Arkadaşlar ben 10 gündür dukan diyeti yapıyorum bugün seyir döneminin 5. günündeyim fakat; rejimi çok sıkı tutmama rağmen bu gün birden bire bozdum bir kaç tane patates döner ve tatlı yedim( bu bana çok şey kaybettirir mi? tekrar rejime kaldığım yerden devam edebilir miyim? bu yaptığım beni çok gerilere götürür mü? benzer bir durum yaşayanlarınız varsa ve benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
benimde bozduğum dönemler oldu.Hemen telaş yapmayınBenim bünyem çok çabuk kilo alıp çabuk verir.Yani 2 günde 2 kilo alıp diğer 3 günde verebilme kapasitesine sahibim Size önerim daha fazla kaçamak yapmayı bırakıp ertesi gün saf pro günü yapmanız.Seyiri 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyorsunuz bilmiyorum:97 Eğer kilo aldıysanız 1-2 gün saf pro yapıp kaldığınız yerden devam edin bence
kızlar şimdi mutfaktan çıktımm...sakcımın hamaratlığından feyz alarak mamalar hazırladım...mutlumun pudinginden yaptım..ohaa demeyin ama hemde 2 litre sütten:)) sonracıma kepek hakkımı tüketmek için kakaolu portakal aromalı kek yaptım...pugingden biraz ayırmıştım fırından çıkınca onu döktüm üstüne...soğusun kremşantiyle süslicem:)reglim yakın deil ama akşamları iyi gidiyo tatlılar...haydi toplanın gelinnn ikramlarım hazır canlarımm:)
valla herkesi geçtin helal olsun sadecam.o ne güzel bişey ya:103:.doğru görüyom demi?gözlükleri çıkarıp çıkarıp bakıorum:103:Allah'ım tam da yaş pastaya hasret kalmışken .yapılır mı bu ama?:2:
evet valla geçti solladı hepimizi sakscım mastırım şefim:) sabahtan beri sesi çıkmıyo acaba yeni tariflermi var yaptığı çok merak ettimmm:26::26:
Allah cezamı verecek naptım bennnn...ay kıyamam yaaa üzüldüm şimdi...ama sık dişiniii şurda 3 saatcik falan kaldı:18::18::18:
sevgili arkadaşlarr 1 saat sonra falan evden çıkacağım, bugün bavul topla dışardaki işleri hallet falan derken giremedim, vınn da çalışmadı laptopta sinir oldum eğer telefondan girebilirsem giricem olmazsa taaa önümüzdeki pazara kadar yokum, eğer görüşemezsek şimdiden hepinize iyi bayramlar yola gideceklere iyi yolculuklar çok bayram ziyarete yapacaklara allah sabır versin (baklavalar dolmalar ikramlar için) hepinizi çok seviyorum beni unutmayın, özleyin, çok yazışmayın dönünce hepsini okuyabileyim
hoşcakalınnnn
66'da takıldım ben neden inmiorum aşagı??
şimdi yürüyüşe gidiorum daha hırslı ve hızlı ve uzun yapıcam bundan sonra.
sinir oldum habire bakıom 66 kg((((
Arkadaşlar ben 10 gündür dukan diyeti yapıyorum bugün seyir döneminin 5. günündeyim fakat; rejimi çok sıkı tutmama rağmen bu gün birden bire bozdum bir kaç tane patates döner ve tatlı yedim( bu bana çok şey kaybettirir mi? tekrar rejime kaldığım yerden devam edebilir miyim? bu yaptığım beni çok gerilere götürür mü? benzer bir durum yaşayanlarınız varsa ve benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
sevgili dukandaşlarım bu vücut beni duydu yahuu.. hani geçen huzurlarınızda kendisine bağırdıydım yaa inceleceksin uleeeaaynn diye.. wallahi duydu.. :) ben hani 22ağustostan sonra 87.5tan 88.8 e fırlamıştım ya evet evet o gün bugündür hiç içim elvermiyordu tartılmayı... bugün izinli günümdü öğleden sonra 3te kalktım bi nescafe içtim sütlü sonra efendim biz sevgili validemle bir çıktık dışarı derken arkadaşım aradı... onunla 3.5 saat mağazaları dolaştık hiç oturmadannnn hiç dinlenmedennn... sonra ben eve geldim.. dedim ki ey tartı göster bana bugünümüüü vee tartı bana ne dedi biliyor musunuzzzz??
