Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ttp://uploading.com/files/get/mba453be/

facebook sayfasında hayırsever bir dukanist paylaşmış.
fransızca bilgisi gerektiriyor, yine de faydalı, çeviriciler sağolsun
linkin başına bir "h" ekleyip pdf dosyası olarak indirebilirsiniz.

Bebeğim benim, teşekkür ederim. Sen tatilde de çalışırsın gibi geliyor bana. Gerçi henüz okuma aşamasındadırsın ödevin, zevkli geçse gerek. Kolay gelsin canım.

Bebeğim benim, teşekkür ederim. Sen tatilde de çalışırsın gibi geliyor bana. Gerçi henüz okuma aşamasındadırsın ödevin, zevkli geçse gerek. Kolay gelsin canım.

:) hem okuyup analiz ediyorum hem bilgisayara aktarıyorum hocam. Sentez gibi yani bir nevi. Dijital ortamda dökümanlar gerekiyor çünkü.
Bayramda eve kapatıcam kendimi. İlk gün izinliyim sadece kendimce :)
size de iyi tatiller, bol bol dinlenin :)
bu arada projeniz için dua edicem ben de, inşallah dilediğiniz gerçekleşir :)
çok öpüyorum, iyi tatiller

Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..

yürüyüş bandı aldım 1 ay kadar kullandım şimdi kenarda hem yer kaplıyor hem atılıp satılmıyor.birde elektrik faturası kabarık oluyor haberim olsun.yürürken sana 30 dk gibi gelirken bir bakıyorsun 6-7 dk.sıkıcı geldi bana.

herkesin kadir gecesi mübarek olsun

az önce tartıldım ve 57 olmuşum
+larımdan kurtuldum sonunda ve güçlendirmedeyim ilk yemeğimdede kaçamak yapıcam

tebrik ederimm

günaydın millet haftalar sonra bu gün ilk defa erken kalktım hemen tartıldım 2 atak günüm bitti ve toplam 2,9+0,2 =3.1 kilo gitti ,kilo demeyelim onada ödem diyelim mutluyum huzurluyum +açım şimdi oğlşumla kendime güzel bir kahvaltı kocam daha uyuyor

günaydın kızlarrr.. bugün akşam annem babam geliyo çok heyecanlıyım uyuyamadım erkenden kalktım bu arada Tr de zar zor buldugumuz yulaf kepeğini burada hiç bulamam gelen gidene sipariş ederim diyodumki geçen markete bi baktım doğalsanın yulaf kepeği bi sevindim ki anlatamam burasıda acaip bişey aradığın şeyi bulamıyosun hiç ummadığın şeyler çıkıyo karşına,mesela sarımsak ezici yada rendesi 1.5 aydır arıyorum daha geçen gün anca buldum

mutlu hocam çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına,hadi geçmiş olsun

günaydın gelin hanım

ayyy annenlerin gelmesine çok sevindim ya gözün aydın canım. kıbrısta bile yulaf kepeği var koskoca istanbulda ben bulamadım arkadaş. isyanlardayım kıbrısa taşınıyorum hemen!!!

Ne güzel, ailece güzel bir bayram geçireceksiniz. Bol bol hasret giderirsiniz :))

ahh ne zeynoşum senin bu msgını okudum telefon çaldı...bil bakalım kimmm???????eşimin yeğenleri toplanmışlar bize sürprizzz yapmışlar kıskandın dimi ben durda ohhh yayıldım takılıyorum die

canım yaa benim bitanecik ablam var onu ben anca yarım yamalak dukancı yapabildim..aman aman bi fazlası yoktu gerçi ama ben ya hep ya hiçci biri olduğumdan benim nazarımda dukancı falan deildir kendisi:) tebrik ederim hepsini ne güsel

