Kızlar çok neşelisiniz maşallah.. Allah bozmasın..
bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.
tahmin etmiştim
Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
arkadaş dukana uyarlamış bizim için sağolsun, ellerine kollarına sağlık.
gulumseee yavrum sen nescafe green blend alıyosun dimi?
Tadı farklı mı onun nescafe golddan falan?
Kara buğday için erken. Onu güçlendirme evresinde tüketebiliceksiniz ancak.
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kolay gelsin, başarılar diliyorum.
Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
Sizleri seviyorum bayanlar, bol eksili 2 ay diliyorum :)))
sanki 2 ay silinicem yeryüzünden :)))
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
http://www.izlesene.com/video/esmeray-unutma-beni/444518
hoşçakalıııınnnnn
Yulaf kepeği yok Manisa'da!!!!!!!!!!!!!
Deli oldum dünden beri sormadığım aktar,fırın,market...kalmadı ama yok işte yok!!
Buğday kepeği buldum.Ne kadar ucuzmuş o :) 80 kuruş.1 liralık ver dedim adama bir koca poşet etti.
Yarın İzmir'e gideceğim.Oradan bakmak daha mantıklı.Karşıyaka'da var galiba bir yer.Orada da bulamazsam internetten sipariş vereceğim artık.Bugün ne kadar light süt,ton,yoğurt,labne varsa aldım marketten.Tavuklar da hazır.Bir eksiğim Yulaf kepeği.Yazın çabuk böcekleniyormuş getiren olmaz dedi adamın biri.
Buğday kepeği ile başlasam olur mu??
Olur canım buğday kepeği de bu kadar uğraşmasaydın yulaf kepeği için, internetten sipariş etmek daha kolay ve aynı fiyata geliyorYulaf kepeği yok Manisa'da!!!!!!!!!!!!!
Deli oldum dünden beri sormadığım aktar,fırın,market...kalmadı ama yok işte yok!!
Buğday kepeği buldum.Ne kadar ucuzmuş o :) 80 kuruş.1 liralık ver dedim adama bir koca poşet etti.
Yarın İzmir'e gideceğim.Oradan bakmak daha mantıklı.Karşıyaka'da var galiba bir yer.Orada da bulamazsam internetten sipariş vereceğim artık.Bugün ne kadar light süt,ton,yoğurt,labne varsa aldım marketten.Tavuklar da hazır.Bir eksiğim Yulaf kepeği.Yazın çabuk böcekleniyormuş getiren olmaz dedi adamın biri.
Buğday kepeği ile başlasam olur mu??
yağmurummmm bak ne dicem sana ben akşamları meydana takılıyom ama ümraniye meydanını bildinmi heh oraya iftardan sonra doğru istikamet meydan hem azcık yürümüş oluyom hem çok güzel etkinlikler yapılıyor tasavvuf müziği ilahiler tiyotra ne arasan var yani birde dernekler var herkes yöresine özgü meşhur şeyleri sergiliyor o derneklerden birinde çayımı içiyom tabi başka bişey yiyemiyom mısır dondurma vs gibi bi akşam sinop derneğinde bir akşam bayburt derneğinde rastgele içiyom çayımı sen yorgun olursun ama hafta sonu belki gelirsen oturuz çay içeriz hem iki muhabbetin belini kırarız belki hıı olmanmıı
Ama arkadaşım hiç okumuyormusunuz yahu,gerçekten arada bir girip öyle rastgele birşey yazıp,o sayfadakileri okuyup çıkıyorsunuz..muhtemelen bu yazıyı bile okumadan çıkacaksın
Ayrıca büyük marketlerde buğday kepeği bulabilirsin,onunla da başlayabilirsin,yine marketlerde yulaf ezmesi var,onu da kullanabilirsin yulaf kepeği bulana kadar..TAMAM MI ARKADAŞIM?????????????????????????????????
