düğünüme çağırmalı mı?

Sakın çağırma zaten yurt dışındalar. İnsan düğününde dostlarını sevdiklerini görmek ister, kavgalı olduklarını değil. Ha onların yüzünü en mutlu günümde göreyim diyorsan, çağır tabi. Babaannende karışmasın. Düğün senin düğünün.

Ben olsam babamın hatırına çağırırdım amcamı ve yengemi. Çağırmazsanız sorunların üstüne bir sorun daha eklenmiş olur çünkü.

Bundan 4-5 sene önce babamla amcam kırılmışlardı birbirlerine. Küslük değil de yazlıkları bizim evimize çok yakın olduğu halde görüşmüyorlardı. Bir gün kalktım dedim ben amcama gidiyorum, isteyen buyursun gelsin benimle. Babam biraz mırın kırın etti ama bindi arabaya. Çok güzel karşıladılar onlar da sağolsunlar. Aradaki buzlar erimiş oldu. Babam son yıllarında kardeşine hasret kalmadı. Vefat etmeden yetişmiş amcam, baş ucundaymış abisi öldüğünde. Yani uzun lafın kısası ölümlü dünya. İkisinden birine bir şey olsa yine en çok onların canı yanacak. Sizin düğününüz barışmaya vesile olur hem. Babanızın hatırına çağırın derim.

Annene soyle biz cagiralim insanlik bizde kalsin diye
Oyle ya sen elinden geleni yap gerisi onlara kalmis gelmek ya da gelmemek

Ben olsam aramazdim ama babaannemde düğün sahibi sayılır yani birilerini davet etmeye aramaya hakkı olan biri çok istiyorsa kendisi arasın ama ben olsam sevdiklerimin huzurunu bozma ihtimali olan birini aramazdim ha keza aynı akrabalık bağım olan kişiyi de cagirmamistim o yüzden ve hiç de sorun yaşamadım

Sen cagir onlar zaten izinlerine denk gelmiyorsa gelemezler.

Ben senin seni yurtdisina cikarmadiklarina kirilmana takildim, kibrisa kimlikle gidiliyor ama avrupa ülkelerine gayet zor oluyor, bende yurtdisindayim ve inanki hem zor hemde çok masraflı bir durum, ayrıca sürekli küs-barış olduğum birini evimde 3 ay ağırlamak istemem. Siz bir hoşgeldin i güle güleyi çok görüyorsanız öyle bir beklentiye de girmeyin!

Şöyle düşündüm ; o gün senin en özel en mutlu olmam gereken gün . Tecrübelerinden edindiğin kadarıyla o gün de bir tatsızlık olacaksa eğer nolursa olsun değmeyecektir

Bence çağırmalısınız düğünlerde cenazelerde küslük olmaz ama illa sizin aramanız değil de babanız da arayabilir

Bence çağırın. Bu seferde düğüne çağırmadı diye problem çıkacak.Bide aranızda okadar büyük bi sorun yok gibi.

Bence çağırmalısınız düğünlerde cenazelerde küslük olmaz ama illa sizin aramanız değil de babanız da arayabilir
bende aynısını düşündüm, babam amcamı arayıp çağırsın davet etsin dedim. yengen git demeden o kendi başına hareket edemez onun lafından çıkmıyor gelemez diyorlar. babam da amcamla konuşuyor fakat yengemle küs

Hala küsler mi? Telefonda falan konuşulmaz mı?
Eğer öyleyse annemi çiğneyip çağırmazdım..

Zaten ailenin her üyesi aranıp çağırılmıyor ki gelmek isteyen her halukarda geliyor. Siz o zaman yengenizi aramayın babanız amcanızı arasın sadece gelmek isteteyen gelsin. zor bu işler Allah yardımcınız olsun.

en doğrusu şuan bu gibi görünüyor teşekkürler

huzursuzluk istiyorsanız çağırın. zaten yeterince gergin olacaksınız bir de aman yine biribrlerine girer mi küserler mi diye düşünüp duracaksınız istediğiniz buysa çağırın

30 yıldır ne bana ne aileme yurtdışına istek yapıp götürmeye teklif bile etmediler mesela. annem bayağı kinlendi bu sefer yengeme.
Dayım ve amcam yurt dışında. Onlar da bize teklif etmedi ama bir kez olsun onlara kinlenmek aklımıza gelmedi. Annenizde nasıl bir kafa varmış öyle. Düğünde sorun çıkarıp can sıkacak tiplerse boşverin, düğüne yakın telefonla arayıp söylersiniz. Onlar da izin alamaz herhalde.

Bende yurtdisindayim- ve daha kimseye davetiye cikartmadim.
cikartanida duymadim- benim cevremde yok galiba.

neyse, küslük sebebiniz ne? sacma sapan bir konudan küslük olduysa bence babaniz ailesini cagirsin.
genelde aile büyükleri davet eder zaten- babaniz kardesini arasin ve cagirsin. gelirlerse gelirler. gelmezlerse top sizden cikmis oluyor.

Ben olsam çağırmazdım.Annenizin onları istememe sebebi ne? Anneniz haklıysa tabii ki çağırmayın.

Ben olsam çağırmazdım.Annenizin onları istememe sebebi ne? Anneniz haklıysa tabii ki çağırmayın.

Annenizin, babannenizin, yengenin size baski yapmaya hakki yok,
isterseniz cagirirsiniz isterseniz cagirmazsiniz.
kusluk bana gore degil, ben olsam cagirirdim,
sonucta bizatihi bir mevzunuz yok aslinda.
Ama iciniz huzursuz olacaksa da 3-4 yilda bir gordugunuz kisileri ne kadar yakin akraba da olsa cagirmak zordunda degilsiniz. Siz icinizden geleni yapin en guzeli.

ya aslına bakarsan çok büyük sebepler değil. bizi neden kaileye almıyorlar, herşeyi neden bizden bekliyorlar, hep neden biz barışmak için adım atıyoruz, hep neden biz ayaklarına gidiyoruz, neden onlar hiç bizi aramıyorlar sormuyorlar hep biz arıyoruz, neden bizi saymıyorlar... gibi konular annemin söyledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…