zeynoşcum ramazandan sonra eminim normal seyrine dönecek meton...ne kadar dukana uygunda beslenilse oruç tutulan süre az deil...hem bide reglisin biraz daha sabret..daha önce yumruk yapmadıysan bayramdan sonra onu denersin...ilk yumruk baya başarılı oluyo...ben 3 kiloya yakın vermiştim...moral bozmak yok eninde sonunda gitcek kilolar cnmm
ayyy hocam çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir inş lenstende gözlüktende kurtulmuş olcaksınız adınıza çok sevindim enişte beye ayrıca tşkler kendize iyi bakın hocamHerkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.
uyyyyyy bayramın birinci günü foruma birrrrr tek ben girmişim kızlar hahahah beni ödüllendirin anacım
aman da sadecam gelmiş..
ve gitmiş.. :76:
sorma yaa. göbecik çıktı yine valla hehehe .. şimdi yarın saf p yapsam diye aklıma geldi ama anneme gidince yine bozulcek. o yüzden ben de yo yo olmasın diye battı balık yapıyorum. bayramdan sonra devam inşallah .. şu beş kg yuda vermem lazım kocama inat
bende demin mozaik çarşıdan geldim. bizim maaşın yattığı banka atm si en yakın orda var mecburen hep oraya gidiyorum. her gidişime aklıma geliyorsun. acaba sadecam ne tarafta oturuyo diyorum
canlarım şöyle bir uğradım ama malum kimsecikler yok burda ben korkarım tek başıma bende gidiyorum ve sevgili dukan güzelleri herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum mevlam herkese tekrarını nasip etsin diyorum ve en kötü günleriniz bayram günleri gibi olsun
hocam bir bebişimiz olucak sanırım.Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.nazarlardan korusun
sevgili arkadaşlarr 1 saat sonra falan evden çıkacağım, bugün bavul topla dışardaki işleri hallet falan derken giremedim, vınn da çalışmadı laptopta sinir oldum eğer telefondan girebilirsem giricem olmazsa taaa önümüzdeki pazara kadar yokum, eğer görüşemezsek şimdiden hepinize iyi bayramlar yola gideceklere iyi yolculuklar çok bayram ziyarete yapacaklara allah sabır versin (baklavalar dolmalar ikramlar için) hepinizi çok seviyorum beni unutmayın, özleyin, çok yazışmayın dönünce hepsini okuyabileyim
hoşcakalınnnn
mustlu hocam öncelikle bebiş için sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. hayırlı evlatta olur inşallahh.. vee vee vee test sonuçları içinde bünyeye bir alkışş alkışşşş
hoop bi dakkaa. ben senden önce gelmiştimuyyyyyy bayramın birinci günü foruma birrrrr tek ben girmişim kızlar hahahah beni ödüllendirin anacım
valla her ne ise ödül üçe bölünüor arkideşler. yahu hiç geçmişe bakmadınız mı bi sürü msj yazdımbende burdayım ödülü paylaşalım :)
( tühh bende kimseler yok die çıkmıştım yolim yaa...ne güsel bi mecburiyet bizim buralara gelmen tatlım:) artıkın biliyosun sadeca nirde
bu arada bende bayramın 1. günü yaptıklarımı anlatayım kıslar...arefeden gittik annemlere iftar masasında neyseki bize uygun yemekler yapmış ablam bi sorun olmadı zaten s+p günümüzdü salata mantarlı et sote takıldık...sabah kahvaltıda sorun olmaz peynir yımırta yeriz dedim eşime...fakat masada tazecik biberler salatalıklar domatesler körpecik maydanoz tabağını görünce(bunların hepsi annemin bahçeden o sabah kopmuştu) dedim biz sabah gene s+p takılalım...inanın o biberler çıtır çıtır eline alınca kırılıyo dayanamadık:) neyse bi güsel kahvaltımızı ettik...sonra başladık ziyaretlere...malum gittiğimiz yer bolu herkes döktürmüş ikramları...ama biz hazırlanan her tabağı geri çevirdik...beni çok zayıflamış