Düğünün Ertesi Günü Baba Evine Yollanan Gelin

kızın arkadaşlarının aileleri, kendi aile büyükleri, çalışma arkadaşlarından lafı sözü belli olan büyükler gidip çocukla konuştuklarında çocuk ben onu çok seviyorum ama bana bunu bunu dedi yediremiyorum diyormuş. Deve de bu kadar kin yok nasıl bi kindir bu.

Çocuğun anne babası umreye gittiler geçen ay o sürede kız tekrar konuşalım diye çocuğun dükkanına gitmiş çocukta tamam konuşalım deyip yemeğe götürmüş sonra kafeye gitmişler vs gece 3 e kadar vakit geçirmişler ve çok samimi iyi davranmış. Normalde çocuk kızın yüzüne bakmıyor telefonlarını açmıyor ama o gün harika geçmiş. hatta kız öyle mutlu gelmiş ki işe millet barıştınız mı filan demiş. Sonra ailesi geldi umreden çocuk yine istemem demeye başladı. Hatta geçenlerde gecenin 10 unda çocuğun ailesinin evine gitmiş konuşalım diye kapının önünde gece 12ye kadar oturmuş ağlamış kapıyı bile açmamışlar içerdekiler...

Kız da o beni seviyor ailesi yüzünden böyle yapıyor diyor. Ne olursa olsun sonuçta çocuk kendi aklıyla hareket edemiyor ortadaki tek gerçek bu

Tövbe yarabbii kızda ayaklarının üzerinde sağlamca durup resti çeksin üzerine çok düştüğü için eşi artık tınlamıyor bile onu ailesinden çok etkilenmiş bence. Bunlar yaşandıktan sonra asla sonu yok . O kız elalemin ne dediğini değil kendi huzurunu ve mutluluğunu düşünsün.

evlilik iptalinde hiç evlenmemiş gibi mi oluyor, nüfus kayıtlarında çıkmıyor mu yani

Ah kuzum... O kadar sure beraver olan insanlar bekareti takinti yapmazlar zaten ama damat zaten pisman olmus bahane bulmus. Pisman olmus derken evlilikten korkmus muhtemelen. Allah yardimcilari olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence sen hiç karışma böyle bir durumda hala size ne yapayım diye sorup dönüp dönmeme konusunda karasız kalıyorsa yarın bir gün barışırsa siz kötü olursunuz

Kız kaynana ile yaşayacaktır boşanmaz , türk kızları başkaları için yaşar böylece onurunu kuırtarmış olur , tabiki yanlış ama gençken onur önemli belli yaştan sonra ise insanın egosu önemli
sonrada hamile kalır asla boşanamaz , erkeğin acımasız oluşu korkutucu ,sonra böyle adamını af edip koynuna alacaksın sırf onurunu tamir etmek için aslında en doğru yüklü bir tazminat davası açmak donuna kadar adamın neyi varsa almak, görsün el mi yaman bey mi yaman ,böyle adam sürünson be!

Bu kadarmı gurursuz bu kızya...
kendini istemeyen adamın ailesinin hatta evinin kapısının önünde aglayıp zırlamalar...
kızın eksik anlattı bişiler var bence... ve adamında bildiği şeyler gibi geliyo bana

insan çekeceği çileye aşık olurmuş der büyüklerimiz bu kızın yaptığı da bu tam olarak Allah yardımcısı olsun

Konu eğer bekaret değilse ki benim de aklıma o geldi teli herkese dinletene kadar bu kadar dengesiz ve psikopat bir adam hayatının başka noktalarında da böyle saçmalaması lazım ki o kız hiç mi anlamamış. Madem baba evine gönderecekmiş nikah da yapmasaymış.
Ben çok mu hayalperest düşünüyorum bilmiyorum da sanki şöyle: konu bekaret… son an öğreniyor ama o an bocalamaktan düşünemiyor sağlıklı kabul de edemiyor ve sanki anlaşmalı boşanma şartıyla imza atılıyor. Hani herkes o şekilde anlamasın diye.
Ama kız da söyleyecek olsa sanki imzadan önce mi söyler. O da olacak şey değil..
Olayın aslı her ne ise bu saatten sonra zaten bunlar evli kalamaz.
Bir de kızın hareketleri de anormal gidip iş yerinde herkese dinletmesi falan. Bunlar çok özel şeyler.

