Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.

mutlu hocam ççok çok geçmiş olsun aynı zamandada hayırlı olsun. bilgisayar yasağın olmasına üzüldüm ben ama bir an evvel bu süreç geçsinde gel yine bol bol. bu arada eniştemizede çok teşekkür ediyoruz.. enişte bey,mutlu hocamdan haberler almamıza yardımcı olduğun için çok çok çok tşkler...
mutlu hocam kendine iyi bak.. sağlıklı ve mutlu görüşmek üzere

Merhabalar dukan rejimine bir arkadasımın tavsiyesi ile basladım....bugun 9. günüm 76 kilodan 72 kiloya düstüm......hic acıkma hissi olmaması beni cok etkiledi devam edecegim....

sevgiler

tamam canım tavsiyeni dinliycem 42 beden bana hayal gibi :44: sana da iyi bayramlar

inşallah canım hep birlikte başarıcaz

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.

mutlu hocam çok geçmiş olsun iyi tatiller

canım benim çok teşekkür ederim hakikaten kendimi kaç kere kandırdım acaba ben???
desteğin için çok sağol bu arada adım funda, keşke seninle başlasaymışım ben de ama bugün regl oldum zaten bunu ve bayramı bekledim cuma günü başlıyorum tam anlamıyla aranızdayım o zaman hoşbulduk tekrar

canım kızın nasıl oldu??

herkese iyi bayramlar ben de buralardayım

Canım çok geçmiş olsun dilerim bilgisayar yasağın fazla değildir, İyi dinlen tatilin keyfini çıkar , sana ve ailene ve tüm sevgili dostlara hayırlı bayramlar diliyorum.

Herkese merhaba.

bu diyete başladım kitabı da var bende hatta ailecek herkes yapıyor gibi bir şey
ama başlamam tam reglye denk geldi ondan mı bilmem bir fark hissetmiyorum açlık ve baş dönmesi dışında
peynir yemekten gına geldi

selam kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.
kaç gündür bizim telefonlar arızalı idi en cafcaflı zamanında topikin ben yoktum. neyse canımız sagolsun. ben yarın akşam memlekete gidiyorum dönüş bileti bulamadık artık eşimle otostop yaparak mı döneriz naparız bilmem

diyeti sormayın çünkü kalmadı :86::86::86:
bayramdan sonra iki gün P yapıp sonra da güçlendirme ile devam edeceğim..

herkesin bayramları kutlu olsun!

benim tek düzenli, kural dışına çıkmadan yaptığım diyet dukan olduğu için ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim. dukan diyetini yanlış hatırlamıyorsam 2,5-3 ay kadar yaptım. 12 kilo verdim. bu diyete başlamamın en öenmli sebebi ideal kiloya ulaşıldıktan sonra koruma programıyla o kiloyu sabitleme sözüydü. malesef sözünü tutup tutmadığını bilemiyorum çünkü sonunda artık böyle beslenmeye dayanamayıp bıraktım. sağlıksız ya da kötü bir diyet olduğunu söylemiyorum kesinlikle. sadece ilk 2 gün başağrsı yaptı, başka da bir şikayetim olmadı. diğer denediğim diyetler gibi bitkinlik hissetmedim dukan'la. ama dediğim gibi, etetetet ve sonra etsebzeetsebze.. ve belki benim mönülerim öyle oldu ama hep kuru hep kuru. meyve bölümüne geçemeden pes ettim. ilk yaptığım elmadan bir ısırık almak oldu... bir dilim elma yemekten bu kadar mutluluk duyacağımı söyleseler inanmazdım =)

sonuçta dukan bana kabus olan tam 12 kilodan kurtulmamı sağladı. ben sürdüremedim ama bu iyiliğini de unutacak değilim. diyette olan arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

bir de not: koruma aşamasına geçememiş olabilirm ama bu diyeti bıraktıktan sonra kilo almadım. şu an bir diyet uygulamıyorum, sadece biraz dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ve 12nin üzerine bir 4 kilo daha verdim. aralarda denenen diyetler sonucu bırakıldığı gibi kilo almaya alışkın biri olarak, dukan bana sağlam görünüyor bu konuda...

Herkese merhaba.

Hocam cok gecmis olsun, bir an önce iyilesirsiniz umarim.

Herkese iyi, güzel, neseli, boooolll es dostlu, boool kahkahali, bool proteinli ama hic sekersiz bir bayram diliyorum citirlar :) muujjjjxxxx