sen beni sepetlepişsin ama kendin masallah buralardasınnn

ay canııım çok güsel dimiii...bende bayıldım veee seni şirinliyorummmm

waooowwwwww o nasıl güsel bi görüntü öyleee...diyet olduğunu ispatlamak için noterden tasdik lazım valla hayatta kimse inanmaz
oy bebişimde burdaymışşşş...ay şimdi daha çok üzüldüm akşam olmamama çok geç gittiler bende anca etrafı topla yat gelemedim gece...seni nasıl anmayalım canım benim yokluğun o kadar barizki...bende seni seviyorum bebemmm
sevgili idol bebişim sadeca neredesin sen? hani daha buralarda olacaktın bakayım tüm gün görmedim nerdeyse sen burdasın diye güvendik biz de hani 7/24 hizmet veriyorduk iş disiplinimize uyalım lütfen

çok sevgili takipcim sakscım...perşembe günü yapılan detaylı temizlik sonrasında evde öle aman aman bi işim yokken Zeynep Gözügözdeğil isimli bi şahıs tarafından nazara gelmiş olmamla beraber o güsel keyfim gelen ani misafirle yarıda kaldı...yoksaaa kesin burdaydımmm canımcımm...ama sanırım dün yolitamla yaptığımız eş tarafı durumlarından dolayı kullaklarını çınlatmış olmamda bunun getirisi olabilir:))

canım benim yaaa inan kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi sevindimmm...gözün aydın canım...çooook sevindimmm

sağol cnm sorma ya walla diyorum ya acaip bi yer,digital tartıma pil bulamadığımdan 1 haftadır tartılamıyorum mesela kepeğide şeyde buldum askeriyenin marketi oluyo ya oyak diye orda var.Tr de oyak varmıydı hatırlamıyorum ama askeri kantinlere bakma şansı olan varsa bi şansını denesin belki olabilir orda.

canım gözünaydın şimdiden...ne güsel tam bayram olmuş senin için:) ay ne şanslısın hemde doğalsan...bizde artık her markette satıldığı günleri görebilecekmiyiz acaba

koşu bandı hakkında şunları söyleyebilirim...10 senedir var bizde.. alırken eşim bende koşabileyim die spor salonlarınada konulabilecek düzeyde bişi istemişti ve cybex marka almıştık...çokda memnunuz...bence aşırı soğuk ve sıcaklarda çok kullanışlı dışarda yürümekten...ama normal sıcaklıktaki havalarda dışarda yürüyüşü tek geçerim daha zevkli..benim yatakodamda tv karşısında kurulu...bide kulaklığım var bölece sesini açmak zorundada kalmıyorum...bi programa takılıp vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yürüyebiliyo insan...ses konusunda tabi bi uğultu oluyo ama yapcak bişi yok alt kattanda bi şikayet henüz gelmedi..makul saatlerde yaparsak sorun olmaz kızlar...ben genelde diyette olduğum zaman illaki kullanıyorum ömrümde hemen hemen diyetle geçtiğinden boşa alınmış bişi deil:))bildiğim kadarıyla bazıları yürüyüş bandı belli bi yüksekliğe çıkınca sallaıyo ve dengeni sağlayamıyosun...açıkcası eşimde kullanmasaydı bize yürüyüş bandı yeterdi...ben hayatta koşamam:)komşumda var markasını şuan hatırlamıyorum onun hersene bant kısmı deişiyo bizimkinde henüz bi deişim olmadı gerekmiyomuşta..yani baştan pahalı geliyo insana ve ne gerek var diyosun ama bu tip külfetler çıkınca hemen hemen aynı hesaba bile gelebiliyo...çok iyi araştırmak lazım

canım gözünaydın şimdiden...ne güsel tam bayram olmuş senin için:) ay ne şanslısın hemde doğalsan...bizde artık her markette satıldığı günleri görebilecekmiyiz acaba

Ne güzel, ailece güzel bir bayram geçireceksiniz. Bol bol hasret giderirsiniz :))

çok teşekkür ederim herkes sevdikleriyle güzel bi bayram geçirir inşallah

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…