Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

Bir de eş kisisi neden bir ise girip calisamaz? Esnafım deyip herseyi kadindan beklemek ama evlenirken de öğretmen es seçmek de zaten mantığını az buçuk gösteriyor
Iliskinin evveliyati nedir bilmem ama eski konunuzu da hatırladım cimri bir kayinaile var.
Aslinda bu esiniz icin de büyük firsat, ne güzel kari koca birlikte bir hayatı yüklenmeyi, paylaşmayı, zorluklari birlikte aşmayı öğrenirsiniz. Es ailesinin gölgesinde oldukça esiniz koca değil, ailesinin oglusu olarak kalacak.

Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Bu sekilde tanıdıklarım var. Biraz o orada biraz %0bu burada üç yılı doldurdular. Zaten yazıydı subatıydı derken tatili çok. Söyle düşünün. Şimdi gitseniz zaten okul acılmazsa uzaktan surece memlekete dönebilirsiniz en kötü düğün olur haziran da memlekete gecersiniz 3 ay zaten tatil. Okul acık Ken de eşiniz gelir gider üç yıl uzun değil ki. Belki o arada kanun değişir. Nişanlınızı ikna edin tatlılıkla. Mesleğinizi bırakmayın.

Yazim hatalarim bilmedigimden degil hizzli yazdigimdandir. En azindan ben klavyelere dusunerek basiyorum hizli yazdgmdan yanlis yaziyorum beyninj kullanamadan yazanlarda var gul gibi kadinlara kariyerini yerine getiren isinin gucunun sahibi olan guclu kadinlara b.k atanlarda var😂

Bahsettiginiz guclu kadinlarin icinde kendinizin de var oldugunu mu saniyorsunuz? Bence hiç oyle degilsiniz. Hatta kendi hayatinizdan hiç memnun degilsiniz.
Bir insan sirf calismamayi tercih etti diye bu kadar da asagilanmaz bir hirsiniz var demek ki bu çok belli yoksa bu kadar sinirlendirmez baskasinin hayati kimseyi.

Kim guclu kadina b*k atmiş onu da gormedim ama avukatligina kadar laf ettiginiz kişinin b*k atan bir yorumunu gormedim ben, kendi kendinize kuruldunuz. Calişsa size mi faydasi?

Herkes fikrini soyluyor surda

Bir de boşanırsam bir garantim olsun diye değil başka sebeplerle de kesinlikle çalışmalısın. Devlet memurluğunun ve özellikle ögretmenliğin pek çok güzel yanı var mesela öğretmenlerle muhabbet iyidir. İnsanı her yönden geliştirir. Sürekli okuyan sürekli kendini geliştirmek zorunda olan sürekli genç beyinlerle muhatap olan bir kesim ögretmenler...

Sonra öğretmen olduğunuzda o miniklere birşeyler öğrettiğinizde alışkanlıklar kazandırdığınızda o tatmin duygusunu o işe yarıyorum duygusunu hiçbir şey veremez.

Arkadaşlarımdan bazısı çocukları için iş hayatını bıraktılar çok sıkıldıklarını söylüyorlar.

Eşinize uydunuz gitmediniz napacaksınız tüm gün evde.. Eşiniz işte iken sosyalleşmek için kimlerle birlikte olacaksınız bunları da düşünün. Eğer bu hayat sizi tatmin edecekse belki bir kere daha düşünürsünüz gidip gitmemeyi.

Ama ben sizin anneniz olsam terlikle kovalar yine de yollardım İstanbul'a...

Psikolojik şiddet görmeyeceğinin garantisi varmı? Şiddet Görmeyeceğinin Garantisi varmı? Boşanmayacağının Garantisi varmı? Çalışmıyorsun diyelim senin bütün giderlerini karşılayacak mı? Esnaf mış kardeşimiz Onun işinin bile garantisi yok ki? Seven adam Sevdiği kadının Arkasında dağ Gibi durur... Engel olmaz destek olur. Bence kadın için Meslek hayat garantisi sakın yolundan vazgeçme👍

Aynen öyle 6 aydır çalışmıyorum maaşım trink yatıyor.Üstelik işe başlayınca yarım gün çalışacağım istersem heyet raporu alırım gitmem.Özelde olsam kim buna müsamaha gösterir tekmeyi basarlar

Kas yapayım derken göz çıkarmamış mısınız?Neden 6 aydır çalışmıyorsunuz ki?Uzaktan eğitim,canlı ders,ödev kontrolü,seminer olmadi mi size?
2 ay yaz tatili oldu o da senelik izin hakkımız değil mi ?
Seminere gittik ,kitap dağıtımı,Ders planları,zumre toplantıları yapmadınız mi?Ana sınıfı ve 1 okutan arkadaşlar okula gitmeye başladı bile ,bizler de gün lük 4vsaat canlı ders veriyoruz .
Neden 6 aydır çalışmadınız ve maaş aldınız özel bir durumunuz mu var ?
Istersen heyet raporu nasıl alınıyor heyet raporu adı sütünde ihtiyaç halinde bir hayattan geçerek alınan bir rapor nasıl istersek alabiliyoruz ??
Içimizden biri böyle söyleyince özelde kimse buna musade etmez deyince adı öğretmenler yatarak maaş alıyor oluyor.
6 aydır uzaktan çalışıyoruz ve maaşımızı tabi ki anıyoruz tıpkı diğer memurlar gibi .

