- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Yani ben de şahsen dıdının dıdısı tipleri çok sallamam bir de karışıyorlarmış falan. Ne hadlerine ayol, ayrıca ben muhatap dahi olmam böyle durumlarda. Madem kocam diye evleniyorum, kocam da kabullendi beni böyle, bir zahmet ailesiyle muhatap etmeden beni ezdirmemeyi bilsin. Ben neden suçluymuşçasına kendimi savunup elbise arayayım ki istediğimi giyerim. Ama konu sahibi kapalı olacak, pantolon giyemem günah diyorlar, düğün şöyle böyle deyince ben de o elbise önerilerini verdim. Yoksa bu tarz bir elbiseyi ben en son lüks bir otelde yapılan mezuniyet balomuzda giymiştim. :)
Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
Kapalı olan bir kadın ilgi çekmemek için kapanıyorsa bu tarz şeyleri yapması doğru değil. Topuklu ayakkabı , dar jean giy, makyaj yap sonra da ben kapalıyım de. Sadece kafa kapatmakla ilgi üzerinden çekilmez ( sizin düşüncenize göre konuşuyorum ). Makyaj yapınca daha çok ilgi çekiyorsunuz . Bu şekilde kapalı birini görünce bana zorla kapatılmış ve açıklara imreniyor hissi veriyor. İlkokul çocuğu gibi de başlamayın Mune’ye şikayet etmeye.Hanım efendi pardonda neden bütün kapalıları aynı ibare içine sokuyorsunuz biz sizin şortunuza göğüs dekoltenize karışmazken siz nasıl olurda bizim eşarbımıza ayakabımıza makyajımıza karışırsınız kapalı olan biri topuklu giyemez mi kapalı olan makyaj yapamaz mı ne var bunlarda
@Mune abla bakar mısın bi burda kapalıları aşaglayan bi yorum varda
yakışır sana :))))
Abla damarıma basıyorlar ama niye kapalıyız diye makyaj yapıp topukluda mı giyemicez ablam
Bende onu söylüyorum zaten biz size karışmıyoruz güzel arkadaşım ama senin orda kullandıgın kelimeler bütün tesetürlüleri aşaglayan cinsten bir dahaki sefere daha dikkatli olursan sevinirim çünkü bu konuda çok hasassımKapalı oluyorlar ama tesettürlü olmuyorlar. Dinin emrettiği. Ayrıca kimse kimsenin kıyafetine karışamaz
.
kim söyledi zaten? Sadece saçı kapattı diye benim saçımın açıklığına laf söylemeye hakları olmadığını dile getirdim. Ben karışmıyorsam onlarında karışmaya hakkı yok
Off gösteriyorum açık açık açık diyip duruyo
Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
O dogru ablam bende ona birşey demiyorum ama genellemesi sanki her kapalı dügüne öyle gidiyormuş gibi göstermesi zoruma gidiyoArkadaşın dediğine şöyle katılıyorum fikir olarak..
Bazen bende görüyorum bu işi ciddi abartanlar oluyor,buda dikkat çekiyor..
Elbette kapalı olan arkadaşlarımızda gayet güzel giyinip makyaj yapabilir..
Söylemek istediğim işin abartısına kaçmadan bunu yapmak önemlidir..
benim kayinvaldem kayinbabamda haci hic karismiyorlar gayette acik elbise giyinebiliyorum. Kültür farki diyelim buna. Senin kültürün daha yüksek onlarinki daha alcak anlaminda degil bu. Dogulalar genelde hepsi degil böyle. Bunu bastan düsüncektin.Artık sokakta giydiğime bile karışmaya başladı sırf bu sebepten bıktım diye her gün ağlıyorum ..
Ben sizin kendi dugununuzde nasil bir gelinlik tercih ettiginizi merak ettim ya da nisanda.esiniz onceden birsey demeyip simdi diyorsa isiniz cok zor.demekki evlenince degistiririm kafasindan.ama hep boyleyse bilerek evlenmissiniz hayiflanmaya gerek yok.Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
Şimdi ben bu düğünde ne giyeceğim elbise giymek istiyorum uzun kollu olsun boyu uzun olsun diyor oluyorum rahibe terressa kafam açık o kadar kapalı elbise de abes kaçıyor zaten
Lütfen bana istediğini giy kimse karışamaz şöyle böyle demeyin bal gibi de karışıyorlar ben ne karışılan ilk kadınım ne de son olucam ..
Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum
O dogru ablam bende ona birşey demiyorum ama genellemesi sanki her kapalı dügüne öyle gidiyormuş gibi göstermesi zoruma gidiyo
Hay agzina saglık ablamHder kapalı böyle değildir bana göre,önemli olan sınırı bilmektir..
Her açığında sınırı bilmesi gibi bana göre..
Hay agzina saglık ablam
Uzun kollu kollari dantelli elbiseler var. Sen iste yeter ki neler var nelerrrrr....Arkadaşlar eşimin akrabalarından yakın dedikleri birinin düğünü var ben kimseyi görmedim tanımıyorum bile.Zaten 2 aylık evliyiz. Eşim doğulu aralarında ki akrabalık bağları çok gelişmiş dıdısının dıdısının dıdısının bile düğünü onlara çok yakınımız diye gelip 5 gün düğün evlerinde bekliyorlar. Neyse ben eşime beklemem dedim zaten 5 gün düğün evinde ne yapıcam tanımadığım bilmediğim insanlar. Biz sadece salonda ki düğüne katılacağız benim sorunum kıyafet sorunu eşimin sülalesinden herkes kapalı 2-3 kişi açığız biz açık olanlarda birbirimizi tutuyoruz zaten sürekli siz açıksınız diye hor görülmelerimiz de gırla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?