Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Buralardayım Zeynebim, bazen bende yoğunlaşıyorum giremiyorum, sende yoktun , özletme çok kendini canımcım. Her birinizin yokluğu anında hissediliyor valla.
yta nurcikkk sen nerelerdeydin canım ya ben seni çok merak etmiştim kızlara sormuştum ben 3 5 gün yok oldum ama seni şimdi ilk görüyorum yani

seni özliycez anacımmm
darlandığında girersin yine,biz sana özet yaparız merak etme...Hadi kolay gelsin,Allah yardımcın olsun..Bizi tamamen unutma ama bebeem olur mu..bir de sen bizden daha iyi biliyosun zaten ya yine de söyliyeyim cevizini neyim eksik etme,bak oruç tutuyosun tez de hazırlıycaksın kafan çalışsın değil mi ama
öpüyorum bebeeemmm

canımmm keşke gitmesen ama tabiki hepimizin hayatında önemli şeyler var ben şahsen senin adına sevindim inşallah layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.takıldığın yerlerde bize sor yardımcı oluruzbuluşmayı sana haber veririz sen 2 ay kafana takma burayı sonra acısını çıkartırız olur mu? seviyorum seni Allah yardımcın olsun canım.
kendine çok çok çoooookk iyi bak deli kız seviyoruz seni.

ama özlemiycez seni iyikide gidiyosun vıdı vıdı vıdı bi susmuyodun oh be iyi oldu git giiitt

gulumseee yavrum sen nescafe green blend alıyosun dimi?
Tadı farklı mı onun nescafe golddan falan?

evet cnm nescafe green blend, golda göre daha hafif bir aroması var bence,bildiğimiz nescafe tadında ama hafifletilmiş hali özletme kendini yaz arada mutlakaa,kolay gelsin şimdiden sana canım

Buralardayım Zeynebim, bazen bende yoğunlaşıyorum giremiyorum, sende yoktun , özletme çok kendini canımcım. Her birinizin yokluğu anında hissediliyor valla.
canım sen en son oğlunun mezuniyet törenine gitmiştin ondan sonra hiç ben seni görmedim geçen haftaya kadarda ben burdaydım bayaa merak etmiştim o arada diyeti bırakmışmıydın yav bende ne meraklıyım deme

kolay gelsin canım.özleneceksin emin ol.arada uğrarsın dayanamassın.biz buraları bekleriz rahat ol sen

vuvucum benim erkek kardeşimde 22 yaşında ve 110 kiloydu.(boyu da 1.92) ben dukan diyetine başladıktan 1,5 ay sonra falan beni gördüğünde abla sen ne yapıyorsun anlatsana dedi. bende tüm detayları anlattım,hatta yulaf kepeğini,goji berrysini falan aldım.yoğurt,süt grubu gibi şeyleri hep tam yağlı yani normal yediği gibi yedirttim ki ileride sıkılmasın diye.et grubu nu da çok tükettiği için ve hiç acıkmadığı için rejimi gayet iyi gidiyor.Burada yalnız yaşıyor,sabahları atıştırıp çıkıyor hemen,o yüzden sadece sabahları kepekli tost yada sandviç ekmeğine peynir domates falan koyuyor,diğer öğünlerde de p+s yapıyor.yani atak yaptı ama şimdi hep p+s diye gidiyor.Hatada 1 kere de pizza kaçamağı yapıyor ama çok da etkilememiş anlaşılan

sonuç 2 ay oldu ve inanmayacaksın tam 17 kilo verdi. hem erkek,hem yaşı küçük bu açıdan da vermesi daha kolay oldu tabi.bence kardeşine bu durumu anlat, başarılı olma ihtimali %100,kilosu fazla olduğu için zaten ilk 2-3 ay patır patır gidecek kilolar,sonra kendine güveni gelecek tabi.ondan sonra zaten kendi isteyecek devamını,sadece 4-5 ayda yağlarının 1/3 ünü kaybeder.bu da sana etti mi 50 kilo,olay biter yani.Yaş ilerledikçe zor olur,şimdi tam hızla verebilecek yaşta.nette çok kilolu olup ta şimdi filinta gibi olan erkeklerin resimlerini bul,göster motive olsun.

sevgiler..

yolandaammmm
tebrik ederim ablacım, artık görme şu altmışları yaaa sadeca ablanın da dediği gibi
hadi az kaldı 55e! :13:

inşallah canımm
yolanda ablan çok yaramaz ama kaçamakçı biliyorsun. yasocuumla beraber geçmiştik 59 a o iki kg daha verdi ben hala artıları veriyorum
ama artık azmi aldım elime. kocişte geldi. o h sonu geldi diye kaçamak bahanemde kalmadı. dikkat edicem artık. güçlendirme hem daha kolay. taze meyveli yoortları basıyorum bünyeye. güzel oluyii
sen de 2 aylığına yokmuşsun. hadi bakalım kolay gelsinözlendiini bil

