Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım sağol hatırlanmak güzel,çok aktif olmasamda.önceki sayfaları okuyordum.arada uğruyorumbu topiğe motive olmak için.evet haziranda başladım 7 gün atak yaptım.sonrasını pek iyi uygulayamadım.4kilo verdim,almadım da 119kilocuk bir obezim.şimdi ne yapıyorsun dersen bende bilmiyorum aşırıya gitmeden beslenmeye çalışıyorum.kısaca debeleniyorum.sorunum uzun süre birşeylere bağlı kalamıyorum,çabuk sıkılıyorum.aşırı sıkmıyorum ama bırakmadımda..işte bende durumlar bu.sizleri okudukça hayran kalıyorum azminize,maşaallah.darısı bana diyeyim....sevgiler..

Büyük ihtimalle tatlandırıcıdandır . Takita isimli tatlandırıcı bende de aynı etkiyi yaptı.Ama şimdi splenda kullanıyorum.Bazı tatlandırıcılar içindeki maddeden dolayı fazla tüketildiklerinde laktasif etki(ishal) yapabiliyorlar

arkadaşlar bu dukan diyeti tam uygulanırsa kilo verdiriyor ama gelgelelim ben uzun süre devam ettiremiyorum.sizler neler yapıyorsunuz pratik olarak.ben mesala kendime bu dukan yemeklerini uzun süre hazırlayamıyorum,sıkılıyorum,galiba bu kilolar beni iyice tembelleştirdi.birde meyvesiz ve tatlısız duramıyorum,atak evresi de beni çok fazla sıkıntıya sokacak kadar kabız(afedersiniz) yaptı.doktora gitmek zorunda kaldım.anal fissür varmış kesinlikle kabız olmamalısın dedi doktor.sizler bu sorunları nasıl aştınız..

en azından arayış içindesin canım buraya hala gelip takip ediyo olman bile henüz fikirden uzaklaşmadığını gösteriyo, eminim bir gün başaracaksın, sanırım bizim gibi fazladan fazla kiloluların sorunu zayıflayabilmeyi uzak bir ihtimal gibi görmemiz ve bunun uzun bi süreç gerektirecek olması bu bizi korkutuyo,yapamam hissi doğuyo en azından ben de ama şöyle de bi gerçek var dukanla kilo veremezsem başka bişeyle kilo veremem ben..mesela ben birebir uyguluyorum ama bu aralar hiç kilo vermiyorum beynim sanırım bu fikirden uzaklaştı ve iş hakikaten beyinde bitiyo..şimdi kendime bi hedef koydum mesela 1 eylül gibi bu rölantiye son vericem sonra yallah kilolar yallahyazmasan bile takipte kal canım hele şu benim idol bebişim sadecayı göz hapsine al 30 kilo verdi dile kolay bence güçlendirmede de verir biraz taş gibi oldu hatun maşallah o yüzden burdaki kızların başarısı ve desteği inanılmaz motive edici ortam güzel yapamasan bile katıl bize sohbetlere de bekleriz

forumda diyet özel menüde dukan diyeti tarifleri var.Ayrıca facede dukan diyetine üye olursan orada da farklı tarifler var.Bu şekilde çeşitlendirebilirsin menünü.Kabızlık içinde yeşil çay ve doğadan form çayı içiyorum.Yulaf kepeğini de tüketirsen kabızlık sorunun olmayacağını düşünüyorum.İnan bana hayatında uygulayabileceğin en zevkli diyet.Hem yemeğimi yiyorum hem kekimi, pastamı, pudingimi, dondurmamı , çikolatamı...

