fıstıklar iyi geceler size ben kaçıyorummm...sabaha görüşmek üzere çok öpüyorum...sakscım kendine iyi bak canımmm
iyi geceler canım.ben de çıkayımgörüşürüz yarın inşallah
Sevgili hergafşu an bu kısımları mı okuyorsun bilemiyorum ama diyete devam ediyo musun merak ettim :) hatırlamak için profiline baktım da nickin yabancı gelmiyodu çünkü haziran gibi başalmışsın ne durumdasın?
ben 1+1 yapıyorum... evet dediğiniz gibi ben 2 gün sadece protein yapıp sonra protein + sebze yapsam telafi ederim sanırım. Teşekkür ederim mesajınız için. Buarada benim bağırsaklarım 2-3 günden beri acaip çalışıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
canım sağol hatırlanmak güzel,çok aktif olmasamda.önceki sayfaları okuyordum.arada uğruyorumbu topiğe motive olmak için.evet haziranda başladım 7 gün atak yaptım.sonrasını pek iyi uygulayamadım.4kilo verdim,almadım da 119kilocuk bir obezim.şimdi ne yapıyorsun dersen bende bilmiyorum aşırıya gitmeden beslenmeye çalışıyorum.kısaca debeleniyorum.sorunum uzun süre birşeylere bağlı kalamıyorum,çabuk sıkılıyorum.aşırı sıkmıyorum ama bırakmadımda..işte bende durumlar bu.sizleri okudukça hayran kalıyorum azminize,maşaallah.darısı bana diyeyim....sevgiler..
arkadaşlar bu dukan diyeti tam uygulanırsa kilo verdiriyor ama gelgelelim ben uzun süre devam ettiremiyorum.sizler neler yapıyorsunuz pratik olarak.ben mesala kendime bu dukan yemeklerini uzun süre hazırlayamıyorum,sıkılıyorum,galiba bu kilolar beni iyice tembelleştirdi.birde meyvesiz ve tatlısız duramıyorum,atak evresi de beni çok fazla sıkıntıya sokacak kadar kabız(afedersiniz) yaptı.doktora gitmek zorunda kaldım.anal fissür varmış kesinlikle kabız olmamalısın dedi doktor.sizler bu sorunları nasıl aştınız..
arkadaşlar bu dukan diyeti tam uygulanırsa kilo verdiriyor ama gelgelelim ben uzun süre devam ettiremiyorum.sizler neler yapıyorsunuz pratik olarak.ben mesala kendime bu dukan yemeklerini uzun süre hazırlayamıyorum,sıkılıyorum,galiba bu kilolar beni iyice tembelleştirdi.birde meyvesiz ve tatlısız duramıyorum,atak evresi de beni çok fazla sıkıntıya sokacak kadar kabız(afedersiniz) yaptı.doktora gitmek zorunda kaldım.anal fissür varmış kesinlikle kabız olmamalısın dedi doktor.sizler bu sorunları nasıl aştınız..
Bu akşamki yoklama tablosunda ise özellikle zeynep abla eksik..alışmıştım son zamanlarda altta ben,sadeaca ve zeynep abla üçlüsünü görmeyeramazan bitiyo diye bitmeden meydana mı indi naptı gene kim bilir nerelerde geziyodur? şaban neeeee çılgın kadın zeynep abla nerdesin?
canım sağol hatırlanmak güzel,çok aktif olmasamda.önceki sayfaları okuyordum.arada uğruyorumbu topiğe motive olmak için.evet haziranda başladım 7 gün atak yaptım.sonrasını pek iyi uygulayamadım.4kilo verdim,almadım da 119kilocuk bir obezim.şimdi ne yapıyorsun dersen bende bilmiyorum aşırıya gitmeden beslenmeye çalışıyorum.kısaca debeleniyorum.sorunum uzun süre birşeylere bağlı kalamıyorum,çabuk sıkılıyorum.aşırı sıkmıyorum ama bırakmadımda..işte bende durumlar bu.sizleri okudukça hayran kalıyorum azminize,maşaallah.darısı bana diyeyim....sevgiler..
