Dukan diyet tariflerim

benim gibi jetonu biraz gec düsenlere bir kac öneri

-bugün ekmek yaptigimda icerisine azicik kekik ve feslegen koydum.nefis oldu..sade bile yenebilir

-birde yulaf kepegini gun icerisinde kullanmadigimda ara ögünde yedigim meyveli yogurda koydum..hic anlasilmadi bile..ve bir suredir bu sayede yulafsiz gün gecirmiyorum

herkese merhaba ben bu gün den itibaren dukan zayiflama diyetine basladim insallah sonuna kadar sürdürebilirim ben ögrenmek istedigim mesela bu gün 2 hasamis yumarta sabah kahvaltisina öylen bir kase yogurt ara ögün yine bir kase yogurt aksamsa yagsiz tuzsuz tavuk gögüsü yapdim ben bunlari 1 hafta boyunda aynisini yapsam olurmu birde yagsiz ton baligi yiyebilirmiyim yaninda az önce yedim ama simdiden yardimlarinizdan dolayi cok tesekkürler..

merhaba hoşgeldniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-3878.html#post23254641

bu linkten diyeti yapan herkesi takip edebilirsiniz,burası tarif başlığı olduğu için okadar aktif değil.bir öğünü sadece yoğurtla geçiştirmek mecbur kalmadıkça yeterli olmaz.kitabı edinebilirseniz sizin için daha iyi olur diyetin mantığını daha iyi anlarsınız.

şahane görünüyor ellerine sağlık yarın ilk iş deneyeceğim mantar takviyesi yaparak

Selam kızlar ,
bende dukan diyeti yapıyorum. Seyir evresindeyim şuan da , gerçekten helal olsun her birinize neler neler yapmışsınız öyle
Sayfalarda hamburger ekmeği , lahmacun , pizza gibi tarifler gördüm .
Sormak istediğim şu ; bu yiyecekler seyir evresi için uygun mudur ?
PS günlerimiz de tüketebilir miyiz ?
Bide nar ekşisi sorunu var acaba onu da tüketebilir miyiz ? Yoksa meyve grubuna girdiği için güçlendirme evresini mi beklemek gerekir ?

Kızlar dün başladım dukan diyetine ve çalışıyrm diye yanımada bşy almamıştım günü 2 yumurtayla bitirdim.ama akşam eve gittiğim gibi bşyler yapmaya başladım ben yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesiyle yaptım.

Malzemeler:

Yulaf kepeği
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
maydanoz
1 yumurta

bunların hepsini yoğurup hamur yaptım sonrada ufak bezeler yapıp azıcık elimle bastırdım.yağlı kağıt serdiğim tepsime dizdim ooohhh mis gibi oldu umarım sizlerde beğenirsiniz.

yulaf kepeği yüzünden ayaklarıma kara sular indi..gitmediğim büyük market kalmadı..eve dönerken evime 100 m mesafesi bile olmayan bi baharatçıya uğradım bi ihtimal dedim...hoopp adam var demezmi:)))
bende başladım bakalım hayırlısı,tariflerinizi takipteyim:)

aklımı yulaf kepeğiyle yedim galiba yulaf ezmesiyle yapmıştım ben tarifi ama yulaf kepeği yazmışım

kızlar ben bu yulaf kepeğini krep gibi yapamıyorum ne kadar ince yapsamda içi çiğ gibi kalıo miğdemi bulandırıyo sadece yoğurtla yiyebiliyorum

günaydın arkadaşlar:) bu diyete geçen hafta başaladım. atak kısmını 6 gün yaptum. 4 kilo gitti bugün itibariyle :) sormak istediğim bir şey var. ilk sayfalarda poğaca tarifi dördüm. tarifin içinde buğday kepeği de var. daha sonra bi kaç tarifte daha gördüm bunu. şu an evimde sadece yulaf kepeği var. acaba sadece yulaf kepeği yeterli olur mu? şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba bende 1 haftadır uygulamaktayım tam anlamıyla değil ama olsun kitabını d&r dan falan alabilirmiyiz kızlar meyve tamamen mi yok ara öğünde acıkınca ne atalım ağzımıza ben şekerli bir şey yemeyince gözüm kararıyor resmen acaba yulaf falan bunu engeller mi

