- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
Aynen canım çoğunlukla erkekler çıkarıyor gelinliği kendim ve çevremdekilerden biliyorum geceliğe gerek kalmıyor hanneslinin dediği gibi güzel seksi iç çamaşırı yeterli bence şimdiden allah mutlu mesut bir ömür birlikde olun inşaallahnişanlınla samimiyetine bağlı... yani yanında nasıl rahat olacağına.... utanmana bağlı... yani nasıl desem... gelinlikle yanında soyunamam o görmeden soyunurum diyorsan al bir gecelik... gecelik giy... ama nişanlından çekinmiyorsan.... yanında soyunacaksan zaten geceliğe gerek kalmayacaktır.... şimdiden mutluluklar.... Allah utandırmasın inşallah....
Ne giyeceginin onemi olan bi gece olmayacakkızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım
samsundaysa giysin burdurdaysa giymesin mi zipzip?Dügün hangi sehirde olucak?
samsundaysa giysin burdurdaysa giymesin mi zipzip?
yine ne sacmalik pesindesin
kara kışta mı evlendin anacım senHic onemi yok ne giydiginin ben tayt giymistim mesela altima giyebilsem uzerime de iclik giyerdim de gelinligin sekli musaade etmedi
Dügün hangi sehirde olucak?
Akışına bırak zaten aklin seni yonlendirecek.boyle durumlarda mantık devre dışı. Mutluluklar...kızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım
=)) regl olmustum ben dugunumde ya uzerime zibin giyemedigimden alttan destekleme amacli giymistim tayti. Iclik isin sakasi tabi
kara kışta mı evlendin anacım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?