Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımm hoşgeldin bebişim ohh afiyet olsun cnm bu ara senin karboyada ihtiyacın var yoğunluktan dolayı...ay allahtan almamışım buğday kepeği ben bide nasıl olsa kepek die içeriğinede bakmazdım

oyy bebiğim kolay gelsin yine gece 3-5 nöbetlerindesin haa,kayahan amcanın öyle bi şarkısı vardı galiba.. ben de ru-sheimin buğday kepeğini kullanıyorum ama değerlerini hiç hatırlamıyorum kutudan bakmak lazım valla.. ben diyeti uygulamaya devam ediyorum ama sanırım beynim diyette değil bu aralar +1 kg kaldı üstümde ara ara artıp azalıyo ama tickerı göremedi maalesef daha..

şimdı ben sıteden hesaplayamadımya dukan testını kıtapta hesaplayablcegmız bısey varmı

5 kg hedef için 1 gün atak ,10 kg hedef için de 3 gün atak öneriyo kitap bence yapabilirsiniz diyeti biraz kendinizde ayarlayabilirsiniz 2 gün atak yapıp sonra seyire geçin mesela bide şu linkte faydalı bilgiler bulacağınıza inanıyorum bi inceleyin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

canımm hoşgeldin bebişim ohh afiyet olsun cnm bu ara senin karboyada ihtiyacın var yoğunluktan dolayı...ay allahtan almamışım buğday kepeği ben bide nasıl olsa kepek die içeriğinede bakmazdım

aaa ablacım miraba ne zaman geldiiinnn
ay sorma valla aslında dukandan önce düşünsek kim bilir günde kaç gram karbo alıyoduk da kilo almıyoduk, yani abartısız, günlük yaşamımızda kilomuzu sabitlemişken şişman da olsak mesela.. Ama şimdi yoğurttaki 6 gram karbonhidrat bile göze batar oldu, dukan sağolsun
sen nasılsın sadeca ablacım?
kilo durumun sabit mi? Yoksa içten içe gidiyo mu 100, 200

Son düzenleme:

ben yulaf kepeğinin tadını daha çok beğendim sadecam ya şu gurmenetten 3lü set kazığı yemesem herhalde ben de almazdım buğday kepeği..ben buğday kepeğini tariflerde kullanıyorum bi tek yine de yulaf kepeği ağırlıklı yapmaya çalışırım çünkü buğday kepeği ağırlıkta olursa çok da kabarmıyo gibi gözlemledim

cok tesekkur edyrm gercktn cok faydsı oldu .)

canımın içi valla ben yulaf kepeği ru-sheim'den başka kullanmadım ama buğday kepeği de iyi gider diye alıyorum onu, kargoyla uğraşamadığım için -daha doğrusu evde teslim alacak kişi olmayabiliyo her zaman, külfet olabiliyo bana o kargo- buğday kepeğini alıyorum ama nuhun ankara ya da sinangilin alıyorum.
Şöyle ki benim aklıma takılan bir şey var, soya unu aldım geçenlerde, onun besin değerleri bu kepeklerimize nazaran daha bile süper pro tavan, karbo ona nazaran düşük. Bence bu besin değerlerine değil de işleve bakmak lazım. Yoksa besin değerleri baz alınsaydı dukan elbette ki soya ununu tercih ederdi diye düşünüyorum. Burada kepeklerin işlevi besinlere yapışıp besin değerlerinin emilimini azaltması, şişerek tok tutması, lifli olduğu için de kabızlığı önlemesi. Yoksa soya ununun değerlerini hemen size alıntılayayım:

Besin değerleri (100g)

Kalori 329 Kcal-1.372 Kj
Protein 50.0 g
Yağ 1.2 g
Karbonhidrat 38.4 g
Lif 4.3
Kalsiyum 241.0 mg
Demir 9.2 mg
Çinko 2.4 mg
Tiyamin (B1) 7.0 mg
Riboflavin 25.0 mg
Niyasin 2.6 mg

halbuki kepeklerimizdeki besin değerlerine bakılırsa pro, karbodan daha düşük. O nedenle ben derim ki yulaf, buğday düşünmeyin; kepek olsun yeter. İşlev önemli sonuçta ...

ru-sheim buğday kepeğinde 100 grda 16.3 gr protein 17.4 gr karbonhidrat 5.5 gr şeker 5.9 gr yağ varmış..o bişey değil de ru-sheim yulaf kepeğinde deli karbo varmış 150 gr üzerinden vermişler değerleri 100 küsur gr karbonhidrat var yaa doğalsanda ise değerler yazmıyo en uyanık onlar bence

kesinlikle haklısın canım bence de önemli olan işlevi..bi ara bizim doktor vagusumuz da bu incelemeleri yapmıştı değerlere aldanmayın yulaf kepeği daha ii ama yoksa da buğday kepeği en iyisi türünden bişeyler yazmıştı sanırım..ben nasılsa netten alıyorum ya hep canım o yüzden yulaf ilk tercihim onun tadını daha çok sevdim ama tariflerde buğday kepeği kullanıyorum dukan bile öneriyo daha ne olsun

o ne ayol ahahahaha linkin tipi mahvolmuş
o değil de bu benim 3. kase tatlandırıcılı kahveli, tarçınlı bilimum aromalı yoğurdum bugün
napıcam ben böyle?
çenem durmuyo bayanlar!