arkadaşlar bana düşmez ama , yardım ediim dedim. yarıdımım sevabına değil dua edin, bana - kilo olarak geri döner işallah amin. :)
*öncelikle kitabı alın. (internet üzerinden kargo dakil 14 tl ye satan sitelervar hepsi.....com gibi
* dukan testini çözün (dukanın resmi sitesinde var)
*evreleriniz çıkan ankete göre belirleyin. (atak+seyir+güçlendirme+koruma)
1) Atak : sadece proteinle beslenme (sebze meyve yok) (1-10 gün arası kilonuza göre)
a) tüm yağsız hayvansal ürünler, et tavuk yumurta balık yoğurt kefir ayran kalamar karides ciğer vs
b)günde 1.5 yk yulaf kepeği, (ister krep ister ekmek isterniz yoğurda karıştırın.)

2) Seyir: gözümüz aydın sebzeler var ama meyveler güçlendirme aşamasında maalesef.sebzelerinde yeme şekli var. aşağıda...

a) tüm yağsız hayvansal ürünler, et tavuk yumurta balık yoğurt kefir ayran kalamar karides ciğer vs
b)günde 2 yk yulaf kepeği, (ister krep ister ekmek isterniz yoğurda karıştırın.)
c) Sebzeler (domates, soğan, salatalık vs. listeler var kitapta.) önemli olan günde en fazla 2 öğün sebze .sebzelerin yanında mutlaka yağsız hayvansal ürünler olmalı.yoğurt et vs.
3)güçlendirme
4)koruma
not: 3 ve 4 . aşamaları tam bilmiorum ama siz ilk 2 sini yaparken en az 1 ay geçer, 3 ve 4ü de o zamana kadar yazar biri

not: TÜM YAĞSIZ HAYVANSAL ÜRÜNLER SINIRSIZ YENEBİLİR. (YAĞSIZ OLAN YERLER, DERİSİZ TAVUK, KUZU BUDU YASAK!) HER ACIKTIĞINIZDA BUNLARI YİYEBİLİRSİNİZ. AKŞAM YEMEĞİNİ 8 E KADAR YİYİN.

A) GÜNDE ENAZ 20 DAKKA HIZLI ADIM YÜRÜYÜN
B)EN AZ 1.5 LT SU İÇİN
C) TATLI KRİZLERİ İÇİN LİGHT MEYVELİ YOĞURTLAR VAR + splenda veya "takita form60" tatlandırıclı kekler/tatlılar yapabilirsiniz. günlük kepek limitinize dikkat etmeyi unutmadan:)
D)KABIZLIĞA DİKKAT KEFİRİ İÇİN VE SEYİR EVRESİNDE 1 KAŞIK YULAF, 1 KAŞIK BUĞDAY KEPEĞİ ŞEKLİNDE KULLANIN.
E) PİSKOLOJİNİZİ HAZIRLAYIN ÖYLE BAŞLAYIN, YAP BIRAK DİYETİ DEĞİLDİR. 4 AŞAMADA YAPILMALI.
F) ÇALIŞAN BAYANLAR EVLERİNDEN YEMEK GETİREBİLİR. ben bebek mama çantalarından aldım termos özellikli içine buz kasetleri koyuyorum 6-7 saat idare ediyor buz gibi :)
KOLAY GELSİN :)

Bende bu diyeti yapmaya karar verdim, 6 7 kilo fazlam var...ama sitesindeki testi çözemedim ingilizcem sıfır malesef...o yüzden Çeviriciyi kullandım falan ama olmadı...türkçesi yok mu? Sanırım anladım gibi ben 3 4 gün atak devresinden sonra seyir dönemine geçicem fakat ekmekten bahsedilmemiş galiba yani sebzeleri, etleri tüketirken kepekli ekmek bugday ekmegi beyaz ekmek falan yemiyormuyuz ? ben ekmeksiz et yiyemem midem bulanıyo sebze olurda et balık falan zor yani..Bana yardımcı olacak olan varmı acaba ?

Kızlaaaar yulaf kepeği bulamıyoruuummm(Yarın bende dukan diyetine başlayacağımve dündenberi dört kocaman market dolaşmama rağmenyulafkepeğiyoooookkk(üstüne ütlük kimsede bilmiyor (Neredenbulabilirim acaba????

İnternetten sipariş verebilirsin veya aktarlara bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…