huuhuuuuuuu hocaaaam bunu bence bi şiş kebapla kutlamalısınız
tebrik ederim, pek sevindm efem.
annemin kolesterolü yüksek çıkmıştı, ben de aslında tahlil yaptırmalıyım ama :18:
bayramdan sonraya öteliyorum
canımmmm ben de aldım toz celatin, ama ne kadar doğrudur ki söylenilenler?
çok da iyi oldu aslında cöle gibi oldu hihihi
afiyetle yedim mutlu hocamın pudingini, sizin de dediğiniz gibi kakaosu alta çökmüştü, en çok da orasını sevdim
ohoooo o koşu bandının alınıp üzerinde tep tep tep koşulma vakti gelmiş de geçiyo bile o zaman
ohh hocamm ayacıklarınızı şöööyle uzatıp bir dinlenin şimdi :)))
hep sizi anıyorum bu aralar. :))
akademisyenlikle ilgili atraksiyonlarım olduğu için :))
umuyorum güzel bir tatil geçirirsiniz, çok öpüyorum siziiiii :))
Bebeğim benim, teşekkür ederim. Sen tatilde de çalışırsın gibi geliyor bana. Gerçi henüz okuma aşamasındadırsın ödevin, zevkli geçse gerek. Kolay gelsin canım.
evet evet bende zeynepten alıntı yaptım gezmeyi sever yazmışta oda pek oturmuyorya
Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
az önce tartıldım ve 57 olmuşum
+larımdan kurtuldum sonunda ve güçlendirmedeyimilk yemeğimdede kaçamak yapıcam
ayy yazıları kırmızı kırmızı görünce bi an benim sandım eemo nasıl sahiplenmişsemdur bu yazımda renk değiştireyim de karışmasın
bizim kafalar aynı taraftan çalışıyo sadecam bazen ben de senin için diyorum tam da aklımdan geçeni yazmış diyebebişi andık onun da bayramını kutlayalım burdam beberongo bebişim ii bayramlar sana daa
oyy bebiş geliyo demek allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
gel ablam gel ilerde sağdan takip et yolusen iste ben sana yollarım bile
demek sevkiyat bugün dikkat edin eczanede ilaç bekleyen müşteri olmasın..iri kemikli bi genç irisi görürseniz bilin ki tepenizdeyimdikkat edin obez demiyorum genç irisi ben aslında şişman değilim benim kemiklerim iri tamam mı
ohh hadi geçmiş olsun gülnurcum çabuk toparladın güçlendirmeye bi kişi daha katıldı hadi bakalım
üzgünüm canım sevkiyat gerçekleşti:)) yine yakalayamadın
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
hocaaaaam harika bir haber buçoook sevindim.benimde tahlil yaptırmam lazım aslında ama niye erteliyorum bilemedim.zeynep ablaaa sen bari beni zorla gidelim
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
günaydın kızlarrr.. bugün akşam annem babam geliyo çok heyecanlıyım uyuyamadım erkenden kalktımbu arada Tr de zar zor buldugumuz yulaf kepeğini burada hiç bulamam gelen gidene sipariş ederim diyodumki geçen markete bi baktım doğalsanın yulaf kepeği bi sevindim ki anlatamam burasıda acaip bişey aradığın şeyi bulamıyosun hiç ummadığın şeyler çıkıyo karşına,mesela sarımsak ezici yada rendesi 1.5 aydır arıyorum daha geçen gün anca buldum
günaydın kızlarrr.. bugün akşam annem babam geliyo çok heyecanlıyım uyuyamadım erkenden kalktımbu arada Tr de zar zor buldugumuz yulaf kepeğini burada hiç bulamam gelen gidene sipariş ederim diyodumki geçen markete bi baktım doğalsanın yulaf kepeği bi sevindim ki anlatamam burasıda acaip bişey aradığın şeyi bulamıyosun hiç ummadığın şeyler çıkıyo karşına,mesela sarımsak ezici yada rendesi 1.5 aydır arıyorum daha geçen gün anca buldum
sadecaemmo bugza yazyağmuru karameli yolanda kızım sizin işiniz gücünüz yokmu gitsenize şu forumdan niye benim aklımı burda koyuyorsunuz yahu ne kaka hatunlarsınız siz be bu arada yağmurcum sakın zeki abiyi unutma giden gitmiştir kalan sağlar senindir ve ben herkese kadir geceniz mübarek olsun diyorum rabbim kimsenin duasını niyazını geri çevirmesin inş
Ben de teyzeyim bitek, 3 kız kardeşiz biz. Bir tanecik numunelik oğlumuz var. Eşim de bir kız, bir erkek. Dayı olcaz :)))
Bu arada 3 kız kardeşiz demişken 2 dukanistiz aslında. Kardeşim 73'le başlamıştı, 7 haftada 65'e indi. 60'a kadar devam edecek. Ablamın da çok az fazlası vardı, 3-4 kilo vardı sanırım. Güçlendirmede şimdi. Herkesi elden geçirdim ben bizim ailede.