gördükleri için çok ısrar etmediler ama eşime çok üzüldüler...yıllar sonra gittiğimizden onu ağırlayamamak kötü oldu...bu arada sahiden onlar açısındanda kötü.. bişiler yedirmek içirmek istiyolar ama gelen misafir diyette zor bi durum:)neyse 3. kapı büyük teyzemdi...oda köyde oturuyo ve bi bahçesi var envai çeşit meyve sebze anlatamam görmeniz lazım...o bide öyle tabak falan hazırlamaz direk masa kurar...allahım neler neler vardı tabi bizde artık acıkmıştık kıymalı taze fasulye vardı onu yedik eşimle...yani zaten saf pro yapamıcakmışız...sonra bahçeye çıktık...ve olan oldu:kızlar ahududular taze fındıklar çilekler armutlar allahım dallarında resim gibi duruyolar...ben 3 tane ahududu ve 2 tane fındıkla geçiştirdim ama niyeti bozmaya az kalmıştı:18:...sonra bikaç ziyaretten sonra ablama döndük..orda yemek yedik bize uygunlardan böylece ilk günü atlattık...yani 2 gün sebze pro yaptık bugün saf pro yapıp yarın güçlendirmeye geçiyorum bugünkü kayınvalidemin şahane böreklerinide atlatırsam çok süper olacak...benim şimdilik aktarcaklarım bunlar şekerler:) hepinizi öpüyorumm
burada hoşgelmiş yeni bir dukanista var. kolay gelsin sana da iyi bayramlar. bayramda dukana başlamak zor bence ama sen ziyaretleri bitirdim demişsin. hadi bakalım vira bismillahMerhaba arkadaşlar,
Ben de uzunca okumalarım sonucu bugün başladım Dukan diyetine. Bugün ilk günümdü, menülerinizi ve yazdıklarınızı okumam çok motive etti beni. Eşimi de başlattım hem de. Dün tüm bayram ziyaretlerimzi yaptık, artık gidecek yerimiz yok ve bugün başladık.
Eşim ben ekmeksiz kahvaltı yapmam diyince, tarifler sayfasından ekmek yaptım sabah erken uyanıp.
1 top ekmek, 1 rafadan yumurta, 3-4 dilim light kaşar ve 1 bardak sıcak süt içtim. Ekmek çok tok tuttu. Su içmeye çalışıyorum bol bol.
Biftek yapacağım yemek olarak da bakalım nasıl geçecek ilk günümüz.
Bayramınız kutlu olsun bu arada.
Afiyet olsun canım,aramıza hoşgeldin.Ben de 7. takım cuma zayıflama takımındayım ama elimden geldiğince bu grupta da aktif katılım yapmaya çalışıyorum ve sağolsunlar buradan çok şey öğrendim.10 kiloyu 2 ay bile dolmadan atacağına garanti veriyor ve başarılar diliyorumMerhaba arkadaşlar,
Ben de uzunca okumalarım sonucu bugün başladım Dukan diyetine. Bugün ilk günümdü, menülerinizi ve yazdıklarınızı okumam çok motive etti beni. Eşimi de başlattım hem de. Dün tüm bayram ziyaretlerimzi yaptık, artık gidecek yerimiz yok ve bugün başladık.
Eşim ben ekmeksiz kahvaltı yapmam diyince, tarifler sayfasından ekmek yaptım sabah erken uyanıp.
1 top ekmek, 1 rafadan yumurta, 3-4 dilim light kaşar ve 1 bardak sıcak süt içtim. Ekmek çok tok tuttu. Su içmeye çalışıyorum bol bol.
Biftek yapacağım yemek olarak da bakalım nasıl geçecek ilk günümüz.
Bayramınız kutlu olsun bu arada.
19 eylül bana çağrıştırdığı anlamı sana da çağrıştırdığına göre meslektaşız sanırımBu arada kendimi tanıtayım.
33 yaşındayım, 3 yaşında bir kızım var. Doğumdan sonraki kilolarımı yine burada verdim takımdaydım, doğum öncesi kiloma düşmüştüm 1 yıl olmadan.
Sonra iş için stresli ve yoğun bir dönem geçirdim gece çalışmalarım çok oldu çocuk küçük olduğu için işten eve gelince çalışamamıştım. Düzensiz hayat ve beslenme sonucu 2 yılda 10 kilo aldım. 26 eylülde çok önemli bir sınavım var, inşallah atlatırım kolayca ve iş yoğunluğum devam ama en azından kariyer stresim bitecek. O tarihe kadar hergün gelirim ama çok yoğun paylaşımda bulunamam sanıyorum.
