- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
Nasıl kapanacak peki ( bende konu sahibinn derdindenm) birde acaba gebeyken olurmu ki ya
Bir bayanın oranı görmesi dogru degil. Ben sahsen kendim almıştım.öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
canım bu kadar korkmana gerek yok. ilk çekişte acıyor ama Sonrasını anlamıyorsun bile. eğer adet tarihin yakınsa ağdanı adetten sonra yaptır çünkü adet döneminde kıllar coşuyor. bu arada çok korkuyorsan söyle normalden daha küçük bant kullansınlar ilk etapta. mutluluklar dilerimöncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
Bi bayanin diger bayana o bolgesini acmasi cok cok gunah dinimizde. Yine karar senin. Kimsede bu yazimi alintilama yapmasin konu sahibi haric rica ediyorum.aslında utanmadan daha çok korku var bende hiç kuaförde yaptırdınızmı
bn hiiç faydasını göremedm bu kreminEmla kremi öneriyorum hiçbir acı sizi hissetmiyorsum
Yahu Ada'm ağda mı yaptırıyor sanki de sen onun için ağda yaptıracaksın. Yani sadece bunun için yaptıracaksan anlamsız olur. ama ağda büyük rahatlık onu da söyliyeyim Can'ın yanıyor evet ben mesela kuaförde beni alan kızın saçını bile çektim sinirden acıdan yolarım kız seni diye o denli gözüm dönmüş Ama hamileyken olmuştu bu. Kızda çok şükür sadist bir kişiliğe sahipte abla senin bu hareketlerin çok hoşuma gidiyor en keyif aldığım müşteri sensin deyip deyip gülüyor. Ağdacımla aramda çok ilginç bi ilişki var cidden yazınca farkettim bunu
Kuaforde uyusturmq diye bisey yok emin ol en fazla ikinci defa cektikden sonra kendisi uyusuuo zaten ve 5 dakika bile sürmüyor. Benim normal bakımicin gittigim kuafor ayri agda icin gittigim ayridir mesela.öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?