Düğünüme 2bucuk ay kala terkedilmekkk! :((

Bacımı bu kadar çabuk soğutanlar utansın :KK14: Sakin olacak tabii, alnı ak. Elin manyağına denk geldi diye aylarca yas tutacak hali yok, aksine evlenmeden kurtuldum diye bayram yapacak :D

Tabiki canım, adam bana aileme namussuz damgası yapıstırıcak, bende ah sevgilim diye aylarca yas tutacagım, uzuluyorum uzulmesine ama en fazla 1 aylık süreç, hem çalışıyorum da ailem de yanımda, daha nolsun gitsin o yas tutsun :KK14:

Nedenki ? Bana bunu yaşatan adamın aldatmakla suclayan birinin arkasından yas tutmadıgım icin mi ? Tabiki uzuluyorum bir bucuk sene herseyi paylastık, ama cabuk sogurum.
herkeste karbiratör olmaz kimisinde bu bacım gibi nofrost var en a plusından afferim hatun bende sen gibi olmak siterim Allah muhafaza başıma bir iş olursa bir gün sen kadar soğuk olmak..:KK50:

herkeste karbiratör olmaz kimisinde bu bacım gibi nofrost var en a plusından afferim hatun bende sen gibi olmak siterim Allah muhafaza başıma bir iş olursa bir gün sen kadar soğuk olmak..:KK50:

Boyle bir haksızlıkla edepsizlikle karsılasınca mecbur benim nofrostu calıstırmak zorunda kaldım, şu yaşadıgımı kimse yaşamasın, hele ki evlilik arefesinde :KK43:

Boyle bir haksızlıkla edepsizlikle karsılasınca mecbur benim nofrostu calıstırmak zorunda kaldım, şu yaşadıgımı kimse yaşamasın, hele ki evlilik arefesinde :KK43:
Tabiki en doğrusunu yapıyorsun da senin gibilerine kk da az rastlıyoruz ondan şaşırdım. Var mı bir gelişme ex le ilgili

Tabiki en doğrusunu yapıyorsun da senin gibilerine kk da az rastlıyoruz ondan şaşırdım. Var mı bir gelişme ex le ilgili

Hayır yok whatsappta sevgi sozleri paylasıyor durumunda o kadar :)

ya canım aslında sinirleriniz yıpranmış belli ben gelinlik üzerimde kendimi odaya kapatmıştım evlenmiyorum istemiyorum diye. düğün günü kavga etmiştik incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden dolayı. Zaman bırak şimdi boş verdim dersin ama kalbin ne diyor aklın değil. Eminim ki halen çok seviyorsun oda seni. Yıpratmayın kendinizi de ilişkinizi de zaman her şeyin ilacıdır.

O güven sorunu herzaman olucak bazı erkekler kıskancligin verdigi öfke anında ne dediklerini duymaz sende seviyorsan sayet yapıcı olmaya çalış emin ol öfkesi dinince yaptiklarina pisman olup özür dileyecek fazla detaylara takilma mutlulugun icin

Oha ya pes. Ne iğrenç varlıklarmış bunlar yaa vallahi Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bitmiş. Hayır yap sevabına. Allah kurtarmış.

Oha ya pes. Ne iğrenç varlıklarmış bunlar yaa vallahi Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bitmiş. Hayır yap sevabına. Allah kurtarmış.

Nisanlilik evresinde boyle seyler olur benden size nasihat,sinirlenince yuzuklerinizi cikartmayin, bu bi sebep olmamali .
Insan bi alevle yapiyor sonrasi cok buyuyor.
Evliliktede olur boyle gerginlikler bence biraz birbirinizi uzmek icin yapmissiniz,
Cok buyutmeyin guzelce karsilikli oturup konusun, istemedigin seyleri anlat bi daha tekrarlamamasini soyle.
Belki bu kiskanclik olayinda kafasina bi sey takildi sorgulayip durdu.
Sor bi bakalim.

