herkese merhaba ben bu gün den itibaren dukan zayiflama diyetine basladim insallah sonuna kadar sürdürebilirim ben ögrenmek istedigim mesela bu gün 2 hasamis yumarta sabah kahvaltisina öylen bir kase yogurt ara ögün yine bir kase yogurt aksamsa yagsiz tuzsuz tavuk gögüsü yapdim ben bunlari 1 hafta boyunda aynisini yapsam olurmu birde yagsiz ton baligi yiyebilirmiyim yaninda az önce yedim ama simdiden yardimlarinizdan dolayi cok tesekkürler..
BEN DİYEYİM BÖREK SEN DE MANTI TARİFİ (denendi test edildi onaylandı)
Bildiğiniz dukan kreplerinden iki krep yapılır. soğumaları beklenirken ayrı bir tavada:
1 avuç içi kadar kıyma 1 küçük soğan yağsızk olarak kavrulur. biraz su ilavesiyle de pişirilir.ocağı söndürdükten sonra içine kırmızı pul biber toz biber kara biber az tuz ve kıyılmış maydonoz konulur.
pişiriğimiz kreplerden bir tanesi yağlı kağıt serilmiş tepsiye alınır. içine harç güzelce yayılır. iki kat birbirine yapışsın diye ooğryasak olmasına rağmen az kaşar rendesi serpilir. (siz bunu yapmasanız da olur)
ikinci krep harcın üstüne kapatırlır
180 derece fırında 15 dk pişirilir. daha bitmed :
servis tabağına aldıktan sonra üzerine sarmsaklı ya da sarmsaksız yoğurt dökülür.
Onunu üzerine de 1 tatlı kaşığı salçayı az suda pişirerek yaptığımız salçalı sos dökülür.
Afiyet olsun...
Eki Görüntüle 231394 Eki Görüntüle 231395
Eki Görüntüle 254861 Eki Görüntüle 254860
bunlar dukanın kendi tarifleri kızlar... Umarım hep beraber çevirebiliriz
Kızlaaaar yulaf kepeği bulamıyoruuummm(Yarın bende dukan diyetine başlayacağımve dündenberi dört kocaman market dolaşmama rağmenyulafkepeğiyoooookkk (üstüne ütlük kimsede bilmiyor (Neredenbulabilirim acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?