Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne oldu bu pc de yedi kafayı 3kere gelmiş aynı msj neyse bugün itibariyle akmış olduğum kilolarım dan -800 daha gitti bugün atakta 4.günüm -2800 gitti 71200 üm aldıklarımın gitmesine 1100 kaldı

mustlu : tahliller harika çıkmış geçmiş olsun tebrik ederim

melodicim süpersin canım valla geldiği gibi yolluyosun he ha gayret bişey kalmamış yalnız kafama bişey takıldı sen daha öncede yumruk yapmıştın değilmi:

melodicim süpersin canım valla geldiği gibi yolluyosun he ha gayret bişey kalmamış yalnız kafama bişey takıldı sen daha öncede yumruk yapmıştın değilmi:

ay maşallah de 9mayısta başladım ben ilk 20gün 5kilo verdim sonra 1kilosunu aldım 15gün gibi bi duraklama oldu yumruk yaptım işe yaradı 2.ay 4kilo verdim toplamda 2ayda 9kilo oldu verdiğim ilk ay 5+5 yarıyordum sonra 1+1 e döndüm yine baya bi duraklama oldu 2.yumruk hiiiç işe yaramadı sonra 1hafta normal beslendim almadımda vermedimde tekrar diyete devam edince 69900e kadar düştüm ama geçen regl dönemimde gözüm döndü resmen çokokreme varana kadar kaşık kaşık yedim tatile gitmeden 71oldum ordada maşallah ne buldumsa yedim bi geldim 74olmuşum hemen baştaki gibi sıkı bi şekilde başladım kaçamak yok tarifler yok işte sonuç bugün atakta 4.günüm ve -2800

masallah masallahh masallahhhh bravo melodicimm...bidaha o rakamları görmemen dileğiyle cnmm

kızlar şimdi mutfaktan çıktımm...sakcımın hamaratlığından feyz alarak mamalar hazırladım...mutlumun pudinginden yaptım..ohaa demeyin ama hemde 2 litre sütten:)) sonracıma kepek hakkımı tüketmek için kakaolu portakal aromalı kek yaptım...pugingden biraz ayırmıştım fırından çıkınca onu döktüm üstüne...soğusun kremşantiyle süslicem:)reglim yakın deil ama akşamları iyi gidiyo tatlılar...haydi toplanın gelinnn ikramlarım hazır canlarımm:)

masallah masallahh masallahhhh bravo melodicimm...bidaha o rakamları görmemen dileğiyle cnmm

teşekkür ederim sadecacığım senin yanında devede kulak benimkiler asıl sana maşallah
geçen diyetisyene gittiğimdeki kağıt elime geçtide 88kiloymuşum keşke dukanla daha önce tanışsaymışım

hocam bir bebişimiz olucak sanırım.Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.nazarlardan korusun

Sadeca'cım madem davet ediyosun,davete icabet etmek gerekir.Kimseden ses çıkmamış.Tamam o zaman ben geliyorum.Zaten benim de revanim akşam bitmişti de sütlaç yapmaya da üşeniyodum.İyi oldu buç:)))))

ahh keşke canım valla bende bazen öle hayıflanıyorum...ama ya dukanı hiiiiç duymasaydım halim ne olurdu die düşününcede bi önemi kalmıyo üzülmenin:) darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına...inşallah herkes duyar ve faydalanır bu müthiş diyetten..

valla herkesi geçtin helal olsun sadecam.o ne güzel bişey ya:103:.doğru görüyom demi?gözlükleri çıkarıp çıkarıp bakıorum:103:Allah'ım tam da yaş pastaya hasret kalmışken .yapılır mı bu ama?:2:

Son düzenleme:
Sadeca'cım madem davet ediyosun,davete icabet etmek gerekir.Kimseden ses çıkmamış.Tamam o zaman ben geliyorum.Zaten benim de revanim akşam bitmişti de sütlaç yapmaya da üşeniyodum.İyi oldu buç:)))))

canıııım beklerim valla başımın üstünde yeriniz var:) valla çeşit çeşit tatlım var pastanın yanıda bi kaşıkda dondurma koyarız ohhh mis gibi:))

canıııım beklerim valla başımın üstünde yeriniz var:) valla çeşit çeşit tatlım var pastanın yanıda bi kaşıkda dondurma koyarız ohhh mis gibi:))

Rahmi gibi(Fatmagül)deme öyle deme:))))Allah iyiliğini versin oruç oruç nesıl canımı çektirdin.Bir yerim şişecek şimdi:))))

evet valla geçti solladı hepimizi sakscım mastırım şefim:) sabahtan beri sesi çıkmıyo acaba yeni tariflermi var yaptığı çok merak ettimmm:26::26:

Rahmi gibi(Fatmagül)deme öyle deme:))))Allah iyiliğini versin oruç oruç nesıl canımı çektirdin.Bir yerim şişecek şimdi:))))

Allah cezamı verecek naptım bennnn...ay kıyamam yaaa üzüldüm şimdi...ama sık dişiniii şurda 3 saatcik falan kaldı:18::18::18:

sevgili arkadaşlarr 1 saat sonra falan evden çıkacağım, bugün bavul topla dışardaki işleri hallet falan derken giremedim, vınn da çalışmadı laptopta sinir oldum eğer telefondan girebilirsem giricem olmazsa taaa önümüzdeki pazara kadar yokum, eğer görüşemezsek şimdiden hepinize iyi bayramlar yola gideceklere iyi yolculuklar çok bayram ziyarete yapacaklara allah sabır versin (baklavalar dolmalar ikramlar için ) hepinizi çok seviyorum beni unutmayın, özleyin, çok yazışmayın dönünce hepsini okuyabileyim

hoşcakalınnnn

66'da takıldım ben neden inmiorum aşagı??
şimdi yürüyüşe gidiorum daha hırslı ve hızlı ve uzun yapıcam bundan sonra.
sinir oldum habire bakıom 66 kg ((((

66'da takıldım ben neden inmiorum aşagı??
şimdi yürüyüşe gidiorum daha hırslı ve hızlı ve uzun yapıcam bundan sonra.
sinir oldum habire bakıom 66 kg ((((
Kaç gündür sürüyor bu takılma canım, kafana takma dietine devam et, ben böle takıldığım zamanlarda birden bire -1000 leri gördüm bu takılma anlarında tartıya bir süreliğine çıkmamak en iyisi bence, ben öle yapıyordum mesela
Bayramda yolculuk yapacak dukanın güzelleri hepinize iyi yolculuklar, bayramda nasıl dayanıcaz baklavalara, dolmalara, çikolatalara bilmem ama revaniyi dolabımdan eksik etmemeyi düşünüyorum ben

Arkadaşlar ben 10 gündür dukan diyeti yapıyorum bugün seyir döneminin 5. günündeyim fakat; rejimi çok sıkı tutmama rağmen bu gün birden bire bozdum bir kaç tane patates döner ve tatlı yedim ( bu bana çok şey kaybettirir mi? tekrar rejime kaldığım yerden devam edebilir miyim? bu yaptığım beni çok gerilere götürür mü? benzer bir durum yaşayanlarınız varsa ve benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

mustlu hocam öncelikle bebiş için sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. hayırlı evlatta olur inşallahh.. vee vee vee test sonuçları içinde bünyeye bir alkışş alkışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…