yaa benim de hiç sebzeyle aram yok bebiş ya sebze pro günlerinde çok sıkılıyorum ben ne yicem diye,şimdiye dek üç ürün kullandım mantar-patllıcan-domates başka bişey canım istemiyo işin kötüsü protein günlerinde de canım protein istemiyo artık baya azaltmışım yemeyi onu farkettim onun da etkisi var sanırım üzerimde ilk başlarken ara öğünde yapıyodum daha iidi sanki sonra 3 öğüne düştüm sonra porsiyonlar küçüldü vs. yok benim kendimi sağlam bi sallamam ve sürekli bi spor egzersiz vs.dan faydalanmam lazım 2 gün callan teyzemle romantik hareketler yaptım ondan da sıkıldım ayy kendime yeni bir ben lazım amma doluymuşum ha kanepeye filan uzanıp mı anlatsaydım acaba sen de not alırdın bebişim
SAAAKKKSSSS!!! öldürücen sen beni yaaa.1:
ay çılgınsın! ahahaha deli deliyi görünce asasını saklarmış bana bak kilitlenip kalıyorum karşında
ay nolur bırakın beni uyuyayım yazmayın artık bir şey
bırakıp gidemiyorum sizi
gel ben seni sallayayım gel
ben de çok sapığım yaaa aılmaya yer arıyorum
canlar, laksatif etkiyi yaptı galiba benim mideye bu tatlandırıcı, yanıyorum cayır cayır
midem hassas diyorum, dinlemiyosunuz beni habire tıkıyosunuz ağzıma tatlandırıcılı şeyleri
halbuki ben hiç sevmem öyle şeyleri, şekerle hiç aram yoktur
ay öpeyim sizi gideyim valla şuracıkta uyiyciğim yaklaşık 36 saati geçkindir uyumuyorum
yarın için çalışmam lazımi,uyuyayım ki yarınki çalışma verimli olsun
özleyin beni canlarım, bayramda kendimi kapatıcam eve, projeyi yarılamayı düşünüyorum okul açılmadan.
hhihihihihi
kızlar katılamadım sohbetinize ..1 saattir telf.dayım b, arkim aradı dertlimi dertli onu tesselli çabalarım uzun sürdü...bebişim öpüyorum iyi geceler cnmm güselce dinlenn..
ooo hamaratmışız bugün foto isterim canım foto, o keki görmek istiyorum
heheh sadecayla karışmışız yinebeğenmene sevindim berrincim sen eski hamaratlardansın eminim daha güzelini yaparsın
ayy çok özür dilerim canımvalla aceleden olmuş:18: 2 gundur pek gıremedım kalan sayfaları okuyup hemen cevap yazdığımdan olmuş kusuruma bakma
özür dilerim canım.senin eline kımse su dökemezharikasın
ooo hamaratmışız bugün foto isterim canım foto, o keki görmek istiyorum
heheh sadecayla karışmışız yinebeğenmene sevindim berrincim sen eski hamaratlardansın eminim daha güzelini yaparsın
ayy çok özür dilerim canımvalla aceleden olmuş:18: 2 gundur pek gıremedım kalan sayfaları okuyup hemen cevap yazdığımdan olmuş kusuruma bakma
özür dilerim canım.senin eline kımse su dökemezharikasın
rica ederim canım ne demek ben sadecam idol bebişimle karıştırılmaktan çok memnunum
tahmin ettim canım pc başında olmadığını yoksa diyorum sadecam muhabbetimize katılırdı
rica ederim canım ne demek ben sadecam idol bebişimle karıştırılmaktan çok memnunum
yerim seni ben canım beniiiim
berrin nerdesin kız bi kahve yap da şöyle bi kız kahvesi höpürdetelim
anlayışlı büyük bebişim:)) valla zaten telefonda olmasaydımda sizin tempoya yetişmem mümkün deil cnm yaa masallah pimi çekilmiş bombasınız ikinizde
ohhh misss,ellerine sağlık berrinim nefisler
fıstıklar iyi geceler size ben kaçıyorummm...sabaha görüşmek üzere çok öpüyorum...sakscım kendine iyi bak canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?