Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaaaaaaa olur yolikam valla meydan bana yakın orda bir yer belirleyeyim ben sana erzak bırakırım olaya ama ben önce bir keşif yapmaya gitmem lazım bakayım eczane varmı meydanda canım iftar öncesi çok koşuşturmaca oluyor ya bide acele dışarı çıktım o yüzden tıkırı yapamadım ya

bğday kepeğinden yaptım hariha oldu.tam 15 ekmek.
ohhhh afiyet olsun canım ufak yaptınsa bir tane yersen çok olmaz ben artık onları kocaman yapıyorum tırabzon ekmeği diyorum kesip kesip yiyorum

afiyetlerrrrrrrr

işte az önce yaptığım gojili kekim ve zeynep ablanın hamburger ekmeği, iş yerinden bir arkadaşımı da başlatıyorum dukana yarısını ona götüreceğim yarın

hahahah ay ne güldüm yaa

çok güzel görünüyor afiyet olsun.gojiyi nerden alıyorsunuz.aktardan mı.cahillik işte.

canım hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinde ortalarda malatya pazarı diye bu tarz şeyler satan bi yer var, ordan bulabilirsin, pahalı biraz ben 250 gramına 15 tl vermiştim ama hala duruyor olduğu gibi, tadını sevemedim böyle keklere falan biraz biraz katıyorum yemek için işte

valla yasomunda dediği gidi dukanik cephaneler olmayınca insan kaçamaklara açık oluyor. ahh ablam sende olmasan aç kalicimm
canın saolsun bee ramazanı atlatalım buluşma teklif edicem sana kaçamassın benden zaten

Anam ..... Benim oğlum mu vardı ? Kimden ? Ne zaman oldu , benim niye haberim yokkkk Zeynebim çıbık mesaj kutuna bak sana mesaj attım ,

İftarda kendime dukana göre ziyafet verdim 500 gr balık yanında salata ve tatlı olarakta kakaolu kek yaptım(dukana göre) üzerine dukatella sürdüm aynı çikolatalı pasta gibi oldu ya şu dukanı keşke nişan döneminde keşfetseydim.Denemediğim diyet kalmadı ama sonuç hep hüsran Neyse 6 ay sonra düğünüm var ve şimdiden istediğim gibi oldum gerçi bir kaç kilo daha versem tam fıstık olurum Güçlendirmeye geçmeme az kaldı artık güçlendirme de veririm kalanları da
Tarifleri deneyen ve yazan tüm dukancılar ellerinize sağlık efem

mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız

mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız

Hoşgeldinnnnnnnnnn, çok rahat verirsin canım merak etme , zaten epey vermişsin fazla bir şey kalmamış, başarılar dilerim şimdiden

bir de nugget schnitzell tarzı tavuk ürünleri yiyebiliyor muyuz dışı galeta unuyla kaplı dimi onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…