evet :99::99::99:
selam canımmm nasılsın...oh be biri ses verdi:)))
teşekkürler iyiyim sen nasılsın kimsecikler kalmamış herkez terkmi etmiş bizi
sorma tatlım öksüzler gibi kaldıkbende iyiyim cnm..kimse yok ama inat gibi benim uykumda yok bu gece :)) neyse sen geldin iki laf ettik:)
ben bayramdada buralarda olurum ama kim yazacakki bi 1.günü anacığıma giderim sonra evdeyim geceleri yine burdayım
iyi gitmiş vallahi, kitabın var mı? yulaf kepeği kullanıyor musun
? spor yapıyor musun? çok sordum kusura bakma canım kilolarımız yakın diye ben de yeni başlıycam ondan soruyorum:)) inşallah ben de senin gibi çabuk sonuç alırım
bir de tarif sayfamız var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html
buraya da bakabilirsin
bende başalamadan bayağı okudum ama yazılanlara pek katılmadım.kendimi hazırladım ve başladım iyiki başlamışım.2 haftada 4200 kilo verdim .bu arada ben hiç yulaf kepeği kullanmadım.nuhun ankaranın buğday kepeğini kullanıyorum arada da yulaf ezmesi yani bu şekilde de verdim bir sorun olmadı.tarlandırıcı olarakta carefordan takita aldım 10 tl ye bir tek revani ,kek ve çikolata yaptım tadında da bir yapaylık hissetmedim.bu arada hiç spor falanda yapmadım ama 8 aylık oğlum var zaten sürkli kıpırdıorum.yani şartları çok zorlama bence ne bulursan onu kullan.önemli olan bence temel prensiplere uymak yani kaçamak yapmamak.arkadaşlar bulunduğum ilçenin en meşhur kuru bakl. satan yerine de baktım yulaf kepeği yok marketlerde hiç yok zaten bir de buralarda nuhun ankaranın o dediğiniz kepek ürünlerini de bulamadım en son çare dedim gurmenet ama orası da bayram tatiline girmiş 5 eylüle kadar kapalıymış şimdi ben migrostaki buğday kepeğiyle başlasam nasıl olur?? bir de sadeca sen kullanıyodun galiba tagatesse tatlandırıcıyı nette sadece kanlıca kozmetik diye bi sitede buldum 500 gr 29 lira e splendanın 125 gr mı 23 lira ise tagatesse daha ekonomik olmaz mı bir de tadını çok sevdin yanlış hatırlamıyorsam goji de yok bir iki yere baktım daha da soracağım yerler var malum ekonomik durum yüzünden en az maliyetle nasıl çıkarım diye düşünüyorum yanlış anlamayın 8 ay gibi bi süre epey zorlayacak beni ama sonucu düşünürsek buna çok çok fazla değer
bu topiğe başladığım zamanlar ben okumak araştırmakla yetindim ama ne güzel bazı arkadaşlar(emine mesela ve lostinnight ) diyete hemen başladılar ve kilo bile verdiler epeyce sanırım bu dukanı benimsemek sindirmek zamanımı aldı diğer eski diyetlerde yaptığım hatalara düşmeyeceğimi (geçen yılki montignac maceram gibi) kendime anlatmak da öyle. yapabilirmiyim başarabilirmiyim düşüncesi korkusu kafamda sürekli ama özellikle sadeca idolümüzün yazdıklarını okudukça gaza geliyorum iyi ki hepiniz varsınız
2 haftada 4200 .merhaba arkadaslar... bende 2 haftadir dukan yapiyorum...
alistim baya...
2 haftada 4,5 kg veerdim...
sizler peki?
merak ettim.
herkese selamlar, bayram ve tatil nedeniyle düzenli takip edemiyorum kaçırdığım kimbilir neler var..hepinize iyi bayramlar ve iyi tatillertatil dönüşü görüşmek üzere..
slm kızlar bişey merak ettim bu cetveldeki kilolar hep verdiğiniz kilolarmı yoksa hedeflediğiniz kilolarmı ayrıca bu yulaf ezmesi ve yulaf kepeğinin tadı nasıl
bende bakacam bugun aktarcılara inş.bulabilirm.herkese ii bayramlar diliyorum.
kendi durumumu paylaşmak istiyorum hemen seninle.... ben kilo aldığımdan beri defalarca diyet yaptım.. her defasındada 1. hafta dolmadan bir şekilde bıraktım ve sonra kendimi kandırdım. fakat bu diyete başladığımda ilk hafta ataktan sonra çok güzel hissettim kendimi.. aynada yüzüme bakınca hoşgeldin lostinnight tekrardan dedim kendime. dışarıda bunca insan başarırken ben neden halen kendime ve yiyeceklere yenik düşüyorum.. eminim ki benim gibi mağazaların kabin aynalarında üzgün gözlerinle karşılaşmışsındır.. ve istediğin şeylerin bedenlerini bulamadığın için arkadaşların sana büyük beden mağazaların yerlerini söledikleri zaman hissettiklerin ve etrafındaki insanların zaman zaman kilonla ilgili sözde senin iyiliğine söyledikleri sözlerle yığranmışsındır.. ne gerek var?? neden bütün bunlara katlanalım ki ?? bir pizza için mi? film izlerken yediğimiz kuruyemişler cipsler için mi?arkadaşlar bulunduğum ilçenin en meşhur kuru bakl. satan yerine de baktım yulaf kepeği yok marketlerde hiç yok zaten bir de buralarda nuhun ankaranın o dediğiniz kepek ürünlerini de bulamadım en son çare dedim gurmenet ama orası da bayram tatiline girmiş 5 eylüle kadar kapalıymış şimdi ben migrostaki buğday kepeğiyle başlasam nasıl olur?? bir de sadeca sen kullanıyodun galiba tagatesse tatlandırıcıyı nette sadece kanlıca kozmetik diye bi sitede buldum 500 gr 29 lira e splendanın 125 gr mı 23 lira ise tagatesse daha ekonomik olmaz mı bir de tadını çok sevdin yanlış hatırlamıyorsam goji de yok bir iki yere baktım daha da soracağım yerler var malum ekonomik durum yüzünden en az maliyetle nasıl çıkarım diye düşünüyorum yanlış anlamayın 8 ay gibi bi süre epey zorlayacak beni ama sonucu düşünürsek buna çok çok fazla değer
bu topiğe başladığım zamanlar ben okumak araştırmakla yetindim ama ne güzel bazı arkadaşlar(emine mesela ve lostinnight ) diyete hemen başladılar ve kilo bile verdiler epeyce sanırım bu dukanı benimsemek sindirmek zamanımı aldı diğer eski diyetlerde yaptığım hatalara düşmeyeceğimi (geçen yılki montignac maceram gibi) kendime anlatmak da öyle. yapabilirmiyim başarabilirmiyim düşüncesi korkusu kafamda sürekli ama özellikle sadeca idolümüzün yazdıklarını okudukça gaza geliyorum iyi ki hepiniz varsınız
selam kızlarrr...arada girip bakınıyorum ama ses seda yok...acaba sayfamızın gevezesi kimdi o gidince sus pus oldu herkes:)) biran önce geçsin bayram yaa eski günlerimiz geri gelsin...bende ölee karatay diyetine falan bakındım...baya baya bizimkine benziyo ama bizimki daha güsel ve kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?