anammmmmm herkesi kovmuşum valla nasılda büyük sözü dinlerlermişşşşşşş dukanist ablalarınıda üsmeslermiş hee hiç değilse sayfalar birikmesin sora işin yoksa akşam bide onların tozunu al:90::90:
la la la lalla la lala laaaaaa
ben şirinlere gittim nihayet
bayramda çocuklarınızı götürün yada benim gibi çocuk ruhlular gidin izleyin çok sevimliler
Şirinler / The Smurfs Fragman (HD) - YouTube
forum ses ver nerdesiniz?
Eki Görüntüle 247779 Eki Görüntüle 247780 Eki Görüntüle 247781 Eki Görüntüle 247782 Eki Görüntüle 247783
yalnız bıraktınız beni forum delisi oldum kendim çalıp kendim oynuyorumm haaa
habire kek süsleyip fotosunu koyan bi deliye döndüm
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü
oy bebişimde burdaymışşşş...ay şimdi daha çok üzüldüm akşam olmamamaal işte hatun yine çıldırmış.
Bayanlar bir yeni tarif de benden.
tarçın, zencefil, elma sirkesi ve suyun zayıflatıcı etkilerini biliyoruz.
En azından kan şekerimizi dengeliyor, sirkenin olayını bilmiyorum ama kullanan herkesin zayıfladığı malum.
madem öyle koyun bunların hepsini bir bardak buzlu suya, miktarlar şöyle:
göz kararı elma sirkesi,
yarım çay kaşığı zencefil -toz halde-,
bir çubuk tarçın (dekor olarak ve kokusu için kullandım, isterseniz kullanmayabilirsiniz. Bir etkisi yok çok fazla),
4-5 damla dr. oetker acıbadem aroması -elma sirkesinin kokusunu aldı, çok da güzel oldu. normalde ben bu aromayı kullanamıyorum keklerde falan çok acı geliyor kokusu rahatsız ediyor. Tavsiyem sıcak değil soğuk besinlerde tüketmeniz-,
içine de birazcık tatlandırıcı. (tatlandırıcıyı sıvı kullandığım için erime problemi yaşamıyorum)
bu gece çalışmam yoğun, sıvı alımını arttırıyorum metabolizma yavaşlamasın, uykum gelmesin diye :)
böyle içecekler türettim hem diyetime katkı hem çalışmama diyerekten.
attım içine buzumu, içiyorum.
Kadir gecesinde proje çalışmak üzücü; her ne kadar çok dindar olmasam da bu ramazan hakkını vererekten orucumu tuttum, kadir gecesi bir dua etmek benim de hakkımdı.
inşallah onu da yapıcam, allaaahım ona da vakit verir :)))
kadir geceniz mübarek olsun bayanlar, okudum sizleri, anmışsınız beni; sadeca ablam özellikle, saksım mavim, eemo :)))
nasıl mutlu oldum..
sizleri çok seviyorum..
