düğünüme çok az kaldı akıl almam lazım lütfen ...(

Hiç bir şey giyme zaten çıkaracaksın
Bu arada konunun gerçekliğine inanmadım.

Bana da gelmıyor 3 ayda gelınlık provası bıle baslamıs olur nasıl bır ıc camasırı fantazısı varsa gece usenmemıs konu acmıs

kızlarrr size ihtiyacım var düğüneme 3 ay kaldı ilk gün ne yapıcam gecelik giyicem mi gibi sorularıma cevap veremiyorum mantıgımla .... yardım
Ya Allah aşkıa bu kadar şartlandırıp kalıba sokmayın.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Hangi zamandayız.

nişanlına sor seni nasıl görmek istiyo
Hic onemi yok ne giydiginin ben tayt giymistim mesela altima giyebilsem uzerime de iclik giyerdim de gelinligin sekli musaade etmedi
sende benim gibi kış gelinimisin, bende tayt giymiştim eşimde gelinliği çıkarırken bu şekilde hiç seksi değilim demiştim

agustos72 .!.:
nişanlına sor seni nasıl görmek istiyo

sende benim gibi kış gelinimisin, bende tayt giymiştim eşimde gelinliği çıkarırken bu şekilde hiç seksi değilim demiştim
Hayir ben regl oldugum icin giyinmistim
3 gunluk dugundu bizi kisi bitince nasil yataga attigimizi bilemedik gelinligim de iplikliydi zaten ipini kesip kendim cikartmistim adam o ara koltukta uyumus kalmisti

Yaw ben düğünden sonra kendimi duşa zor atmıştım. Suratta bir ton makyaj, saçlar kalıp gibi kafada, bütün gün gelinlik denen rahatsız zımbırtının içinde patlamışım, gelinliği fırlattığım gibi duşa koştum. Gelinliğin altına giydiğim mis gibi jargiyer takım da bi moka yaramadı. Tavsiye gelinliğin altına bişey giymeyin gecelik de gayet gereksiz.

Aynen katılıyorum.Gecelik gayet gereksiz, ve insan yoruluyor terliyor, o kadar insanla öpüşüyorsun, tokalasıyorsun,ağır makyaj.İnsan bir duşa ihtiyaç duyuyor.Bende korseli jartiyer takımı almıştım çok saçma gereksiz pahalı birşey .

Ben bir de jartiyerin çorabını kaçırmışım. Hiç seksi bir görüntü değildi yani o saten gecelikleri önümrüm boyunca giyemedim giyemicem heralde ben. Kışın giysen donarsın, yazın giysen terden 3 kilo verirsin. Ne ara giyiliyoronlar?

Ben de yaz geliniydim terden makyajdan milletle opusup sarilmaktan les gibi oldugum icin bi an once gelinlikten eve gidip de kurtulsam diye dusunmustum sacta bes kilo sprey falan ayyy valla yarim saatt 45 dk dusta kalmistim cikarabilmek icin esim de ayni sekilde tabi ve "gecelik giysem mi giymesem mi"lik bi durum olmamisti malesef :) senin de oyle olur buyuk ihtimal cogu kisiye boyle olmus bak, ya da evet nisanlina sor bi ay kala, tedariksizsen de gider alirsin nolcak :)

insanların kendine sorun yaptıgı bazı konuları alaycı şekilde ima etmek bana göre kırıcı yinede teşekkür ederim
Kız darılma ya, takılıyoruz aslında çok şekersin diye. Heyecan falan hoş şeyler tabii, ama çok dert ettiğine değmez. İnşallah yuvan musmutlu, sağlam temeller üzerine kurulu olsun.

Canım benim sana şimdiden mutluluklar dilerim. Şu dönemde konu her ne olursa olsun kendini ve eşini üzme. Hiçbir şeyi kafana takma. Çünkü sen ne yaparsan yap, ne kadar cabalarsan çabala herşey nasıl olacaksa öyle oluyor. Sen kendini yiprattiginla kalıyorsun. Ne giydiginin, esyalarinin nasil olduğunun falan hiç bir önemi yok emin ol. O günden geriye hissettiklerin kalıyor. Fotoğraflardaki gülümseme içten mi yoksa kamerayı görünce öylesine mi gulmussun bunu yaslaninca bile hatırlarsın emin ol. Bu yüzden sen ve esin birbirinize anlayışla ve sevgiyle yaklaşın. Gerisi hallolur. Ve mart ayında evleniyorsan hava çok soğuk olacağı için yün corap giy derim ben. Benim gorumcem de martta evlendi. Hava buz gibiydi. Yün çorap ve tayt giydi dışarda cekimlerde falan. Düğün salonuna gelince ben damadi bir bahane uydurup dışarı cagirdim. O arada gelin salon zaten sıcak olduğu için içindeki yun çorabı falan çıkarıp annesine verdi. Yani demem o ki mutlu ol, sağlıklı ol(usutme) ne giyersen giy.
Sevgiler. ..

Hayırlı olsun canım şimdiden de bence herşeyi akışına bırak ki zaten planladığın gibi olmuyor ben gelinliğin altına hiç öyle özel şeyler giymedim çok özenli olmama rağmen hatta kız kardeşim bu ne be ilkokul çocugunun giydiği kilodu giymişsin diye gelinliğimin içinde çok rahattım sütyenide gelinliğe dikmişti eve gelince zaten hopppp yatağa diye birşey olmuyor yada bende olmadı sabaha kadar ağlamıştım annem den ayrıldığıma ki oynuyorsun terliyorsun makyaj saç spreyi falan duş alınması şart ondan sonrası sana kalmış eğer yorgun ve üzgün değilsen seni hoş gösteren şeyleri giyebilirsin ama arkadaşlarında dediği gibi kendini üşütme

Gecelik giyilip giyilmemesinin doğruluk payını öğrenmek mi? Şaka mı bu acaba? Yün içlik giyin, öyle çıkın eşinizin karşısına.. Yani mantığı olan biri böyle bir şey nasıl sorabiliyor aklım almıyor.

düğünden sonra insan bütün günün yorgunluğundan kendini duşa nasıl attığını bilmiyor.hiç sanmıyorum gecelikmiş sütyenmiş pek aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…