bence de tatlım kafalar karışmasın kepeksiz dukan olmaz nasılsa kepek namına bulduğunuzu yiyiverin gaari

o ne ayol ahahahaha linkin tipi mahvolmuş
o değil de bu benim 3. kase tatlandırıcılı kahveli, tarçınlı bilimum aromalı yoğurdum bugün
napıcam ben böyle?
çenem durmuyo bayanlar!

hani sen ve yoli diyosunuz ya canım şu tatlandırıcı tadını alınca devamı geliyo diye aynı etki bende de var sanırım aromalı tatlandırıcı yoğurt olayına girersem şayet kase kase yerim ben onu wallahi durduramıyorum kendimi yoğurdu bitirene kadar gidiyo

canım saol bebişim bende çok iyiyim...bugün 71.500 ü gördümm aynen valla eskiden neleri götürüyoduk şimdi elma bile yesek karalar bağlıyoruz:))

valla be buğday kepeğiyle karışık bitek ekmek yapmıştım...amannn kepek olsunda ne olursa olsun kızlar:)

reglim çok yakın ona bağlıyorum ben bunu..
aynen canikom ya bi kere değdi mi gidiyo, bu bana iyi ders oluyo ama bundan sonra sürmicem ağzıma çikolatayı, zımbırtıyı falan..
vuvuu kızıyo bana ama, napim bi kere ağzıma değdi mi gider; biliyorum. Ben o kadar relax olamıyorum yani, saydım size tatlı kapasitemi mesela dimi :)
neyse ben sahurda patlatayım 200 gram tavuk da, biraz toparlanırım. Nefsim durulur proteinle bari.
Ay sadeca ablacım aynen, her sahurda yapıyorum kepekli galeta falan, ekmekimsi oluyo ya iyi oluyo. Peynirin yanında seviyorum ben sahurda kahvaltı ediyorum ya :)
ay ramazan da bitti bayanlar
çok şükür yarım kilo yoğurdu da bitirdim bugün. Ama nerdeyse bugün sırf pro yaptım gibi oldu yau amanın! Ay şu an farkettim bunu ben bi domates falan yiyeyim bi minik salatamsı bir şey..
abov
bu iyiye işaret değil aslında bi yerden sonra sebzeleri unutur oluyoruz galiba
yediğim tatlandırıcılar yerine eccük salata yiyeydim, böbreklerime iyi gelirdi bari.
bayanlar, çok uykum var..
sayfalarca yazı da bana bakıyo yandan yandan :18:

berrin nerdesin kız bi kahve yap da şöyle bi kız kahvesi höpürdetelim

benim üsluba da bak ayol yap da içelim diorum resmen hanımağa hazreleri kahve buyurdu sanki
tez kahvem yapıla
tüm dukanistlere ikram edile
içmeyenin kellesi vurula
gecenin bu saatleri gözlerim forumda bol köpüklü bi fincan fotosu arıyo yani o bakımdan şeyttirdim canım yaparsan içeriz diye yani anladın sen beni yanii ayy çok utandım yanii:78::78:

ablacım yaaa.. ne yenesi hatunsun sen. :)
ben yapayım berrinin yerine ohhh şöyle en köpürtüklüsünden :)))
bi dakika saksikom sen kaçlıydın
alışmışım ahahahaha nine yapıcaktım seni az kalsın
bi kere bir bayana yaptıydım bi densizlik, meğer annem yaşında hatunmuş canımlı cicimli cevap verdim, anam 45 yaşındaymış sonra çok utandım ben de herkese abla diyorum ehehehehe

Son düzenleme:

yaa benim de hiç sebzeyle aram yok bebiş ya sebze pro günlerinde çok sıkılıyorum ben ne yicem diye,şimdiye dek üç ürün kullandım mantar-patllıcan-domates başka bişey canım istemiyo işin kötüsü protein günlerinde de canım protein istemiyo artık baya azaltmışım yemeyi onu farkettim onun da etkisi var sanırım üzerimde ilk başlarken ara öğünde yapıyodum daha iidi sanki sonra 3 öğüne düştüm sonra porsiyonlar küçüldü vs. yok benim kendimi sağlam bi sallamam ve sürekli bi spor egzersiz vs.dan faydalanmam lazım 2 gün callan teyzemle romantik hareketler yaptım ondan da sıkıldım ayy kendime yeni bir ben lazım amma doluymuşum ha kanepeye filan uzanıp mı anlatsaydım acaba sen de not alırdın bebişim

yap bebişim berrin geçmişte anlaşılan beyin şartlanmış berrini görünce kahve geliyo aklıma
bebişim 85liyim ben senin ablanım ama sen demesen de olur çıtırım ayol daha ben ya bu forumda herkes o kadar kafa ki 40 yaş altı ile akranımmış gibi takılıyorum ben, 40 yaş üzerine e artık saygılı ol azıcık abla de diyorum geçende de yazmıştım zeynep ablaya sırf yaşına hürmeten abla diyorum yani yoksa kadının ruhu benden daha genç walla zeynoşum desem olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…