aaaaaa ay bayılırım burcu yay olanlara valla hocam yaylara atttdaaaa de gerisine karışma
Eki Görüntüle 247779 Eki Görüntüle 247780 Eki Görüntüle 247781 Eki Görüntüle 247782 Eki Görüntüle 247783
yalnız bıraktınız beni forum delisi oldum kendim çalıp kendim oynuyorumm haaa
habire kek süsleyip fotosunu koyan bi deliye döndüm
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü
bende bende bayılırım çünkü bende yay burcuyum yoksa sendemi yaysın sende hiç oturmuyorsun
şu leslie yi anmadan geçemicem ama leslie ile tanışmadan önce kurtarıcımdı benim koşu bantları.
marka-model bilgim yok ama "her eve lazım"lardan.
gittigidiyordan bakabilirsiniz çok uygun fiyatlara var, basic, evde kullanmak için ideal.
ben bir ara çok araştırdım ama yerim çok küçük, nereye koyucam diyorum, almıyorum.
leslie ile idare ediyoruz, daha büyük eve taşınınca alıcam ben de en süperinden
evde kullanmak için 3-4 programı olsa yeter bence, zaten öyle çılgın programlarını kullanmıyordum ben.
eğimini, hızını değiştiriyordum. Zaten yaşa-boya-kiloya göre yaktığınız kaloriyi hesaplama becerisi genelinde var.
dikkat edilmesi gereken değişik noktalar aklıma geldikçe yazıcam :)
çok güzel görünüyor hatta müthis olmuş bense tatlı krizimi engellemek için sütlükahve ve içine tarçın koyuyorum nerden buluyrsunuz bu diyet kremşantiyi pudingi ben bulamıyorum migrslarda carforlarda falan varmıdır markası nedir tarçında olmasa oturup bir tabak tulumba yicem sırf nefsimi köreltmeye çalışıyorum
Mutlu hocam yay burcuymuş. :)
Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..
ben çalarım sen oynamaya devam et şekerim
resmi ilk görünce
"Aha saks beze yapmış hem de ne güzel şekil vermiş"
dedim içimden hemen.Benim dün yaptıklarım şekilsiz şekildelerdi ya
neyse okudum baktım ki krem şantiymiş.Ama bikini benzetmesi süper :81::81::81::81::81::81::81:
Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..
al işte hatun yine çıldırmış.
Bayanlar bir yeni tarif de benden.
tarçın, zencefil, elma sirkesi ve suyun zayıflatıcı etkilerini biliyoruz.
En azından kan şekerimizi dengeliyor, sirkenin olayını bilmiyorum ama kullanan herkesin zayıfladığı malum.
madem öyle koyun bunların hepsini bir bardak buzlu suya, miktarlar şöyle:
göz kararı elma sirkesi,
yarım çay kaşığı zencefil -toz halde-,
bir çubuk tarçın (dekor olarak ve kokusu için kullandım, isterseniz kullanmayabilirsiniz. Bir etkisi yok çok fazla),
4-5 damla dr. oetker acıbadem aroması -elma sirkesinin kokusunu aldı, çok da güzel oldu. normalde ben bu aromayı kullanamıyorum keklerde falan çok acı geliyor kokusu rahatsız ediyor. Tavsiyem sıcak değil soğuk besinlerde tüketmeniz-,
içine de birazcık tatlandırıcı. (tatlandırıcıyı sıvı kullandığım için erime problemi yaşamıyorum)
bu gece çalışmam yoğun, sıvı alımını arttırıyorum metabolizma yavaşlamasın, uykum gelmesin diye :)
böyle içecekler türettim hem diyetime katkı hem çalışmama diyerekten.
attım içine buzumu, içiyorum.
Kadir gecesinde proje çalışmak üzücü; her ne kadar çok dindar olmasam da bu ramazan hakkını vererekten orucumu tuttum, kadir gecesi bir dua etmek benim de hakkımdı.
inşallah onu da yapıcam, allaaahım ona da vakit verir :)))
kadir geceniz mübarek olsun bayanlar, okudum sizleri, anmışsınız beni; sadeca ablam özellikle, saksım mavim, eemo :)))
nasıl mutlu oldum..
sizleri çok seviyorum..
bu gece online ım bayanlar sabahlar olmasın
ay ay ay görüntüye bak ya çok güzel olmuş eminim lezzetide bir okadar güzeldir ellerine sağlık
çok güzel görünüyor hatta müthis olmuş bense tatlı krizimi engellemek için sütlükahve ve içine tarçın koyuyorum nerden buluyrsunuz bu diyet kremşantiyi pudingi ben bulamıyorum migrslarda carforlarda falan varmıdır markası nedir tarçında olmasa oturup bir tabak tulumba yicem sırf nefsimi köreltmeye çalışıyorum
saol beberongo..ben de biraz baktım da netten,ev için dediğin gibi ortalama bişey ideal olucak sanırım.20 kmler falan var ama o kadar hız yapmaya kalkmam heralde..alt kata ses gidiomuş en buyuk sorun bu diye yazmışlar forumlarda.onu da iyi malzemeli ve yumuşak tabanlı olanlar bertaraf ediolarmış.fiyat da 700-800 civarı basic olanlar.3500e de var ama 89 program vs vs.gerenk yok yani.aklına geldikçe yazmaya devam et lütfen
sadece light kremşanti bulabildim şu ana kadar ben de light pudinge rastlayamadım malesef.bulur bulmaz depolucam.
