Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eğer seviyorsan Cihangir'deki Miss Pizza'da ince hamur pizza tavsiye ederim. Mozarella salata da denemiştim ben, güzeldi. Güzel antipasti çeşitleri de mevcut canım :))

Mechartemisia siteden tanıdığım biri olsan sana sazan diycektim ama tanışmıyoruz henüz arkadaşımız onu tepki olsun diye yazmıştı, yoksa elettra da has dukancıdır yani

Ya ben aslında onu eleştirmek için değil, ona arka çıkmak için yazmıştım.. Ama diğer kullanıcının yazdığını alıntı yapmadığım için öyle görünmüş. :)

Mechartemisia siteden tanıdığım biri olsan sana sazan diycektim ama tanışmıyoruz henüz arkadaşımız onu tepki olsun diye yazmıştı, yoksa elettra da has dukancıdır yani

Bu arada ben eski dukancıyım.. :) Çoook eski sayfalarda görebilirsin.. Hatta fitiz diyet marketi bulan insanım..

Bu arada oradaki bulgur çerezini mutlaka deneyin.. Tabi diyetiniz bitince ya da güçlendirmede.. :))

Son düzenleme:
baya baya esmer ekmek gibi :86:valla harika görünüyorlar hele hele benim 3 gündür yaptığım iğrenç kreplerden sonra...Allah ım tek parça olarak çeviremedim bir türlü.berrin ben yulaf kepeği kullansam olurmu acaba.buğday kepeğini hiç bilmiyorumda onun işlevini görürse bende onunla yapayım bari günlere bölüp tüketeyim

Hoşgeldin, kolay gelsin.

canım ya çok geçmiş olsun.geçen son birkaç sayfa içinde(gerçi şimdi daha çok olmuştur) vuvu kabızlık için formüller yazmış bi bak istersen
tatlım ben 76 küsürleri tatile çıkmadan önce görmüştüm aslında belkide ondan böyle bir düşüş oldu çünkü malum dönemdeyim hala bende şaşırdım açıkcası.ama halimden hiiiçç şikayetci değilim yani :)
koşu bandına gelince aslında harika bir alet ama kullanırsan ben almayı başardım ama henüz kullanma faslına geçemedim (2 yıl olmasına rağmen )biraz sıkıcı.ama artık sıkıcı mıkıcı havalar soğuyunca yapıcam başka çarem yok artık.birde şuraya bakmanı tavsiye ederim ben sık kullanılanlara aldım ama henüz denemedim çok methediyorlar belki koşu bandına falan da gerek kalmaz http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

asiyan hoşgeldin ve kolay gelsin cnm. bende yolumuz uzun onun için çok sıkma kendini derim...

berrin çok saol canımm ya.aslında annem bunlara para werdiğim için kızıyo oyuzden gizli alcaktım ama madem bulamıyorum artık kargoya söylemenin zamanı geldi demektirrrr

kıyamam sana ya...evden gizli yapmak çok zor olsa gerek zira maliyetli bir diyet.hep beraber sofraya oturuncada ne bileyim çok zor cnm ya Allah kolaylık versin

violet canımmm cicimmmmm şu cd olayından sana çok mahçup kaldım ben ( eşimin bilgisayarı bozulmuştu benim laptopta cd takmak için de yer yok, yapamamıştık bi türlü, dün gece uğraşıyordu pc yle sanırım sorun halloldu, ben sana bu hafta içinde kargo göndericem inşallah istersen cdlerin yanına biraz kek ve ekmektende koyayım bi bakarsın en azından başkasının yaptığının da tadını denemiş olursun.

berrincim kekin çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım....

Zeynepabla bende istiyorum yağmura yaptıklarından :))

istanbul anadolu yakasında kimler oturuyor acep ???????????

ben istanbul anadolu yakasındayım :))))

canım benim mahçubiyet ne demek aşkolsun çok sağol valla harikasın

Biraz benziyoruz. Benim boyum 155cm, ben bu diyete Mart ortası gibi başladığımda 54,5 kiloydum. Sonra yaklaşık 1,5 ayda 46,5 kg'ya düştüm; ama hedefim 48ti.