canım kesinlikle bu bence işi beyinde bitirmekle alakalı..dukana devam ederken bi ara ben krize girdim resmen diyeti bozacak bişeyler arıyodum 1 ayı filan geçmiştim çünkü içimdeki şeytan dürtüyo bi yerden fire vermelisin gibi baktım baktım kaçamak yapacak bişey yok kek mi yicem pasta mı ekmek mi hepsi var ki dukanda yasak değil resmen diyeti nasıl bozsam diye düşündüm bozamayacak bişey bulamayınca da oturdum kaldım mesela..beyin o psikolojiden çıkınca toparlyamıyosun kendini o sürede benim reglim gecikmişti artış oldu ona bağladım daha da gecikti filan yok dedim şiştim o günden sonra sağlam bi düşüş yaşayamadım ama yaşayacağım 1 eylülden itibaren vücudu ona programladım 1 eylülden itibaren inişe geçecek

bide bu sayfaya bi göz at canım kabızlık ile ilgili soruna çareler de yazıyo,diyet özeti ve tarif linki de var bi incele bence yararlı olur

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

saksmavisi canım harika bi sayfa hazırlamışsın yeri gelmişken söyliyim dedim ellerine sağlık

canım saksım benim iki gündür işden güçten anam ağladı akşamda şöyyyyle bir dolaşayım dedim bir hava aldım biraz alışveriş yaptım bütün mazalar açık malum akşam da sakin kafayla daha iyi oluyor sorada meydanda bir iki çay içip geldim iki gündür ara ara bakıp çıkıyorum aklım hep sizlerde ben regl beklerken artışa geçtim 3. günümdeyim henüz düşüş yok moralimde çok bozuluyor napsamki bilemiyorum :44:

sevgili hergaf,tekrar aramıza hoşgeldin...senden ricam lütfen aktif olarak yazış bizmle..böylece daha çok diyetin içinde hissetceksin kendini..bak ne güsel kendinde düzgün uygulandığında verdiğini söylemişsin...tatlım seni çok ama çok iyi anlıyorum insan bi slindirin içinde sanki hiç yol alamazmış gibi bi duyguya kapılıyo..ama bak gerçekten bu imkansız değil...bu kilolarla hayat boyu yaşamayı düşünseydik bu sayfada buluşmazdık..demekki gerçekten istiyoruz kilo vermeyi...sen en zor kısmı yapıp kolay kısmında uygulamamamışsın...seyir döneminde mümkün olduğunsa sulu şeyler yemeye özen gösterirsen eminim kabızlık sorunuda düzene girecek gerekirse kepeği 3 kaşık kullanırsın ne bileyim bitkisel takviye alırsın ama rayına oturtursun...dün gece tam çıkacağım noktada yazını okudum ve çıktım...inan yattığımda uykuya geçene kadar saksla yazışmalarınızı düşündüm ve bu yazıyı yazmaya karar verdim... yılbaşı gecesi arkadaşlarımızla toplanmıştık..masa tabi bi kuş sütü eksik..artık patlayana kadar yedik bu arada üzerimde tayt var ve malum en rahat beli falan sıkmaz güya...inanırmısın onun içinde bile rahat oturamadım...biran önce gitselerde en rahat pijamamı giysem diye düşündüm durdum..hani sakcım bi yazı yayınlamıştı bi zayıflama hikayesi resmen o gece onu yaşadım...ve dank etti...dedim sen napıyosun yaa nereye kadar yiceksin...artık şu işe bi son ver ve derhal toparlan die kendime bi fırça çektim:)çünkü bunun sonu yoktu nereye kadar kilo alacaktım...daha 34 yaşında menapoza bile girmemiş genç bi kadındım ilerde daha kötüye gideceğini bile bile yemenin ne alemi var die inan beynimi yedim...ve 3 ocakta dukana başladım..ayrıca neden 3 ocak onu anlamış deilim düşün bu kadar kararlılığa 1 ocakta başlayamamışım:) neyse sonuç olarak bende burayı hep takip ettim en sonunda aralarına katıldım mayıs sonuna doğru..
ilk başlarda o kof kilo gidince inan kendimi inanılmaz iyi hissetmeye başladım...yavaş yavaş acele etmeden...bide dukanın kitapta yazdığı bi kısım beni çok ürküttü...hani kilo en kaça çıkarsa beyin onu kaydeder ve daha fazlasını almak için uğraşır die bi yazı var...düşünsene yüz küsür...bundan 5 yıl önce 92lere çıktığımda oturup hüngür hüngür ağlayan ve bidaha o kilolara dönmemek için ant içen ben üstüne bide 10 kilo daha almışım...yani tatlım bunun sonu yok...ne yapıp edip vermemiz gerekiyo...ve bunu sadece biz yapabiliriz...inan bana şimdi diyet yapmak içn en uygun zaman yazda bitti nerdeyse...en azından şimdi başlarsan ocak şubata kadar seni motive edecek kiloya ulaşırsın...lütfen hiç bişey için geç değil..ben başardıysam inan herkes başarır...hayal bile etmediğim kilodayım şimdi..dukan bana 72 hedef koyduğunda ben amannn 75 olayımda ona bile razıyım diyodum..ne sormak istersen seve seve cevaplarım özel msgda atabilirsin...yeterki ben bu işi bitiricem de...yanlız deilsin