bebeyüm ben tatlandırıcı tüketince gerisi geliyo sorunu yokta acıkma olayı oluyo. o yüzden light cola bile içmemeye çalışıyorum . allahtan geçmiş diyet deneyimlerimden ( dukandan önce 62.6 ya kadar düşük kalorili diyet ile geldim ) alıştım kola içmemeye. işte tatlandırıcıyı çok tercih etmemeye çalışıyorum. bu arada umarım gelen giden olur sıkıldım ben ya. evde de yalnızım. eşim annesine gitti bana gelme dedi iki iki masraf oluyo didi. kadında üzüldü yaa ama napalım geçen haftada ordaydık neyseki yakın bi yer sık sık gidebiliriz. bide benim yarın akşama samandıradan biletim var memlekete gidicem ordan gel burdan git iş değildi yani inşalla eşimde bana katılcak yarın akşam umarım bilet bulur biraz zor ama gerçi bayramdan önce daha yogundu şimdi nisbeten bilet bulmak daha kolay. neyse bende zaten fırsat bu fırsat evde biraz iş yapıyorum yün yorganımı yıkadım yastıklarımı boşalttım yünlerini yıkadım kılıflarını da yıkadım evimi sildim süpürdüm kaç gündür canım çıktı ama valla evde olmayı evimle ilgilenmeyi özlemişim ya. şimdi evim terrtemiz halılarımı da serdim örtülerimi de yaydım güzel oldu bi misafir eksik ama küçük olunca siz gidiyorsunuz ziyarete size gelen olmuyor. neyse ben gideyim çamaşırları toplayayım bari daha pamuk olan yastıkları yıkıycam fırsat bu fırsat kışın rahat ederiz mis gibi yastıklarımla :97:

eşim bu diyetle 1 ayda 13 kilo verdi.131 kilodaydı ilk 4 gün zorluk çekti ama şimdi kılo verdiğini gördükçe daha çok motive oluyor.artık ben ye desemde ağzına tatlı bıle sürmüyor:))

eşim bu diyetle 1 ayda 13 kilo verdi.131 kilodaydı ilk 4 gün zorluk çekti ama şimdi kılo verdiğini gördükçe daha çok motive oluyor.artık ben ye desemde ağzına tatlı bıle sürmüyor:))

süpermiş
darısı benim 104 kg luk eşimin başına

Canım arkadaşlarım hepinizin Ramazan bayramını ve Zafer bayramını kutlarım...dün telaşeden giremedim anca eve geldik şimdi yazabiliyorum...hepinizi kocaman öpüyorumm

Tekrar Merhabalar
Bugun 10. günüm...76 dan 72 ye düstüm 9 günde...bugun tartılmadım....gün asırı tartılıyorum....evet et et peynir peynir yogurt süt tavuk eti derken insan sıkılmaya baslıyor...ama bozmak yok devam...10 gündür meyvenin m harfini aklıma getirmedim ki, ben bir meyve hastayısımdır...kepekli ekmeğe ölürüm...maalesef simdi aklıma bile getirmiyorum...arkadaslar ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum...yulaflı kepek Kadıköy hasanpasaya giderken solda ilk aktarda var..suan adını hatırlamıyorum fiatı 8 lira...benim işeme en cok krep yaparken yarıyor..ben yogurta felan hic karıstırmadım.
krep yapıyorum ama buyukce omlet hali görüntüsünde....(1 tane) onu ikiye bölüyorum..oyle tüketiyorum...günde 2 litre su iciyorum...1 light cola mutlaka iciyorum iki bardak ayran iciyorum...yagsız tavada tavuk eti pisiriyorum..hindi eti pisiriyorum.... bunları yerken mutlaka hardal ve light yogurdu karıstırarak sos yapıp öyle tüketiyorum..en azından tuzu bu sekilde almıs oluyorum..yani hardaldan...evet bıkılıyor ama mecburuz..bırakmak yok..kacamak yok....her gün olmasada yine gün asırı 1 saat felan yuruyorum...demir eksikligi ve kansızlığım var..demir ilacımı da hergun düzenli sekilde alıyorum...bu rejime benim izmitte yasayan doktor bayan arkadasım şubat ayında baslamıstı...1 temmuz itibariyle tam 23 kilo verdi...zaten beni tetikleyen onun görüntüsü ve azmi olmuştu..
2 gündür sebze protein olayına basladım..yani 8.günde basladım ..tavuk etini kızartırken yani yagsız tavada pismeye yakın domatesleri ikiye üce kesip atıyorum tavaya...onları ocaktan alınca yine yogurt ve hardal ile sos yapıp tavuk yada hindi etine karıstırıyorum...ligh yogurt bir yumurta bir dolu yemek kasığı yulaf kepegi ile yogurt corbası yapıyorum... ben sosis salamda yiyorum...demek ki zayıflatmaya engel degil...hindi etini seviyorum . kırmızı ete cok yatkın oldugu icin hosuma gidiyor....yarın hindi etiyle kabak kavurma yapacagım...hergün artık yeni tatlar yeni arayıslarla bu rejimi istedigim 62 kiloya kadar getirecegim..cocuklarıma söz verdim :)) tabi önce kendim beynimde kabul etmis kendimi ikna etmistim..... bozmayın..kacamak felan yapmayın..aman yarın devam ederim demeyin...inanın ki her kacamak tekrar tekrar bize yag olarak dönüyor bizde onları eritmek icin tekrar basa dönüyoruz..degmez....tüm emekleri bir kac kacamakla bozmayın devam edin.....

sevgiler

inşallah tatlım..cumaya bekliyoruz seni..benim güçlendirmemin 2. günü olcak şaka gibi

canım hoşgeldin aramıza..eminim dukanla çok başarılı olacaksın ve geçmişteki kötü tecrubeler bi anda silinecek hayatında..kolay gelsin ve başarılar:)
Herkese merhaba.