evet ben de spor salonunda çalışırken bile pat pat pat aşağı katına ses gidiyodu salonun, alt komşuyla artık ilişkiler değişebilir
ama şöyle söyleyeyim sanırım o gümbürtüyü ben 10da falan koşarken başarıyodum
8e kadar sorun olacağını sanmıyorum efeeeem :)
bi de şeyi söyliyciğim boyutu önemli bence ev için. Özellikle katlandığında az yer tutması ve portatif olması önemli. Kolay katlansın, kolay açılsın ki biz de amaan kaldır indir üşeniyorum diye bahane üretmeyelim
gerçi benim evde olsa ben üşenmem herhalde ama, almayı düşündüğüne göre bence sen de üşenmezsin
bu arada light kremşantiyi ne için kullanıcaksın bilmiyorum ama yaseminim canım benim diyodu kakao, süt, biraz mısır nişastası ve tatlandırıcı ile ihtiyacım kalmıyo light pudinge diyodu. Kesinlikle ben şundan yanayım, denedim, çok da güzel oldu:
1 paket tart jöle ile arkasında yazan miktar kadar süt ile tatlandırıcı, kakao ve aroma ile çok süper puding oluyo. Mutlu hocamın jelatinli tarifine alternatif. Daha muhallebimsi bir kıvam aradığını yazmıştı vuvuu falan, onların dediği gibi jölemsi değil de muhallebimsi oluyo sütle yaptığımız için.
Çünkü jelatinlerin hayvansal ya da bitkisel kaynaklı olup olmadığından emin olamıyoruz. Ben domuzların yaşam tarzı nedeniyle steril olmadığına inandığımdan jelatinini de tercih etmek istemem. Sığırsa ayrı tebi
miktarlarını net olarak tekrar eklerim tarifler sayfasına.
benim bir evimde yürüyüş bandı birinde epileptik bisiklet var hangisini seviyorsun dersen bisikleti daha çok seviyorum yürüyüş bandında ne yaparsam yapayım yanımda biri spor yapmayınca sıkılıyorum spor salonunda iyi yürünüyr ama evde kesinlikle sıkıcı bisiklet daha iyi en azından müzik temposuyla hareket edebiliyorsun benimki altis'in 12 programlı birde şunu söyliyim iki evim dedimde yanlış anlaşılmasın daha öncede bahsettim eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz ondan ve ayın 4'ünde eşimden ayrılcam yine ağlıcam şimdi
tamam canım sen çal ben oynarım yalnız oynamam ama söyliim sayımız artmış malum bebişim de oynasın..oturmaya mı geldik buraya haydiin bakalım
walla ilk etapta bezeyi çağrıştırıyo haklısın, bak sen de bi dahakine krema pompası ile yapabilirsin bezeleri hem göze hem damağa hitap ederler böylece
ben de bi ara çok düşünmüştüm ama alt kata ses gider diye alamıyorum, duvarlar çok ince zamanında bi kondisyon bisikletim vardı 2 kat alta ses gidiyomuş farkında değilim..hayır bisiklet yani bu sonuçta dozer gibi ses çıkaracağını ben nerden bileyim dimi ama
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
Mustlu hocam gördüm sizi
rahat rahat varabildiniz mi merak ediyor ve hemen bir rapor istiyorum
Ayy allah kavuştursun şimdiden Ayla.
bi sitede yürüyüş bandı,eliptik bisiklet,dambıl,çekme lastiği,sauna eşofmanı 1200 gördüm demin..mantıklı geldi.araştırmaya devam.
sıkıcılık konusunda da pencere önüne koymak ve müzik açmak bi fikir..kim bilir?
krema pompası almam gerek evet yarın bakayım.bi de karabiber değirmeni ve tuz değirmeni bakıcam.
İkisi birbirinden farklı mı acaba.Mantık olarak aynı şekilde işlio olması gerek ama ???
