Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadeca canım çok teşekkür ederim bişeye ihtiyacım olursa söylerim başlıycam en kısa zamanda hemen yarın gidip yulaf ezmesi alayım o zaman

bir de beni en çok korkutan daha önce bir çok kez yo-yo yaşamış olmam en son iki yıl önce burda takımlara girip 10 kg verdim spor ve diyetle herkes nazar değdirdi inan sonra da bi hastalığa tutuldum romatizmanın bir çeşidiymiş 1 aydan fazla süre ağrılarla kıpırdayamadım dr kortizon verdi tabi 2 ay kullandım ve geri aldım artı önlenemez iştahla almaya devam ettim sonuç bu işte hayatım diyetle geçti nerdeyse senin dediğin gibi yılın yarısı diyet yarısı diyet dışı. artık bir son vermek istiyorum dukanla, inanıyorum olacak olacak

Kızlar günaydın,
Benim hatun nefes aldırmıyor kaç gündür, hazır o uyurken bayramınızı kutlayayım dedim. 200 sayfa falan kaçırmışım, mümkün değil okuyamam da başımda bu cadı varken o yüzden umarım herkesin keyfi yerindedir.

slm kızlar bişey merak ettim bu cetveldeki kilolar hep verdiğiniz kilolarmı yoksa hedeflediğiniz kilolarmı ayrıca bu yulaf ezmesi ve yulaf kepeğinin tadı nasıl
bende bakacam bugun aktarcılara inş.bulabilirm.herkese ii bayramlar diliyorum.

merhaba.. bugün tartildim 92,8 ciktim

tabi, yulaf kepegi kullaniyorum hergün 2 kasik dan omlet yapiyorum 2 yumurta ve maydonoz ile... cok doyuruyor ve kabizlik olmuyor
spor pek yapmadim... yapabilirsem carsilarda gezdim yürüyüs maksadiyla iste... veya temizlik gibi seyler...
ben BOL BOL su iciyorum, 3 litre su icin, üstüne basa basa söylüyorum ZAYIFLATIYOR, okadar cok wc gidiyorsunki... yaglari atiosun yani

ben 14 yasindayken 105 kiloydum ve kendi bildiklerimle rejime girdim ve 83 kg düstüm.. ama sagliksiz yaptim ve saclarimin yarisi dökültü, okadar SIK saclarim vardiki ah ah...

vitamin almayi ihmal etmeyin...

senelerdir de 86-93 gelip gidiyordum... gecen seneden beri 1 sene evdeyim... issizlik... ve 97 yi gördüm kabusssum oldu
bana 85 bile cok yakisiyor 21 yasinda olmama ragmen... tabiki yine cok fazla ama kemikli oldugum icin göstermiyor....
hayalim bikerecik su 7 yi görmek olacak insallah pes etmicem...

benim ömrüm rejim yapmakla geciyor, en az 2 kere yilda rejim yapiyorum ve 1 ayda verdiklerimi geri aliyorum...

sorunum SABIRSIZLIK ve dikkat etmemek....

bu DUKAN rejimiyle ögrenicem insallah, CÜNKÜ 4 seyirden olusuyor... KORUMASI bile var... insallah basaricam ve yo yo olmicak!

herkese selamlar, bayram ve tatil nedeniyle düzenli takip edemiyorum kaçırdığım kimbilir neler var..hepinize iyi bayramlar ve iyi tatiller tatil dönüşü görüşmek üzere..

bende başalamadan bayağı okudum ama yazılanlara pek katılmadım.kendimi hazırladım ve başladım iyiki başlamışım.2 haftada 4200 kilo verdim .bu arada ben hiç yulaf kepeği kullanmadım.nuhun ankaranın buğday kepeğini kullanıyorum arada da yulaf ezmesi yani bu şekilde de verdim bir sorun olmadı.tarlandırıcı olarakta carefordan takita aldım 10 tl ye bir tek revani ,kek ve çikolata yaptım tadında da bir yapaylık hissetmedim.bu arada hiç spor falanda yapmadım ama 8 aylık oğlum var zaten sürkli kıpırdıorum.yani şartları çok zorlama bence ne bulursan onu kullan.önemli olan bence temel prensiplere uymak yani kaçamak yapmamak.
merhaba arkadaslar... bende 2 haftadir dukan yapiyorum...
alistim baya...
2 haftada 4,5 kg veerdim...

sizler peki?