en azından arayış içindesin canım buraya hala gelip takip ediyo olman bile henüz fikirden uzaklaşmadığını gösteriyo, eminim bir gün başaracaksın, sanırım bizim gibi fazladan fazla kiloluların sorunu zayıflayabilmeyi uzak bir ihtimal gibi görmemiz ve bunun uzun bi süreç gerektirecek olması bu bizi korkutuyo,yapamam hissi doğuyo en azından ben de ama şöyle de bi gerçek var dukanla kilo veremezsem başka bişeyle kilo veremem ben..mesela ben birebir uyguluyorum ama bu aralar hiç kilo vermiyorum beynim sanırım bu fikirden uzaklaştı ve iş hakikaten beyinde bitiyo..şimdi kendime bi hedef koydum mesela 1 eylül gibi bu rölantiye son vericem sonra yallah kilolar yallahyazmasan bile takipte kal canım hele şu benim idol bebişim sadecayı göz hapsine al 30 kilo verdi dile kolay bence güçlendirmede de verir biraz taş gibi oldu hatun maşallah o yüzden burdaki kızların başarısı ve desteği inanılmaz motive edici ortam güzel yapamasan bile katıl bize sohbetlere de bekleriz
canım saksım benim iki gündür işden güçten anam ağladı akşamda şöyyyyle bir dolaşayım dedim bir hava aldım biraz alışveriş yaptım bütün mazalar açık malum akşam da sakin kafayla daha iyi oluyor sorada meydanda bir iki çay içip geldim iki gündür ara ara bakıp çıkıyorum aklım hep sizlerde ben regl beklerken artışa geçtim 3. günümdeyim henüz düşüş yok moralimde çok bozuluyor napsamki bilemiyorum :44:
saksmavisi canım harika bi sayfa hazırlamışsın yeri gelmişken söyliyim dedim ellerine sağlık
iyi yapmışsın ablam gez dolaş, alla alla niye öyle oldu ki acab şişliğin gitmeye başlaması lazım artık ama bugün ne durumda kilon?canım saksım benim iki gündür işden güçten anam ağladı akşamda şöyyyyle bir dolaşayım dedim bir hava aldım biraz alışveriş yaptım bütün mazalar açık malum akşam da sakin kafayla daha iyi oluyor sorada meydanda bir iki çay içip geldim iki gündür ara ara bakıp çıkıyorum aklım hep sizlerde ben regl beklerken artışa geçtim 3. günümdeyim henüz düşüş yok moralimde çok bozuluyor napsamki bilemiyorum :44:
sevgili hergaf,tekrar aramıza hoşgeldin...senden ricam lütfen aktif olarak yazış bizmle..böylece daha çok diyetin içinde hissetceksin kendini..bak ne güsel kendinde düzgün uygulandığında verdiğini söylemişsin...tatlım seni çok ama çok iyi anlıyorum insan bi slindirin içinde sanki hiç yol alamazmış gibi bi duyguya kapılıyo..ama bak gerçekten bu imkansız değil...bu kilolarla hayat boyu yaşamayı düşünseydik bu sayfada buluşmazdık..demekki gerçekten istiyoruz kilo vermeyi...sen en zor kısmı yapıp kolay kısmında uygulamamamışsın...seyir döneminde mümkün olduğunsa sulu şeyler yemeye özen gösterirsen eminim kabızlık sorunuda düzene girecek gerekirse kepeği 3 kaşık kullanırsın ne bileyim bitkisel takviye alırsın ama rayına oturtursun...dün gece tam çıkacağım noktada yazını okudum ve çıktım...inan yattığımda uykuya geçene kadar saksla yazışmalarınızı düşündüm ve bu yazıyı yazmaya karar verdim... yılbaşı gecesi arkadaşlarımızla toplanmıştık..masa tabi bi kuş sütü eksik..artık patlayana kadar yedik bu arada üzerimde tayt var ve malum en rahat beli falan sıkmaz güya...inanırmısın onun içinde bile rahat oturamadım...biran önce gitselerde en rahat pijamamı giysem diye düşündüm durdum..hani sakcım bi yazı yayınlamıştı bi zayıflama hikayesi resmen o gece onu yaşadım...ve dank etti...dedim sen napıyosun yaa nereye kadar yiceksin...artık şu işe bi son ver ve derhal toparlan die kendime bi fırça çektim:)çünkü bunun sonu yoktu nereye kadar kilo alacaktım...daha 34 yaşında menapoza bile girmemiş genç bi kadındım ilerde daha kötüye gideceğini bile bile yemenin ne alemi var die inan beynimi yedim...ve 3 ocakta dukana başladım..ayrıca neden 3 ocak onu anlamış deilim düşün bu kadar kararlılığa 1 ocakta başlayamamışım:) neyse sonuç olarak bende burayı hep takip ettim en sonunda aralarına katıldım mayıs sonuna doğru..