86.5
Aman Yarabbi dedim.. sen aklımı koru.. gerçekti.. 3 kere tartıldım
velhasıl birde şöyle bir durum var.. reglimede 5 gün kaldı.. su tutmuyor bünye demek ki yada ne bileyim.. aaa şaşkına döndüm a dostlarbide bünyenin su tutmuş hali olsa bu 86.5 ay ne mutlu olurdum reglden sonra :79:
yemin ediyorum ki katkılarınız büyükkkkkkk çok büyüüükkkkkk
Saksmavisi seni görünce aklıma geldi şimdi..bugün çıkmadan geçmişi okuyordumda.. resimleri gördm.. master chef konumu bence çok çok çok hafif kalır... ulu yüce masterdan master chefsin sen.. saygıyla eğiliyorum önünde
Saksmavisi bal damlıyor arkadaşım ağzından balllll wallahi reglden sonra dahada düşerse bu tekirdağa kadar koşarım ben
ardındanda senin o şahaneee kekciklerinden ekmekçiklerinden yirim olar mı?? izin verirsin mi banaa?
sevgili arkadaşlarr 1 saat sonra falan evden çıkacağım, bugün bavul topla dışardaki işleri hallet falan derken giremedim, vınn da çalışmadı laptopta sinir oldum eğer telefondan girebilirsem giricem olmazsa taaa önümüzdeki pazara kadar yokum, eğer görüşemezsek şimdiden hepinize iyi bayramlar yola gideceklere iyi yolculuklar çok bayram ziyarete yapacaklara allah sabır versin (baklavalar dolmalar ikramlar için) hepinizi çok seviyorum beni unutmayın, özleyin, çok yazışmayın dönünce hepsini okuyabileyim
hoşcakalınnnn
sevgili dukandaşlarım bu vücut beni duydu yahuu.. hani geçen huzurlarınızda kendisine bağırdıydım yaa inceleceksin uleeeaaynn diye.. wallahi duydu.. :) ben hani 22ağustostan sonra 87.5tan 88.8 e fırlamıştım ya evet evet o gün bugündür hiç içim elvermiyordu tartılmayı... bugün izinli günümdü öğleden sonra 3te kalktım bi nescafe içtim sütlü sonra efendim biz sevgili validemle bir çıktık dışarı derken arkadaşım aradı... onunla 3.5 saat mağazaları dolaştık hiç oturmadannnn hiç dinlenmedennn... sonra ben eve geldim.. dedim ki ey tartı göster bana bugünümüüü vee tartı bana ne dedi biliyor musunuzzzz??
86.5
Aman Yarabbi dedim.. sen aklımı koru.. gerçekti.. 3 kere tartıldım
velhasıl birde şöyle bir durum var.. reglimede 5 gün kaldı.. su tutmuyor bünye demek ki yada ne bileyim.. aaa şaşkına döndüm a dostlarbide bünyenin su tutmuş hali olsa bu 86.5 ay ne mutlu olurdum reglden sonra :79:
yemin ediyorum ki katkılarınız büyükkkkkkk çok büyüüükkkkkk
gel canım gel elcaazlarımla kekler pastalar çörekler yapar ikram ederim ben sana
canım benim çok teşekkürler...sanada iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel:) hayatta unutmayızzz yasecim orası kesin:) iyi bayramlar canım şimdiden
olmuşla ölmüşe çare yok canım...artık bu olayı unutuyosun aynen devam ediyosun...kitapta böyle bişi olursa aynen seyire devam diyo...zaten seyirin başlarındasın çok fazla sorun olmas ama tekrarlamazsan iyi olur kaçamakları...k,lo verme hızın düşer ve zamanı uzatırsın...kolay gelsin cnm
sakcıma katılıyorum kesinlikle bu tutmuş halin reglin bitince bakalım neler olcak kilonda...tbrkler cnm
ooo hamaratmışız bugün foto isterim canım foto, o keki görmek istiyorum
heheh sadecayla karışmışız yinebeğenmene sevindim berrincim sen eski hamaratlardansın eminim daha güzelini yaparsın
ayy temizlik olaylarına giriştik cancazım o yüzden biraz kayboldum bugüno kadar tarif yaptım biraz dinleneyim dimi sıra sizde
sana da ii bayramlar canım, ii yolcukuklar:79:
canım senin kaç gün oldu ki başlayalı ve kaç gündür takıldı? başlayalı da fazla olmadı gibi hatırlıyorum sebze gününde filan mısın?
