aaaaaaaaa olur yolikam valla meydan bana yakın orda bir yer belirleyeyim ben sana erzak bırakırım olaya ama ben önce bir keşif yapmaya gitmem lazımzeynep abla tıkır yaptım özelinden msj olarak yolladım ama sen tıkırını yenilememişsin. 63. gördün diye helecan yaptım sana yeni tıkır yaptım ama sende o helecan yok değiştirmemişsin bile tıkırınıııııı
bana yakın eczane olmasına gerenkk yok sen yap meydan avm ye atlar gelirim ben dermişim
yasocum valla beceriksiz bi kadın olsam anlicam ama sanırım bu bugday kepeginden yenebilir bişi çıkarmak hakikaten çok maharetli olmayı gerektiriyor. bide ne bileyim yaptığım ekmekler simsiyah bişi oluyo böle çukulatalı gibi birazda içim almıyo sanırım. şimdi güçlendirmede çok kepek içeriği olan denge light ekmegi tüketiyorum günde bir dilim. yoksa kepek tüketmyiroum başka bi türlü ulaşamadım şu rossman yulaf kepegine rusheim de kötü çıktı zaten üst kısmı kelebeklenmiş döktüm bugün.
bide kızlar mısır ununuz varsa acayip kelebek çekiyor benim dolabı resmen istila etmişler üst kısmını dökdüm poşetin altına ulaşamamışlar kalanını da dolaba koydum annecim hep buzdolabında saklardı tevekkeli bir bildiği varmış.
bu akşam karboyu abarttım hazır sarma yedim açlıktan gözüm dönmüştü umaırm sabaha artı olarak çıkmaz karşıma
canım şaka yapıyorum bişiler göndermene gerek yok ama almış kadar oldum çok iyisinnn
bğday kepeğinden yaptım hariha oldu.tam 15 ekmek.ekmeklerin sadece yulaf kepeğinden yapılmış olduğunu düşünerek cevap veriyorum :)
dukan amca derki eğer fazla kepek tüketirseniz tek sakıncası bagırsaklarınız daha çok çalışabilir sitesinde okumuştum ben koca keki bir oturuşta yediğim zamanlardan söyleyim kilo kaybına bir etkisi yok canın isterse yiyebilirsin
ohhhh afiyet olsun canım ufak yaptınsa bir tane yersen çok olmaz ben artık onları kocaman yapıyorum tırabzon ekmeği diyorumkesip kesip yiyorum
hahahah ay ne güldüm yaacanım yaaa niye öyle oluyor ki acaba ben şimdi ekmek ve kek yaptım lezzo ötesi oldu valla eşim hemen kekten hüpletti bi dilim, keşke anadolu yakasında olsaydım bende gönderirdim sana, avrupa yakasından aldırma imkanın olursa söyle bende yapıp vereyim canım sana, bizim neyimiz eksik yağmırr zeynep ikilisinden hıhhh
hahahah ay ne güldüm yaa
işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın
Eki Görüntüle 243385
çok güzel görünüyor afiyet olsun.gojiyi nerden alıyorsunuz.aktardan mı.cahillik işte.
çok güzel görünüyor afiyet olsun.gojiyi nerden alıyorsunuz.aktardan mı.cahillik işte.
emine canım sen kaç kilo ile başlamıştın 4 günde 3 kilo süper sonuç tebrik ederim
canım 73800 ile başladım bu sabah 70800 ü gördüm.yarın seyir evresine geçecem.1-1 yapacam kısmetse.
bu arada kafama birşey takıldı.limon yasak mı?
aaaaaaaaa olur yolikam valla meydan bana yakın orda bir yer belirleyeyim ben sana erzak bırakırım olaya ama ben önce bir keşif yapmaya gitmem lazımbakayım eczane varmı meydanda canım iftar öncesi çok koşuşturmaca oluyor ya bide acele dışarı çıktım o yüzden tıkırı yapamadım ya
emine canım sen kaç kilo ile başlamıştın 4 günde 3 kilo süper sonuç tebrik ederim
canım 73800 ile başladım bu sabah 70800 ü gördüm.yarın seyir evresine geçecem.1-1 yapacam kısmetse.
bu arada kafama birşey takıldı.limon yasak mı?
tatlandırmak amaçlı olursa yasak değil ama meyve sayılacak kadar tüketmemelisin.kitabın yok sanırım .öyleyse işin zor sık sık aklın karışacak.
canım sen en son oğlunun mezuniyet törenine gitmiştin ondan sonra hiç ben seni görmedim geçen haftaya kadarda ben burdaydım bayaa merak etmiştim o arada diyeti bırakmışmıydın yav bende ne meraklıyım deme
evet bunu ben de soracaktım
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?