çok teşekkürler hemen eczanenin adresini rica ediyimmm hehehheheheh

ya şu eczane nerede? bana da adres atın. sadecamla zeynom oraya bizim için azıklar bırakcekmiş. ben kepek tüketmeyi beceremiyorum. yaptıım şeyleri yiyemiyorum hele bugday kepegi ile yaptıklarım çig mantar gibi kokuyo. belki ugraşsam bişiye benzer ama elim de degmiyo ne bileyim. bana da banada.. gerekirse malzemeleri alırım bana da yawww

bugün yolandada arazi galiba kızlar deme ben hiç rastlamadım bugün yulikayaa
burdayım sizi okuyyorum.... görmiin mi altta beni..
sana yeni tıkır yaptım geliyor özeline.. hatta gelmiştir

bebişimmm projende başarılar canım..eminim onunda hakkını vereceksin zehir gibi kızsın masallah...kolay geldin canım...ama senin yokluğun baya bi belli olcak sayfalarda arada mutlaka kısada olsa uğra valla merak ederiz bizzz

ya stascım erkek kardeşini nasıl ikna ettin, benim erkek arkadaşım ikna olmuyorda ve aşırı kilo aldı son zamanlarda, dukanda ekmek olmadığı için yapmak istemiyor, çalışıyor ve öğlenleri fastfood tarzı şeyler yedikleri için yapamam ben ne yiyecem diyor üzülüyorum durumuna şimdi ben zayıfladım o kilo aldı, bırakıcaksın beni gibisinden saçma sapan laflar etti tabi bende kilo aldığı için çok üstüne gittim çok rahatına düşkün bir sevgilim var hiçbişeye yanaşmıyor off off, en son kalorisepti nden yediklerinin kalorisi hesaplayarak dikkat etmeye anlaştık, ama ondada aç kalıyor, aç kalınca da bir kapris bir naz...neymiş ben sokmuşum onu bu duruma, ben mi kilo aldırdım sana yaaa hem kızıyorum hem de üzülüyorum haline, kitabı aldırdım okumadı bile, annesine dedim siz okuyun tariflerde vericem yaparsınız diye, tutturmuş diyetisyene gitsin böyle olmaz diyor :44: ertesi gün kalori sayımına başlattığımda da börek yapmış iyicee kızdım valla olcak iş mi ya, destek ol azıcık oğluna her şeyi denedim ama kendi istemiyor ben dedim diye zayıflıyormuş beyfendi

yaaaaa gitme

walla süpermiş maşallah maşallah ayy ağzından bal damlıyor :) senin kardeşin 2 ayda 17 kilo verdiyse,benimki en az 20 rahat verir dimi yani,işte dayanırsa inşallah...ya şimdi şöyle bir sorun var ,senin kardeşin kendisi ilgilenmiş napıyorsun diye..benimki hiç oralı bile olmuyor,hatta kaçıyor diyet miyet konuşuldu mu,kiloları hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor ama umrunda biliyorum,hiç arkadaşı kalmadı çünkü,kimseyi aramıyor..umrunda olmasa böyle yapmazdı herhalde ama işte kendisi istemedikten sonra da birisine birşey yaptırmak çok zor..uzun uzun anlatacağım ben de sizlerin bu anlattıklarınızı..umarım artık kendisi için birşeyler yapmaya karar verir..
sağol canım teşekkür ederim..kardeşim 50 kilo verse varya filinta gibi olur,kemikleri de kalın zaten ona 110 bile yakışır aslında...

ah be yolikam ah benim eczane sana öyle terski şöyle orta yerde bir eczane bulmamız lazım bak işte ben böyle yapıpta yiyemeyenlere çok üzülüyorum valla napsakkine :44::44::44:ablam çok sağol tıkırımıda yapmışsın ellerin dert görmesin tıkırım yerinde valaaaa

Biz eşimle aralarda kakaolu kek yiyoruz (yulafla yapılmış tabi ki!). Tuzlu, peyniri ve dereotlu kek de olabilir. Bir de eşime bazen küp küp dil peyniri hazırlıyorum ben. Küçük plastik saklama kaplarıyla iş yerine götürüyor. Ayran bulabilirsen o da oyalar aralarda.Ayrıca goji berry de olabilir.

inanki canım tetiklemez hemde hiç tetiklemiyor ben oruç tuttuğumdan beri hızla vermeye başladım yeterki suyunu ihmal etme iftarla sahur arası sadece saf suyu 2.5 litre tüketiyorum ben diğer sıvılar hariç

ay saol hayatım ya içim rahatladı yorumlarınızdan walla:) ALLAHtan suyu çok sewiyorum işim kolay ozaman:)))

kızlar ramazanda nasıl bir program uyguluyorsunuz biraz bahsedermisnz?

yağmurummmm bak ne dicem sana ben akşamları meydana takılıyom ama ümraniye meydanını bildinmi heh oraya iftardan sonra doğru istikamet meydan hem azcık yürümüş oluyom hem çok güzel etkinlikler yapılıyor tasavvuf müziği ilahiler tiyotra ne arasan var yani birde dernekler var herkes yöresine özgü meşhur şeyleri sergiliyor o derneklerden birinde çayımı içiyom tabi başka bişey yiyemiyom mısır dondurma vs gibi bi akşam sinop derneğinde bir akşam bayburt derneğinde rastgele içiyom çayımı sen yorgun olursun ama hafta sonu belki gelirsen oturuz çay içeriz hem iki muhabbetin belini kırarız belki hıı olmanmıı

Yulaf kepeği yok Manisa'da!!!!!!!!!!!!!
Deli oldum dünden beri sormadığım aktar,fırın,market...kalmadı ama yok işte yok!!
Buğday kepeği buldum.Ne kadar ucuzmuş o :) 80 kuruş.1 liralık ver dedim adama bir koca poşet etti.
Yarın İzmir'e gideceğim.Oradan bakmak daha mantıklı.Karşıyaka'da var galiba bir yer.Orada da bulamazsam internetten sipariş vereceğim artık.Bugün ne kadar light süt,ton,yoğurt,labne varsa aldım marketten.Tavuklar da hazır.Bir eksiğim Yulaf kepeği.Yazın çabuk böcekleniyormuş getiren olmaz dedi adamın biri.

Buğday kepeği ile başlasam olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…