iş yerinde dinletme olayı üzerinde psikolojik baskıdan olmuş. İşçiler filan dedikodusunu yapmaya başlamış bakire çıkmadı çocukta gece anlayınca postaladı anasının evine diye... O kıza da üzülüyorum ona da hak veriyorum, öyle bi çevre faktörü var ki kız aile şerefi kurtulsun diye boşanmak istemiyor

konuyu okudum.. bazı yorumalrı da atlaya atlaya okudum ...
anladıgım o kii görümcesi bi lafı büyütüp ilk geceden ayırmış..işin içine ailesi girince de iyice soğmuş kızdan.. başkasının ağızna bakan erkekten ne koca nede adam olur...!
bekaretle alaklı bı konu değilse gitsin. rapor alsın.. götürsün mahkemye tazminat fln..ne varsa hakkını alsın...ayrıca kzıın çeyizini götürmesine çok sinir oldumm... kızın ailesi neden izin veriyor bu duruma anlam veremıyorum.. boşanarak gururu kılıcak diye düşünüyor peki gece 12lere kadar kapı önünde yatarak gurur kırlılmıyormu?
ben olsam boşanırım alırm hakkımı el aleme bakmam...olmadı taşınır o mahalleden yada o şehirden...
barışınca mutlu olamaz bi söz için 6 ay yarı yaşayan bi admla hiç tartısmayacak mı??
bnce boşanmalı...

tamam kız boşanmak istemiyor
sizde iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama belki kız sizin bu kadar müdahale etmenizden rahatsız oluyor
bence kızı kendine haline bıraksın herkes

Ama hatayı en başında hem de en yanlış insanla yapmış. Mutfakta çaycıya anlatmakla başlamış. İş yerinde en tehlikeli şahıslardır istisnalar olabilir tabi. Lafı ver çaycıya gerisine karışma. Sonra tabi psikolojik baskı olur ama bu da dedikoduları engellemez tel olayı. Bir de biri anlatır diğeri üstüne 2 ekler anlatır bu devam eder gider. Yazık ben de üzüldüm. İnşallah bunun içinde bir hayır vardır demekten başka bir şey diyemiyoruz.

Tamam uzucu bir hikaye ama bu kadar israra da gerek yok biri istemiyosa istemiyo nedir yani bu zulum

Bu da ayrı bir şey tabi ama birini isteyip istememek bu kadar ucuz mu?
Sen insanın hayatının dönüm noktasına parmak bas. Evlen sonra hiç eve bile girmeden ben soğudum de..
Bu kadar basit olmamalı kararlar..

Sürekli bi Türk kızlarını yerme, saldırma durumu var sizde. Özellikle yorumlardan dikkatimi çekti birkaç konuda ama ...
Bu kadar saldırırcasına agresif yorumlarda bulunmayın bence. Hayat bu, kimin başına neyin geleceği hiç belli olmaz

Bu da ayrı bir şey tabi ama birini isteyip istememek bu kadar ucuz mu?
Sen insanın hayatının dönüm noktasına parmak bas. Evlen sonra hiç eve bile girmeden ben soğudum de..
Bu kadar basit olmamalı kararlar..

Adamin dukkanina gidip yalvarmak mi cozum? Mahkemede haklarini sonuna kadar savunup karsi tarafa bedel odetmek mi? Ben gururlu kadinim, bana ikincisi dogru.

Adamin dukkanina gidip yalvarmak mi cozum? Mahkemede haklarini sonuna kadar savunup karsi tarafa bedel odetmek mi? Ben gururlu kadinim, bana ikincisi dogru.

Zaten ben bunları savunmuyorum o kadar da küçülmemesi lazım. Ben adamın yapısına isyan ediyorum olayın anlatıldığı boyutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…