68.8 ile başladım bugün bakalım ne olacak. Okul açılana yani 19 eylüle kadar kıyafetlerime rahat girebilsem yani şöyle 63-64 olsam süper olur.
Herkese iyi bayramlar. Bilgisayar yasağım bugün bitti. Geçmişi okuyup laf yetiştirmeye başlıyorum :))
burada hoşgelmiş yeni bir dukanista var. kolay gelsin sana da iyi bayramlar. bayramda dukana başlamak zor bence ama sen ziyaretleri bitirdim demişsin. hadi bakalım vira bismillah
Afiyet olsun canım,aramıza hoşgeldin.Ben de 7. takım cuma zayıflama takımındayım ama elimden geldiğince bu grupta da aktif katılım yapmaya çalışıyorum ve sağolsunlar buradan çok şey öğrendim.10 kiloyu 2 ay bile dolmadan atacağına garanti veriyor ve başarılar diliyorum
19 eylül bana çağrıştırdığı anlamı sana da çağrıştırdığına göre meslektaşız sanırımÖğretmen misin
Merhaba hanımlar,hepinize iyi bayramlarDukan diyetimin 18. günündeyim,toplam kilo kaybım 4 kg.1+1 uyguluyordum fakat,bayramda misafirlerden saf protein uygulama konusunda biraz zorlandığım için 5+5'e döndüm.Bu 10 günlük dönüşüm bitince,tekrar daha keyifli olan 1+1'e geçicem.7 aydır diyetteyim,bunun 18 günü Dukan diyeti oldu ve nasıl oldu bilmiyorum ama dün ilk kez 1 dilim börek yedim.Vicdan azabından saatlerce kurtulamadım ve bugün de tartıda artıyı gördüm.Canlarım tabi bu durum beni oldukça üzdü.Merak ettiğim bu balon etkisi olayı,bundan kasıt tam olarak nedir?Yani 1 dilim börek,diyetimi nasıl bir süre ve ne oranda etkiler acaba
hoşbuldum canım. Bakalım çok ümitliyim :) Dukan 2.5 ayda 58.5'a düşeceğimi söyledi, heveslendim.
Bayram ziyaretlerimi bitirdim daha doğrusu bir annemlere ve anneanneme gittim. Kimse bu bayram bir şey beklemiyor benden evde ders çalışıyorum ya :) Annemler de kızımı aldılar tüm gün o da yok rahat çalışacağım.
Çok merak ettiğim bir şey var, et daha çok da kırmızı et beni hep çok şişirmiştir, ödem yapar vücudumda. Sonucu merak ediyorum belki karbonhidratsız şişirmez. Tam bir etoburumdur hiç zorlanmam bu diyette, çok meyva falan da yemem zaten. Beni sadece salata zorlar gibi geliyor.
Sadece ablamm boşuna bende saks gibi senle mustlu hocamı idol belirlemedm... maşallah sanaa walla şu yazılanlaro okudukdtan sonra insan nasıl motive olmaz.. geçenlerde tekirdağa kadar koşasım vardı şimdiiii çıtayı yükselttim teee edirneye kadar koşup gelicem..
şaka bir yana çok haklısın.. bende 2007 yılında 70 kg idim.. o zamanlar kendime şişman derdim ve etrafımda kilo ver derdi nasıl oldu ne oldu anlamadan 85 leri gördüm tartıda...sonra bi baktım ki 95 olmuşum. her zaman rejimlere başlardım ama daha 1. haftası dolmadan kendimi burgerda pizza hutta bulurdum ammaann derdim ben böle seviyorum kendimi.. ne zaman ki artık istediğim mağazalarda ki kıyafetlerin içine giremedim. ne zaman ki aynada kendimi çıplak gördüm ben kendimden utandım.. böyle olmamalıydım. ve çok yakın bir arkadaşım 1.5 ay içerisinde 17 kg verdi dukanla bu bana örnek oldu derken şirkette patır patır herkes zayıflamaya başladı.. ben neden yapamıcaktım ki.. ve burada ki destek motivasyon kimseden alınmıyor inan ki yani tamam benim ailemde bana çok destek oluyor bu konuda ama buradaki gibi olmuyor inanın.. ve evet ben 65 kg olucam hatta gönlümün derinliklerinde 55 olmak var bakalım nasip kısmet... sağolsın dukan.. iyi varsınız dukandaşlar... maşallah size mustlu hocam ve sadecam. harikasınız.. örneksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?