Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldiniz bende öğretmenim kitabı zaten okumuşsunuz aklınıza takılan her şeyi forumdaki sayfalarda bulabilirsiniz.Başka sorularınız olursa da buradaki herkes seve seve yardımcı olurlar

bir de nugget schnitzell tarzı tavuk ürünleri yiyebiliyor muyuz dışı galeta unuyla kaplı dimi onların

hazırlardan denemedim ben sanırım yasaktır onlar üstünün kaplı olduğu şey dolayısıyla ama tavukları önce yumurta sonra yulaf ya da buğday kepeğine bulayarak çok azıcık yağ sürülmüş tavada yapabilirsiniz şnitzel şeklinde çok güzel oluyor

bir de nugget schnitzell tarzı tavuk ürünleri yiyebiliyor muyuz dışı galeta unuyla kaplı dimi onların

onların arkadasındaki besin değerlerini incelediyseniz yağ oranlarının çok yüksek olduğunu görürsünüz ben light olanlarına rastlamadım henüz, canınız shnitzell istiyorsa tavuk filetosunu yulaf kepeğine bulayıp kendiniz yapabilirsiniz

hoşgeldin aramıza ayla inş hepimiz istediğimize kavuşuruz:)))

olur tatlım olur ben de şu an buğday kepeği kullanıyorum.sen bir an önce başla diyete

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ben funda 33 yaşındayım sökede yaşıyorum çok memnunum burada olmaktan

o zaman size funda ablacım diye hitap edebilirim sanırım.Ne güzel demek Söke'de yaşıyorsunuzbiz de sizleri aramızda görmekten memnunuz.umarım istediğiniz kiloya en kısa sürede ulaşırsınız ablacım.

Son düzenleme:
mrblar bende aranıza katılabilirmiyiim :)) 1 ayda vermem gereken tam 5 kilo var baana yardımcı olursanz ne yapmam konusunda gerçekten çok sevinirim diyeti öyle bi okudum pekte bişey anlamadım açıkçası ama yardım ederseniz çok sevinirim.

tabii ki nasıl hitap etmek istersen canım inşallah hep birlikte...

tabiki katılabilirsiniz burası herkese açık..Diyeti okudum yazmışsınız internetten bilgilerimi okudunuz yoksa kitabımı okudunuz:44:Kitapta bana göre diyetle ilgili her şey yazıyor:97:

tabiki katılabilirsiniz burası herkese açık..Diyeti okudum yazmışsınız internetten bilgilerimi okudunuz yoksa kitabımı okudunuz:44:Kitapta bana göre diyetle ilgili her şey yazıyor:97:

internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.

iyi geceler hanımlar, bende aranıza yeni katıldım dilerim herkes istediği kiloya ulaşır sizlerin bir kaç yorumunu okuduktan sonra kitabı almaya karar verdim kitap bugün geldi ama ben kepek yulafı bulamadım bunun için başka bir seçeneğimiz varmı ne yaptınız bulamadığınızda....

internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.

Şu forumu birazcık okuyun allah aşkına yaa kitapsız bu diet olmaz, kitabı alın okuyun, forumada zahmet edip birazcık göz gezdirin, hala takıldığınız yerler varsa biz burdayız motivasyon ve destek için..Ama o kadar kitabı alın mutlaka dememize rağmen kulaktan dolma bilgilerle şu foruma bodosloma giriş yapmayın lütfen

.Arkadaşlar merhaba,

Ben 21 günden beri Dukan diyeti yapıyorum. ilk sayfadan itibaren başladım okumaya 535. sayfada artık dedim sonlara bir bakayım.. son zamanlara bakmadığım için aynı kişiler halen yazmaya devam ediyor mu bilmiyorum o yüzden.. ipeksir,ssoleil,kahverengi,dukan,vuvuu,shahdoroba devam ediyorlar mı bilmiyorum ama sesimi duyuyorlarsa eğer 20 günden beri sizleri okumaktayım :)

29temmuz sabahı 94.6 ile başladım dukana. ve atak evremi 7 gün yaptım. bu sürede 3.5 kg vererek atağımı 91.1 ile bitirdim. seyirimi 1+1 olarak yapıyorum 2 haftada 91.1den 88.5 e düştüm. arada bir kaçamak yaptım ve bu bana 89.6 olarak geri döndü. şuan evimden başka yerdeyim o yüzden 3 günden beri tartılamıyorum ve pts akşamına kadarda tartılamayacağım. burada gerçekten insanlar birbirlerine çok güzel destek oluyor ve benimde burda güç aldığım bir gerçekten.. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

NOT: hedefim 58 kg olmaktı ama dukan amca bana 65 kg olursun ancak dedi :97 inşallah diyorum.. herkese sevgiler:80::80:

takılmaasaak zateen sizden yardım istemeyiz ayrıca bodoslama giriş yapmadık uzun süreedir üyeliğim var sadece bu topige yeniii göz attım ayrıca madem yardım etmiceksiniz siz neden cevap veriyosunuz

Hoşgeldin canım, yulaf kepeğini internetten de sipariş verebilirsin , yada yerine buğday kepeğide kullanabilirsin, eski sayfaları döner okursanız komple bir bilgi hazinesi var yeni gelenler için , bence bıkmadan sıkılmadan birinci sayfadan itibaren okuyun derim çünki müthiş bir bilgi ve deneyim hazinesi var en başından şimdiye kadar müthiş tecrübeler var, yeni gelenler için müthiş bir motivasyon sağlayacaktır, sevgilerimle.

Bence kitabı okumadan bu diyete başlamamalısın

Ama genede bir liste istiyorsan facede dukan diyeti tarifleri grubuna katılıp oradan da notlar bölümünden diyetle ilgili bilgilere ulaşabilirsin

hoşgeldiniz. yulaf kepeği yerine buğday kepeği ya da yulaf ezmesi kullanabilirsiniz

evet kesinlikle buna katılıyorum.. o kadar güzel tarifler o kadar güzel destek ve motivasyon ve o kadar çok bilgi var ki ilk sayfadan itibaren.. 481. sayfada çok güzel bir dukan puding tarifi var herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…