günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.
olmazmı canım ya bende 81.5 ile başladım 56. günüm bugün ve 72.5 kg.dahada çok verenler var .. 50 li kilolarda olan arkadaşlar dukanda prof olmuşlar artık... ben yrd.doç görüyorum kendimi ...yeni başlayanlar asistan daha:)))
1.5 ayda 10 kilo. Daha ne diyeyim ki :)
92le basladim dukana temmuz basinda, su an 82 kiloyum
Dr Dukani görsem adamin boynuna sarilirdim herhalde.
1.5 ay icin cok fazla kilo verdim ama asiri gayret göstermedim, ac kalmadim... Vitaminsiz degilim, doktor kontrolündeyim...
Kan degerlerim diyetten öncekinden cok cok daha iyi, doktorum bile sasiriyor...
Dukan bana hayat enerjimi, yasama sevincimi geri verdi. Iyi ki bu diyeti kesfet misim
Başınız sağolsun allah geride kalanlara ömür versinkayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
hepinize geçmiş olsun canımumarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Kızlaar slm:79: aranıza bugün katıldımm5 gün atak evresi uyguladım şimdi 18 gündür 1P/1PS şeklinde devam ediyorumm...
Her göreen bu kadar hızlı nasıl kilo verdiğimi söylüyor deli mutlu oluyorumdaha hiç kaçamak yapmadım yapmaya da niyetim yok ama sporu çok sık yapamıyorum malesef :2: sizin yazıları okuyuncadaa motive oldumm aranıza katıliim dedimm
hiç belli olmuyor işte birgün varsın ertesi günü yok aynen bizimde öle oldu 2halamıda saat farkıyla aynı gün kaybettim buraya yazmadım ama 30temmuz öğlen birini 31temmuz gecede birini kaybettim daha 15gün oldu ikiside aynı şekilde kalp krizi anjiyo beyne giden damarlar tıkanıyo beyin kanaması ve felç ardından hemen kayıp çok zor oldu allah sabır versin napalım hayat allah çektirmesin yatırmasın hayırlı ölüm nasip etsin herkeze amin
Selam arkadaşlar ramazan nedeniyle giremiyorum.umarım hepiniz iyisinizdir.ramazanda 3 kilo gitti 91 'e düştüm çok mutluyum.bu sabah 91 'i gördüğümde inanamadım. Yarın bu diyete başlayalı tam 3 ay olacak ve 18 kilo vermiş bulunmaktayım.bayrama kadar 90'ın altını bir görsem
Bu arada tek kaçamağım tanlandırıcı ve lıght sütle ıslattığım güllaçAma ne yapayım dayanamıyorum bir de üzerine bugün regli oldum ama ona rağmen 91 beni inanılmaz mutlu etti.
Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlarYok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
biz varız ben daha yolun yarısına bile gelemedim
evet aynen :)nev kardeş olmaz olur mu? ben 106,8 ile başladım. bugün 92 günüm ve kilom 84,9. daha çok kilosu olanlar sanırım ya sıkılıyorlar yada boş veriyorlar. burda çabalayan sadece 3-5 kilo fazlası olanlar gibi duruyor. ama öyle değil....ne zaman ki biz şişkocuklar da normale yakın ineceğiz o zaman bol bol yazacağız burda emin ol....kolay gelsin sana aramıza hoş gelmişsin.
merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
Canım daha haftasonu için geçmiş olsun diyemeden bu olmuş allah beterinden saklasın çok çok geçmiş olsun
ahahaha cinom alemsin yaa
Ama ben hiç hoş değil bu yaptığınız, kaynak gösterin dediğimde anason her türlü ağrıya iyi geliyor yazmış..
sinir hat safhadaydı bende o yorumu görünce.
ben de duvara yorum yazıcam hocam. Biz burada onların tariflerini yayınlarken alıntıdır diyoruz. Üstüne üstlük bir de zeytinyağı gibi davranıyo, terbyszce yorumlar yapıyo.
oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))
en kısa zamanda gidicemmm :)))
merak ediyorum cidden doğunun parisi diyolar.
benim aslında isteğim tüm doğuyu gezmek.
dur dur ben yarın çalışmıyorum akşama bi tiramisu girişimlerim olabilir
canııım giremedim ben siteye sbaha kadar. Sahurda da baktım ama ı-ıh
ben bu mesajı görmedim, duymadım sevgili dukanist
ama buna öldüm gülmekten
.. var dediler geldik
çok kullanırım ben bu cümleyi noktalara duruma uygun herhangi bi kelime koyarak
bayanlar oruç zamanı saat kaçta tartılmalı?
