Düğününüze bir ay kala aldatıldığınız öğrenseniz...

heee doğru boşanmış sayılmaz tabi tabi nasıl atlamışım ben bunu bu ülkede binlerce dini nikahlı beraberlık var tühh cok önemlı bır ayrıntı Allahım ya nasıl diye biliyosunuz bizim ülkemızde önemlı olan düğün nikah değil diye şaka gibisiniz bu zihnıyette olan bır ınsana asla cevap yazmamam gerekır ama can sıkıntısı işte kusura bakmayın eşleriniz iki gün sonra dımdızlak kapıya koyuncada bu laflarınız gelır aklıma boyle düşünunlerın hepsı ıcın gecerlı bu söyledım aıl olan RESMİ NİKAH nayan bunu yapmışmı yapmış he tayin ıcın ya da baska bır sey ıcın orası benı entere etmez ben sonuca bakarım eger bayan nişanlısının yada eşinin bazı ihtiyaclarına cevap wermedıyse adam çocuk degılya baska şeylere yönelmıs olabılır kı bence bu affedılebılır bır durum yok aksıne eşinden nişanlısından sıkılmış sevgısı bıtmısse kesınlıkle affedılmemesı gereken bir davranısta bulunmus ama bunu sizin düşünce tarzınızda bırnın anlaması ımkansız

varya arkadasım konuya son noktayı koymuşsun valla bravo gercekten

Ben aynısını yaşadım. Nişanlıyken eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlaşmalarını gördüm. Nikah bile kıyılmamıştı. Nikahımıza bir ay vardı. Ve bana da aynen senin nişanlının yaptığı gibi yalvardı yakardı tutuştu terkedicem diye aldatmadığını söyledi falan filan....Hikaye aynı. Ve ben ne yaptım? Affettim. 2 yıl oldu evleneli. Başından beri sorunlu bir evlilik. Defalarca boşanma aşamasına gelme.Tekrar affetme....Bu böyle sürüp gidiyor arkadaşım.Şüphe içini kemirir insanın. Birdaha yapmasa da yapıyormuş ya da her an yapacakmış gibi hissedersin. agresifleşirsin bu nedenle. Olmadık sebeplerle kavga çıkar.Hele aileler de duyunca işin iyice cılkı çıkar. Her adımında geri adım atmak zorlaşır. Nişanlıyken ayrılmak zor, nikah olunca daha zor, düğünden sonra çok daha zor, ben yaşamadım ama çocuk olursa çok çok çok daha zor deniyor. Karar senin kararın. ama tecrübeyle sabit kıyma kendine. Akıl vermek çok kolay biliyorum. bana da zamanında çok akıl verenler oldu. Dinlemedim. Sevgi güçlü çıktı. Duygularıma yenildim. Ama insanın mutluluğu duygularında değil mantığında gizli imiş. O dönemde gittiğim psikolog mutlu olmak için sana mantıklı geleni yap, duygularını kenara bırakıp demişti. Ama ben onu da dinlemedim:) aslına bakarsan biz ne dersek diyelim kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın. Ama Kaderine yön vermek de büyük ölçüde senin elinde.Bir ömür ağlayacağına birkaç ay ne bileyim belki daha uzun bir süre ağla derim ben. Benim yaşadıklarımı sen de yaşa istemem. Ailen destek olacaktır eminim. Ama ailenle paylaşmadan önce iyi düşün. Kesinlikle kararlı isen onları dahil et bu konuya. Çünkü ailenle paylaşıp terketmezsen bu insanı onların da huzuru kaçacak. Akılları hep sende olacak. Lütfen arkadaşım iyi düşün, ne olur.

gerçekten zor bir durum
umarım en doğru kararı verirsin canım
allahtan hakkında hayırlı olanı iste

çevremiz nikah oldunu biliyor keşke bilmeslerdi.ailem küçük bi ilçede oturuyo.insanlar dedikodu arıyo zaten.babam kalp hastası.offf böyle düşündükçe ona daha da gıcık oluyorum.o kızı da boğasım geliyo.

