• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme 5 ay kaldı ben atandım nişanlım gitmemi istemiyor

KPSS yi kazanıp atanmak kolay mi Allah aşkına? Onca emeğiniz heba mi olsun.Şimdiden başlamışlar dediğim dedik tavırlara.Seni onlar mi okuttu da geleceğin hakkında kolayca hüküm verebiliyorlar anlayabilmiş değilim.

• Beğenmedim
Reactions: JES
Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Koca bulunur iş bulunmaz bu memlekette.

Herkese merhaba
Beni bilenleriniz vardır. Daha önce buraya birçok konu açtım
Geçen ay sözleşmeli öğretmen olarak atandım
3 sene sonra kadroda olacağım inşaAllah ama nişanlım 3 sene ayrı mı olacağız diyor aklımı çeliyor
Burada yazan yorumları ona okuyacağım. Ailem destekçim ama nişanlım ve ailesi insan eşini bırakıp gitmez diyor. Özelde öğretmen ol diyor
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben denizliliyim atamam İstanbul’a çıktı. Nişanlım esnaf. Hafta sonları yanıma gelebilir 10 gün kalabilir. Ben ne yapacağım bilmiyorum
Bu arada ayrılın diyenler olabilir ama resmî nikahımız kıyıldı. Sadece düğün kaldı. Sizce ne yapmalıyım
Sizler atansanız eşinizi bırakıp gider misiniz
Herkese çok teşekkür ederim yorumlar için
Kendine şunu sor ben eşim atansaydi beklemezmiydim yada askerlik olsaydı beklemeyecek miydiniz.Evet dimi e o halde asla gitmemezlik gibi bı hata yapmayın seviyorsa yanınızda olur zaten sevmiyorsada baştan bitmesi en doğru olan

Öğretmenlik çoğu mesleğe göre tatili bol bir meslek
Sömestr tatili, yaz tatili, bayramlar derken zaten baya görüşürsünüz.
Hafta sonları da sen gidersin nişanlın gelir ki esnaf olduğu için izinleri kendine göre ayarlayabilir.

Eşin ve ailesine söyle o kadar kolay değil artık özelde çalışmak, çalışınca emeğinin tam karşılığını almak.

Kuzenim de aynı sizin gibiydi 2 yıllık evliler ve ayrılar ayda bir eşi 10 günlüğüne geliyor sizde ki gibi ama sabrettiler onca yıl boşa mı okudunuz herkes atanmak için beklerken bir erkek için kesinlikle vazgeçmeyin yarının ne getireceği belli olmaz...

Kizlar bosa burda birbirimize girdik tartistik kendi aramizda vallahi konu sahibi yine uc dort cevap vermis cekilmis bazi uyeler uyarinca dikkatimi cekti benimde yine konu nisanli ve ailesi. Ama devami yok biz tartistigimizla kaliyoruz hani sonucu bile yazmiyor. Ilk dakilarda gidiyorum tamam dedi o kadar.ki ben gidecegine inanamadim pek zaten kararli olsa zaten konu acmazdi. Giderse hayatinin sansini kacirmamis olacak.ama en azindan nisanlin ne dedi okuyuyackti burayi ne karar verdiniz bari onu yazsaydin yani konu sahibi. Yoksa bu konunun sonu yok belki gideceksin ogretmen olacaksin ama konun acik.burda 10 yil onceki konuyu yeni sanip hortlatan cok 😂
Gideceğim🤗🤗

Ben sozlesmeli ogretmen olarak atandim 2017de.bizde nikah kiymistik dugun bekliyoduk.ozellere gittim basvurmaya 1000 lira 6 gun caliscaksin dediler.ben dedim yapamam.pasa pasa gittim okuluma ogretmenlige.bi yil sonra tayin istedi geldi esim.iki haftada bir gorustuk haftasonlari.zormuydu? Evet cok zordu.ama su ekonomik durumlarda iyiki meslegim var.kadroya gectim iki hafta once.bebis bekliyorum insallah hamileyimdir.atandigimdan beri ne ihtiyacim varsa kendim aldim.cocugumada kendi esyalarimi kendim alicam.kocadan para beklemedim .beklemiycemde.bi yil sıkıntı cektik ama su donemde atanmak cok zor .ben en dogunun en kotu yerinin en kotu koyune atandim.sen cok sukur batiya atanmissin.kadroya kadar daha guzel zamanlarin gececek
Ayyyy çok güzel bir örnek oldu çok teşekkür ediyorum 😍😍😍. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağına alırsınız

Back
X