- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Bu ikilimde nasıl kalıp buraya bu konuyu acarsiniz? Hayretler içerisinde okudum.
gideceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ikilimde nasıl kalıp buraya bu konuyu acarsiniz? Hayretler içerisinde okudum.
Çok Teşekkür EderimKendinize yapacağınız en kötü şey gitmemek olur. Ben eşimden ayrı kaldım. Zordu ama geçti bitti. Geçer biter.
gideceğim☺ Biletimi aldım
Koca bulunur iş bulunmaz bu memlekette.Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Kendine şunu sor ben eşim atansaydi beklemezmiydim yada askerlik olsaydı beklemeyecek miydiniz.Evet dimi e o halde asla gitmemezlik gibi bı hata yapmayın seviyorsa yanınızda olur zaten sevmiyorsada baştan bitmesi en doğru olanHerkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
İçmesen iyi olur benceHelalllll
Bu aralar çok içiyorum calci tutamıyorum kendimiİçmesen iyi olur bence![]()
Arap sen içme......Bu aralar çok içiyorum calci tutamıyorum kendimisenle de tokuşturalım gel
![]()
Arap sen içme......![]()
Bir kahveni alırım
GideceğimKizlar bosa burda birbirimize girdik tartistik kendi aramizda vallahi konu sahibi yine uc dort cevap vermis cekilmis bazi uyeler uyarinca dikkatimi cekti benimde yine konu nisanli ve ailesi. Ama devami yok biz tartistigimizla kaliyoruz hani sonucu bile yazmiyor. Ilk dakilarda gidiyorum tamam dedi o kadar.ki ben gidecegine inanamadim pek zaten kararli olsa zaten konu acmazdi. Giderse hayatinin sansini kacirmamis olacak.ama en azindan nisanlin ne dedi okuyuyackti burayi ne karar verdiniz bari onu yazsaydin yani konu sahibi. Yoksa bu konunun sonu yok belki gideceksin ogretmen olacaksin ama konun acik.burda 10 yil onceki konuyu yeni sanip hortlatan cok![]()
GideceğimBugün atansam yarın bebeğimle giderim. Zor bir sınavı kazanmissin daha kimi dinliyorsun
Dinlemedim gidiyorum 2 hafta sonraAyrıca ekonomimizin hali ortadayken özelde çalışmayı düşünmek çok büyük bir risk. Umarım eşini dinlemezsin
Ayyyy çok güzel bir örnek oldu çok teşekkür ediyorumBen sozlesmeli ogretmen olarak atandim 2017de.bizde nikah kiymistik dugun bekliyoduk.ozellere gittim basvurmaya 1000 lira 6 gun caliscaksin dediler.ben dedim yapamam.pasa pasa gittim okuluma ogretmenlige.bi yil sonra tayin istedi geldi esim.iki haftada bir gorustuk haftasonlari.zormuydu? Evet cok zordu.ama su ekonomik durumlarda iyiki meslegim var.kadroya gectim iki hafta once.bebis bekliyorum insallah hamileyimdir.atandigimdan beri ne ihtiyacim varsa kendim aldim.cocugumada kendi esyalarimi kendim alicam.kocadan para beklemedim .beklemiycemde.bi yil sıkıntı cektik ama su donemde atanmak cok zor .ben en dogunun en kotu yerinin en kotu koyune atandim.sen cok sukur batiya atanmissin.kadroya kadar daha guzel zamanlarin gececek