yok melodicim ben aslanım ama doğru bende oturamıyom totomun üstüne
melodicim süpersin canım valla geldiği gibi yolluyosun he ha gayret bişey kalmamış yalnız kafama bişey takıldı sen daha öncede yumruk yapmıştın değilmine oldu bu pc de yedi kafayı 3kere gelmiş aynı msj neyse bugün itibariyle akmış olduğum kilolarım dan -800 daha gitti bugün atakta 4.günüm -2800 gitti 71200 ümaldıklarımın gitmesine 1100 kaldı
mustlu : tahliller harika çıkmış geçmiş olsun tebrik ederim
melodicim süpersin canım valla geldiği gibi yolluyosun he ha gayret bişey kalmamış yalnız kafama bişey takıldı sen daha öncede yumruk yapmıştın değilmi:
ay maşallah de9mayısta başladım ben ilk 20gün 5kilo verdim sonra 1kilosunu aldım 15gün gibi bi duraklama oldu yumruk yaptım işe yaradı 2.ay 4kilo verdim toplamda 2ayda 9kilo oldu verdiğim ilk ay 5+5 yarıyordum sonra 1+1 e döndüm yine baya bi duraklama oldu 2.yumruk hiiiç işe yaramadı sonra 1hafta normal beslendim almadımda vermedimde tekrar diyete devam edince 69900e kadar düştüm ama geçen regl dönemimde gözüm döndü resmen çokokreme varana kadar kaşık kaşık yedim tatile gitmeden 71oldum ordada maşallah ne buldumsa yedim bi geldim 74olmuşum hemen baştaki gibi sıkı bi şekilde başladım kaçamak yok tarifler yok işte sonuç bugün atakta 4.günüm ve -2800
masallah masallahh masallahhhhbravo melodicimm...bidaha o rakamları görmemen dileğiyle cnmm
Arkadaşlar hepinizin Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım hepimizin içten dualarını kabul etsin. Ben 1 saattir yoldayım. Yolda net yavaş olduğu içi,n hastanenin sayfasına girip sonuçlarıma bakamadım, akşama artık.
Ben iki hafta seyahatte olacağım. 1 hafta İstanbul, 1 hafta da Ankara. Diyetimi bozmayacağım ama genelde dışarıda yiyeceğim için daha yağlı olacak tabi öğünlerim. Ayrıca 1 tane İstanbul'da 1 tane de Ankara'da ödül öğünü yapmayı düşünüyorum. Hava güzel olduğu sürece İstanbulda saatlerce yürüyoruz biz eşimle. Büyükadada da yüzerim işallah bol bol.
Bide bayramdan sonraki hafta dayı olacağım işallah.(Banane işte, ben yenge olmak istemiyorum. Mutlu dayısı olucam ben oğluşumun ). Sağlıkla gelir işallah.
teşekkür ederim sadecacığım senin yanında devede kulak benimkiler asıl sana maşallah
geçen diyetisyene gittiğimdeki kağıt elime geçtide88kiloymuşum keşke dukanla daha önce tanışsaymışım
Eki Görüntüle 247779 Eki Görüntüle 247780 Eki Görüntüle 247781 Eki Görüntüle 247782 Eki Görüntüle 247783
yalnız bıraktınız beni forum delisi oldum kendim çalıp kendim oynuyorumm haaa
habire kek süsleyip fotosunu koyan bi deliye döndüm
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü
Sadeca'cım madem davet ediyosun,davete icabet etmek gerekir.Kimseden ses çıkmamış.Tamam o zaman ben geliyorum.Zaten benim de revanim akşam bitmişti de sütlaç yapmaya da üşeniyodum.İyi oldu buç:)))))
canıııım beklerim valla başımın üstünde yeriniz var:) valla çeşit çeşit tatlım var pastanın yanıda bi kaşıkda dondurma koyarız ohhh mis gibi:))
valla herkesi geçtin helal olsun sadecam.o ne güzel bişey ya:103:.doğru görüyom demi?gözlükleri çıkarıp çıkarıp bakıorum:103:Allah'ım tam da yaş pastaya hasret kalmışken .yapılır mı bu ama?:2:
Rahmi gibi(Fatmagül)deme öyle deme:))))Allah iyiliğini versin oruç oruç nesıl canımı çektirdin.Bir yerim şişecek şimdi:))))
Kaç gündür sürüyor bu takılma canım, kafana takma dietine devam et, ben böle takıldığım zamanlarda birden bire -1000 leri gördüm66'da takıldım ben neden inmiorum aşagı??
şimdi yürüyüşe gidiorum daha hırslı ve hızlı ve uzun yapıcam bundan sonra.
sinir oldum habire bakıom 66 kg((((
Arkadaşlar iki saat falan önce geldim. Şimdi evdeyiz. Merak eden ve iyi yolculuklar dileyen herkese teşekkür ederim.
Veeeeeeeeeeeeeeee, tahlil sonuçlarım süpper ötesi. Benim anladıklarım: şekerim, kolesterolüm, B12, trigliserit hepsi düşük. İtiraf edeyim bu kadar iyi olacağını ben bile beklemiyordum. En azından kolesterol ve trigliserit yüksek çıkabilir diyordum. Çünkü diyet yapmadığım dönemlerde bile benim kolesterolüm hafif yüksek çıkardı. Ayyyyyyy, delircem şimdi.Çok MUTLU oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?