canım benim çok geçmiş olsun...tepeden tırnağa büyük değişimler yaşıyosun mutlucum...ameliyatlı gözlerinle bundan sonraki hayatında hep güsel şeyler gör inşallah canım..bizde seni seviyoruz ve öpüyoruz..buda geçmiş olsun çiçeğin:)

tatlım geldim bende kısa bi aradan sonra yine yeniden sizinleyim valla bayramıda geçelim ama bayramdan sonra kaçamak yapanları yolum yolum yolalım:))

Merhabalar dukan rejimine bir arkadasımın tavsiyesi ile basladım....bugun 9. günüm 76 kilodan 72 kiloya düstüm......hic acıkma hissi olmaması beni cok etkiledi devam edecegim....

sevgiler

tebrikler canım...ve hoşgeldin aramıza...valla süper sonuç devamıı dilerim:)

İyi geceler arkadaşlar...

Hepinizin bayramını kutlar
Sevdiklerinizle mutlu, neşeli ve incecik bayramlar geçirmenizi dilerim:)

teşekkürlerrr:) bende sizin bayramınızı kutlarımm

canım sende hoşgeldin...elinin altında dukana uygun besinler bulundurursan senin için daha kolay olur hem aç kalmazsın hemde keyifle kilo verirsin:)

canım yolitam seninde bayramın kutlu olsun tatlım...hayırlısıyla gidin gelin inşallah tatlım..diyeti falan zinhar sormuyorummm:)

selam canım deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler...en azından tamamen ipin ucunu kaçırmazsak kilo alınmıcanı öğrenmiş olduk...bende yıllardır onu bunu deneye deneye nihayet en kolay ve sonucu güsel olan bu diyeti buldum...bende meyve delisiydim ama patır patır kilo verince vazgeçtim bi süre meyve yemezsem ölmem die:) neyseki güçlendrmeye geçiyorum günde 1 tane bile olsa meyve yiyebilecek olmak süper bişi:)

tebrik ederim eşinizi...benim eşimde 6 ağurtosta başladı 6 kilosu gitti...valla erkekler acayip şanslılar masallah çok kısa sürede sonuç alabiliyolar...

canım yolitam seninde bayramın kutlu olsun tatlım...hayırlısıyla gidin gelin inşallah tatlım..diyeti falan zinhar sormuyorummm:).

aman da sadecam gelmiş..
ve gitmiş.. :76:
sorma yaa. göbecik çıktı yine valla hehehe .. şimdi yarın saf p yapsam diye aklıma geldi ama anneme gidince yine bozulcek. o yüzden ben de yo yo olmasın diye battı balık yapıyorum. bayramdan sonra devam inşallah .. şu beş kg yuda vermem lazım kocama inat
bende demin mozaik çarşıdan geldim. bizim maaşın yattığı banka atm si en yakın orda var mecburen hep oraya gidiyorum. her gidişime aklıma geliyorsun. acaba sadecam ne tarafta oturuyo diyorum

ya arkadaşlar, umarım yazdıklarım kimsenin cesaretini kırmamıştır. sonuçta ben bıraktım ama bırakmayan, dirençli arkadaşların hepsini tek tek kutluyorum. aslında sonuç alınınca insan gerçekten motive oluyor ama bende o motivasyon o dönem dukan dışı sebeplerden dolayı da kalmamıştı.

bana göre en önemlisi dukan'ı çeşitlendirebilmek - ilk aşamada zaten hızlı kilo veriliyor ve kısa sürüyor ama sonrasında bu çok öenmli. ben bıraktıktan sonra internette dukan için çeşit çeşit mönüler buldum. şimdi görüyorum ki kk'da da var. ben pek iyi değilimdir mutfakta, yediklerim konusunda tam bir kısır döngüye girmiştim. açıkçası tembellikten de biraz. eminim sizler zaten öğünlerinizi çeşitlendirerek daha zevkli bir hale getiriyorsunuzdur.

sadeca, ben teşekkür ederim. dukan'a göre benim ideal kilom 58'di, ben 63'te bıraktım. keşke 58'e kadar sadık kalabilseydim ama şimdi de 59 kiloyum. bıraktıktan sonra kilo almadım ama dukan'ı pat diye bırakmadım. yavaş yavaş oldu bu, aralara giren diyet dışı birkaç yemekle. ve çok stabil bir şekilde yavaş yavaş inen kilom, aşamalı olarak bırakmış olsam da dukan'dan çıktığımda oynama yaptı başta. 1-2 kilo kadar. beni korkuttuğu anda daha az yemeye dikkat ettim ve sanırım vücut dukan dışı besinlere de tekrar alıştı ve sonunda kendini 63'e sabitleyebildi. sonra da yine dikkatli olmaya çalışarak ama her şeyden yiyerek 4 kilo daha verdim. ne olur ne olmaz bunu da belirteyim dedim =) bana öyle geliyor ki, başka bir diyette ben verdiğim kiloların yarısını çoktan almış olurdum.

tekrar başarılar diliyorum hepinize arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…