Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Sakın öyle bir hata yapmayın..Ben de gittim ve eşim istifa etmemi istedi. Daha laf ağzından çıkmadan ağzına tıkadım.

Lütfen bunca emeğinizi boşa harcatmayın. Denizli İstanbula çok uzak değil rahatlıkla siz de o da gidip gelebilirsiniz.

Bu mesele ikinizin mesesi Ailesi karışmasın.

Ailenizin emeğini, kendi çabanızı unutmayın.

Kizlar bosa burda birbirimize girdik tartistik kendi aramizda vallahi konu sahibi yine uc dort cevap vermis cekilmis bazi uyeler uyarinca dikkatimi cekti benimde yine konu nisanli ve ailesi. Ama devami yok biz tartistigimizla kaliyoruz hani sonucu bile yazmiyor. Ilk dakilarda gidiyorum tamam dedi o kadar.ki ben gidecegine inanamadim pek zaten kararli olsa zaten konu acmazdi. Giderse hayatinin sansini kacirmamis olacak.ama en azindan nisanlin ne dedi okuyuyackti burayi ne karar verdiniz bari onu yazsaydin yani konu sahibi. Yoksa bu konunun sonu yok belki gideceksin ogretmen olacaksin ama konun acik.burda 10 yil onceki konuyu yeni sanip hortlatan cok 😂

daha ilk adimda, hayatin basinda boyle bir karar icin ayriliga dusuyorsaniz birbiriniz icin uygun insan degilsiniz demektir.

boyle seyler ilk basta dusunulur. ilk basta konusulur. filmlerdeki gibi aniden buyuk bir aska dusmediyseniz ‘Ben ogretmenim atamam olacak esnafla ne isim olur’ demediniz mi..

Herkese merhaba
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Canım hayırlı olsun. Asla bırakma işini. Koca bugün var yarın yok ama atanmak öyle kolay değil. Sakın vazgeçme. Burayı iyi takip ediyorsan görmüş olman lazım. İş güç sahibi olmak kadın içün en önemli şey. Eşin de esnaf olduğu için senin memur olmanı istememiş olabilir. Gerekirse de ayrıl seninle sevinmeyen adamdan. Ayrıca burda bir tane bile gitme diyen kişi çıkmayacak Eminim.

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben sozlesmeli ogretmen olarak atandim 2017de.bizde nikah kiymistik dugun bekliyoduk.ozellere gittim basvurmaya 1000 lira 6 gun caliscaksin dediler.ben dedim yapamam.pasa pasa gittim okuluma ogretmenlige.bi yil sonra tayin istedi geldi esim.iki haftada bir gorustuk haftasonlari.zormuydu? Evet cok zordu.ama su ekonomik durumlarda iyiki meslegim var.kadroya gectim iki hafta once.bebis bekliyorum insallah hamileyimdir.atandigimdan beri ne ihtiyacim varsa kendim aldim.cocugumada kendi esyalarimi kendim alicam.kocadan para beklemedim .beklemiycemde.bi yil sıkıntı cektik ama su donemde atanmak cok zor .ben en dogunun en kotu yerinin en kotu koyune atandim.sen cok sukur batiya atanmissin.kadroya kadar daha guzel zamanlarin gececek

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Babam dugun yaptirmam dedi o zaman.zorla bosuna mi okuttuk seni ogretmne ettik caliscaksin dedi.o zaman kirilmistim babama ama isteyerek gittim tabi ogretmenligime.ama simdi 4.yilimiza girdik esimle.hala esim bile babama diyoki iyiki ozlem calisiyo.cunku dugun kredimizi ilk yil kapattik.diger evlenenler yillarca bogusurken bizim ilk yilin sonunda kredimiz bitmisti.cok guzel tatillere gittik.smdi cocugum icin urunlerin ucuzuna kacmak zorunda degilim.en guzeli en kalitelisi neyse onu alacagim.kadinlar icin turkiyede calismak altin bileziktir. Ha bu arada esime bi gun beni arabayla bi yere gotur dedim.nazlandi bi iki kere. bende sinirlenip kredi cekip eskide olsa bi araba aldim 😂 darısı basina.cok gonulden isterim calsmani

