bunu öğrendiğimiz iyi oldu hihi teşekkür ederiz :))
bu patates kızartması için yapılan yoruma katılıyorum..
Bir kere ağzına sürdün mü devamı geliyor.
İştah dişinin kovuğundadır derdi babaannem, çok doğru.
Tebrikler ve değerlendirmelerinizi, trcrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler. :13:
bunu kutlicaz biliyosun dimiiiiiiii
güçlendirmede ödül yemeğini yicez beraber kaçamazsıııınnnnn
ayy canım tebrik ederim valla çok sevindim!!!
çünkü o hissin ne demek olduğunu biliyorum
al benden de o kadar ayol
aynı düşünceleri paylaşıyorum efendim. Bundan sonra benim de hayatımda zaten karbonhidrat yok, onlarsız hayatım daha sağlıklı. Mide sorunu yok, homini gırtlaklık yok, şişkinlikler, mideme oturdu sorunları.. Hayat daha çekilir hale geldi
Canım valla mümkünse ben de isterim 3 kutu falan.
Günaydın herkese. Oruç dolayısıyla geç uyanıyorum evde olduğum günler.
58.1 gösteriyor tartı.
1200 gramını güçlendirmede vermiş bulunuyorum fazla kilomun.
Dün vuvuunun da gazıyla iyi bir iftar yaptım, bildireyim. Galata kulesinin altında bir yerde balıklı malıklı şöyle güzel bir akşam yemeği yedim arkadaşla.
Üstüne de bi dondurma çaktım.
Tam ödül yemeği gibi olmadı ama kaçamak oldu diyelim, ödül yemeğim için daha bol bi kaçamaklı yemek düşünüyorum. Trüff çikolataları falan
Ödül yemeği için düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum çünkü ana yemeğimin ne olacağına karar veremedim resmen evlilik hazırlığı gibi hazırlık yapıyorum buna ben, yemeğimin ne olduğuna karar versem gidip en güzelini pişiren restoranı araştırıp orada böyle en ufak lokmasına kadar hazla yemek istiyorum
Mechartemisia siteden tanıdığım biri olsan sana sazan diycektim ama tanışmıyoruz henüzarkadaşımız onu tepki olsun diye yazmıştı, yoksa elettra da has dukancıdır yani
Mechartemisia siteden tanıdığım biri olsan sana sazan diycektim ama tanışmıyoruz henüzarkadaşımız onu tepki olsun diye yazmıştı, yoksa elettra da has dukancıdır yani
baya baya esmer ekmek gibi :86:valla harika görünüyorlar hele hele benim 3 gündür yaptığım iğrenç kreplerden sonra...Allah ım tek parça olarak çeviremedim bir türlü.berrin ben yulaf kepeği kullansam olurmu acaba.buğday kepeğini hiç bilmiyorumda onun işlevini görürse bende onunla yapayım bari günlere bölüp tüketeyimkızlar tuzlu değişik birşey denedim.beğenirseniz sizler de deneyin diye yazıyorum.