Ramazan'dan önce 48,5 kg idim.. Kesin Ramazan'da kilo alırım, inşallah almamışımdır. Ancak Ramazan'dan sonra tekrarbir 5 günlük yapayım diyorum.. Sonra yine şantiyeye gidiyorum. Vuvuu, bu özellikle senin dikkatini çekmiştir.

Neyse, ben 5 gün atak yapmıştım ve 2,5 kilo vermiştim. Bence 5 gün yap.. Zaten daha fazlasını yapasın da gelmez.. :)

Son düzenleme:

ahanda evde sadrazam besleyen bir arkadaş daha
hoşgeldiniz efendim

ayy busonolsuncum valla öldüm gülmekten
kız tanımasam "çevir kazı yanmasın" diyo dicem hee. yaa bu freelik olayı çok abartılmadıktan sonra iyiymiş ve bacım. valla herüf gitti gideli evde monarşi ilan etmiştim şimdi sadrazam - vezir filan can sıkıcı oluyo oysaki tek sultan bendim eskiden

aneeee alıcılar çıktı ben kaçıyımzeynep abla ve ben anadolu yakasındayız canım.

bende anadolu yakasındayım ataşehirin en bi fiyakalı yerinde

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar..eminim bu tarif de oldukça güzeldir..berrin de bir çok tarif denemiş eski bir dukancı...ancak ekmekte tarifler bölümündeki zeynep ablanın "hamburger ekmeği" tarifini tek geçerim..deneyip kötü diyen de olmadı...bu diyette çok ekmek denemelerin oldu,birçoğu da güzel oldu aslına bakarsanız ama bu hambuger ekmeği hepsinden güzeli...ben üzerine yumurta sarısı sürüp bolca çörekotuna buluyordum ekmeği,hatta birkaç kere kıymalı poğoça gibi yaptım..birkaç kere kuru mayayla yaptım..hepsi çok güzel oluyor..ama en güzeli tarifteki gibi karbonatlı...
ben keke,bu ekmeğe ve pizzaya sardığımdan beri krep yapmayı bırakmıştım..ilk 2 hafta krep yapıyordum..hatta şimdi de unuttum krep yapmayı diye korkuyorum :)
neyse yaparsanız afiyet olsun.

teşekkür ederim canım.tabi ki yulaf kepeğiyle daha güzel olur hatta.dukanın önerdiği zaten yulaf kepeği dene bakalım inşallah beğenirsin

merhaba bende senin tepsi köfte tarifini yapıyordum akşama siteye baktım burdaymışsın :) güçlendirmeye geçmiştin en son sende benim gibi yarıdamı kestinde artış oldu merak ettim bende elde olmayan sebeblerle güçlendirmeyi bırakttım 56.2 lere inmiştim 62 oldum geçen salı tekrar başladım hafta sonu bozmama rağmen şimdiden 3 kilosu gitti bile o kadar ugraştan sonra kilo almak çok can sıkıcı ama ben daha fazla almayı göze almadan yeni kıyafetlere hala girebiliyorken yeniden döndüm diyete

Ya işte, finallerdi, şantiyeydi derken zaman geçti gitti.. Aynen öyle, güçlendirmeyi tam yapamadım.. Aslında 1 ay süper yaptım ve 1 gram almadım, aksine verdim.. Ama tekrar diyete başlamak istemiyorum galiba.. Ben bir 5 gün atak yaparım.. Sonra yediklerime çok dikkat ederim.. Şantiye gezileri bitince de, Ekim sonu oluyor , tekrar bir 5 gün atak ve 2-3 haftalık seyirden sonra belki 2 ay falan güçlendirme yapmayı düşünüyorum.. Kısmet.. Ama ben şantiyeye gidince yemeden içmeden kesildiğim ve daha çok protein olduğu için kilo veriyorum.. :))

Ama buraya girmeyi bıraktığım için oldu asıl.. Yoksa biz seninle güzel güzel yapardık güçledirmemizi yaa.. Hep benim yüzümden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…