Düğününe 1 hafta kala ayrılmış

Benim eski sözlüme benziyor. Ben de 2011'de burada konu açmıştım. Yüzük takılacağı gün kuaförde manikür yaptırıyordum. Elin biri suyun içinde diğerini de kız törpülüyor. Dolayısı ile mesajlarına bakamadım diye bana küfür etmişti. Öf iyi ki bitmiş :) Seninki de inşallah sürünür sakın affetme.

inşallah tekmeyi besan o kız olmuştur

bence barışabilirsin görücü usulü nişanlanmış ve yapamamış ayrılmış.
eğer hala sevgi varsa bilemedim.
aile kararı önemli diyoruz aile istemezse olmaz diyoruz ama istiyormuş ailen
onla barışırsam karakterime hakeret etmiş olurum yapamam onu hala çok seviyorum ama bu sevgiyi bitirmek için elimden geleni yapıcam

damatlık tercihini neden merak ettin ki

kız rekora koşuyo resmen

çünkü benim tek taşımı geri vermiştim ona taktılar bana aldığı saati hiç kullanmadan geri vermiştim o kızın kolunda gördüm damatlıkta benim seçtiğim damatlık mı olacaktı merak ettim
yani bütün bulardan sonra bende olsam merak ederdim haklısın

Ne erkekler var dimi yapmam etmem diyen ? Unutursun , zaman biraz ..

Ayrica cimri bişeye benziyor. Almis vermis baskasina.

ama yinede ortada hatrı sayılır bi rekor var amaan boşver gitsin o zaman sağlam pabuç olmadığı 4 kez tescillenmiş baksana
aslında bunların hepsinin sebebi biraz da ailesi onun suçu var da çok değil mesela ben bile belki bu lafa rağmen ayrılmazdım ama ailesini de düşünerek bu kararı aldım. Diğerleri de ailesini istememişti

ne yalan söyleyim anlattigina bakilirsa pek saglikli iliski yasayamazsiniz, sen suan bosluktasın ondan
aslında çok güzel şeyler de yaşadık mesela herkes bana sen onun göz bebeğisin bu nasıl bir aşk falan derdi ama kıskanınca deliye dönüyor ne söylediğini bilmiyordu kısmet değilmiş hayırlısı

yok yok o kız değil rekora koşan eski nişanlım
2 söz, 1 nişan, 1 adet de düğüne bir hafta kala ayrılık. Valla gbt çok kirli. Bu burada da kalacak gibi durmuyor. Koleksiyon yapıyor adam bildiğin Bir sonraki hedefi de nikah masası terketmesi olur büyük ihtimalle.

hahah kafamda canlandı da şimdi yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…