- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
çok sağolun cevabınız için cesaretimi toplamam lazım sanırım sadece bi kerelik yapmayı planlıyorum bendeKuaförden çoğu kişi utanmıyor yani çoğu kadın böyle hallediyor, tabi ben de gitmeyengillerdenim ama. Utanmak değil benimki de, bilmiyorum, bana ters.
Ağda ilk başta acıtır ama sonra alışırsın, kuaförde zaten çok kısa süre içinde halloluyormuş.
ya ben yanlış anladım yada o yalan atıyorYok yahu ne örtüsü ne uyusturmasi.
Yalandır muhtemelen. 10 dakikalık is yahu, o kadar panikleyecek bişey yok.ya ben yanlış anladım yada o yalan atıyor
Bende hiç yapamiyodum ağda falan oraya ağda yapanlara nerdeyse ozeniyodum tertemiz ne güzel diyodum jiletle bide kalın kalın diye kendime ıyy çekiyordum
2 hafta önce bu kez yapcam olacak dedim "hazal kızım bak iyi düşün sen ne acilar gördün ağda acisi sana viz gelir tiris gider dedim"
Vee sonuuçtabiside başardım o çam sakizini yapıştırdım yapıştırdım çektim
Şu yaşıma kadar hep hüsranla sonuçlanan ağda girişimimi unutamam hele o günü kendimr özel gün ilan ettim
Bi kadin için gurur verici bişey olmali dedim
Biliyorum abarttim ama amaan abartalim kendimizi nolcak
Bunda bile herşey kendinde bitiyor bacım
Bence bi kez daha dene
Bu arada mutluluklar dilerim
öğrenmek için sordum ztnAy Allahım kuaförde uyuşturmamıkusura bakma çok komik geldi
Oğlum sünnet olurken bikaç saat önceden emla krem sürmüşlerdi.. düşünün yani sünnet ve hiç bi acı hissetmedi bu çocuk.. dediğiniz gibi konu sahibinin atladığı bi ayrıntı var muhakkakYanlış kullanmissindir. Emla en etkili kremlerden biri piyasadaki.
benim 11 yaşımdan 13 kadar annem yapıyordu sonradan çekindim sanırım tam olarak hatırlamıyorum her neyse 7 yıldırda jiletle devam ettim ozamn nasıl cesaretim varmış bende bilmiyorum vallaha şuan gerçekten korkuyorumAğdadan neden korkulur anlamam. Zamanında hep kendim yapıyordum evde, bir kaç defa kuaföre gittim. Şimdide lumea kullanıyorum.
baya ilkel şekilde halledıyorlarpeki örtü falan atıyorlarmı bir arkadaşım uyuşturuyorlar ve sadece o bölgeyi açık tutuyorlar demişti tabi arkadaşım başka şehirde
bu çok iyiydi gerçekten rahatladım sağolun kuaför şart gibiUtandigim icin genital bolgeme kendi kendime sir yapmayi denemistim bir gun. Hayatimda o kadar canimin acidigini hatirlamam.
Seneler sonra gittim kuafore ve jiletle ugrastigim gunlere yandim.
Muhtemelen devamını da getirirsin ama. Sonuçta bir kere gittikten sonra pratikliğini seversin ve gitmeye devam edersin gibime geliyor.çok sağolun cevabınız için cesaretimi toplamam lazım sanırım sadece bi kerelik yapmayı planlıyorum bende
inşallah ya :)Muhtemelen devamını da getirirsin ama. Sonuçta bir kere gittikten sonra pratikliğini seversin ve gitmeye devam edersin gibime geliyor.
Yani mantıken öyle :) Ağda yapmanın eşinle olan cinsel hayatınıza olumlu, ekstra bir katkısı olacaksa (açık yazmadım ama merak eden olursa daha detaylı da söyleyebiliriminşallah ya :)
Oğlum sünnet olurken bikaç saat önceden emla krem sürmüşlerdi.. düşünün yani sünnet ve hiç bi acı hissetmedi bu çocuk.. dediğiniz gibi konu sahibinin atladığı bi ayrıntı var muhakkak
Nasıl kapanacak peki ( bende konu sahibinn derdindenmEmla kullanıldığında sürülen bölgenin asla hava almayacak şekilde tamamen kapatılması lazım. Muhtemelen o kısımda hata olmuştur. Hava aldimi bi ise yaramiyor.
Evet şu an hatırlıyorum.. ilk evlendiğimiz sıralar vulvadini yani vajina girişinde epey ağrım oluyodu doktorum 2 hafta süreyle bu kremi tampona sürüp vajen girişini kapatmamı söylemişti.. asla iyileşmezsin diye gezdiğim 5 6 doktordan sonra mucize gibi bi şeydi benim için..Emla kullanıldığında sürülen bölgenin asla hava almayacak şekilde tamamen kapatılması lazım. Muhtemelen o kısımda hata olmuştur. Hava aldimi bi ise yaramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?