Yıllarca atanmaya çalıştım olmadı evlendim eşimin maddi durumu gayet iyi atandıgımı ögrendigimde 3 aylık hamileydim. Kımseyi dinlemedim tek başıma bebegimle güneydoguda öğretmenim. Eşim ayda 1 kez gelebiliyor. Ve burda şartlar çok zor. Ama genede bir gün olsun dönmeyı düsunmedim. Kızım babasından ayrı büyuyor ama güçlü bir annesi oldugunu bilecek çünkü kocan da olsa kimseye muhtac olmayacaksın. Seni seven seni destekler . Saygı duyar .

Kas yapayım derken göz çıkarmamış mısınız?Neden 6 aydır çalışmıyorsunuz ki?Uzaktan eğitim,canlı ders,ödev kontrolü,seminer olmadi mi size?
2 ay yaz tatili oldu o da senelik izin hakkımız değil mi ?
Seminere gittik ,kitap dağıtımı,Ders planları,zumre toplantıları yapmadınız mi?Ana sınıfı ve 1 okutan arkadaşlar okula gitmeye başladı bile ,bizler de gün lük 4vsaat canlı ders veriyoruz .
Neden 6 aydır çalışmadınız ve maaş aldınız özel bir durumunuz mu var ?
Istersen heyet raporu nasıl alınıyor heyet raporu adı sütünde ihtiyaç halinde bir hayattan geçerek alınan bir rapor nasıl istersek alabiliyoruz ??
Içimizden biri böyle söyleyince özelde kimse buna musade etmez deyince adı öğretmenler yatarak maaş alıyor oluyor.
6 aydır uzaktan çalışıyoruz ve maaşımızı tabi ki anıyoruz tıpkı diğer memurlar gibi .
Ben öğretmenim diye bir şey dedim mi?Devlette idari hakimim.Hamileliğimden dolayı idari izindeyim😂Devlette olmak özelle karşılaştırılamaz diyorum.Kendi kendinize boş yere çalıp oynamışsınız neyse olsun bu da bir iç dökme olmuş😂😂😂😂Gece gece krize girdim.Madem çalışmak bu kadar koydu size yapmayın işinizi😂😂😂Bu ne dolmuşluk😂

Ben de öğretmenim ve eşim başka şehirde katlanıyoruz bi şekilde 3 yılım bitti bile şubatta tayin alacağım kesinlikle atandığınız yere gidin o kadar çok arkadaşım var ki bu durumda olan sonu güzel olacaksa biraz cefa çekmeye değer ☺️

Yine sayfalarca yapılan yorumlara doğru düzgün cevap vermemişsiniz 🙄

Ve yine konuda "nişanliniz ve ailesi" var. Önce ki konularınızda da durum aynıydı. Nişanliniz ailesinden ayrı birşey düşünüp yapabiliyor mu merak ediyorum. Sizin asıl sorununuz burada başlıyor bence.

Ayrıca anlamadığım, siz bu sınava çalışır üzerine tercih yaparken nişanliniz neredeydi? Baştan konuşulur böyle önemli konular, şimdi emek verip atandıktan sonda çalışmak yerine eşin ve her şekilde kendilerine bağlı olduğu ailesinin yanına gitmek arasında tereddütte kalmanızin bir anlamı yok.

Ben evlenindikten sonra atandım. Eşim Adana'da, ben Mardin'de... İlk evlilik yıldönümümüzü Mardin'de kutladık hatta. Geçti gitti. Şu anda bir aradayız ve iki çocuğumuz var. Eşim de ilk atandığım dönemler "İstifa et gel" diyordu. Yıllarca bunun için okumadım ben dedim. İstifa etseydim şimdi ya asgari ücrete özel okulda çalışıyor olurdum ya da evde eşimin eline bakıyor olurdum.

Kesinlikle giderdim üç sene sonrada kadroda olacakmışsınız her zaman bu kadar şanslı olunmaz.Devletle özel sektörün şartları hiç bir zaman eşit olamaz.nişanlınız sizi seviyorsa destekler ve bekler üç sene nedirki gelip geçer ama gelecek giderse bir daha zor gelir.

Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Sonra çok pişman olursun

“Bir kadın bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı.” demiş Mehmet Aslantuğ. Çok güzel demiş 👏🏻

Back
X