Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimde bozduğum dönemler oldu.Hemen telaş yapmayın Benim bünyem çok çabuk kilo alıp çabuk verir.Yani 2 günde 2 kilo alıp diğer 3 günde verebilme kapasitesine sahibim Size önerim daha fazla kaçamak yapmayı bırakıp ertesi gün saf pro günü yapmanız.Seyiri 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyorsunuz bilmiyorum:97 Eğer kilo aldıysanız 1-2 gün saf pro yapıp kaldığınız yerden devam edin bence

ben 1+1 yapıyorum... evet dediğiniz gibi ben 2 gün sadece protein yapıp sonra protein + sebze yapsam telafi ederim sanırım. Teşekkür ederim mesajınız için. Buarada benim bağırsaklarım 2-3 günden beri acaip çalışıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

sevgili dukandaşlarım bu vücut beni duydu yahuu.. hani geçen huzurlarınızda kendisine bağırdıydım yaa inceleceksin uleeeaaynn diye.. wallahi duydu.. :) ben hani 22ağustostan sonra 87.5tan 88.8 e fırlamıştım ya evet evet o gün bugündür hiç içim elvermiyordu tartılmayı... bugün izinli günümdü öğleden sonra 3te kalktım bi nescafe içtim sütlü sonra efendim biz sevgili validemle bir çıktık dışarı derken arkadaşım aradı... onunla 3.5 saat mağazaları dolaştık hiç oturmadannnn hiç dinlenmedennn... sonra ben eve geldim.. dedim ki ey tartı göster bana bugünümüüü vee tartı bana ne dedi biliyor musunuzzzz??

86.5

Aman Yarabbi dedim.. sen aklımı koru.. gerçekti.. 3 kere tartıldım

velhasıl birde şöyle bir durum var.. reglimede 5 gün kaldı.. su tutmuyor bünye demek ki yada ne bileyim.. aaa şaşkına döndüm a dostlar bide bünyenin su tutmuş hali olsa bu 86.5 ay ne mutlu olurdum reglden sonra :79:

yemin ediyorum ki katkılarınız büyükkkkkkk çok büyüüükkkkkk

Saksmavisi seni görünce aklıma geldi şimdi..bugün çıkmadan geçmişi okuyordumda.. resimleri gördm.. master chef konumu bence çok çok çok hafif kalır... ulu yüce masterdan master chefsin sen.. saygıyla eğiliyorum önünde

ooo hamaratmışız bugün foto isterim canım foto, o keki görmek istiyorum

heheh sadecayla karışmışız yine beğenmene sevindim berrincim sen eski hamaratlardansın eminim daha güzelini yaparsın

ayy temizlik olaylarına giriştik cancazım o yüzden biraz kayboldum bugün o kadar tarif yaptım biraz dinleneyim dimi sıra sizde

sana da ii bayramlar canım, ii yolcukuklar:79:

66'da takıldım ben neden inmiorum aşagı??
şimdi yürüyüşe gidiorum daha hırslı ve hızlı ve uzun yapıcam bundan sonra.
sinir oldum habire bakıom 66 kg ((((

canım senin kaç gün oldu ki başlayalı ve kaç gündür takıldı? başlayalı da fazla olmadı gibi hatırlıyorum sebze gününde filan mısın?

panik yapmıyoruz ve hemen kaldığımız yerden devam ediyoruz

bravo canım tebrikler:81: bence bu kilo senin su tutmuş halin çünkü her kadında regl öncesi su tutma görülen bişey ve bence muhtemelen sen regliden sonra daha da düşeceksin

ayy canım beni utandırıyorsunuz:78::78: ilginize layık olmaya çalışıyorum efeeem:78::78:

Saksmavisi bal damlıyor arkadaşım ağzından balllll wallahi reglden sonra dahada düşerse bu tekirdağa kadar koşarım ben
ardındanda senin o şahaneee kekciklerinden ekmekçiklerinden yirim olar mı?? izin verirsin mi banaa?

canım benim çok teşekkürler...sanada iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel:) hayatta unutmayızzz yasecim orası kesin:) iyi bayramlar canım şimdiden

olmuşla ölmüşe çare yok canım...artık bu olayı unutuyosun aynen devam ediyosun...kitapta böyle bişi olursa aynen seyire devam diyo...zaten seyirin başlarındasın çok fazla sorun olmas ama tekrarlamazsan iyi olur kaçamakları...k,lo verme hızın düşer ve zamanı uzatırsın...kolay gelsin cnm

sakcıma katılıyorum kesinlikle bu tutmuş halin reglin bitince bakalım neler olcak kilonda...tbrkler cnm