merak ettim.
2 haftada 4200 .
bu gün itibariyle eski 42 beden pantolanlarımı giyebiliyorum.
herkese selamlar, bayram ve tatil nedeniyle düzenli takip edemiyorum kaçırdığım kimbilir neler var..hepinize iyi bayramlar ve iyi tatiller tatil dönüşü görüşmek üzere..

sana ve tüm dukancılara iyi bayramlar

merhaba arkadaşlar..tam bir haftadır masa üstü bozuktu..laptopuda eşim işe götürdüğü için malesef topiğe giremedim..hepinizi merak ettim..kaç sayfa birikti hepsine bakabilrmşiyim bilemiyorum..:18:
kilom 60.8 bayram sonrası daha doğrusu okullar açılınca işe sıkıca sarılacağım..

mrb canım başlangıç kilomuz verdiğimiz kilomuz ve hedef kilomuz yulaf kepeği biraz zor bulunur aktarlarda

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.

kendi durumumu paylaşmak istiyorum hemen seninle.... ben kilo aldığımdan beri defalarca diyet yaptım.. her defasındada 1. hafta dolmadan bir şekilde bıraktım ve sonra kendimi kandırdım. fakat bu diyete başladığımda ilk hafta ataktan sonra çok güzel hissettim kendimi.. aynada yüzüme bakınca hoşgeldin lostinnight tekrardan dedim kendime. dışarıda bunca insan başarırken ben neden halen kendime ve yiyeceklere yenik düşüyorum.. eminim ki benim gibi mağazaların kabin aynalarında üzgün gözlerinle karşılaşmışsındır.. ve istediğin şeylerin bedenlerini bulamadığın için arkadaşların sana büyük beden mağazaların yerlerini söledikleri zaman hissettiklerin ve etrafındaki insanların zaman zaman kilonla ilgili sözde senin iyiliğine söyledikleri sözlerle yığranmışsındır.. ne gerek var?? neden bütün bunlara katlanalım ki ?? bir pizza için mi? film izlerken yediğimiz kuruyemişler cipsler için mi?
sana yemin ediyorum bir süre sonra bunları düşünmekten kaçamak bile yapsan yeniden o günlere dönmek istemiyorsun. ilk başta sana inanmıyor çevren diyet yaptığını farkettiğinde hani hep başarısız olursun ya sen. 1 ay geçince ve sendeki dirayeti görünce hele ki birde bollaşan pantolanlarını kıyafetlerini farkettiklerinde vay be başarıyorusun galiba aman ha yarım bırakma diyerek destek moduna geçiyorlar. fguler sana sesleniyorum canım..ben burdayım bizler burdayız..kırgınlıklarımız başarısızlıklarımız kaçamaklarımızla birbirimizi kabullendik ve desteğiz.. içinden ne zaman gelirse yaz çok yardımcı olacak söz veriyorum. ve birde naçizane bir fikrimi paylaşma istiyorum.
bir ara bir yaşam koçunun zayıflama fikirlerini okumuştum. orda kilo takılması konusunda şöyle diyordu "bugüne kadar kaç defa başarısız diyet girişiminde bulundunuz? lütfen ama kendinizi bedeninizin yerine koyun.. kaç defa güvenini kırdınız onun? ben sizin bedeninizin yerinde olsaydım bende güvenmezdim size. her seferinde olacak diye başlayıp en ufak kaçamakta aman canım ben böyle mutluyum diyerek kaç kere karıştırdınız aklınızı bedeninizin şimdi dinler mi sizin diyetteyim diyen beyninizi? o yüzden ilk kaçamağınızda ben böyle mutluyum deyip bedeninizi beyninizi kandırmayın.. öyle mutlu olsaydınız eğer şuan diyete başlıyor(başlamış) olmaz bu yazıyı okuyor olmazdınız. böyle bir durumda evet kaçamak yaptım geçti bitti diyerek bunu kabullenip yolunuza devam ederseniz başarmanın ilk adımını atmış olursunuz!!.
uzun yazdım kusura bakmayın nolur. bu bayanın kitapları bende çok etkili oldu açıkçası..daha paylaşmak istediğim çok şey var bu konuda.. beynimiz bedenimize gerçekten etki ediyor.. yanındayız fguler!! hoşgeldin tekrar

sadecammm ben burdayım ben burdayımm . yarın gündüzden bayram ziyaretleri bitecek akşama burdayım inşallah bende gerçekten sayfaların bu kadar yavaş ilerlemesi şaşırtıcı neyse kızlar dönünce kolay okurlar işte en azından. bayramda çok kaçamak yapanlara ne yapalım sadeca hazır kimsecikler yokken bi plan yapmalıyız benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…