Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen sadecacım benim aldığımda halka açık askeriyenin dışında biyer,önceden tr dede vardı sanki ama hala varmı bilmiyorum.

benim için de uyuyuuunnn
iyi geceler canlarım
saksım seni de özellikle öpüyorum :)

oyy bebişim çıkmadan görmemişim mesajını ben de seni çok çok öpüyorum

ben de seni şirinliyorum canımmm walla dün o kadar bahsedersen akrabalardan onlar böyle basıverirler:9 71.5 u da gördün vay canına diyorum sabitlemek ne demk canım sen daha da eksiltirsin onu walla..ya sadeca alem kadınsın vesselam benim yaşımdakiler silivride demiş yahu çılgın hatun:

aynen sadecacım benim aldığımda halka açık askeriyenin dışında biyer,önceden tr dede vardı sanki ama hala varmı bilmiyorum.

canım o oyaklar kapandı benim bildiğim oyak market oyakbank vs. diyeydi ya onlar kapanınca hatta oyakbank ingbanka dönüştürüldü filan, o yüzden burdakilerde onu bulmak zor olur ama senin adına sevindim şanslısın vallahi bide doğalsan

Elektrikle çalışıodu bunlar tabi yaa
benim gelecekle ilgili takıntım var da kızlar: mümkün olduğunca elektrik ve suyla çalışan aletler almamaya ya da minimum kullanmaya çalışıorum.Neden diceksiniz?kısıtlı kaynaklar oldukları için gelecekten çalıomuşum hissine kapılıorum.Yolda yuürüken hortumla araba yıkayanlarla hep tartışırım bu yüzden "sen mi veriosun faturayı?" derler yanlarında bebeleri de dururken.çocuğunun içeceği suyu yerlere akıt aferin diorum bu durumda.kimisi hmmmm dio kimisi hadi ordan dio.
o yüzden bant konusu ? oldu şimdi.En az elektrik harcayanı bulmam gerek.Bi de hava dışarı çıkamıcak kadar kötüyken kullanmalıyım.

araştırmaya bant kısmının kalitesi de eklendi.saol sadeca.

öyle olsun bakalım..hem kepeksiz hem kocasız kaldık iyimi

selamlarrr.. çok yoğun iki günün ardından ben geldimmm.. geçmişi okuyup katılıcam aranızaa 2142 deyim :18: :18:

selamlarr
bende dukana başaladım kısmetse bugün,68 kioyum hedefim 55 olmak,sabah ve öğlen:1 haşlanmış ytumurta,1 bardak süt içtim.deneyimli olanların yardımına ihtiyacım var,kitabı okumadım,2 ufak kuzum var fırsatım da yok zaten okumaya,benden böyle işte

hihoyyyyyyyyt hocammmmmmm çok sevindim sizin adınıza harikasınız işte dukan diyeti budurr

şimdiden kolay gelsin.Benim tavsiyem kitabı okumaya çalışın.bütün evreler kitapta kısım kısım anlatıldığı için fazla vaktiniz yoksa bile bi yarım saat boşluğunuzda atak evresini okuyun,atağı uygularken seyiri okursunuz daha sonra diğer kısımları.. yani hepsini okumadan da başlayabilirsiniz kalanını vakit buldukça okursunuz.kitabı okumak hem ayrıntılı bilgilendiriyor hem de gerçekte fazlasıyla gaza getiriyor.

Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir.
bunları netten bıuldum,şimdi atak evresinde nohut falan yiyebilir miyim ki?

hayır tüketemezsiniz bu baklagiller içerdikleri proteinden fazla karbonhidrat içermektedirler.
örneğin 100 gr. nohut 360 kalori, yaklaşık 20 gr bitkisel protein, 5 gr. yağ ve 61 gr. karbonhidrat içerir.

selamm..goldenvenüs arkadaşıma katılıyorum cnm...kitap bence neden gerekli..biz kadınların devamlı sorunu genelde kilo almak..buna bi son vermek için kesinlikle edinilmesi okunması gerekir..kilo verip normal hayata döneceksek dukan yapmanında bi espirisi kalmaz..bütün diyetler gibi bırakıldığında fazlasıyla geri almak kaçınılmaz son olur..bazı arkadaşlarım korumayı yapmadıkları için tekrar geri aldıklarını yazdılar...eğer 4 evreyide tamamlayabilcekseniz bu diyete başlayın...kitaptada dukan bunu öneriyo..ayrıca yaşam boyu faydalanılacak biçok bilgi var...hemen bütün kitabı okumakta şart deil önce ilk 2 evre okunup seyire devam ederken yavaş yavaş bitirebilirsiniz...mesela eşimde eline alıp okumadı baştan sona ayrıca ben ona devamlı anlattığım halde kendide merak edip okumak istedi..biz wc de çamaşır sepetinin üstünde bulunduruyoruz eşim malum sebebten girdiğinde bikaç sayfayı böylelikle bitiriyo:))

İşte tam da bu yüzden kitabı okumanız gerekiyor işte. Bu o kadar ayrıntılı planlanmış ve ince düşünülmüş bir diyet planı ki burada size istesek de anlatamayacağımız pek çok önemli nokta var. Protein diyeti deyip geçemiyoruz işte. O nedenle acele etmeyin, kitabı alın ve her fırsatta biraz biraz okuyup hazır olunca başlayın. Tabi bu benim naçizane düşüncem. Karar size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…