Düğünümüz var :(

ya Astoria seni samimi buldum fotoların da var sana sorayım

bu kıyafetler ile nereye gidilir

yani dibine kadar açığım ben bu kıyafetleri çok yakın kuzen düğününden bir tık uzak kimsede giymem

bir de düğün salon düğünü yani bildiğin dım tıs düğün bunlar 5 yıldızlı otel havuz başında giyilir en iyi ihtimal

düğün Çırağan'da değil ki

ben mi çok yaşlandım

herkesin açık olduğu bir düğünde bile "aa bu kim, dıdının dıdısının gelini, çok abartılı giyinmiş" denmez mi bunlar giyilince

Ben öylelerine kapalı demiyorum ama hakıyla kapananlarada laf söyletmem topuklu giydi makyaj yaptı diye kapalı olmaktan çıkmıyorlar

Düğün yazmış diye vermiştim o kıyafet önerilerini yaa çok mu dıdının dıdısıymış okumamışım. :) Konu açacak kadar önemsediği için ben yakın birilerinin düğünü zannetmiştim.

Bakın siz orda başka şekilde örnek verebilirsiniz konu sahibi abartılıgı falan sormamış açık ve kapalıyı sormuş sizorda yok abartı makyaj yok topuklu ne oluyo bunları yapınca

Artık sokakta giydiğime bile karışmaya başladı sırf bu sebepten bıktım diye her gün ağlıyorum ..

Karıştırma sen de.. Evlenirken kapalıydın da şimdi mi açıldın sanki? Her şeyi görerek evlendi beyzade şimdi neyin tatavasını yapıyor?
Kabullenme o kabullensin. Akrabaları da aynı şekilde zamanla alışırlar merak etme. Laf edene söyle lafını..

Elbise işine gelince biraz daha araştır mutlaka bulursun. Bence fakir kol dizaltı elbise güzel olur..

Bunlar bence de çok abartı kıyafetler
Gala gecelerinde falan giyilecek türden sanki
Bunla dans da edilmez arkasından kuyruk gelicek

yok sadece sana değil sorum, yukarıda konu sahibine de dedim sen ne giymek istiyorsun diye

hem kendi diyor uzak birisi hem diyor hepsi tesettürlü ve salon düğünü hem de iki haftadır elbise arıyorum diyor

o kadar süre elbiseyi görümcem evlenirken aradım onda da arkadaşlarım gaz verdi kısa olmaz sen çok yakınsın şöyle ol böyle ol diye

Bunlar bence de çok abartı kıyafetler
Gala gecelerinde falan giyilecek türden sanki
Bunla dans da edilmez arkasından kuyruk gelicek

Tamam canım benimki düğün diye öneriydi, istemezse seçmez. Ben dıdının dıdısının düğünü falan diye çok detaylı düşünmedim.

Sonuçta bu adamı ve ailesini bilerek evlendin. Toplumun bir kısmı muhafazakardır, bir kısmı değil. Yani gayet doğal. Siz muhafazakar olmayanlardansanız o zaman ortama göre giyinin. Düğün çalgılı ise zaten sizin açık giymenize kimse garip bakmamalı. Siz de uygun giyinin mini giyip gitmenin manası yok. Kendi kafanız rahat eder hem.

Bu arada herkesin açık olduğu bir yerde kapalı biri olsa eminim ona da kötü bakılırdı. Mesele açık kapalı değil insan olmak.

Ben öylelerine kapalı demiyorum ama hakıyla kapananlarada laf söyletmem topuklu giydi makyaj yaptı diye kapalı olmaktan çıkmıyorlar
Kapalı oluyorlar ama tesettürlü olmuyorlar. Dinin emrettiği. Ayrıca kimse kimsenin kıyafetine karışamaz
.
Bakın siz orda başka şekilde örnek verebilirsiniz konu sahibi abartılıgı falan sormamış açık ve kapalıyı sormuş sizorda yok abartı makyaj yok topuklu ne oluyo bunları yapınca
kim söyledi zaten? Sadece saçı kapattı diye benim saçımın açıklığına laf söylemeye hakları olmadığını dile getirdim. Ben karışmıyorsam onlarında karışmaya hakkı yok

Ben de açığım benim esimde aileside çok karışıyorlar birde benim ki daha yakın yani kayinim ın düğününde evet elbisenin boyu uzun ama kolları dirsekten aşağı volan kollu bir Elbise giydim basim zaten açık böyle yani

Uzun ama gayet şık elbiseler var , olmadı bi kumaş pantolon ve gömlek altına da stiletto gayet güzel oluyor.
Eşimin ailesi kapalı çoğu düğüne böyle gidiyorum , ama kendi tarafimda bi totom kapalı kaliyodur heralde , dengeyi kurmaya calisanlardanim.

mesela uzun giyiyorsam kolları açarım , kollar kapaliysa bacaklarimi açarım tam da dedikleri gibi olamam kimse kusura bakmasın , bunu yaptigima sukretsinler.

Yani ben de şahsen dıdının dıdısı tipleri çok sallamam bir de karışıyorlarmış falan. Ne hadlerine ayol, ayrıca ben muhatap dahi olmam böyle durumlarda. Madem kocam diye evleniyorum, kocam da kabullendi beni böyle, bir zahmet ailesiyle muhatap etmeden beni ezdirmemeyi bilsin. Ben neden suçluymuşçasına kendimi savunup elbise arayayım ki istediğimi giyerim. Ama konu sahibi kapalı olacak, pantolon giyemem günah diyorlar, düğün şöyle böyle deyince ben de o elbise önerilerini verdim. Yoksa bu tarz bir elbiseyi ben en son lüks bir otelde yapılan mezuniyet balomuzda giymiştim. :)

yakın değil diyorsunuz ıuzak diyorsunuz elbise ısrarı nedir anlamadım pantolon da giyilebilir o zaman ben olsam bluz pantolon giyerim...böyle basit şeyler için olay yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…