Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

SAAAKKKSSSS!!! öldürücen sen beni yaaa .1:
ay çılgınsın! ahahaha deli deliyi görünce asasını saklarmış bana bak kilitlenip kalıyorum karşında
ay nolur bırakın beni uyuyayım yazmayın artık bir şey
bırakıp gidemiyorum sizi
gel ben seni sallayayım gel
ben de çok sapığım yaaa aılmaya yer arıyorum
canlar, laksatif etkiyi yaptı galiba benim mideye bu tatlandırıcı, yanıyorum cayır cayır
midem hassas diyorum, dinlemiyosunuz beni habire tıkıyosunuz ağzıma tatlandırıcılı şeyleri
halbuki ben hiç sevmem öyle şeyleri, şekerle hiç aram yoktur
ay öpeyim sizi gideyim valla şuracıkta uyiyciğim yaklaşık 36 saati geçkindir uyumuyorum
yarın için çalışmam lazımi,uyuyayım ki yarınki çalışma verimli olsun
özleyin beni canlarım, bayramda kendimi kapatıcam eve, projeyi yarılamayı düşünüyorum okul açılmadan.

hhihihihihi

boşver bebişim ne saklıycaz asaları biz onları birleştirip bide gölgelerin gücü adına çektik miydi ver elini gitsin bizden başka deli yaklaşamaz yanımıza sonra
hii 36 saat mi:96: çabuk git yat bakiim sen yarına dinlen şöyle güzelce,hem uyu ki kilo ver yada kilonu koru dimi ama hadi hadi doğru yatağa çabuk ben de çok öptüm bebişim tatlı rüyalar sana

kızlar katılamadım sohbetinize ..1 saattir telf.dayım b, arkim aradı dertlimi dertli onu tesselli çabalarım uzun sürdü...bebişim öpüyorum iyi geceler cnmm güselce dinlenn..

Şimdi küçük bir yoklama alacak olursak,
vagus,ayse83,renginar abla,deridoktoru,dsty ortalıklarda gözükmüyor..renginar abla kilo bildirimi için arada girerdiaslında merak ediyorum ne durumda kadın çatır çatır veriyodu kiloları valla 80in altına düştüm dese şaşırmicamayşe de baya ii gidiyodu onu da merak ediyorum aslında deridoktorumuzun aydınlatıcı bilgilerinden de uzağız ssoleil ve penac tekrar kayboldular ramazan dolayısıyla bu isimler kayıp sanırım dukan ve kahverengi de döneceklerini söylemişti onlar da yok var mı başka aklınıza gelen?

Bu akşamki yoklama tablosunda ise özellikle zeynep abla eksik..alışmıştım son zamanlarda altta ben,sadeaca ve zeynep abla üçlüsünü görmeye ramazan bitiyo diye bitmeden meydana mı indi naptı gene kim bilir nerelerde geziyodur? şaban neeeee çılgın kadın zeynep abla nerdesin?

Sevgili hergafşu an bu kısımları mı okuyorsun bilemiyorum ama diyete devam ediyo musun merak ettim :) hatırlamak için profiline baktım da nickin yabancı gelmiyodu çünkü haziran gibi başalmışsın ne durumdasın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…