Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saol cnm sana kolay gelsin...demek sen ondan 3 kadar uyudun bende diyorum nasıl uyunur acaba:) kıyamam hadi yatcaz kalkcaz sonra 8 olcak saat:))

sadeca ablam bak bugünde 18.00de kalktım mesajın çok hoşuma gitti yahuu.. evett bugünde yatılcak kalkılcakkk ben izne çıkıcam 29 ve 30unda evdeyim inşalllllaahhhhh.. :81: :81:

ben bayramda buralarda olacağım.. yalnız bırakmam seni..herkescikler dönene kadar forumumuza sahip çıkarız

Sakscımm violet8 geldi benimde aklıma....
bu aradaa bende 85liiyim.. vee ben aslen Edirneliyim bende diyorum niçin kanım bu kadar ısındı.. kan çekiyo beyaaaa... saks biz kardeşmiyiz yoksa?

tatlandırıcı demişken arkadaşlar bende Canderel toz buldum 15tl gibi bir fiyatı vardı 750 grnın.. pudra şekeri gibi böyle kıvamı.. ben çok memnun kaldım. migrostan almıştım..

Sadece ablamm boşuna bende saks gibi senle mustlu hocamı idol belirlemedm... maşallah sanaa walla şu yazılanlaro okudukdtan sonra insan nasıl motive olmaz.. geçenlerde tekirdağa kadar koşasım vardı şimdiiii çıtayı yükselttim teee edirneye kadar koşup gelicem..
şaka bir yana çok haklısın.. bende 2007 yılında 70 kg idim.. o zamanlar kendime şişman derdim ve etrafımda kilo ver derdi nasıl oldu ne oldu anlamadan 85 leri gördüm tartıda...sonra bi baktım ki 95 olmuşum. her zaman rejimlere başlardım ama daha 1. haftası dolmadan kendimi burgerda pizza hutta bulurdum ammaann derdim ben böle seviyorum kendimi.. ne zaman ki artık istediğim mağazalarda ki kıyafetlerin içine giremedim. ne zaman ki aynada kendimi çıplak gördüm ben kendimden utandım.. böyle olmamalıydım. ve çok yakın bir arkadaşım 1.5 ay içerisinde 17 kg verdi dukanla bu bana örnek oldu derken şirkette patır patır herkes zayıflamaya başladı.. ben neden yapamıcaktım ki.. ve burada ki destek motivasyon kimseden alınmıyor inan ki yani tamam benim ailemde bana çok destek oluyor bu konuda ama buradaki gibi olmuyor inanın.. ve evet ben 65 kg olucam hatta gönlümün derinliklerinde 55 olmak var bakalım nasip kısmet... sağolsın dukan.. iyi varsınız dukandaşlar... maşallah size mustlu hocam ve sadecam. harikasınız.. örneksiniz..

sadeca canım güzel yazın ve düşüncelerin için teşekkür ederim.beni anlayan birilerinin olması beni çok mutlu etti.evet dediğin gibi vücut en yüksek kodladığı kilonun üstüne çıkıyor.aslında hayatımın hiçbir zamanında tamamen boşvermedim.hep aklımda kilolarım oldu.dıştan mutlu içten mutsuz yaşadım.şişmanlar hep mutludur sözü şişmanların dışa karşı kamuflajıdır.kim istemez zayıf olp beğenilmek,giydiği yakışsın,iltifat alsın,sağlıklı yaşasın.ama çok zor işte.bu bir hastalık beynin bize oynadığı bir hastalık.bağımlılık gibi.bende birde hipotroid var daha çok dikkat etmem lazım ama olmuyor.şu an dikkat ediyorum fakat fazla sıkmıyorum.bayram sonrası tekrar bir atak yapıp devam edeyim.seyirdeki 1+1 ya da 5+5 olyını uygulayamıyorum.sizin pratik fikirleriniz var mı.beni sıkmyacak pratik yemekler gibi.yemek için saatler harcayamıyorum çalışıyorum.birde kepek,yeşil çay ve goji beriyi yememe içmeme rağmen kabızlığı önleyemedim.bu sefer doktorun verdiği laktasif ilacı kullanmak istiyorum.inşaallah güzel haberlerle aranızda olurum.takipteyim sizleri

1+1 en kolay uygulananı bana göre canım...insan daha bi sıkılmadan yapabiliyo...işyerinde ortamın nasıl peki ne bileyim mutfağı kullanma şansın buzdolabı vesaire varmı...allahtan bize uygun yemekler çok kısa sürede pişebiliyo..ben ilk başlarda yulaf hakkımı hep çorbadan yana kullanmıştım mesela inan hazırlanması 5 dakka..bide ben light ürün kullanmadım bence sende benm gibi yapabilirsin çünkü seninde seyir dönemin uzun olacak o yüzden insan kendini baskı altında hissetmiyo..ama tatlarını seviyosan light kullanman çok daha iyi tabi..bol süt ürünü alırsan onunda bağırsakları çalıştırmada katkısı var bence...benim en büyük şansım sanırım hiç kabızlık olmaması...goji beni perişan ediyo mesela wc den çıkamıyorum o yüzden yemiyorum...sebze günlerinde bol bol kabak ıspanak türü yemekler seçersen onlarında bi faydası olur belki...mesela kabaklı tavuklu çorba hem lezzetli hemde o iş için uygun...ablamdada kronik oda napsa çözemedi dediğin gibi goji falan bi işe yaramadı...sanırım en iyisi doktorunun verdiği ilaç...mutlaka haberlerini ve gelişmeleri haber ver..bakma şimdi burası boş bayram geçince daha ne fikirler çıkar kızlardan sana:)

