Düğünümüz var :(

yakışır sana :))))

patırtı.com da çok güzel dantelli elbiseler var dizhizasında hem şık hem debboyları uygun. zaten çok yakınınız da değilmiş o nedenle aşırı abiye giymeye gerek kalmadan kurtarırsınız. ben oğlumun doğumgününde öyle bir elbise giydim çok güzeldi. kalitesi çok değil ama bir düğünü kurtarır ne var yani 500 tl vermeye gerek yok.

Kapalı olan bir kadın ilgi çekmemek için kapanıyorsa bu tarz şeyleri yapması doğru değil. Topuklu ayakkabı , dar jean giy, makyaj yap sonra da ben kapalıyım de. Sadece kafa kapatmakla ilgi üzerinden çekilmez ( sizin düşüncenize göre konuşuyorum ). Makyaj yapınca daha çok ilgi çekiyorsunuz . Bu şekilde kapalı birini görünce bana zorla kapatılmış ve açıklara imreniyor hissi veriyor. İlkokul çocuğu gibi de başlamayın Mune’ye şikayet etmeye.

Abla damarıma basıyorlar ama niye kapalıyız diye makyaj yapıp topukluda mı giyemicez ablam

Arkadaşın dediğine şöyle katılıyorum fikir olarak..
Bazen bende görüyorum bu işi ciddi abartanlar oluyor,buda dikkat çekiyor..
Elbette kapalı olan arkadaşlarımızda gayet güzel giyinip makyaj yapabilir..
Söylemek istediğim işin abartısına kaçmadan bunu yapmak önemlidir..

Bende onu söylüyorum zaten biz size karışmıyoruz güzel arkadaşım ama senin orda kullandıgın kelimeler bütün tesetürlüleri aşaglayan cinsten bir dahaki sefere daha dikkatli olursan sevinirim çünkü bu konuda çok hasassım

Eger zayifsaniz cok guzel kadife kollari uzun zun elbiseler var onlarda hgiyebilirsiniz

Off gösteriyorum açık açık açık diyip duruyo

Bakın dizin altı bile olmaz diyor bileklerim görünmeyecekmiş o yüzden de zorlanıyorum

Bu adam seni tamamen kapatmaya çalışıyor bence. Yakında bu baskıya boğun eğecek gibi duruyorsun. Keşke kendi isteğinle gönülden gelerek olsa diyorum sadece..

Bol salaş bir pantolon üstüne bluz giy bence sadece. Başkasının baskılı fikrini uygulayarak istediğin şıklığı yakalayamazsın malesef..

Bunun gibi..

O dogru ablam bende ona birşey demiyorum ama genellemesi sanki her kapalı dügüne öyle gidiyormuş gibi göstermesi zoruma gidiyo

Artık sokakta giydiğime bile karışmaya başladı sırf bu sebepten bıktım diye her gün ağlıyorum ..
benim kayinvaldem kayinbabamda haci hic karismiyorlar gayette acik elbise giyinebiliyorum. Kültür farki diyelim buna. Senin kültürün daha yüksek onlarinki daha alcak anlaminda degil bu. Dogulalar genelde hepsi degil böyle. Bunu bastan düsüncektin.

Ben sizin kendi dugununuzde nasil bir gelinlik tercih ettiginizi merak ettim ya da nisanda.esiniz onceden birsey demeyip simdi diyorsa isiniz cok zor.demekki evlenince degistiririm kafasindan.ama hep boyleyse bilerek evlenmissiniz hayiflanmaya gerek yok.

Uzun kollu kollari dantelli elbiseler var. Sen iste yeter ki neler var nelerrrrr....

Esimin ailesi 7 göbek kapalı. Bende acıgım. Kaynımın dugununde ne giysem diye cok araştırdım. Uzun bi elbise dusundum hatta sipariş verdim geldi esim hic beğenmedi bu ne dedi. İade ettim. Sonuçta ortama gore giyinmek istedim ama bulamadım. Esimle bakmaya gittik hafif diz altıma gelen hos Bı elbise buldum. Açıktan hallıceydı. Sonra dugunde gelınden cok bana baktılar. Cık cık seslerini duydum. En son gozum Esimin babaannesıne ılıstı eline verseler bogacak gibi bakıyordu. Oturunca etegım baya diz ustune cıktı napıyım oturmayım mı dimi. Zor ıs bunlar yaa. Esim acıklıgıma karışmaz ama ben onun tarafında daha usturuplu giyinmek istiyorum yine de yaranamıyorum

Pantolon bluz giyin gidin işte,
Bu kadar kasilmaniza gerek yok.
Benim esimin ailesi de cok muhafazakarlar, sadece dekolte giymiyorum onlarin organizasyonlarinda, boynumdan ayak bilegime kadar kapatmanin bir anlami yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…