gel canım gel elcaazlarımla kekler pastalar çörekler yapar ikram ederim ben sana

ohh yaşadım ben....hem bu vesile ile azıcık banada bulaştırırsın master chef ruhunu hem bak ne dicem sana hani ben geçmişi falan çok okudum yaa bi ara çok yorum yazmadım yaa işte o sırada zeynep abla ve yağmurun zeki bey konusunuda takip ettim..şiiişşş çaktırma yeni teoriler atarız ortaya bayramdan sonra zatii ben oraya kadar koşa koşa gelip sonra koşa koşa dönersem buraya (istanbul) eh zaten artık vermem gereken bi kilo olmaz..hazır hızımı almışken bide ümraniyeye koşarım

ayy sadeca çooko teşekkür ederim... seninde ağzından balla birlikte nutella damlıyo....cıx nutella out dukatella in. işte light çikolara damlıyo.. inşallah söylediğiniz gibi olur zaten hemmmenncik buraya yazarım... bu arada dün gece bayağı bir dua ettim. böyle şeyler söylenmez bilirim ama paylaşmak istiyorum.. hepimiz için dua ettim...yüzyüze tanışmadık belki ama öyle benimsedim ki.... iyi ki varsınız

selam canımmcımmm...naber nasılsın bakalım...şu ara herkesin malum koşturmaları kolay gelsin şekerim ev işlerinde...

ivettt bende hamarat oldum bugüünn ama resmini yayınlıcak kadar deildi bidakine süslü şeyler yapınca koyarım çünkü kremşantisiz oldu benimki:)üşendim yapmadım bide onu:97:

gel canım gel beraber pişiririz valla yakaladığın bi ipucu vs varsa özelden söyle burdan söyleme sonra ona göre hareket ediyolar bak dün yokluğumdan istifade sevkiyatı gerçekleştirmişler canım sen koşuya ümraniyeden başla zeynep sultanın erzaklarını kap sonra atla otobüse gel sonra nevaleyi kırışırız hani koşa koşa yorulma diyorum sıcak sıcakken yiyelim bide dimi ama atla otobüse gel

allah dualarını kabul etsin yüzümüzü güldürsün canım

aman aman pek iş de yoktu canım ama bir günü götürdü yine olsun canım süslü olmasa da eminim tadı enfes olmuştur onun ben de mi yapsam bi mustlu pudingi acaba yahu canım istedi sanki

100 mesajım dolduğundaa teorileri geliştiririz hem açık verirler o zaman kadar.. hmmm evet önce ümraniyeye gidim. ayy sadecaya uğrıyayım onun muzsuz muzlu pasta için olan aromasını alim..ordan ver elini tekirdağğğ.. nım nım nım nım ..
otobüse atlarken bi kaç kişiyide katayım yanıma.. orjinal dukan kepeği varmış kızlar haydin gidek derim.. sonra ta ta ta taaaa vee karşında tüm dukandaşlar olarak senin tariflere gömülürüzzz.. ohh bu arada zeynep abla hemencik pidesinden yapıverir bize.. tey tey teyyy off ne güzel hayal beeee

aman efeem beberongo bebiş teşrif etmişler hoşgelmişler
ayy bide candyshop diye birini gördüm hemen ritm tutuyoruz
i take you to the candy shop ahaa neyse gerisine devam etmeye terbiyem müsade etmiyo efeem zira şarkı sözleri çok müstehcen

hanımlarrr ben bugün gece vardiyasındayımm 11de servis alacak. sabah 8e kadar vakit geçermi şimdi yahuuuu...
artık hazırlanmaya başlamalıyımmmmmm.. sizleri seviyorummmmmm.

hanımlarrr ben bugün gece vardiyasındayımm 11de servis alacak. sabah 8e kadar vakit geçermi şimdi yahuuuu...

bi önceki mesajını alıntılayamamışım canım walla ne güzel hayal o öyle yaa toplanın gelin altın günü yaparız ayol, dukan poğoçası yapıp içine altın gömeriz sana ii çalışmlar canım yaa gece vardiyası zor olsa gerek, biz de seni çok sevdik güzel haberlerinin takipçisiym,görüşürüz canım

saol cnm sana kolay gelsin...demek sen ondan 3 kadar uyudun bende diyorum nasıl uyunur acaba:) kıyamam hadi yatcaz kalkcaz sonra 8 olcak saat:))

ay sen çok yaşa e mi
geldim anacım geldim
danışman hocam bugün gelicek diye tüm gece uyumadan çalıştım, gelmedi. Bakamadık projeye.
Yarın gelicek, bu gece yine ben de nöbetteyim galiba
canlarım bugün migrosa gittim, doğanın buğday kepeğine baktım. İçindekileri okudum aman yareppi bir de ne göreyim
Nişasta var ayol onun içinde! Abov! Buğday unu da var.
Paylaşayım istedim.
Sizde ne var ne yok?
reglim yakın ben bu aralar deli gibi yoğurt, peynir, süt tüketiyorum.
Kaçamaklarım bol karbolu yoğurtlardan, peynirlerden ve sütten ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…