düğünüme çağırmalı mı?

hahaha her akrabayi yanlarina mi cagirsinlar hahahah alemsiniz yemin ediyorum:))

ben olsam cagirirdim bi dugunde birde cenazede denir. dugunun ne zamanki? tatillerine denk geliyorsa ok, ama gelmiyorsa senin icin kalkip gelmezler herhalde.

O zaman istiyorsa babanız çağırabilir.Kardeşi sonuçta.

benim için gelmişler gelmemişler çok da önemli değil. etraftan gelen yoğun ısrar üzerine bu düşünceye girdim sadece
Yani çok seviyor olsaydınız annene rağmen çağır derdim ama sizde sevmiyorsunuz
Ayrıca aile büyüklerini düğüne davet etmek anne babanıza düşer
Siz onlardan ayrı aile değilsiniz

Dugununun burnundan gelmesini istemiyorsan bence boyle biseye asla kalkisma...Annen babanen bunlarin dusuncelerini gectim o ortam senin dugunun we karmasa icinde gecirmek istemezsin demi

Annemi huzursuz eden kim olursa olsun aramam,sormam,çağırmam

Hiç gerçekleri yok canım huzurunuzu hiç kaçırmayın

Valla bende aynı durumdaydım aramadım tabiki. Çağırmadım ohh mis gibi de oldu valla çağırıp onları kendilerine değerli mi hissettirecektim? Ne münasebet? Iyi ki cagirmadim da gelmediler. En mutlu günümde onların aptal suratlarını görüp moralimi bozacaktım. Bu arada yengem dedikoducu fitnecinin tekidir. Amcamda tam bir para manyağı. Bize o kadar zararları oldu ki hala daha bize bıraktıkları borçlarla uğraşıyoruz. Boşver çağırma sende

arkadaşlar şu yurtdışına davet edilme konusuna açıklık getireyim herkes ona takılmış. İlla bizi neden çağırmadılar ailecek gibi bi durum yok ortada. 30 yıldır kendileri gelip giderler,çocuklarını başımıza gönderirler bakalım diye,kendileri tatillerine giderler, iki çocuk bizde kalır aylarca haftalarca. Ona rağmen iki yeğenine de teklif bile etmedi bi amca olarak 30 senedir bir kere bile yan ağızla bile. Bunu demek istiyorum. İlk yazdığım kısımda annem iyice kinlendi cümlesiyle yanyana gelince yanlış anladınız bence hepiniz. Kinlendiği noktalar farklı.bu sadece kırıldığımız kısımlardan bir tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…