panik yapmıyoruz ve hemen kaldığımız yerden devam ediyoruz
bravo canım tebrikler:81: bence bu kilo senin su tutmuş halin çünkü her kadında regl öncesi su tutma görülen bişey ve bence muhtemelen sen regliden sonra daha da düşeceksin
ayy canım beni utandırıyorsunuz:78::78: ilginize layık olmaya çalışıyorum efeeem:78::78:
ohh yaşadım ben....hem bu vesile ile azıcık banada bulaştırırsın master chef ruhunuhem bak ne dicem sana hani ben geçmişi falan çok okudum yaa bi ara çok yorum yazmadım yaa işte o sırada zeynep abla ve yağmurun zeki bey konusunuda takip ettim..şiiişşş çaktırma yeni teoriler atarız ortaya bayramdan sonra zatii ben oraya kadar koşa koşa gelip sonra koşa koşa dönersem buraya (istanbul) eh zaten artık vermem gereken bi kilo olmaz..hazır hızımı almışken bide ümraniyeye koşarım
ayy sadeca çooko teşekkür ederim... seninde ağzından balla birlikte nutella damlıyo....cıx nutella out dukatella in. işte light çikolara damlıyo.. inşallah söylediğiniz gibi olur zaten hemmmenncik buraya yazarım... bu arada dün gece bayağı bir dua ettim. böyle şeyler söylenmez bilirim ama paylaşmak istiyorum.. hepimiz için dua ettim...yüzyüze tanışmadık belki ama öyle benimsedim ki.... iyi ki varsınız
selam canımmcımmm...naber nasılsın bakalım...şu ara herkesin malum koşturmaları kolay gelsin şekerim ev işlerinde...
ivettt bende hamarat oldum bugüünnama resmini yayınlıcak kadar deildi bidakine süslü şeyler yapınca koyarım çünkü kremşantisiz oldu benimki:)üşendim yapmadım bide onu:97:
100 mesajım dolduğundaa teorileri geliştiririz hem açık verirler o zaman kadar.. hmmm evet önce ümraniyeye gidim. ayy sadecaya uğrıyayım onun muzsuz muzlu pasta için olan aromasını alim..ordan ver elini tekirdağğğ.. nım nım nım nım ..gel canım gel beraber pişiririz valla yakaladığın bi ipucu vs varsa özelden söyle burdan söyleme sonra ona göre hareket ediyolar bak dün yokluğumdan istifade sevkiyatı gerçekleştirmişler canım sen koşuya ümraniyeden başla zeynep sultanın erzaklarını kap sonra atla otobüse gel sonra nevaleyi kırışırız hani koşa koşa yorulma diyorum sıcak sıcakken yiyelim bide dimi ama atla otobüse gel
hanımlarrr ben bugün gece vardiyasındayımm11de servis alacak. sabah 8e kadar vakit geçermi şimdi yahuuuu...
artık hazırlanmaya başlamalıyımmmmmm.. sizleri seviyorummmmmm.
hanımlarrr ben bugün gece vardiyasındayımm11de servis alacak. sabah 8e kadar vakit geçermi şimdi yahuuuu...
artık hazırlanmaya başlamalıyımmmmmm.. sizleri seviyorummmmmm.
aman efeem beberongo bebiş teşrif etmişler hoşgelmişler
ayy bide candyshop diye birini gördüm hemen ritm tutuyoruz
i take you to the candy shop ahaaneyse gerisine devam etmeye terbiyem müsade etmiyo efeem zira şarkı sözleri çok müstehcen
vermek istediğiniz kilo çok fazla değilse öyle bi sonuç çıkarmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?