Ne zaman acaba doğru sonucu alabiliriz?
Tartı bize yalan mı söylüyo merak ediyorum. Ben normal yemek yeme düzenimi düşünüyorum mesela; akşam 18:30-19:00 arası yemeğimi yiyordum, sabah da 6:30-7:30 arası bir saatte tartılıyordum. Bu süre zarfında uyku dolayısıyla akşam yemeğinden sonra da bir şey tüketmediğim için aynı oruç gibi oluyordu. Yine aynı şekilde düşünüp sabaha karşı 4:30da yediğimiz için gün içinde 16:00-17:00 gibi tartılıyorum. Acaba sonuç doğru mudur merak ediyorum.
Bu konuda yorumu olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun oluruumm. :))))
tarifler için yaptığınız güzel yrumlar için de ayrıca teşekkür ederim :)))
güçlendirme için her şeyi yapıyorum ki sizler de bir an önce kilolarınızı verin ve güçlendirmeye geçmek isteyin; kaçamak yapmayın diye :)))
nurcikimmm hayırlı olsun güçlendirmen :)))
bu akşam senin kremandan yaparak pasta denicem, ya da tiramisu.
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
Benim kafama silah dayadılar, mecburen yapıyorum. Bi zahmet kurtarsanız.
Tövbe tövbe!
aman yannışş olmuş napimm bebekle anca bu kadar oluyooo hızlı hızlı yapmaya çalıştım
ammma nerde hata yaptımki acaba ???
bu arada çok teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar..
dün kızım küçük kaza atlattı yüzü berbat durumda kafamızda 2 şişlik var akşam acile götürdüm röntgen felan çekildi şükür iyi ..tabi evde dışarı çıkması yasak daha 24 saati dolmadı(
bende durumlar iyi + lara veda ettim ama yarın kg tam net ne çıkacak yazarım..bakalım kaç sayfa kaynatmışsınız..
ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..
Canım face'deki sayfanın linkini yazabilir misin? Bulamadım ben o tarifleri. Face'den de mesaj atabilirsin.
hocam, dukan diyeti tarifleri sayfası. Simla Hanımın sayfası.
ttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001699848855
o bayanın profilini de paylaşmak istiyorum burada, banlanır mıyım?
YOLANDA tatile gidip kocişinle gelmişsin çok sevindim. sadrazam soyundan olmalarına gelince "al birini vur ötekine"
........giremeyeceğim için bu kadar uzun yazdım. toptan halledeyim dedim yani. hepinizi seviyorum....
herkese merhaba
son 3-4 gündür 30-40 sayfa geriden takip ediyordum nihayet geçmiş sayfaları okudum geldim. arada gıcık olduğunu söyleyenler dışında da pek cevap yazamadım. hem misafirlerim var hem de hastalıklar üst üste geldi neyse. Efendim GÜÇLENDİRME ye geçmiş bulunmaktayım. Bu haftaki kutlama yemeğimi ve bir porsiyon karbonhidratlı yemek hakkımı kullandım.
GÜLÜMSE güçlendirmede kilo vermeye devam ediyormuşsun tebrikler ben verebileceğimi sanmıyorum ama yazdıkların moral oldu.
BEBERONGOM güçlendirmede ben de varım ekmek ben de yiyemiyorum hiç ama hiç canım istemyor belki kendimi biraz zorlayarak yiyebilirim.
YOLANDA tatile gidip kocişinle gelmişsin çok sevindim. sadrazam soyundan olmalarına gelince "al birini vur ötekine"
YSSFMİR ismini yanlış hatırlıyor olabilirim yavruna çok geçmiş olsun Allah hepimizinkileri kazadan beladan korusun.
BERRİN yine rüyama girdin kız. saçlarını değiştirmişsin kıvır kıvırdı saçların. seninle öğrenci yurdunda aynı odada kalıyormuşuz bildiğin yurtkur devlet yurdu. ben sana bilgisayarımı veriyorum daha önce istediğin kızlar vermemişlerdi. bu iyiliğimi de unutma.
iyilik meleğim benimvalla hayır olsun rüyalarına giriyorum bu ikinci oldu biz de seni çooook seviyoruz.arada yaz özletme kendini
Eki Görüntüle 242004
arkadaşlar az önce marketten nuhun ankara buğday kepeği aldım denemek için 500 gr - 1,45 TL ve yanında da iki tane meyve bıçağı hediyeli
3 yemek kaşığı için değerleri;
Enerji - 71,4 kcal
Protein - 4,26 g
Yağ - 1,71 g
Karbonhidrat - 10,06 g
Şeker - 1,01 g
Lif - 9,71 g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?