mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
bir de nugget schnitzell tarzı tavuk ürünleri yiyebiliyor muyuz dışı galeta unuyla kaplı dimi onların
bir de nugget schnitzell tarzı tavuk ürünleri yiyebiliyor muyuz dışı galeta unuyla kaplı dimi onların
mrb arkadaşlar bende yeni bir dukancı olarak aranıza katıldım (tabi kabul ederseniz) kendimi tanıtmam gerekirse diyarbakırda öğretmen evli 1 çocuklu bayanım kendi çabalarımla 9 ayda 20 kilo verdim şuan 71 kiloyum enson 68i gördüm ama geri aldım neys kısacası kitabı aldım okudum yulaf kepegimide sipariş ettim özel günümde oldugum için bir kaç gün geçmesini bekliycem 13 kilo daha vermem gerekiyor umarım yardımlarınızı esirgemezsin benide aranıza alırsınız
Yulaf kepeği yok Manisa'da!!!!!!!!!!!!!
Deli oldum dünden beri sormadığım aktar,fırın,market...kalmadı ama yok işte yok!!
Buğday kepeği buldum.Ne kadar ucuzmuş o :) 80 kuruş.1 liralık ver dedim adama bir koca poşet etti.
Yarın İzmir'e gideceğim.Oradan bakmak daha mantıklı.Karşıyaka'da var galiba bir yer.Orada da bulamazsam internetten sipariş vereceğim artık.Bugün ne kadar light süt,ton,yoğurt,labne varsa aldım marketten.Tavuklar da hazır.Bir eksiğim Yulaf kepeği.Yazın çabuk böcekleniyormuş getiren olmaz dedi adamın biri.
Buğday kepeği ile başlasam olur mu??
o zaman size funda ablacım diye hitap edebilirim sanırım.Ne güzel demek Söke'de yaşıyorsunuz biz de sizleri aramızda görmekten memnunuz.umarım istediğiniz kiloya en kısa sürede ulaşırsınız ablacım.
mrblar bende aranıza katılabilirmiyiim :)) 1 ayda vermem gereken tam 5 kilo var baana yardımcı olursanz ne yapmam konusunda gerçekten çok sevinirim diyeti öyle bi okudum pekte bişey anlamadım açıkçası ama yardım ederseniz çok sevinirim.
tabiki katılabilirsiniz burası herkese açık..Diyeti okudum yazmışsınız internetten bilgilerimi okudunuz yoksa kitabımı okudunuz:44:Kitapta bana göre diyetle ilgili her şey yazıyor:97:
internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.
Şu forumu birazcık okuyun allah aşkına yaakitapsız bu diet olmaz, kitabı alın okuyun, forumada zahmet edip birazcık göz gezdirin, hala takıldığınız yerler varsa biz burdayız motivasyon ve destek için..Ama o kadar kitabı alın mutlaka dememize rağmen kulaktan dolma bilgilerle şu foruma bodosloma giriş yapmayın lütfen
iyi geceler hanımlar, bende aranıza yeni katıldım dilerim herkes istediği kiloya ulaşırsizlerin bir kaç yorumunu okuduktan sonra kitabı almaya karar verdim kitap bugün geldi ama ben kepek yulafı bulamadım bunun için başka bir seçeneğimiz varmı ne yaptınız bulamadığınızda....
internetten bilgilerini okuyabildim biraz ilk aşamada neler yemem gerektiğini kısaca neler yememem gerektiğini veya bi liste varsa onları söylerseniz çok sevnrm.
iyi geceler hanımlar, bende aranıza yeni katıldım dilerim herkes istediği kiloya ulaşırsizlerin bir kaç yorumunu okuduktan sonra kitabı almaya karar verdim kitap bugün geldi ama ben kepek yulafı bulamadım bunun için başka bir seçeneğimiz varmı ne yaptınız bulamadığınızda....
Hoşgeldin canım, yulaf kepeğini internetten de sipariş verebilirsin , yada yerine buğday kepeğide kullanabilirsin, eski sayfaları döner okursanız komple bir bilgi hazinesi var yeni gelenler için , bence bıkmadan sıkılmadan birinci sayfadan itibaren okuyun derim çünki müthiş bir bilgi ve deneyim hazinesi var en başından şimdiye kadar müthiş tecrübeler var, yeni gelenler için müthiş bir motivasyon sağlayacaktır, sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?