sakscım ben sana güveniyorum kesinlikle vereceksin kilolarını...hem yaşın büyük avantaj canım..yaş ilerledikce inan daha zor oluyo...yukarda yazdıklarımdan eminim sende bişiler çıkaracaksın...lütfen yaşının avantajınıda kullanarak şu illetten ömür boyu kurtul...inanın sırtında hep bi küfe...ne gereksiz o küfeyi tamamen sırtımızdan atmakta bizim elimizde...seni seviyorum büyük bebişim kankişim:)..ve eminim sen beni geçeceksin

zeynoşcum ramazandan sonra eminim normal seyrine dönecek meton...ne kadar dukana uygunda beslenilse oruç tutulan süre az deil...hem bide reglisin biraz daha sabret..daha önce yumruk yapmadıysan bayramdan sonra onu denersin...ilk yumruk baya başarılı oluyo...ben 3 kiloya yakın vermiştim...moral bozmak yok eninde sonunda gitcek kilolar cnmm

herkese merhaba bir kaç gündür gelemedim.bu günde müsait değilim ama çok yazmışsınız yaa ne zaman okuyacam ben bunları.azcuk yavaş gidin dukan güzelleri.
işte bomba haberrrr.
bu gün 13.günüm ve -4400 g gitmiş bulunuyorrr.
herkese bol eksili günler diliyorum.

saksmavisi canım harika bi sayfa hazırlamışsın yeri gelmişken söyliyim dedim ellerine sağlık

çok teşekkür ederim canım

iyi yapmışsın ablam gez dolaş, alla alla niye öyle oldu ki acab şişliğin gitmeye başlaması lazım artık ama bugün ne durumda kilon?

canım çok güzel şeyler yazmışsın boşuna idol bebişim demiyorum ben sana daha da motive olmak adına bu söylediklerini dikkate alıcam ve başarıcam

tebrikler canım

Sevgili dostlarım bayram dolayısıyla bi kaç gün giremeyebilirim bu nedenle şimdiden hepinizin bayramını kutluyor ve sizi şirinliyorum

not: bayramda dukanla kalın, baklavalar aklınıza düştükçe rüyanızda ak saçlı dukanı görün de doğru yolu bulun inşallah

ondan hiç şüphem yok tatlımm...

eminecim tebrik ederimm.

Sadecam tam çıkıyodum gördüm seni idol bebiş kankişim bayramın kutlu mutlu olsun, tatlı konusunda sana küçük bir iltimas geçiyorum 30 kilonun şerefine sen yiyebilirsin hadi yine iyisin çok çok öptüm cancazım diğer bebişlere selamımı iletirsin, ii bayramlar hepinize

canım beniiim seninde bayramın kutlu olsunn...sendemi erkenden gidiyosun biyerlere ben kaçırmışımmm tamam tatlım iletirim tabi:) hahaa saol cnm ama yemem sanırsam hayatta 1500 kaloriyi bi lokmada alamam geçti o günlerrr:))

aaaaa topikte inler cinler top oynuyor neredesiniz 1kişi bile yok
bugün atakta 5.günüm -200 le tatilde aldığım kilolarıma veda ettim aldıklarımdan 1100 kaldı şuan 71 im güçlendirmeye 4kilo kaldı ha gayret

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…