HADİ KOLAY GELSİN.
tamam ablacım haftasonu için konuşalım iyi akıl ettin valla.benim çıkmam lazım yarın konuşalım bu konuyu öptüm hepiniziii
Olur canım buğday kepeği de bu kadar uğraşmasaydın yulaf kepeği için, internetten sipariş etmek daha kolay ve aynı fiyata geliyor
sevgili fluger..hoşgeldin... bende 1 hafta oldu başlayalı...77 gün seyir...110 gün güçlendirme...uzun ama keyifli bir süreç olur umarım...sonuç olarak bol kilo kaybedip...güzel dostluklar kazanalım...
sevgili fguler aramıza hoşgeldin..kaç kilosun bilmiyorum ama yolun ne kadar uzun olursa olsun burdaki birlik ve dayanışma devam ettiği sürece bu uzun yol bizler için daha çekilebilir bi hale gelecek..aslında gözümüzü korkutan sanırım süre benim de yolum çok uzun ama diyet fikrinden ziyade süre gözümü korkutuyo..hayatımda ilk defa diyette olduğumu hissetmeden zayıflayabiliyorum,bunun tadına vardıkça sen de zamanlamaları farketmeyeceksin bile
hiiiiiiiiççç gözünde büyütmee, walla bak nasıııl geçip gidecek anlamayacaksın bile...başlayana kadar gözünde büyür ama samimi söylüyorum bir süre sonra zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun..hele ki yağlar gittikçe daha da keyifli oluyor...ben kendimi en başından beri hiç diyette gibi hissetmedim(kaçamaklardan sonraki vicdan hariç:))) ööle olunca inan daha rahat oluyor...sana şimdiden bol eksiler diliyorum
teşekkür ederim sevgili fgulerresminiz ne kadar da tatlı. aramıza hoşgeldiniz diyeyim o zaman. Sağlıklı zayıflamalar.
Canım hiç gözünde büyümesin. Zaman o kadar hızlı akıyor ki! Ben daha yılbaşında 95 kiloydum, şimdi taş gibi oldum taşİnan kilolar gittikçe o kadar hevesleneceksin ki, bu diyet artık yaşam tarzın olacak.
kızlar bu gün atak evresinin 4. ve son günündeyim.bu gün itibariyle tam 3 kg vermiş bulunuyorum.yarın 1+1 i yapmaya başlayacam.
çok ama çokk mutluyum.
dukan emmiye sevgiler.
Malzemeler
Krep için;
2 adet yumurta
1,5 su bardağı yulaf kepeği
1,5 su bardağı süt
Tuz
İçi için;
200 gr kıyma
3-4 adet biber
1 adet küçük soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı zeytinyağı(isteğe bağlı konmayabilir)
Tuz, karabiber, pul biber
Üzeri için;
Lıght Kaşar rendesi
Hazırlanışı
Soğanı zeytinyağında kavurduktan sonra kıymayı ekleyin. Güzelce kavurduktan sonra biberleri ve önceden rendelemiş olduğunuz domatesleri ilave edin. Salçasını da ekleyerek, tuzunu ve baharatlarını ayarlayın. Pişerken suyunu çekerse 1 çay bardağı su ekleyebilirsiniz. İç harcının güzelce pişmesine dikkat edin. Bu sırada krep için yulag kepeğini ve sütü güzelce çırpın. Yumurtaları da ekleyerek hiç topak kalmayacak şekilde biraz daha çırpın. Tuzunu da ilave ettikten sonra teflon tavaya bir kepçe kadar krep hamurundan dökerek tavaya yayın. Orta ateşte iki tarafını da çevirerek pişirin.
Krepler hazır olduğunda her birinin içine kıymalı harçtan koyarak paçanga böreği şeklinde sarın. Bu işlemi bitirince kalan kıymalı harcı da sardığınız kreplerin üzerine dökün. Son olarak üzerine lıght kaşar rendesini ekleyin ve önceden ısıtılmış yaklaşık 160 derece olan fırında kaşarlar eriyene kadar bekletin. Afiyet olsun.
bende de su ihtiyacı çok fazla. Ezan okunur okunmaz dikiyorum kafaya suyu, yemeye yer kalmıyo.
tahmin etmiştim
Zaten o krepler normal unla yapılmış, bir siteden alınma görüntüler sanırım :)))
Tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
bu diyette mönü diye bir şey yok. Ne zaman acıkırsanız o zaman izinli besinlerinizden tüketirsiniz.:)
Kızlar büyük bi proje ödevi aldım. 2 ay kadar aranızda olamayacağım. Çünkü yaklaşık olarak 60.000 kelimelik ödevim var. Bi nevi tez..