Canım sana güvenmemesi hata tamam ama sende o şekilde fevri davranmamalıydın. Bu ayrılık değil bi kere barışırsınız ama ikinizin de fedakarlık yapması gerekecek.eğerbu şekilde devam ederseniz üzülerek söylüyorum ki evliliğiniz yürümez.
Helal olsunsana yikici degil toparlayici olmak lazim.
Evli olunca boyle bosaniyorlar . Hatayi oturup konusun affi olayacak bi seyse tamam.
Bende 10 yillik evliyim insan nelerle karsi karsiya geliyor, sorunlar her evde olur.guzel gunlerde olur.
Mutlumusun tamam.

ne oldu aradımı bırdaha??
ya kızlar unutur muyum sizce kızlaar unutuluyor mu, biri vardı, çok sevdi ve aşıktı, karşımda heyecandan eli titriyordu, bir dediğim ik olmuyordu, onun yanındayken vitrine göz ucuyla bakmışsam ertesi gün vitrinde ki aykakkabı önümde olurdu, annesi yemek yapar gönderirdi bana, bu zamana kadar etrafımda bu derece sevip saygı gösteren görmedim, namusu gibi görüyordu, öyle de koruyordu,saygılı anlayışlı merhametli bi mizacı vardı, geçmişte kötü alışkanlığı olmuş, annem falan da istemedi o zamanlar, ben de bıraktım ama o vazgeçmedi, üni okuyordum, ona üniyi bıraktığımı söylemiştim bir sene sonra beni o şehirde gördü yüzünde güller açtı, kızmadı bile, 3 kez bnm yaşadığım şehre geldi görüşmedim, gitmemem için yalvardı başka kapıya dedim, ama ayrılmam gerek die düşünüyordum, yoksa bana attığı ilk mesaj, fotosu, mektubu, hediyeleri hepsi hala duruyor, dört sene olacak nerdeyse, neyse bir buçuk sene önce üniyi bırakıp memleketime gittiğimi düşünürken sinema salonunun önünde başka erkekle gördü, aradı akşam kör olsaydım da görmeseydim dedi,ilk tanıştığımızda sigara içiyordu ama bnm yanımda içmezdi o derece saygılıydı, ben bir senedir pişmanım ve o bir senedir istemiyor, şimdi başkasıyla, ama ben unutamıyorum, ona kötü davrandım ama davranmak zorunda olduğumu sanıyordum, cahillik, unutamıyorum çok kötüyüm, gene açtım gönderdiği ilk mesajı,ben onu hep sevdim ama söylemedim

ya kızlar unutur muyum sizce kızlaar unutuluyor mu, biri vardı, çok sevdi ve aşıktı, karşımda heyecandan eli titriyordu, bir dediğim ik olmuyordu, onun yanındayken vitrine göz ucuyla bakmışsam ertesi gün vitrinde ki aykakkabı önümde olurdu, annesi yemek yapar gönderirdi bana, bu zamana kadar etrafımda bu derece sevip saygı gösteren görmedim, namusu gibi görüyordu, öyle de koruyordu,saygılı anlayışlı merhametli bi mizacı vardı, geçmişte kötü alışkanlığı olmuş, annem falan da istemedi o zamanlar, ben de bıraktım ama o vazgeçmedi, üni okuyordum, ona üniyi bıraktığımı söylemiştim bir sene sonra beni o şehirde gördü yüzünde güller açtı, kızmadı bile, 3 kez bnm yaşadığım şehre geldi görüşmedim, gitmemem için yalvardı başka kapıya dedim, ama ayrılmam gerek die düşünüyordum, yoksa bana attığı ilk mesaj, fotosu, mektubu, hediyeleri hepsi hala duruyor, dört sene olacak nerdeyse, neyse bir buçuk sene önce üniyi bırakıp memleketime gittiğimi düşünürken sinema salonunun önünde başka erkekle gördü, aradı akşam kör olsaydım da görmeseydim dedi,ilk tanıştığımızda sigara içiyordu ama bnm yanımda içmezdi o derece saygılıydı, ben bir senedir pişmanım ve o bir senedir istemiyor, şimdi başkasıyla, ama ben unutamıyorum, ona kötü davrandım ama davranmak zorunda olduğumu sanıyordum, cahillik, unutamıyorum çok kötüyüm, gene açtım gönderdiği ilk mesajı,ben onu hep sevdim ama söylemedim

Ya yazık şu kız konu açacak açamıyormuş. Bir yöneticiye mesaj at bari, böyle konu dışı mesaj yazmaktan ceza yicen yoksa.

Back
X