- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
bir de nişan günü bana s.kt. git dedi ağlattı kuaförde bir de yüzük bakarken kuyumcuda ağlattı.
Bana çok ısrar etti işten çık diye ailesiyle bizim eve geldiler işten çıksın diye en son ben çıkmayınca öyle söyledi
o zaman şükretmelisin allahın sevdiği kulu olduğun içinyok ne dindari. annesi dindar gorunur ama o basortusunun altinda ne kotulukler yapar kimse bilmez. herkese guleryuzlu bana karsi igneleyici sozleri vardi hep.
inşallah tekmeyi besan o kız olmuşturBence bu hikayenin mağduru o kız, taraflar karşılıklı ayrılmış bitmiş konu sahibi de istemiş diğer tarafta istemiş. Bu kızın günahı neydi bir gerizekalının kafa karışıklığının ex sevgiliye nispet hırsının kurbanı oldu çok üzücü kimbilir dünya Nasıl başına yıkılmıştır.
onla barışırsam karakterime hakeret etmiş olurum yapamam onu hala çok seviyorum ama bu sevgiyi bitirmek için elimden geleni yapıcambence barışabilirsin görücü usulü nişanlanmış ve yapamamış ayrılmış.
eğer hala sevgi varsa bilemedim.
aile kararı önemli diyoruz aile istemezse olmaz diyoruz ama istiyormuş ailen
umarım öyle bir aptallık yapmamUnutursun mutlaka ama bu şekilde zor unutursun,yok istemiyorum dönmem mönmem diyosun ama sanki bişey olsa koşa koşa gidecekmiş gibi bir hal seziyorum
damatlık tercihini neden merak ettin kiwhatsapptan da engeli kaldırmıştı sonra dedim ben engelleyeyim düğünlerini bekliyordum çünkü damatlık tercihini çok merak ettim ona bakıp engelleyeyim dedim şimdi de ayrılmışlar belki barışırlar diye bekliyorum olmazsa engel atacağım
kız rekora koşuyo resmensevinmedim aksine üzüldüm hem kız için hem onun için çünkü bu kişi benden önce de 2 söz atmış benim de sonradan haberim oldu şimdi iki söz atma iki nişan atma vukuatı var artık toparlanamaz üzülüyorum onun için de
hangi kız ?kız rekora koşuyo resmen
çünkü benim tek taşımı geri vermiştim ona taktılar bana aldığı saati hiç kullanmadan geri vermiştim o kızın kolunda gördüm damatlıkta benim seçtiğim damatlık mı olacaktı merak ettimdamatlık tercihini neden merak ettin ki
eski nişanlının düğüne bi hafta kala ayrıldığı kızhangi kız ?
yok yok o kız değil rekora koşan eski nişanlımeski nişanlının düğüne bi hafta kala ayrıldığı kız
yani bütün bulardan sonra bende olsam merak ederdim haklısınçünkü benim tek taşımı geri vermiştim ona taktılar bana aldığı saati hiç kullanmadan geri vermiştim o kızın kolunda gördüm damatlıkta benim seçtiğim damatlık mı olacaktı merak ettim
Hayırlı cumalar arkadaşlar .
Eski nişanlım düğününe 1 hafta kala ayrılmış.
Bilmeyenler için özet geçeyim.
Ayrılalı 7 ay oldu.
Çok severken deli gibi aşıkken sırf işten çıkmadım diye erkekler için çalıştığımı ima ettiğinden ayrıldım.
Sevgim aşkım çoktu ama bu saygısızlığa girerdi, saygı olmadan evlilik olmazdı.
VE 50 gün sonra görücü usulü nişanlandığını öğrendim(çalıştığı iş yerimdeki arkadaşımdan)
Çok zor oldu benim için günlerce ağladım nişanlandığını duyana kadar.
İnanamadım, senden sonra asla kimseyle evlenmem diyen adamın nişanlandığına inanamadım.
Ama kendimi toparladım.
Geçenlerde babamın yanına özledim diye gelmişti buraya konu açmıştım akşamına da 7 ay sonra en yakın arkadaşı yazmıştı hakkını helal et diye.
3 gün önce ayrıldığını öğrendim. Düğününe 1 hafta vardı.
Ben onunla evlenmeyi tekrar barışmayı falan düşünmüyorum.
Ailem hala onunla evlenmemi istiyordu biliyorsunuz.
İnstagramda engelliydim onu aratınca göremiyordum.
Baktım engelimi kaldırmış.
Kendimi onu takip etmekten alıkoyamıyorum.
Ne oluyor bana onu düşünmek istemiyorum.
Onunla artık yapamam biliyorum şimdi gitsem koşa koşa döner geri ama yapamam.
Biliyorum onu düşünmem bile çok büyük aptallık bana kızmayın.
Ben de kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum.
Ne gelen çiçekler, ne gelen teklifler umrumda.
Hiçbir erkek beni etkilemiyor.
Biraz daha zaman geçse unutur muyum sizce, yoksa onu hiç ama hiç unutamayacak mıyım ?
evet biraz cimriydiNe erkekler var dimi yapmam etmem diyen ? Unutursun , zaman biraz ..
Ayrica cimri bişeye benziyor. Almis vermis baskasina.
ama yinede ortada hatrı sayılır bi rekor var amaan boşver gitsin o zaman sağlam pabuç olmadığı 4 kez tescillenmiş baksanayok yok o kız değil rekora koşan eski nişanlım
evet biraz cimriydi
aslında bunların hepsinin sebebi biraz da ailesi onun suçu var da çok değil mesela ben bile belki bu lafa rağmen ayrılmazdım ama ailesini de düşünerek bu kararı aldım. Diğerleri de ailesini istememiştiama yinede ortada hatrı sayılır bi rekor var amaan boşver gitsin o zaman sağlam pabuç olmadığı 4 kez tescillenmiş baksana
aslında çok güzel şeyler de yaşadık mesela herkes bana sen onun göz bebeğisin bu nasıl bir aşk falan derdi ama kıskanınca deliye dönüyor ne söylediğini bilmiyordu kısmet değilmiş hayırlısıne yalan söyleyim anlattigina bakilirsa pek saglikli iliski yasayamazsiniz, sen suan bosluktasın ondan
2 söz, 1 nişan, 1 adet de düğüne bir hafta kala ayrılık.yok yok o kız değil rekora koşan eski nişanlım
hahah kafamda canlandı da şimdi yok artık2 söz, 1 nişan, 1 adet de düğüne bir hafta kala ayrılık.Valla gbt çok kirli. Bu burada da kalacak gibi durmuyor. Koleksiyon yapıyor adam bildiğin Bir sonraki hedefi de nikah masası terketmesi olur büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?