediyor ya da nişanlı falan olursun.Şükret ve taviz verme.Taviz tavizi doğurur.

Baştan sorunlu başlayan evlilikler hep sorunlu devam ediyor yada etmiyor bitiyor. Onun için kararınızın arkasında durun.Aileyle olan sıkıntılı durumlar hep katlanarak devam eder. Siz de hiçbir zaman huzurlu mutlu olamazsınız.Onun için ayrıldığınıza çok üzülmeyin. Eşyalarınızı asla bırakmayın derim.

Yahu çocuk adam gibi adamsa niye nişanı atıyorsun? Şimdilik eyvallah çekseydin sonra zaten gerekeni yapardın.

Bazen ayıya dayı demeyi öğrenin lütfen. Her zamsn ayıya ayı denilmez.
bu adamdan kendine koca mı yapsın bu kızcağız? ne koca meraklısısınız arkadaş kendinize saygınız olsun biraz! İnsanlara ne kadar kötü akıl varsa vermeye gelmişsiniz siteye resmen.Adam gibi adammış, peh! Pısırığın teki.Daha şimdiden ezdiriyor kızı.

Aynaları bile duvara ben çaktım. Şimdi eltim gececekmiş o eve esyalar boşa gitmesin diye. Eltimin ilk işide beni engellemek olmuş hakkımı helal etmiyorum ahım cıkar dimi elbet
yerinde olsam gider parasını ödediğim ne varsa alırım ya kendim kullanırım ya da fakire fukaraya dağıtırım beni bu adamdan bu aileden kurtardı diye sadakam olur.

bence herseyde bir hayir var.
bak baştan kopması daha iyi.
ben böyle arkamda olmayan bir adamla evlendimde (eski eş)başıma gelmeyen kalmadı .
emin ol birgün iyilik olmuş diceksin
emin ol rabbim en hayırlısını yazmıştır.
Ser görünen hayırdır bazen.

aynen öyle ya yazık olmuş bence.. konu sahihibi keşke ayrılmasaymış sadaka verilecek bi durum göremedim ben..

Nişanlısı doğru kişi olsa sevdiği insanın yanında olurdu ailesini karşısına alsını savunmuyorum ama sevdiği için direnip orta yolu bulabilirdi. O yüzden bu küçük bahaneler ile biten bir ilişki için konu sahibi sadaka vermeli çünkü doğruyu bulmak için ona neden sunulmuş. Şahsi fikrim tabi başkası başka düşünür bilemem.

önce üzüntünüzü yaşayın. travmayı atlattıktan kendinize geldikten sonra ne kadar hayırlı olduğunu göreceksiniz.

benilyeda ben senin eski konularını hatırlıyorum,nişanlın görüşmek için can atıyordu sen erteleyip duruyordun,cepte görüp çok üzüyordun nişanlını,hatta baban anneni,abin yengeni sen de nişanlını hiçe sayıyordun filan. Kv oğlunu çok üzdüğün için bozmuş olabilir nişanı,böyle dandik mevzudan nişan bozulmaz çünkü.

Profili kapali, ben burada konu acmadim diyor sorunlarla ilgili. Hatirlamiyorum ben.

Git o evde neyin var neyin yoksa topla. Sonra çarp kapıyı çık. Ha ille ölmek istiyosan da daha onurlu şeyler ve insanlar için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…