- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
evet valla adam gerçek işini unutmuştur sizin yüzünüzden mal teslim al mal teslim et
tabi tabi yağmırım zayıflama yolunda herşey mubah dediysek o kadanda deil:) allahtan netten alınabiliyo bitek askeriyeden geçse ben yandım resmen...zira bana uygun yaşta olanlar silivrideşaka bi yana bi zamanlar vardı sanki bizim buralarda sivillerde alışveriş yapabilyodu ama gittinmi hiç derseniz gitmedim:)
şimdi ben bi süre çıkıyorum yürüyüşümü yapayım ayıptır sölemesi bu sabah 71.500 kalktımda:) onu sabitliyim iyice:) görüşürüz canlar
benim için de uyuyuuunnn
iyi geceler canlarım
saksım seni de özellikle öpüyorum :)
ahh ne zeynoşum senin bu msgını okudum telefon çaldı...bil bakalım kimmm???????eşimin yeğenleri toplanmışlar bize sürprizzz yapmışlarkıskandın dimi ben durda ohhh yayıldım takılıyorum die
canım yaa benim bitanecik ablam var onu ben anca yarım yamalak dukancı yapabildim..aman aman bi fazlası yoktu gerçi ama ben ya hep ya hiçci biri olduğumdan benim nazarımda dukancı falan deildir kendisi:) tebrik ederim hepsini ne güsel
sen beni sepetlepişsin ama kendin masallah buralardasınnn
ay canııım çok güsel dimiii...bende bayıldım veee seni şirinliyorummmm
waooowwwwww o nasıl güsel bi görüntü öyleee...diyet olduğunu ispatlamak için noterden tasdik lazım valla hayatta kimse inanmaz
oy bebişimde burdaymışşşş...ay şimdi daha çok üzüldüm akşam olmamamaçok geç gittiler bende anca etrafı topla yat gelemedim gece...seni nasıl anmayalım canım benim yokluğun o kadar barizki...bende seni seviyorum bebemmm
çok sevgili takipcim sakscım...perşembe günü yapılan detaylı temizlik sonrasında evde öle aman aman bi işim yokken Zeynep Gözügözdeğil isimli bi şahıs tarafından nazara gelmiş olmamla beraber o güsel keyfim gelen ani misafirle yarıda kaldı...yoksaaa kesin burdaydımmm canımcımm...ama sanırım dün yolitamla yaptığımız eş tarafı durumlarından dolayı kullaklarını çınlatmış olmamda bunun getirisi olabilir:))
canım benim yaaa inan kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi sevindimmm...gözün aydın canım...çooook sevindimmm
tebrik ederimm
aaa ilk başta senin yaptırman lazımdı yağmırım nede olsa sağlık sektöründen bi dünya tanıdıklarınız var(mr zeki)
valla helal olsun aylacım gönülden tekrik ediyorum ve devamını diliyorum canım
tabi tabi yağmırım zayıflama yolunda herşey mubah dediysek o kadanda deil:) allahtan netten alınabiliyo bitek askeriyeden geçse ben yandım resmen...zira bana uygun yaşta olanlar silivrideşaka bi yana bi zamanlar vardı sanki bizim buralarda sivillerde alışveriş yapabilyodu ama gittinmi hiç derseniz gitmedim:)
şimdi ben bi süre çıkıyorum yürüyüşümü yapayım ayıptır sölemesi bu sabah 71.500 kalktımda:) onu sabitliyim iyice:) görüşürüz canlar
aynen sadecacım benim aldığımda halka açık askeriyenin dışında biyer,önceden tr dede vardı sanki ama hala varmı bilmiyorum.
yürüyüş bandı aldım 1 ay kadar kullandım şimdi kenarda hem yer kaplıyor hem atılıp satılmıyor.birde elektrik faturası kabarık oluyor haberim olsun.yürürken sana 30 dk gibi gelirken bir bakıyorsun 6-7 dk.sıkıcı geldi bana.
koşu bandı hakkında şunları söyleyebilirim...10 senedir var bizde.. alırken eşim bende koşabileyim die spor salonlarınada konulabilecek düzeyde bişi istemişti ve cybex marka almıştık...çokda memnunuz...bence aşırı soğuk ve sıcaklarda çok kullanışlı dışarda yürümekten...ama normal sıcaklıktaki havalarda dışarda yürüyüşü tek geçerim daha zevkli..benim yatakodamda tv karşısında kurulu...bide kulaklığım var bölece sesini açmak zorundada kalmıyorum...bi programa takılıp vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yürüyebiliyo insan...ses konusunda tabi bi uğultu oluyo ama yapcak bişi yok alt kattanda bi şikayet henüz gelmedi..makul saatlerde yaparsak sorun olmaz kızlar...ben genelde diyette olduğum zaman illaki kullanıyorum ömrümde hemen hemen diyetle geçtiğinden boşa alınmış bişi deil:))bildiğim kadarıyla bazıları yürüyüş bandı belli bi yüksekliğe çıkınca sallaıyo ve dengeni sağlayamıyosun...açıkcası eşimde kullanmasaydı bize yürüyüş bandı yeterdi...ben hayatta koşamam:)komşumda var markasını şuan hatırlamıyorum onun hersene bant kısmı deişiyo bizimkinde henüz bi deişim olmadı gerekmiyomuşta..yani baştan pahalı geliyo insana ve ne gerek var diyosun ama bu tip külfetler çıkınca hemen hemen aynı hesaba bile gelebiliyo...çok iyi araştırmak lazım
öyle olsun bakalım..hem kepeksiz hem kocasız kaldık iyimievet valla adam gerçek işini unutmuştur sizin yüzünüzden mal teslim al mal teslim et
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
selamlarr
bende dukana başaladım kısmetse bugün,68 kioyum hedefim 55 olmak,sabah ve öğlen:1 haşlanmış ytumurta,1 bardak süt içtim.deneyimli olanların yardımına ihtiyacım var,kitabı okumadım,2 ufak kuzum var fırsatım da yok zaten okumaya,benden böyle işte
herkese merhaba bende başlıcam dukana ınş ama sıtede testı yapamıyorm bana yardmcı olurmusnuz
evet ama bıseyler ypmaya calısştm sıtede dıokrkı kendı ıdeal kılonuzdasnız bana bı sey onermedı atak vs ole seyler grafık cıkmadı
Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir.bunları netten bıuldum,şimdi atak evresinde nohut falan yiyebilir miyim ki?
selamlarr
bende dukana başaladım kısmetse bugün,68 kioyum hedefim 55 olmak,sabah ve öğlen:1 haşlanmış ytumurta,1 bardak süt içtim.deneyimli olanların yardımına ihtiyacım var,kitabı okumadım,2 ufak kuzum var fırsatım da yok zaten okumaya,benden böyle işte
Hayvansal kaynakları; yumurta, et, tavuk, balık, süt ve peynirdir. Bunlardan yumurta, et, tavuk ve balık, elzem amino asitleri sağlar.
Bitkisel protein kaynakları; mercimek, kuru fasulye, nohut gibi kurubaklagiller, fındık, tahıllar, bulgur, tam buğday ekmeğidir.bunları netten bıuldum,şimdi atak evresinde nohut falan yiyebilir miyim ki?
yok melodicim ben aslanım ama doğru bende oturamıyom totomun üstüne
yok melodicim ben aslanım ama doğru bende oturamıyom totomun üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?