ister tuzlu kek ister ekmeğimsi birşey deyin adını bilmiyorum.tamamen uydurma bir tarif.TADINA DAHA BAKMADIM ORUÇLU OLDUĞUM İÇİN AKŞAM TADINI DA SÖYLERİM
tuzlu kek diyeyim
8 KAŞIK BUĞDAY KEPEĞİ
3 KAŞIK YULAF EZMESİ
2-2,5 KAŞIK LOR PEYNİRİ
1 PAKET TOZ MAYA
3 ÇAY BARDAĞI SÜT
2 YUMURTA
1 KAŞIK YOĞURT
BUĞDAY KEPEKLERİNİ SÜTLE VE MAYA İLE ISLATIP 20 DK BEKLETİYORUZ
ARDINDAN YULAF EZMESİNİ ,LOR PEYNİRİNİ VE YOĞURDU EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ.EN SON ALARK DA YUMURTALARI İLAVE EDİP İSTER ELİMİZLE İSTER TAHTA BİR KAŞIKLA KARIŞTIRIP YAĞLAYIP PEÇETEYLE FAZLASINI ALDIĞIMIZ DİLİMLENEBİLEN KEK KALIBINA DÖKÜYORUZ.180-200 DERECEDE NORMAL KEK PİŞİRİR GİBİ PİŞİRİYORUZ.DAKİKASINI YAZMADIM HER FIRIN FARKLI DERECEDE PİŞİRİYOR BENİMKİ 30-35 DK DA PİŞTİ
Eki Görüntüle 242262 Eki Görüntüle 242263 Eki Görüntüle 242264 Eki Görüntüle 242265
GÖRÜNTÜ DE BU FOTOĞRAF MAKİNESİYLE ÇEKEMEDİĞİM İÇİN TAM NET DEĞİL İDARE EDİN TELEFONDAN ÇEKİM.HEPİNİZE AFİYET OLSUN
Ya ben aslında onu eleştirmek için değil, ona arka çıkmak için yazmıştım.. Ama diğer kullanıcının yazdığını alıntı yapmadığım için öyle görünmüş. :)
yaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
Bu arada ben eski dukancıyım.. :) Çoook eski sayfalarda görebilirsin.. Hatta fitiz diyet marketi bulan insanım..
Bu arada oradaki bulgur çerezini mutlaka deneyin.. Tabi diyetiniz bitince ya da güçlendirmede.. :))
moonlighttttttttttttttttttttttt hasta oldum öle hsta oldumki popmun üstüne 3 gün oturamadım:)))) offff:))) tebrik ederim kuşummmmm ne güzel wermişsin:)))) ben bu kepekleri bulamadığımdan tuvalete çoıkamadım ve hasta oldum bozdum yaaaaa (((( ben yürüyüşte yapamıyorum buralar cadde yürüyüş bandı alsam fena olmaz weremem dimi yürüyüşsüz 900 gr gtmişti ama
yaklaşık bir aydır formunuzu takip ediyorum. Nihayet bugün yazmaya karar verdim.Sizlerin enerjisi benide bu diyete başlamaya ikna etti.
kitabı uzun süre önce aldım.2 kezde okudum...fakat beni motive eden sizler oldunuz...Bugün atakta 7.günüm...hesaplamada 3 gün atak çıktı fakat
ben bir türlü seyire geçemiyorum.Yaklaşık 2.5 kg verdim...sanırım geri almaktan korkuyorum...
Bu arada 68.5 kg la başladığım diyette 66 kg gördüm...sanırım iftara yakın biraz daha eksilir.Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sağlıklı kalın.
berrin çok saol canımm ya.aslında annem bunlara para werdiğim için kızıyo oyuzden gizli alcaktım ama madem bulamıyorum artık kargoya söylemenin zamanı geldi demektirrrr
yaaaa çok kıskandım yaaa bu eczaneye bende gelmek istiyorum nerdeyse ben hiç dukan hamburger ekmeği yemedim mesela ]
Canım benim beni düşündüğün için çok teşekkür ederim. Esasında konu ne biliyormusun ben yulaf kepeği ile birşeyler yapıyorum mesela dün dereotlu peynirli tuzlu kek yaptım ve bugün işe getirip kahvaltıda yedim , ama yaptıklarımı sevmiyorum, krebide öyle hiç zevk almıyorum yerken o yüzden istiyorum ki ya senin ya zeynep ablanın yani aramızdan herhangi birinin yaptığı şeylerden yiyeyim ki anlayayım sorun benim yapış tarzımdamı yoksa gerçekten benim yulaf kepeğini sevmememde mi ?
aramıza hoşgeldinizburada tariflerimizi paylaştığımız bölüm var isterseniz oradan tariflerimize ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
berrincim kekin çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım....
Zeynepabla bende istiyorum yağmura yaptıklarından :))
istanbul anadolu yakasında kimler oturuyor acep ???????????
violet canımmm cicimmmmm şu cd olayından sana çok mahçup kaldım ben( eşimin bilgisayarı bozulmuştu benim laptopta cd takmak için de yer yok, yapamamıştık bi türlü, dün gece uğraşıyordu pc yle sanırım sorun halloldu, ben sana bu hafta içinde kargo göndericem inşallah istersen cdlerin yanına biraz kek ve ekmektende koyayım bi bakarsın en azından başkasının yaptığının da tadını denemiş olursun.