bu gece online ım bayanlar sabahlar olmasın
sevgili idol bebişim sadeca neredesin sen? hani daha buralarda olacaktın bakayım tüm gün görmedim nerdeyse sen burdasın diye güvendik biz de hani 7/24 hizmet veriyorduk iş disiplinimize uyalım lütfen
tebrik ederimm
ayy yazıları kırmızı kırmızı görünce bi an benim sandım eemo nasıl sahiplenmişsemdur bu yazımda renk değiştireyim de karışmasın
bizim kafalar aynı taraftan çalışıyo sadecam bazen ben de senin için diyorum tam da aklımdan geçeni yazmış diyebebişi andık onun da bayramını kutlayalım burdam beberongo bebişim ii bayramlar sana daa
oyy bebiş geliyo demek allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
üzgünüm canım sevkiyat gerçekleşti:)) yine yakalayamadın
hocaaaaam harika bir haber buçoook sevindim.benimde tahlil yaptırmam lazım aslında ama niye erteliyorum bilemedim.zeynep ablaaa sen bari beni zorla gidelim
aaa ilk başta senin yaptırman lazımdı yağmırım nede olsa sağlık sektöründen bi dünya tanıdıklarınız var(mr zeki)
valla helal olsun aylacım gönülden tekrik ediyorum ve devamını diliyorum canımgünaydın millet haftalar sonra bu gün ilk defa erken kalktım hemen tartıldım 2 atak günüm bitti ve toplam 2,9+0,2 =3.1kilo gitti ,kilo demeyelim onada ödem diyelim mutluyum huzurluyum +açım şimdi oğlşumla kendime güzel bir kahvaltı kocam daha uyuyor
günaydın gelin hanım
ayyy annenlerin gelmesine çok sevindim ya gözün aydın canım. kıbrısta bile yulaf kepeği var koskoca istanbulda ben bulamadım arkadaş. isyanlardayım kıbrısa taşınıyorum hemen!!!
katlanabilitesi bence de önemli.Aslında hep açık kalsın isterim ama yer sıkıntısı olursa kaldırmak gerek bi köşeye.
dondurmalarım bitsin puding yapıcam yarın ya da yarından sonra.bi de dondurma demişken;içine limon kabuğu eklemiştim ama bi dahakine eklemicem.Yerken ağzıma gelio ve az da olsa kabuk acısı var sonuçta.Aromayı ve limon suyunu çoğaltıcam bi dahakine.
canım gözünaydın şimdiden...ne güsel tam bayram olmuş senin için:) ay ne şanslısın hemde doğalsan...bizde artık her markette satıldığı günleri görebilecekmiyiz acaba
Ne güzel, ailece güzel bir bayram geçireceksiniz. Bol bol hasret giderirsiniz :))
ahh ne zeynoşum senin bu msgını okudum telefon çaldı...bil bakalım kimmm???????eşimin yeğenleri toplanmışlar bize sürprizzz yapmışlarkıskandın dimi ben durda ohhh yayıldım takılıyorum die
canım yaa benim bitanecik ablam var onu ben anca yarım yamalak dukancı yapabildim..aman aman bi fazlası yoktu gerçi ama ben ya hep ya hiçci biri olduğumdan benim nazarımda dukancı falan deildir kendisi:) tebrik ederim hepsini ne güsel
sen beni sepetlepişsin ama kendin masallah buralardasınnn
ay canııım çok güsel dimiii...bende bayıldım veee seni şirinliyorummmm
waooowwwwww o nasıl güsel bi görüntü öyleee...diyet olduğunu ispatlamak için noterden tasdik lazım valla hayatta kimse inanmaz
oy bebişimde burdaymışşşş...ay şimdi daha çok üzüldüm akşam olmamamaçok geç gittiler bende anca etrafı topla yat gelemedim gece...seni nasıl anmayalım canım benim yokluğun o kadar barizki...bende seni seviyorum bebemmm
çok sevgili takipcim sakscım...perşembe günü yapılan detaylı temizlik sonrasında evde öle aman aman bi işim yokken Zeynep Gözügözdeğil isimli bi şahıs tarafından nazara gelmiş olmamla beraber o güsel keyfim gelen ani misafirle yarıda kaldı...yoksaaa kesin burdaydımmm canımcımm...ama sanırım dün yolitamla yaptığımız eş tarafı durumlarından dolayı kullaklarını çınlatmış olmamda bunun getirisi olabilir:))
canım benim yaaa inan kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi sevindimmm...gözün aydın canım...çooook sevindimmm
tebrik ederimm
aaa ilk başta senin yaptırman lazımdı yağmırım nede olsa sağlık sektöründen bi dünya tanıdıklarınız var(mr zeki)
valla helal olsun aylacım gönülden tekrik ediyorum ve devamını diliyorum canım
nerelerle bağlantıyı kuruyo hatuna bak yazeki abim bizim sevkiyatlatla uğrasıyo birde bu işe sokuşturmayalım adamı korkmasın
sağol cnmsorma ya walla diyorum ya acaip bi yer,digital tartıma pil bulamadığımdan 1 haftadır tartılamıyorum mesela kepeğide şeyde buldum askeriyenin marketi oluyo ya oyak diye orda var.Tr de oyak varmıydı hatırlamıyorum ama askeri kantinlere bakma şansı olan varsa bi şansını denesin belki olabilir orda.
