- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Ay bu kadar tutucu bir aileyle işiniz zor, umarım eşiniz arayı bulabilir. Zira bulamazsa işiniz daha da zor. Neyse. Bence ne olursa olsun tamamen kapalı giyinmeyin çuvala sarınmış gibi o ne öyle. Bir de yani karışıyorlar diye pasif kalmanıza da gerek yok, kaba bir cevap vermeseniz de ben bunu beğendim giydim canım sağol önerin için falan deyip geçiştirebilirsiniz. Bir yerden bari hafif açık olsun.
Eki Görüntüle 2095258 Eki Görüntüle 2095259
Ben öylelerine kapalı demiyorum ama hakıyla kapananlarada laf söyletmem topuklu giydi makyaj yaptı diye kapalı olmaktan çıkmıyorlarCANım artık kapalılar da öyle bir giyiniyor ki. Ben ne zamandır görmüyorum şöyle tesettürüne yakışacak bollukta ve kapalılıkta giyinen. Ya ten çorap giyiyorlar ya daracık giyiyorlar ya kafalarını abuk subuk yapıp boyun bölgesini açıkta bırakıyorlar...
O yüzden diyeceğim çok kapalı giyinmesen de abes kaçmaz. Diz altı yarım kollu bir elbise işini görür bence.
ya Astoria seni samimi buldum fotoların da var sana sorayım
bu kıyafetler ile nereye gidilir
yani dibine kadar açığım ben bu kıyafetleri çok yakın kuzen düğününden bir tık uzak kimsede giymem
bir de düğün salon düğünü yani bildiğin dım tıs düğün bunlar 5 yıldızlı otel havuz başında giyilir en iyi ihtimal
düğün Çırağan'da değil ki
ben mi çok yaşlandım
herkesin açık olduğu bir düğünde bile "aa bu kim, dıdının dıdısının gelini, çok abartılı giyinmiş" denmez mi bunlar giyilince
Bakın siz orda başka şekilde örnek verebilirsiniz konu sahibi abartılıgı falan sormamış açık ve kapalıyı sormuş sizorda yok abartı makyaj yok topuklu ne oluyo bunları yapıncaBen böyle birşey söylemedim ama siz öyle anladıysanız diyecek birşeyim yok. Benim burada vurgulamak istediğim sadece saçı kapatarak tesettür olmadığı toplum içinde böyle şeylere maruz kalmamıza sebep olanlaraydı. Melesef bunu banada yapıyorlar kapanda nasıl kapanırsan devamı gelir gelmezsede sıkıntı yok diyorlar. Daha önceki yorumlarımı okursanız tesettüre laf söyleyecek biri olmadığımı anlardınız.
Gerçekten anlamıyorum en ufak lafta tüm tesettürlüleri kapladığını nerden çıkartıp kapalı şöyle yapar şöyle yapamaz laflarını çıkarttığınızı şaşkınlık içerisindeyim.
Vurgulamak istediğimi tekrar yazıyorum belki bu sefer anlarsınız. Herkes kendi açığı ile uğraşsın başkalarınınkiyle değil . Bir sürü giyim şeklini bir kalıba sokup herkesi genelleye bileceğini nerden çıkarttınız onuda anlamadım
Ayrıca siz nereden çıkarttınız tüm açıklar şort giyip göğüs dekoltesini gösteriyor.
Artık sokakta giydiğime bile karışmaya başladı sırf bu sebepten bıktım diye her gün ağlıyorum ..
ya Astoria seni samimi buldum fotoların da var sana sorayım
bu kıyafetler ile nereye gidilir
yani dibine kadar açığım ben bu kıyafetleri çok yakın kuzen düğününden bir tık uzak kimsede giymem
bir de düğün salon düğünü yani bildiğin dım tıs düğün bunlar 5 yıldızlı otel havuz başında giyilir en iyi ihtimal
düğün Çırağan'da değil ki
ben mi çok yaşlandım
herkesin açık olduğu bir düğünde bile "aa bu kim, dıdının dıdısının gelini, çok abartılı giyinmiş" denmez mi bunlar giyilince
Abla damarıma basıyorlar ama niye kapalıyız diye makyaj yapıp topukluda mı giyemicez ablamKonu dine gitti yine ....
Lütfen daha dikkat...
Düğün yazmış diye vermiştim o kıyafet önerilerini yaa çok mu dıdının dıdısıymış okumamışım. :) Konu açacak kadar önemsediği için ben yakın birilerinin düğünü zannetmiştim.
Bunlar bence de çok abartı kıyafetler
Gala gecelerinde falan giyilecek türden sanki
Bunla dans da edilmez arkasından kuyruk gelicek
Sonuçta bu adamı ve ailesini bilerek evlendin. Toplumun bir kısmı muhafazakardır, bir kısmı değil. Yani gayet doğal. Siz muhafazakar olmayanlardansanız o zaman ortama göre giyinin. Düğün çalgılı ise zaten sizin açık giymenize kimse garip bakmamalı. Siz de uygun giyinin mini giyip gitmenin manası yok. Kendi kafanız rahat eder hem.Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
Abla damarıma basıyorlar ama niye kapalıyız diye makyaj yapıp topukluda mı giyemicez ablam
Kapalı oluyorlar ama tesettürlü olmuyorlar. Dinin emrettiği. Ayrıca kimse kimsenin kıyafetine karışamazBen öylelerine kapalı demiyorum ama hakıyla kapananlarada laf söyletmem topuklu giydi makyaj yaptı diye kapalı olmaktan çıkmıyorlar
kim söyledi zaten? Sadece saçı kapattı diye benim saçımın açıklığına laf söylemeye hakları olmadığını dile getirdim. Ben karışmıyorsam onlarında karışmaya hakkı yokBakın siz orda başka şekilde örnek verebilirsiniz konu sahibi abartılıgı falan sormamış açık ve kapalıyı sormuş sizorda yok abartı makyaj yok topuklu ne oluyo bunları yapınca
Peki siz bunu nerden çıkartınız ben onnu GENELEME olsun diye yazmadım ki....Ayrıca siz nereden çıkarttınız tüm açıklar şort giyip göğüs dekoltesini gösteriyor.
Ben de açığım benim esimde aileside çok karışıyorlar birde benim ki daha yakın yani kayinim ın düğününde evet elbisenin boyu uzun ama kolları dirsekten aşağı volan kollu bir Elbise giydim basim zaten açık böyle yaniArkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
yok sadece sana değil sorum, yukarıda konu sahibine de dedim sen ne giymek istiyorsun diye
hem kendi diyor uzak birisi hem diyor hepsi tesettürlü ve salon düğünü hem de iki haftadır elbise arıyorum diyor
o kadar süre elbiseyi görümcem evlenirken aradım onda da arkadaşlarım gaz verdi kısa olmaz sen çok yakınsın şöyle ol böyle ol diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?