Düğününüze bir ay kala aldatıldığınız öğrenseniz...

canım allah senin de yardımcın olsun.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Yaşadığın şey hiç kolay değil arkadaşım, ama öfkeni yanlış yere yönlendirme. Bu yanlış karar vermene sebep olabilir. Kızın haberi olsa nişanlının nişanlı biri olduğundan, amenna. Ama ona söylenmemiş, bilmiyormuş ki.

Devam ettirirsen unutamayacaksın ve mutlu olamayacaksın...
Ben olsam anında bitiririm asla affetmem...

Ah bu erkekler ahhh
Alacan böylelerini bir güzel dövecene sonrada tekmeyi basacan
Nasil bir insan ya ozaman evlilige kaismasinlar yaaa

canım benim kuzenimde düğüne 2ay kala,hemde resmi nikahı olmuşken başka bir sebepten ayrıldı .bir yıl sonra hem daha düzgün ,hemde daha yakışıklı biriyle evlendi.yani diycem kimse vazgeçilmez değildir .önce sen önemlisin,bikerede güvenini sarsmış.inanki kabullenirsen en güzel yılların,mutlu olman gereken zamanlar hep bir acabayla geçecek.hiç bir zaman güvenemeyeceksin hoşçakal

canım nıkah olunca noluyo kı sonucta evlı degılsınız aynı evde degılsınız sakın kendını atese atma evlendıkten sonra bosanman babanı daha cok uzer emın ol anlatınca sana hak verırler

evlenmemişki ne boşanmışı resmi nikah geçmez bizim toplumda düğün esastır bunu biliyoruz hiç boşanmış olucam diye üzülmeye gerek yok mantıklı düşünüp doğru karar vermek gerek

inanın bu okuduklarım karşısında şok oldum ya..arkadaşlar amacım kınamak falan değil sakın beni yanlış anlamayın..nikahın olması demek evlenmek demek arkadaşlar..türk kültüründe esas olan resmi nikahtır düğün değil..nikahla nişanı bir tutmanız inanılır gibi değil..nikah defteri imzalandığı andan itibaren çiftler evli sayılırlar..istersen aynı evi paylaş ister paylaşma hiç fark etmez..senin orda imzan varsa hangi kültürde olursan ol evlisindir..bunun ötesi yok..resmi nikahı söz,nişan veya dini nikahla bir tutmak son derece yanlış..tekrar söylüyorum..asıl olan resmi nikahtır..

konu sahibi arkadaşım Allah yardımcı olsun

napsın arkadasım gormemezlıkten mı gelsın o zaman :26:

canım benim,

ben eşimle resmi nikahım akabinde anlı şanlı düğünümle telli duvaklı gelin olmadan koynuna girmedim.. nişanlısıyla birlikte olup sülaleye sakız olanlardan değilim.. rahat ol..

Anladık kocanızın koynuna nıkahtan ve şanlı dügününüzden sonra girdiniz.Ne yapalım?
Sakız olmadınız onuda anladık. olanlar dusunur sizi anladık bız.
ayrıca ESAS olan dugundur demıssınız.. ben dugun yapmayacagım mısal ee sayılmayacak mı nıkahı yaptık dugun olmadan koynuna gırmem artık sakız oluruz bızde ne yapalım

Son düzenleyen: Moderatör:
napsın arkadasım gormemezlıkten mı gelsın o zaman :26:

ne alaka şimdi?yazdığım mesajda boşver görmezden gel diye bi şey yazdımda ben mi göremiyorum acaba?ben alıntı yaptığım mesajları düzeltmek istedim..konu sahibi arkadaşa tüm yaşananları sineye çek demedim..yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim

yanı ne demek ıstıyosunuz onu soruyorum evli olmus olsa nolur olmamıs olsa nolur Allah askına bu adamla napması gerektıgını sormus evlılık sadece ımza degıldır hem zaten boyle zıhnıyetler yuzunden bosanmak ayrılmaz zor oluyodur bu arkadasa

ya nasıl böyle bi zihniyet var anlamıyorum ne demek imza evlilik değildir..bal gibi de evliliktir..arkadaşım amacım tartışmak değil yanlış anlaşılmasın..ben düğünü evlilik sayan zihniyete karşıyım..amacım bunu belirtmekti..konu sahibi arkadaşımda evli olduğunun bilincinde..çünkü bi mesajında boşanıcam demiş..ne karar verirse onun için hayırlı olur umarım..

Son düzenleme:
onceki mesajima sunu da eklemek istiyorum ayrica,
simdi bu adi herifle evlenmezsen(kastim gercek bir evlilik yasamak, sanirim sadece nikahiniz oldu) olmezsin askindan merak etme, 1-2 aya sogur icin gecer acisi...
kimler unutuluyor yani sizi aldatma girisiminde bulunan birisinde takilip kalacaginizi sanmiyorum...
yapmaniz gereken sey belli...
ben boyle bir durumda 2 secenek gormezdim, bana gore yapilabilecek sey cok net ve tek bir secenek...tam bir evlilik yasamadan bitirmek...
aksi cok ozur dilerim ama cok aptalca olur...

Son düzenleme:
yapacağınız şuanda en acilinden evlilik iptalidir.umarım en az hasarla atlatırsınız bu durumu

Allah resmen sana onun adi ........ köpek pis yüzünü göstermiş
Allah belasını versin. Senin kendi iç dünyanda yaşadıkların bir kenara ailenin yaşayacakları ne olacak?
Bir de baban kalp hastasıymış.
Sakın ama sakın onunla evleneyim deme, güçlü ol.
Rabbim seni bir an önce huzura, mutluluğa eriştirsin
yapabileceğin bütün kötülükleri yap ve ayrıl ondan

allahin sansli kuluymussun , henuz evliliginiz ilan edilmemis..

bence boşan canım .sanırım çalışan bir bayansın kim olsa o evlenir seninle.üzülmeye değmez.arkadaşların dediği gibi içini kemiren yılları yaşayacağına kafan rahat bak yoluna.bırak o da faceden kimleri ekler görüşür,kahve içerse içsin,eğitimde tanışmışlar demiştin sanırım demekki bilinçli bir yakınlaşma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…