Benim alt kattaki kız ne zaman sevgilisyle kavga etse müziği açıo son ses delirio yazık.bigün dayanamadım uykusuzluktan ölüom bu gene açmış.aradım polisi.kabahatler kanununa göre 60 lira mı ne cezası varmış.hem de evde kaç kişi varsa o kadar yazılabilio cezao zamandır dikkat edio saftirik.evlense de rahatlasak biz de.
herkes üst kattakinden şikayet eder biz aşağıdan :
o yüzden bandı alırsam onun odasının üzerindeki odada hazır yeri
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
evet ben de spor salonunda çalışırken bile pat pat pat aşağı katına ses gidiyodu salonun, alt komşuyla artık ilişkiler değişebilir
ama şöyle söyleyeyim sanırım o gümbürtüyü ben 10da falan koşarken başarıyodum
8e kadar sorun olacağını sanmıyorum efeeeem :)
bi de şeyi söyliyciğim boyutu önemli bence ev için. Özellikle katlandığında az yer tutması ve portatif olması önemli. Kolay katlansın, kolay açılsın ki biz de amaan kaldır indir üşeniyorum diye bahane üretmeyelim
gerçi benim evde olsa ben üşenmem herhalde ama, almayı düşündüğüne göre bence sen de üşenmezsin
bu arada light kremşantiyi ne için kullanıcaksın bilmiyorum ama yaseminim canım benim diyodu kakao, süt, biraz mısır nişastası ve tatlandırıcı ile ihtiyacım kalmıyo light pudinge diyodu. Kesinlikle ben şundan yanayım, denedim, çok da güzel oldu:
1 paket tart jöle ile arkasında yazan miktar kadar süt ile tatlandırıcı, kakao ve aroma ile çok süper puding oluyo. Mutlu hocamın jelatinli tarifine alternatif. Daha muhallebimsi bir kıvam aradığını yazmıştı vuvuu falan, onların dediği gibi jölemsi değil de muhallebimsi oluyo sütle yaptığımız için.
Çünkü jelatinlerin hayvansal ya da bitkisel kaynaklı olup olmadığından emin olamıyoruz. Ben domuzların yaşam tarzı nedeniyle steril olmadığına inandığımdan jelatinini de tercih etmek istemem. Sığırsa ayrı tebi
miktarlarını net olarak tekrar eklerim tarifler sayfasına.
puding konusunda bence de bizim tariflerimiz hazır light pudinglerden bin kat daha ii..damak zevki belli olmaz ama hazır olanlar ban biraz tatlı geliyo tariflerdki orjinal dukan muhallebesi ve mustlu hocanın pudingi çok çok daha güzel..bebişim senin şu tarifi de deneyeyim ben bi tart jölem de vardı sanki evde inşallah duruyodur da yarın yapıveririm..jelatin hususunda toz olanların bitkisel yaprak olanların ise hayvansal olduğu söyleniyo o yüzden toz jelatinleri rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ayy allah kavuştursun şimdiden Ayla.
bi sitede yürüyüş bandı,eliptik bisiklet,dambıl,çekme lastiği,sauna eşofmanı 1200 gördüm demin..mantıklı geldi.araştırmaya devam.
sıkıcılık konusunda da pencere önüne koymak ve müzik açmak bi fikir..kim bilir?
krema pompası almam gerek evet yarın bakayım.bi de karabiber değirmeni ve tuz değirmeni bakıcam.
İkisi birbirinden farklı mı acaba.Mantık olarak aynı şekilde işlio olması gerek ama ???
Benim alt kattaki kız ne zaman sevgilisyle kavga etse müziği açıo son ses delirio yazık.bigün dayanamadım uykusuzluktan ölüom bu gene açmış.aradım polisi.kabahatler kanununa göre 60 lira mı ne cezası varmış.hem de evde kaç kişi varsa o kadar yazılabilio cezao zamandır dikkat edio saftirik.evlense de rahatlasak biz de.
herkes üst kattakinden şikayet eder biz aşağıdan :
o yüzden bandı alırsam onun odasının üzerindeki odada hazır yeri
Canım teşekkür ederim. Geldik. Yarı yoldan sonra direksiyona ben geçtiğim için giremedim akşam foruma. Anca girebiliyorum.
huuhuuuuuuu hocaaaam bunu bence bi şiş kebapla kutlamalısınız
tebrik ederim, pek sevindm efem.
annemin kolesterolü yüksek çıkmıştı, ben de aslında tahlil yaptırmalıyım ama :18:
bayramdan sonraya öteliyorum
canımmmm ben de aldım toz celatin, ama ne kadar doğrudur ki söylenilenler?
çok da iyi oldu aslında cöle gibi oldu hihihi
afiyetle yedim mutlu hocamın pudingini, sizin de dediğiniz gibi kakaosu alta çökmüştü, en çok da orasını sevdim
ohoooo o koşu bandının alınıp üzerinde tep tep tep koşulma vakti gelmiş de geçiyo bile o zaman
ohh hocamm ayacıklarınızı şöööyle uzatıp bir dinlenin şimdi :)))
hep sizi anıyorum bu aralar. :))
akademisyenlikle ilgili atraksiyonlarım olduğu için :))
umuyorum güzel bir tatil geçirirsiniz, çok öpüyorum siziiiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?