Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu mesajı beğenmicem işte!

Şaka bir yana sensiz nasıl olur bu forum hiç bilemiyorum. Sen de duramazsın zaten. Artık kendine yeni yeni boş vakitler icat edersin, ne bilim wc'de falan kucağına alırsın bilgisayarı Kendinden marum bırakma buraları lütfen :)

Ama arkadaşım hiç okumuyormusunuz yahu,gerçekten arada bir girip öyle rastgele birşey yazıp,o sayfadakileri okuyup çıkıyorsunuz..
bu gibi sorulara cevaplar ortalama her 10 sayfada bir veriliyor bu da hergüne tekabül ediyor...ben kendim son 1 haftada 2-3 kere yazdım..Ayrıca y.kepeğinin öyle her yerde bulunmaduğını belli yerlerde hatta sitelerde stıldığını elli kere söylüyoruz..sadece manisaya özgü bir durum değil bu kardeşim..istanbulda da öyle aktarlarda,marketlerde,fırınlarda bulamıyorsun yulaf kepeği...buldukların da saman gibi oluyor birşeye benzemiyor zaten..hatta migrosa doğalsan y.kepeği gelecekmiş diye bayram ediyoruz..muhtemelen bu yazıyı bile okumadan çıkacaksın ama olduki okursan aklında bulunsun..gurmenet.com dan sipariş veriyoruz,rossmanndan sipariş veriyoruz ya da gidip alabilenler alıyor..işte migroslara gelecekmiş bu kadar...başka yer de yok zaten..izmir de rossmann mağazası var,orada varsa ordan al muhakkak en güzel kepe o...
Ayrıca büyük marketlerde buğday kepeği bulabilirsin,onunla da başlayabilirsin,yine marketlerde yulaf ezmesi var,onu da kullanabilirsin yulaf kepeği bulana kadar..TAMAM MI ARKADAŞIM?????????????????????????????????
HADİ KOLAY GELSİN.

Son düzenleme:
Olur canım buğday kepeği de bu kadar uğraşmasaydın yulaf kepeği için, internetten sipariş etmek daha kolay ve aynı fiyata geliyor

tamam ablacım haftasonu için konuşalım iyi akıl ettin valla.benim çıkmam lazım yarın konuşalım bu konuyu öptüm hepiniziii

Arada bir rastgele girmiyorum,öyle rastgele birşey de yazmıyorum,yazılanları okuyorum sizin yazdığınızı da okuduğum gibi.Bu konuya da yeterince ve yerinde yorumlar yazdım,ama sizin gibi sohbet etmedim kimseyle o yüzden mi "Arada rastgele" girdiğimi düşündünüz anlayamadım.

Yine de yorumunuza teşekkür ederim ARKADAŞIM.

sevgili fluger..hoşgeldin... bende 1 hafta oldu başlayalı...77 gün seyir...110 gün güçlendirme...uzun ama keyifli bir süreç olur umarım...sonuç olarak bol kilo kaybedip...güzel dostluklar kazanalım...

inşallah canım

canım hoşbulduk 95 kiloyum umarım hep birlikte çok kolay ve eğlenceli olur

çok teşekkürler süper motive ediyorsunuz beni

teşekkür ederim sevgili fguler resminiz ne kadar da tatlı.aramıza hoşgeldiniz diyeyim o zaman.Sağlıklı zayıflamalar.

çok teşekkür ederim ben funda 33 yaşındayım sökede yaşıyorum çok memnunum burada olmaktan

mustlu siz ve sadeca benim idolüm oldunuz inşallah ben de taş gibi olucam bir 6 ay sonra...

kızlar bu gün atak evresinin 4. ve son günündeyim.bu gün itibariyle tam 3 kg vermiş bulunuyorum.yarın 1+1 i yapmaya başlayacam.
çok ama çokk mutluyum.
dukan emmiye sevgiler.

emine canım sen kaç kilo ile başlamıştın 4 günde 3 kilo süper sonuç tebrik ederim

harika bir tarif canım eline sağlık

beberongo sana şimdiden başarılar dilerim foruma her girdiğinde daha fazla kilo vermiş olacağımı umuyorum

bu arada bir arkadaş kilosu 80 kuruşa buğday kepeği almış acaba nereden almış cvp verirse sevinirim

anam gene amma konuşmuşlar bugüne 33 sayfa bırakmıştım şimdi 46 olmuş:84::84::84: hiçbir satırı da kaçırmak istemiyorum iyisi mi ben mazinin tozlu sayfalarına geri döneyim çok yazmayiin bakkiim bugün mutlaka yakalamam lazım sizi

KIZLAR EKMEK FIRINDA.
canınızı çektirmek gibi olmasın ama miss gibi kokuyor.bu gün yarım kaşık tükettim.sizce 2 tane yesem çok mu olur.
tarifi bulan(yanılmıyorsam ) zeynep hanıma teşekkürler.süpersin valla.

başka bişey demiycem

canım yaaa niye öyle oluyor ki acaba ben şimdi ekmek ve kek yaptım lezzo ötesi oldu valla eşim hemen kekten hüpletti bi dilim, keşke anadolu yakasında olsaydım bende gönderirdim sana, avrupa yakasından aldırma imkanın olursa söyle bende yapıp vereyim canım sana, bizim neyimiz eksik yağmırr zeynep ikilisinden hıhhh

ekmeklerin sadece yulaf kepeğinden yapılmış olduğunu düşünerek cevap veriyorum :)

dukan amca derki eğer fazla kepek tüketirseniz tek sakıncası bagırsaklarınız daha çok çalışabilir sitesinde okumuştum ben koca keki bir oturuşta yediğim zamanlardan söyleyim kilo kaybına bir etkisi yok canın isterse yiyebilirsin

bebeeeeeeeeeeeeemmm kolay gelsiiiin, özliciiiiiiiiiiiiizzz seniiiiiiiiiii

zeynep abla tıkır yaptım özelinden msj olarak yolladım ama sen tıkırını yenilememişsin. 63. gördün diye helecan yaptım sana yeni tıkır yaptım ama sende o helecan yok değiştirmemişsin bile tıkırınıııııı
bana yakın eczane olmasına gerenkk yok sen yap meydan avm ye atlar gelirim ben dermişim

yasocum valla beceriksiz bi kadın olsam anlicam ama sanırım bu bugday kepeginden yenebilir bişi çıkarmak hakikaten çok maharetli olmayı gerektiriyor. bide ne bileyim yaptığım ekmekler simsiyah bişi oluyo böle çukulatalı gibi birazda içim almıyo sanırım. şimdi güçlendirmede çok kepek içeriği olan denge light ekmegi tüketiyorum günde bir dilim. yoksa kepek tüketmyiroum başka bi türlü ulaşamadım şu rossman yulaf kepegine rusheim de kötü çıktı zaten üst kısmı kelebeklenmiş döktüm bugün.
bide kızlar mısır ununuz varsa acayip kelebek çekiyor benim dolabı resmen istila etmişler üst kısmını dökdüm poşetin altına ulaşamamışlar kalanını da dolaba koydum annecim hep buzdolabında saklardı tevekkeli bir bildiği varmış.
bu akşam karboyu abarttım hazır sarma yedim açlıktan gözüm dönmüştü umaırm sabaha artı olarak çıkmaz karşıma
canım şaka yapıyorum bişiler göndermene gerek yok ama almış kadar oldum çok iyisinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
ohhhh afiyet olsun canım ufak yaptınsa bir tane yersen çok olmaz ben artık onları kocaman yapıyorum tırabzon ekmeği diyorum kesip kesip yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…