Boyum 1.58 ve şu an 67.5 kiloyum.Sitede ideal kilom 55.1 çıkıyor.Ben 52yi hedefliyorum
Atak süresi 2 gün çıktı az değil mi?Acaba 3-4 gün yapsam n'olur?Bazılarına 6-7 gün çıkmış.Boy kilo orantımızla mı ilgili acaba?
[
sevgili beberongo zaten oklavayı hakettiğimi düşündüğüm için burdayım...kendiliğimden seyire geçemiyorum bari dayak zoruyla olsun dedim.Berrin lütfen ne gerekiyorsa yap...
bu arada ideal kilom 58...boyum hepi topu 1.55...15 yaşında bir oğlum...sadrazam gibi bir kocam...43 de yaşım var.
QUOTE]
hayır yolandam freee derken hani böyle kendi başınasın ve güçlüsün ya, hani işinin ve şimdiye kadar eşinle ayrı olmanın zorluğunu yaşadığın halde kendi başına ayakta duruyorusun ya hani böyle ılık ılık bişiy kaplar ya içini sıcak kumlardan serin sulara atlar gibi işte öyle bir şey
aneeee alıcılar çıktı ben kaçıyımzeynep abla ve ben anadolu yakasındayız canım.
baya baya esmer ekmek gibi :86:valla harika görünüyorlar hele hele benim 3 gündür yaptığım iğrenç kreplerden sonra...Allah ım tek parça olarak çeviremedim bir türlü.berrin ben yulaf kepeği kullansam olurmu acaba.buğday kepeğini hiç bilmiyorumda onun işlevini görürse bende onunla yapayım bari günlere bölüp tüketeyim
baya baya esmer ekmek gibi :86:valla harika görünüyorlar hele hele benim 3 gündür yaptığım iğrenç kreplerden sonra...Allah ım tek parça olarak çeviremedim bir türlü.berrin ben yulaf kepeği kullansam olurmu acaba.buğday kepeğini hiç bilmiyorumda onun işlevini görürse bende onunla yapayım bari günlere bölüp tüketeyim
Boyum 1.58 ve şu an 67.5 kiloyum.Sitede ideal kilom 55.1 çıkıyor.Ben 52yi hedefliyorum
Atak süresi 2 gün çıktı az değil mi?Acaba 3-4 gün yapsam n'olur?Bazılarına 6-7 gün çıkmış.Boy kilo orantımızla mı ilgili acaba?
Biraz benziyoruz. Benim boyum 155cm, ben bu diyete Mart ortası gibi başladığımda 54,5 kiloydum. Sonra yaklaşık 1,5 ayda 46,5 kg'ya düştüm; ama hedefim 48ti.
Ramazan'dan önce 48,5 kg idim.. Kesin Ramazan'da kilo alırım, inşallah almamışımdır. Ancak Ramazan'dan sonra tekrarbir 5 günlük yapayım diyorum.. Sonra yine şantiyeye gidiyorum.Vuvuu, bu özellikle senin dikkatini çekmiştir.
Neyse, ben 5 gün atak yapmıştım ve 2,5 kilo vermiştim. Bence 5 gün yap.. Zaten daha fazlasını yapasın da gelmez.. :)
merhaba bende senin tepsi köfte tarifini yapıyordum akşama siteye baktım burdaymışsın :) güçlendirmeye geçmiştin en son sende benim gibi yarıdamı kestinde artış oldu merak ettim bende elde olmayan sebeblerle güçlendirmeyi bırakttım 56.2 lere inmiştim 62 oldum geçen salı tekrar başladım hafta sonu bozmama rağmen şimdiden 3 kilosu gitti bile o kadar ugraştan sonra kilo almak çok can sıkıcı ama ben daha fazla almayı göze almadan yeni kıyafetlere hala girebiliyorken yeniden döndüm diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?