canım sen liste yap annenler getirsinler sana
benim askeriye kantinlerinde işim olmaz..bi asker sevgili bulmak şart oldu yanlış anlamayın herşey dukan için
ahh ne zeynoşum senin bu msgını okudum telefon çaldı...bil bakalım kimmm???????eşimin yeğenleri toplanmışlar bize sürprizzz yapmışlarkıskandın dimi ben durda ohhh yayıldım takılıyorum die
canım yaa benim bitanecik ablam var onu ben anca yarım yamalak dukancı yapabildim..aman aman bi fazlası yoktu gerçi ama ben ya hep ya hiçci biri olduğumdan benim nazarımda dukancı falan deildir kendisi:) tebrik ederim hepsini ne güsel
sen beni sepetlepişsin ama kendin masallah buralardasınnn
ay canııım çok güsel dimiii...bende bayıldım veee seni şirinliyorummmm
waooowwwwww o nasıl güsel bi görüntü öyleee...diyet olduğunu ispatlamak için noterden tasdik lazım valla hayatta kimse inanmaz
oy bebişimde burdaymışşşş...ay şimdi daha çok üzüldüm akşam olmamamaçok geç gittiler bende anca etrafı topla yat gelemedim gece...seni nasıl anmayalım canım benim yokluğun o kadar barizki...bende seni seviyorum bebemmm
çok sevgili takipcim sakscım...perşembe günü yapılan detaylı temizlik sonrasında evde öle aman aman bi işim yokken Zeynep Gözügözdeğil isimli bi şahıs tarafından nazara gelmiş olmamla beraber o güsel keyfim gelen ani misafirle yarıda kaldı...yoksaaa kesin burdaydımmm canımcımm...ama sanırım dün yolitamla yaptığımız eş tarafı durumlarından dolayı kullaklarını çınlatmış olmamda bunun getirisi olabilir:))
canım benim yaaa inan kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi sevindimmm...gözün aydın canım...çooook sevindimmm
nerelerle bağlantıyı kuruyo hatuna bak yazeki abim bizim sevkiyatlatla uğrasıyo birde bu işe sokuşturmayalım adamı korkmasın
canım sen liste yap annenler getirsinler sana
benim askeriye kantinlerinde işim olmaz..bi asker sevgili bulmak şart oldu yanlış anlamayın herşey dukan için
evet valla adam gerçek işini unutmuştur sizin yüzünüzden mal teslim al mal teslim et
tabi tabi yağmırım zayıflama yolunda herşey mubah dediysek o kadanda deil:) allahtan netten alınabiliyo bitek askeriyeden geçse ben yandım resmen...zira bana uygun yaşta olanlar silivrideşaka bi yana bi zamanlar vardı sanki bizim buralarda sivillerde alışveriş yapabilyodu ama gittinmi hiç derseniz gitmedim:)
şimdi ben bi süre çıkıyorum yürüyüşümü yapayım ayıptır sölemesi bu sabah 71.500 kalktımda:) onu sabitliyim iyice:) görüşürüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?