canım nıkah olunca noluyo kı sonucta evlı degılsınız aynı evde degılsınız sakın kendını atese atma evlendıkten sonra bosanman babanı daha cok uzer emın ol anlatınca sana hak verırler

evlenmemişki ne boşanmışı resmi nikah geçmez bizim toplumda düğün esastır bunu biliyoruz hiç boşanmış olucam diye üzülmeye gerek yok mantıklı düşünüp doğru karar vermek gerek

tüh ya ben de sadece nikah yapmıştım. düğünüm olmadı yani. ben hala bekar mıyım o zaman....
Türkiye bir hukuk devletidir ve evlilikte resmi nikah esastır....

Ayrılma kararını vermekte zorlanıyorsunuz fakat henüz aynı evde yaşamaya başlamadan böyle bir kaçamak yapan birine güvenmekte zorlanacağınızı ve evliliğin daha cicim aylarını sürekli şüphelenerek, aklınıza geldikçe öfkelenerek geçireceğinizi peşin peşin kabul etmeniz gerek eğer ayrılmaz iseniz.

Karar tabii ki sizin ama bu yükün altına girmek zorunda değilsiniz.

O ADAMA SIRTINI YASLAYAMAZSIN BEN 1 YILLIK EVLI BIRIYİM.BI EVLILIKTE GÜVEN TEMELDİR.SEVGİ DAHA SONRA GELİR.GÜVENMEDİĞİN İÇİN YARIN ÖBUR GUN KOMPLEKS YAPARAK YAŞAMA HAYATINI HIC BIRSEYIN SONU DEGIL INAN HERŞEY GECİYOR ,ALIŞILIYOR AMA ACIYA ALIŞMAZSIN CNM.BU KÖTÜLÜĞÜ KENDINE YAPMA LÜTFEN.UMARIM AILENLE PAYLAŞTIGINDA SENIN YANINDA OLURLAR.SENIN ICIN TEL DILEGIM BU

çıkarken yapması berbat bişey,
nişanlıyken berbat ötesi,
nikahlıyken böyle bişey yapması ise, hem berbat ötesi hem de affedilemez!

vicadanınız rahat,huzurunuz yerinde olsun,
'kendi etti kendi buldu' diyeceğiniz bir durum bu..
yol verin gitsin!!!

Bence siz bir daha düşünün ayrılmayı. Öyle cinsel içerikli mesajlaşma olmamış,arkadaşça oturup birşeyler içmişler normal yazışmışlar. Hoş bir durum değil tabi ki ama çok da büyük bir olay değil.

Eşinizle konuşun burnunu sürtün.Bir de altından bambaşka şeyler çıkabilir siz yanlış anlayıp bir anlık öfkeye de kapılmış olabilirsiniz. Bundan emin olun. Birşeyleri yıkmak o kadar kolay ki

Ayrıca nikah masasında hayır demek intikam olarak hoş gelebilir ama orada sizin akrabalarınız arkadaşlarınız olack.Bu saygısızlığı ve yıkıcı şaşkınlığı haketmiyor onlar. Suçlu olan eşinizse cezasını da tek başına kendisi çekmeli. Başkalarını da dahil etmeyin.

Zaten nikahınız olmuş yeni gördüm kusura bakmayın

Son düzenleme:

aynen katılıyorum

Canım ya okudum yazdığını okuyunca şu geçti hemen aklımdan dışarıdan duvulun sesi hoş gelir ancak yaşayan bilir ne yaşadığını .Rabbim sana sabır yuvanıza huzur versin canım seninde hakkında hayırlsı olsun umarım atlatırsınız bu durumu.