canım benim çok teşekkür ederimmm...sizler beni ve mutluyu geçin inşallah...yaşınızın küçüklüğünün avantajını kullanın ve kurtulun kilolardan..yıllar çok çabuk geçiyo:97:

dukan mukan hayal oldu
5 gunluk atak donemi nden sonra tam anlamiyla batirdim diyeti :84: donerden tutun sutlaca, helvaya yedim ne varsa moralim cok kotu haci.sanirim evdeyim die motive de olamiorum. bayram bitsin ise baslim da bakalim. ayhhhhhh sevmiorum kendimi

arkadaşlar bulunduğum ilçenin en meşhur kuru bakl. satan yerine de baktım yulaf kepeği yok marketlerde hiç yok zaten bir de buralarda nuhun ankaranın o dediğiniz kepek ürünlerini de bulamadım en son çare dedim gurmenet ama orası da bayram tatiline girmiş 5 eylüle kadar kapalıymış şimdi ben migrostaki buğday kepeğiyle başlasam nasıl olur?? bir de sadeca sen kullanıyodun galiba tagatesse tatlandırıcıyı nette sadece kanlıca kozmetik diye bi sitede buldum 500 gr 29 lira e splendanın 125 gr mı 23 lira ise tagatesse daha ekonomik olmaz mı bir de tadını çok sevdin yanlış hatırlamıyorsam goji de yok bir iki yere baktım daha da soracağım yerler var malum ekonomik durum yüzünden en az maliyetle nasıl çıkarım diye düşünüyorum yanlış anlamayın 8 ay gibi bi süre epey zorlayacak beni ama sonucu düşünürsek buna çok çok fazla değer

bu topiğe başladığım zamanlar ben okumak araştırmakla yetindim ama ne güzel bazı arkadaşlar(emine mesela ve lostinnight ) diyete hemen başladılar ve kilo bile verdiler epeyce sanırım bu dukanı benimsemek sindirmek zamanımı aldı diğer eski diyetlerde yaptığım hatalara düşmeyeceğimi (geçen yılki montignac maceram gibi) kendime anlatmak da öyle. yapabilirmiyim başarabilirmiyim düşüncesi korkusu kafamda sürekli ama özellikle sadeca idolümüzün yazdıklarını okudukça gaza geliyorum iyi ki hepiniz varsınız

merhaba arkadaslar... bende 2 haftadir dukan yapiyorum...
alistim baya...
2 haftada 4,5 kg veerdim...

sizler peki?

merak ettim.

merhaba kızlar
benimde kilolarla başım dertte.pek düzenli ve sağlılkı beslenmiyorumda aslında.kilom 85 boyum 1.70 kilolar göbek kısmında birikmiş durumda.beni gören şaşırıp aa hamilemisin diyor.hamile kalmakta istiyorum ama kalana kadar da biraz kilo vermem gerek.sizden yardım istiyorum
bu diyet hakkında bilgim yok geçmiş sayfaları okumadım direk öğrenmek istedim...
bana yardımcı olurmusunuz bilgilerinizi paylaşırmısınız.nasıl bir yöntem denemeliyim.
benide kurtarın bu kilolardann (

merhaba arkadaslar... bende 2 haftadir dukan yapiyorum...
alistim baya...
2 haftada 4,5 kg veerdim...

sizler peki?

merak ettim.

canım kaç kilo ile başpladın acaba ve kaç gün atak yaptın??? güzel kilo vermişsin tebrikler

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
bu sayfadan bilgi alabilirsin başarılar dilerim

97,6 ile basladim... 93,2 yim su an..
atak evresinin 4. gününde kacamak yaptigim icin masustan 10 gün atak yaptim...
yoksa ki 5 kg verirdim 10 günde ama 3 kg gitti 7 günde.
16 gün oldu simdi basliyali

iyi gitmiş vallahi, kitabın var mı? yulaf kepeği kullanıyor musun
? spor yapıyor musun? çok sordum kusura bakma canım kilolarımız yakın diye ben de yeni başlıycam ondan soruyorum:)) inşallah ben de senin gibi çabuk sonuç alırım

bir de tarif sayfamız var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html

buraya da bakabilirsin

selam kızlarrr...arada girip bakınıyorum ama ses seda yok...acaba sayfamızın gevezesi kimdi o gidince sus pus oldu herkes:)) biran önce geçsin bayram yaa eski günlerimiz geri gelsin...bende ölee karatay diyetine falan bakındım...baya baya bizimkine benziyo ama bizimki daha güsel ve kolay

selam gülercim...evet canım ben kullanıyorum çokda memnunum tadı bence çok güsel..evet bende eczaneden o fiyata alıyorum...evet aslında ekonomik fakat şöle bişi var...splenda çok hafif uçuş uçuş bi dokusu varya tagatessenin daha ağır bi dokusu var...yani aslında hemen hemen kutuların boyutu aynı ama pamuk demir hesabı buda:)haklısın tatlım biz istanbuldayız ona rağmen bazı şeylere ulaşmakta zorlanıyoruz...eğer yardımcı olabileceğim bişi olursa çekinme söle bana yollarım..hatta çok fazla talep eden olursa benim aldığım eczanenin telefonunu veririm ordan belki gönderim sağlanır...buluruz bi formül..ben senin yerinde olsam yulaf ezmesiyle idare ederim..ben nerdeyse 6 ay hep ezme kullanmıştım kepek bulunmadığı için...geçen gün bebiş yazdı buraya buğdayın içinde un bile varmış...buğday kepeği bence 3.tercih olmalı..ezmeyi heryerden bulabilirsin...artık başla sendeee bayramdan sonra rapor almaya başlıcaz bak sendende:))

ne çok evet demişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…