Kızlaaaar yulaf kepeği bulamıyoruuummm(Yarın bende dukan diyetine başlayacağımve dündenberi dört kocaman market dolaşmama rağmenyulafkepeğiyoooookkk (üstüne ütlük kimsede bilmiyor (Neredenbulabilirim acaba????
Canım bulamazsan haber ver ben sana buradan yollarım
Ellerinize sağlık hanımlar hepiniz mükemmelsiniz.Sizden birşey rica ediyorum sayfanın ortalarında varmı bilemiyorum hepsıne bakamadım şimdi ben kitabı okudum bugun ıtıbarı ıle 2 gunluk atak başlayacağım.Şimdi önemli soru şu kullandığınız malzemelerin eğer yasak değilse markalarını ve nereden temin ettiğinizi yazarmısınız ben bugun deli gibi tüm marketlerde yoğurt aradım ama yağı %65 azaltılmış pınar yogurt vardı almadım.Yoğurdu sütü peyniri tatlandırıcıyı kahvaltılıklarınızı hangı markanın ürünlerinden alıyorsunuz yoksa ben bu konuda inanılmaz zorlanacağım
bugun 10.gunum:) ilk sayfalar orta ve son sayfalari okudum genel olarak ben de dahil olayim dedim:)
oncelikle ben hic bir rahatsizlik yasamadim ayrica bence cok masrafli degil hergun 1 kilo et yemeyin de gogus tavuk yiyin baska protein iceren seylerden yiyin.
artik herseyin yagsizi az yaglisi bulunuyor illa ki onu da dert etmeyin
diyetin koruma donemine kadar aylar yillar gecmiyor merak etmeyin
zaten koruma doneminde sadece protein yemeyip haftanin bir gununu proteine ayiriyorsunuz.
benim favori yemegim krep her daim
1 yumurta 2 yemek kasigi sut 1 yemek kasigi yulaf kepegini maydonozu biraz tuz cirp nokta kadar yag damlatilmis tavada pisir
yaninda peynir salatalik domates cay mis gibi gidiyor
gun icerside yagsiz sut iciyorum bol bol, meyvem de dahil oldu
aksama da tavuk ya da balik tercih ediyorum ya da kocaaaaaman salatanin icine tavuk parcaciklari mis gibi oluyor
hele baharatlar ohhh daha da mis
sebze haslama da yaninda olunca inanin kizartmadan daha leziz gelmeye basliyor bir sure sonra
ben 10 gunde 4,5 kilo verdim hedefim 4 tu ama spor da yaptim.. simdi 2 ay boyunca haftada 1 kilo:) amacim omur boyu ondan su kadar bundan bu kadar yedim diyerek gecirmek degil ama proteine en azindan 2 gun agirlik vererek yasamayi dusunuyorum cunku ben baya protein seven insanmisim onu ogrendim onun disinda normal yememe donecegim yagsiz sporla ve herseyden:)
Yulaf kepegi yerine yulaf unu kullansam olmaz mi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?