Senminay arkadaşımızın siizn yazdıklarını okumasını ve dikkate almasını şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı evin içine girdikten sonra her şey çok daha farklı oluyor gerçekten.Evet nikahınız olmuş ve eğer verdiğin karar boşanmak olursa bu kağıt üzerinde olmuş olacak.Bir kaç arkadaş bu konu yüzünden polimiğe girmiş.Düğün olup aynı evde yaşamaya başlayıp boşanmak ayrı nikah olduğu halde sen ailenin o ailesinin yanında olmak çok ayrı bişey yani biizm toplulumuz için o yüzden hiç beşey için geç değil canım düşünürken böyle düşün ve umursama kimseyi kim ne derse desin o iki gün sonra ne dediğini unutacaka ama sen bunu bi ömür yaşayacaksın hiç gerek yok hayat senin hayaın kararda senin olmalı.Rabbim yar ve yardımcın olsun ama

yok yakınken ayrılmanı tavsıye edıyorum. o kısıyı degıstırecegını sanıyorsan yanılıyorsun.buyuk ıhtımalle tekrar lıyacakatır .guvenılmez bırıymıs.senın ıcın uzuldum.ama cokda uzulmeye degmez cunku hayatında daha ıyılerı cıkabılır.

canım benim,

ben eşimle resmi nikahım akabinde anlı şanlı düğünümle telli duvaklı gelin olmadan koynuna girmedim.. nişanlısıyla birlikte olup sülaleye sakız olanlardan değilim.. rahat ol..

Son düzenleme:
canım benim,

ben eşimle resmi nikahım akabinde anlı şanlı düğünümle telli duvaklı gelin olmadan koynuna girmedim.. nişanlısıyla birlikte olup sülaleye sakız olanlardan değilim.. rahat ol..

Burada bizden destek bekleyen senminay arkadaşımıza ayıp olmuyor mu sizce?? niçin gereksiz yere polemik yapıpta yer kaplıyorsnuz arkadaşımız ile ilgili düşünceleriniz varsa yazın yoksa aranızdaki tatsız anlaşmazlığı gidin özelden mesajlaşarak halledin.

canım bence ayrılmalısın kuşkuyla ömür geçmezki...
nişanlılık döneminde aldatıyorsa bir adam evlilikte de aldatır

daha sevgiliyken nişanlanmak üzereyken aldatıyor.herşeyin tozpembe olduğu zamanlar.en son ben seni bırakmam filan diye söyleniyodu o öyle konuştukça daha da sinirleniyorum.hertürlü sıkıntıya göğüs gerebilirim ama araya üçüncü kişi girince insan dayanamıyo.evlensem de ömür boyu kendi kendimi yer bitiririm

Canım yazdıklarını okudukça kendi evliliğim film gibi geçiyor gözümün önünden. Ben seni bırakamam, ölürüm diyecek.Kıyamayacaksın biliyorum.Bizim evliliğimizde iş şiddete kadar vardı. Aynı evin içine girdikten sonra ayrılmak seni bırakmak çok daha zor gelecek ona. Seni elinde tutabilmek için de her yolu deneyecek, belki de şiddeti bile. Benim eşim gideceğim dediğim zaman kapıyı kilitleyip anahtarı saklıyor,cep telefonu elimden alıyordu kimseye ulaşıp haberdar etmeyeyim diye. Sonrasında da ağlayıpyalvarıyordu.Affediyordum en fazla bir ay sonra sular durulunca bir başka sorun. Felaket tellalı gibi hissediyorum kendimi böyle konuşunca. Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın, buna sebep olmanın vicdani yükünü taşımak istemem. Ama tecrübelerimi anlatıyorum sen de başına gelebilecekleri gör diye. Ve ben hala boşanamadım defalarca teşebbüs etmeme rağmen. Hep affettim. Birkaç haftalık mutluluklarla sürüp gidiyor. Tam düzeldi sanıyorsun yeniden bir sorun. Bir ömür boyu kendini bitirme buna hiç gerek yok inan değmez.Sana karşı agresifliği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…