Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba Renginar, bazı kaynaklardan senin yaramazlık yaptığını öğrendim, çekirdek yiyormuşsun.

Canım şaka bir yana seni face'deki dukan sayfasında gördüm, çok tatlıydın :))

canlaaaar ben yürüyüşe gidiyorum.az daha kilo vereyimiftar sonrası sizlere bol köpüklü kahve yapıcam özleyin beni anacımaz yürüyüp marketleri gezeyim.

Dukan aktivistlerinin (biz oluyoruz) hayatıma hem renk hem de heyecan kattığını söylemeliyim.
Zaman zaman yaşadığımız zorluklara rağmen birbirimizde güç alarak yaptığımız rejimden kopmuyoruz.
Bazen bana bu ekiple hangi diyeti yapsak zaten başarırmışız gibi geliyor.
Hepinize çok teşekkürler..

OH BEEEE 3 SAATTE OKUDUM RESMEN YAAAA AMMMA ÇOK YAZDINIZ BEN OKURKEN AYY BAYILAZAĞĞĞIIIIMMMMMMM

maaşallahh
tebrikler bende valla diyetim bitince dukanın elini öpmeye gidicem

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
Başınız sağolsun allah geride kalanlara ömür versin

hepinize geçmiş olsun canımumarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Canım face'deki sayfanın linkini yazabilir misin? Bulamadım ben o tarifleri. Face'den de mesaj atabilirsin.

Benim kafama silah dayadılar, mecburen yapıyorum. Bi zahmet kurtarsanız.

Tövbe tövbe!

Benim kafama silah dayadılar, mecburen yapıyorum. Bi zahmet kurtarsanız.

Tövbe tövbe!

Bu diyete inanmayanların bu topikte işi ne?
Biz bu diyeti severek yapıyoruz o halde size ne?
Motivasyonumuzu bozmaya ne hakkınız var?
Herkesin diyeti kendine..
Madem diyetiniz süper, çok memnunsunuz o zaman burada işiniz ne?

Canım çok büyük geçmiş olsun.

Ya hu insan bu diyete gıcık oldum diyebilmek için toğiğe üye olur girer mesaj yazar mı. işiniz gücünüz yok mu kardesşim sizin gidin yiyeceklerinizin kalorilerini hesaplayın. zaten günler uzun açlık susuzluk bir yandan bize bulaşmayın hadi kardesiim hadi başka topiğe....

Canım face'deki sayfanın linkini yazabilir misin? Bulamadım ben o tarifleri. Face'den de mesaj atabilirsin.

hocam, dukan diyeti tarifleri sayfası. Simla Hanımın sayfası.
ttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001699848855

o bayanın profilini de paylaşmak istiyorum burada, banlanır mıyım?

herkese merhaba
son 3-4 gündür 30-40 sayfa geriden takip ediyordum nihayet geçmiş sayfaları okudum geldim. arada gıcık olduğunu söyleyenler dışında da pek cevap yazamadım. hem misafirlerim var hem de hastalıklar üst üste geldi neyse. Efendim GÜÇLENDİRME ye geçmiş bulunmaktayım. Bu haftaki kutlama yemeğimi ve bir porsiyon karbonhidratlı yemek hakkımı kullandım.

GÜLÜMSE güçlendirmede kilo vermeye devam ediyormuşsun tebrikler ben verebileceğimi sanmıyorum ama yazdıkların moral oldu.

BEBERONGOM güçlendirmede ben de varım ekmek ben de yiyemiyorum hiç ama hiç canım istemyor belki kendimi biraz zorlayarak yiyebilirim.

YOLANDA tatile gidip kocişinle gelmişsin çok sevindim. sadrazam soyundan olmalarına gelince "al birini vur ötekine"

YSSFMİR ismini yanlış hatırlıyor olabilirim yavruna çok geçmiş olsun Allah hepimizinkileri kazadan beladan korusun.

BERRİN yine rüyama girdin kız. saçlarını değiştirmişsin kıvır kıvırdı saçların. seninle öğrenci yurdunda aynı odada kalıyormuşuz bildiğin yurtkur devlet yurdu. ben sana bilgisayarımı veriyorum daha önce istediğin kızlar vermemişlerdi. bu iyiliğimi de unutma.

RENGİNAR daha önce yazacaktım kısmet bugüneymiş. çok güçlü ve harika bir kadınsın.

YAZ YAĞMURU YASEMİN ONUREGE ELİSA VUVU GOLDEN VENUS VİOLET MELANGE DERİ DOKTORU ELECTRA BERKMİNE ve ismini hatırlayamadıklarım ve yeni gelenler sizlere de sevgilerimi gönderiyoruM.

Geçmiş sayfalarda yine liğt mı normal mi muhabbeti gördüm ben de dalayım konuya. Diyetin en başından beri hiç ligt ürün kullanmadım. Her türlü peyniri -kaşar dahil- yedim. köy peyniri favorim. Yaşım 36. en küçüğü 11,5 aylık 4 çocuk annesiyim. bazen 53 ara sıra 53.2 arada bir 52.8 kgyim. Dukanın koyduğu hedef olan 55 i çoktan geçtim. kendi hedefime 1 kg kala güçlendirmeye başladım.
Bundan sonrası için de çok sık giremeyeceğim için bu kadar uzun yazdım. toptan halledeyim dedim yani. hepinizi seviyorum....

arkadaşlar az önce marketten nuhun ankara buğday kepeği aldım denemek için 500 gr - 1,45 TL ve yanında da iki tane meyve bıçağı hediyeli

3 yemek kaşığı için değerleri;

Enerji - 71,4 kcal
Protein - 4,26 g
Yağ - 1,71 g
Karbonhidrat - 10,06 g
Şeker - 1,01 g
Lif - 9,71 g

hocam, dukan diyeti tarifleri sayfası. Simla Hanımın sayfası.
ttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001699848855

o bayanın profilini de paylaşmak istiyorum burada, banlanır mıyım?

yıvvrım bana özelden yolla o hatunu da kem gözlerimle eriteyim ben onu

YOLANDA tatile gidip kocişinle gelmişsin çok sevindim. sadrazam soyundan olmalarına gelince "al birini vur ötekine"
........giremeyeceğim için bu kadar uzun yazdım. toptan halledeyim dedim yani. hepinizi seviyorum....

sagol tatlım benim :) evet minikte olsa bi tatil oldu eşimi de aldım geldim. sadrazam soyuuuu kız sendeki demi. anoovv
bu arada neden giremiceksin.
bizi terk mi ediyorsun

üzülürüm valla.
ben senin egitimli bir kadın olarak bilinçli ve narin ince dört çocuklu anne hallerine hastayım biliyormusun ... bence asıl senin gibi egitimli - bilinçli kadınlar bol bol dogurmalı ki vatandaş profili düzelsin .. ama ne yazık ki egitimli kadın iş hayatına dalınca çok fazla çocuk yapamıyor bu sefer yapmaması gerekenler sekiz on tane yapıyor olan toplumu oluşturan bireylerin kalitesine oluyor bence. nacizane fikrim..

bizi terketme ara sıra gir emi
bu arada eski sakaleyncim yeni ysf kardeşim narin ve güzel kızına nazar degdi anlaşılan. geçmiş olsun

yaseminim ben doğa marka aldım dün; ama onlar bitince bunu da denemek istiyorum.hangi markette buldun?bilinen bir market mi?uzun süredir arıyorum ama nuhun ankara bulamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…