ilk başlarda o kof kilo gidince inan kendimi inanılmaz iyi hissetmeye başladım...yavaş yavaş acele etmeden...bide dukanın kitapta yazdığı bi kısım beni çok ürküttü...hani kilo en kaça çıkarsa beyin onu kaydeder ve daha fazlasını almak için uğraşır die bi yazı var...düşünsene yüz küsür...bundan 5 yıl önce 92lere çıktığımda oturup hüngür hüngür ağlayan ve bidaha o kilolara dönmemek için ant içen ben üstüne bide 10 kilo daha almışım...yani tatlım bunun sonu yok...ne yapıp edip vermemiz gerekiyo...ve bunu sadece biz yapabiliriz...inan bana şimdi diyet yapmak içn en uygun zaman yazda bitti nerdeyse...en azından şimdi başlarsan ocak şubata kadar seni motive edecek kiloya ulaşırsın...lütfen hiç bişey için geç değil..ben başardıysam inan herkes başarır...hayal bile etmediğim kilodayım şimdi..dukan bana 72 hedef koyduğunda ben amannn 75 olayımda ona bile razıyım diyodum..ne sormak istersen seve seve cevaplarım özel msgda atabilirsin...yeterki ben bu işi bitiricem de...yanlız deilsin
sakscım ben sana güveniyorum kesinlikle vereceksin kilolarını...hem yaşın büyük avantaj canım..yaş ilerledikce inan daha zor oluyo...yukarda yazdıklarımdan eminim sende bişiler çıkaracaksın...lütfen yaşının avantajınıda kullanarak şu illetten ömür boyu kurtul...inanın sırtında hep bi küfe...ne gereksiz o küfeyi tamamen sırtımızdan atmakta bizim elimizde...seni seviyorum büyük bebişim kankişim:)..ve eminim sen beni geçeceksin
herkese merhaba bir kaç gündür gelemedim.bu günde müsait değilim ama çok yazmışsınız yaa ne zaman okuyacam ben bunları.azcuk yavaş gidin dukan güzelleri.
işte bomba haberrrr.
bu gün 13.günüm ve -4400 g gitmiş bulunuyorrr.
herkese bol eksili günler diliyorum.
çok teşekkür ederim canım
iyi yapmışsın ablam gez dolaş, alla alla niye öyle oldu ki acab şişliğin gitmeye başlaması lazım artık ama bugün ne durumda kilon?
canım çok güzel şeyler yazmışsın boşuna idol bebişim demiyorum ben sana daha da motive olmak adına bu söylediklerini dikkate alıcam ve başarıcam
tebrikler canım
Sadecam tam çıkıyodum gördüm seni idol bebiş kankişim bayramın kutlu mutlu olsun, tatlı konusunda sana küçük bir iltimas geçiyorum 30 kilonun şerefine sen yiyebilirsin hadi yine iyisinçok çok öptüm cancazım diğer bebişlere selamımı iletirsin, ii bayramlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?