Ben öğretmenim diye bir şey dedim mi?Devlette idari hakimim.Hamileliğimden dolayı idari izindeyim😂Devlette olmak özelle karşılaştırılamaz diyorum.Kendi kendinize boş yere çalıp oynamışsınız neyse olsun bu da bir iç dökme olmuş😂😂😂😂Gece gece krize girdim.Madem çalışmak bu kadar koydu size yapmayın işinizi😂😂😂Bu ne dolmuşluk😂

Anladım demek idari hakimler isterse heyet raporu alıp ise gitmiyor🙄
N3 diyeyim uslubunuza dikkat edin çalışmak bana koymaz .Seve seve çalışırım. Yaptığım işi küçük görmem ve kaytarmayın yolunu da aramam .

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
Giderim. Arkama bile bakmam, destekleyecek olan, EŞİM olan yanımda olur.

Yeğenim evli 1 yaşında kızı vardı istanbuldan vana eşini bıraktı yengemi aldı yanında gitti eşi boşanalım demişti oysaki bekleyemem dedi yeğenim sen bilirsin diyince sustu bekledi yengem ve kayınvalide dönüşümlü gittiler damatta esnaf ama bekledi dönene kadar rabbim fırsat çıkarmış karşına yazık etme kariyerine

Herkese merhaba
Ne yapacağım bilmiyorum
asla asla eline geçen bu güzelliği yok etme , istanbul izmir arası ne ki.... benim kızım 3.5 yıl güneydoğuda bir ilçede kaldı ve şimdi eşinin yanında çok şükür.. özelin ö sünü bile anma sakın .. bu arada tebrik ederim, ne mıtlu size ..Allah utandırmasın daim etsin 🤗

Geleceğinizi bir erkeğin merhametine biŕakmayin.8 dakikalik evliliklerden 36 yillik evliklere kadar süren evlilikler varken hele.Seven bekler.Kusura bakmasinlar da eş ailesi özelde calişmak o kadar kolay değil.2-3 kati caliş 3 te 1 maaaş al.Bunun bir de emekliligi var.Hem şoyle de birsey var bazi branslarda haftada 3-4gün calisan ögretmenler de var.Geri kalan zamanda binin uçaga inin memlekete.Çok pişman olursunuz çooook...

senin madem eşin oldu bu adam düğünn benm için faso fiso nikah kıyılmış ise bitmiştir ailesinin lafına göre hareket etmesin bu senin geleceğin ve senşn arkanda durması gerek seni desteklemesi gerek . Sizde yüz vermeyin en basından yüz verirseniz koz vermiş olacaksınız esnaf değil mi bu adam düğün olduktan sonra gelebilir istda da yapabilir yada bir tane daha açar dükkan

Anladım demek idari hakimler isterse heyet raporu alıp ise gitmiyor🙄
N3 diyeyim uslubunuza dikkat edin çalışmak bana koymaz .Seve seve çalışırım. Yaptığım işi küçük görmem ve kaytarmayın yolunu da aramam .
Evet gitmiyorlar seni ilgilendiriyor mu?Canım hamileyim ve çocuğumu 2 aylıkken bırakamam her anne gibi belli imkanlardan yararlanırım bu seni ilgilendinmez.Ben davalarıma ayrıca bakıyorum yönlendiriyorum bakmasam bile yine seni hiç ilgilendirmez.İşinden memnun değilsen bunu kendinle çöz.Banane senin kaytarıp kaytarmadığından ya da işini küçük görüp görmediğinden bana niye anlatıyorsun?Konu sahibine yorum attım sen nerden çıktın da senin meslek hikayenle uğraşıyorum burada anlamadım

Back
X