O yüzden açıkçası 1 dakikam bile kıymete bindi şu an. Sizleri çok özlicem, biliyorum :))
O nedenle haftada 1 gün girip geçmişi -özür dileyerekten söylüyorum- yüzeysel olarak okuyup sizlerle gidişatımı paylaşıcam. Buluşmaya mutlaka haberdar edin!!!
arada giricem tebii, o nedenleee özleyin beni ve size bu şarkıyla veda ediyorum:
hoşçakalıııınnnnn
anam gene amma konuşmuşlar bugüne 33 sayfa bırakmıştım şimdi 46 olmuş:84::84::84: hiçbir satırı da kaçırmak istemiyorum iyisi mi ben mazinin tozlu sayfalarına geri döneyimçok yazmayiin bakkiim bugün mutlaka yakalamam lazım sizi
koş koş ,buraya yetişmek zor
tahmin etmiştim
Tarifler için:
hoşçakalıııınnnnn
inşallah canımm
yolanda ablan çok yaramaz ama kaçamakçı biliyorsun. yasocuumla beraber geçmiştik 59 a o iki kg daha verdi ben hala artıları veriyorum
ama artık azmi aldım elime. kocişte geldi. o h sonu geldi diye kaçamak bahanemde kalmadı. dikkat edicem artık. güçlendirme hem daha kolay. taze meyveli yoortları basıyorum bünyeye. güzel oluyii
sen de 2 aylığına yokmuşsun. hadi bakalım kolay gelsinözlendiini bil
ya şu eczane nerede? bana da adres atın. sadecamla zeynom oraya bizim için azıklar bırakcekmiş. ben kepek tüketmeyi beceremiyorum. yaptıım şeyleri yiyemiyorum hele bugday kepegi ile yaptıklarım çig mantar gibi kokuyo. belki ugraşsam bişiye benzer ama elim de degmiyo ne bileyim. bana da banada.. gerekirse malzemeleri alırım bana da yawww
burdayım sizi okuyyorum.... görmiin mi altta beni..
sana yeni tıkır yaptım geliyor özeline..hatta gelmiştir
KIZLAR EKMEK FIRINDA.
canınızı çektirmek gibi olmasın ama miss gibi kokuyor.bu gün yarım kaşık tükettim.sizce 2 tane yesem çok mu olur.
tarifi bulan(yanılmıyorsam ) zeynep hanıma teşekkürler.süpersin valla.
tahmin etmiştim
Tarifler için:
hoşçakalıııınnnnn
ah be yolikam ah benim eczane sana öyle terski şöyle orta yerde bir eczane bulmamız lazım bak işte ben böyle yapıpta yiyemeyenlere çok üzülüyorum valla napsakkine :44::44::44:ablam çok sağol tıkırımıda yapmışsın ellerin dert görmesin tıkırım yerinde valaaaa
canım yaaa niye öyle oluyor ki acaba ben şimdi ekmek ve kek yaptım lezzo ötesi oldu valla eşim hemen kekten hüpletti bi dilim, keşke anadolu yakasında olsaydım bende gönderirdim sana, avrupa yakasından aldırma imkanın olursa söyle bende yapıp vereyim canım sana, bizim neyimiz eksik yağmırr zeynep ikilisinden hıhhh
ohhhh afiyet olsun canım ufak yaptınsa bir tane yersen çok olmaz ben artık onları kocaman yapıyorum tırabzon ekmeği diyorumKIZLAR EKMEK FIRINDA.
canınızı çektirmek gibi olmasın ama miss gibi kokuyor.bu gün yarım kaşık tükettim.sizce 2 tane yesem çok mu olur.
tarifi bulan(yanılmıyorsam ) zeynep hanıma teşekkürler.süpersin valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?