düğünüme çok az kaldı akıl almam lazım lütfen ...(

mehtap659

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
7
17
3
33
kızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım

Ben hic evlenmedim.ama ben olsam plan yapmaz akisina birakirdim...

Yani her duruma hazirlikli olun geceliginiz vs hazir olsun ama belki giymezsiniz belki yorgunluktan sarilir uyursunuz... O yüzden çok düşünmeyin...

canım demek istediğim şu bazı yazıları okuyorum ilk gün güzel görünmek için bazı gecelikler giyiyorlarmış bunun doğruluk payını öğrenmek istiyorum kısacası rahatlamakk...

Ben hic evlenmedim.ama ben olsam plan yapmaz akisina birakirdim...

Yani her duruma hazirlikli olun geceliginiz vs hazir olsun ama belki giymezsiniz belki yorgunluktan sarilir uyursunuz... O yüzden çok düşünmeyin...

teşekkür ederim canım benim .:/ inşallah gelişi güzel our

canım demek istediğim şu bazı yazıları okuyorum ilk gün güzel görünmek için bazı gecelikler giyiyorlarmış bunun doğruluk payını öğrenmek istiyorum kısacası rahatlamakk...

Gelinliğinizin içine giyeceginiz iç camasirlarini daha çekici secebilirsiniz.. Hani gelinliği cikarayim dolaptan geceliği üstüme gecireyim gibi bir durum sanmıyorum ki olsun.. Gelinlik cikinca özenli güzel seçilmiş camasirlar yeterli "bence"

Önemli olan rahatlıksa aklınızda olsun, o gün ilk defa giyeceğiniz bir şey acaba içinde güzel durdum mu, bana yakıştı mı ki?? sorularını da beraberinde getirir. Ay yok ben önceden deneyemem "her şey o güne özel olmalı" insanlarındansanız alacağınız şeyi iki tane alın, bir tanesini daha önce kendiniz deneyin. Aklınızda soru işareti kalmasın.

gecelik gıyıp gıymeyeceğini mi sorun yaptın :)

Ayrıca gelinliğin içine giyecegin camasirlari önce sec ve gelinlik provasini onlarla yap...

nişanlınla samimiyetine bağlı... yani yanında nasıl rahat olacağına.... utanmana bağlı... yani nasıl desem... gelinlikle yanında soyunamam o görmeden soyunurum diyorsan al bir gecelik... gecelik giy... ama nişanlından çekinmiyorsan.... yanında soyunacaksan zaten geceliğe gerek kalmayacaktır.... şimdiden mutluluklar.... Allah utandırmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…