Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inş sadecam inş canım ben henüz hiç yumruk yapmadım da ramazanda ne yaptımı bende anlamış değilim yani ama diyorumki pazartesiden itibaren 1+1 e devam ve sabahları çok sıkı bir yürüyüş yapmayı düşünüyorum taki havalar soğuyana kadar belkim 58 olabilürüm kimbilür

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.
ayyy hocam çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir inş lenstende gözlüktende kurtulmuş olcaksınız adınıza çok sevindim enişte beye ayrıca tşkler kendize iyi bakın hocam

canlarım şöyle bir uğradım ama malum kimsecikler yok burda ben korkarım tek başıma bende gidiyorum ve sevgili dukan güzelleri herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum mevlam herkese tekrarını nasip etsin diyorum ve en kötü günleriniz bayram günleri gibi olsun

( tühh bende kimseler yok die çıkmıştım yolim yaa...ne güsel bi mecburiyet bizim buralara gelmen tatlım:) artıkın biliyosun sadeca nirde

amin canımm hep birlikte inşallah..ya kimse olmayınca ne kötü oluyo dimi öksüz kimsesiz kalmışsın gibi

bu arada bende bayramın 1. günü yaptıklarımı anlatayım kıslar...arefeden gittik annemlere iftar masasında neyseki bize uygun yemekler yapmış ablam bi sorun olmadı zaten s+p günümüzdü salata mantarlı et sote takıldık...sabah kahvaltıda sorun olmaz peynir yımırta yeriz dedim eşime...fakat masada tazecik biberler salatalıklar domatesler körpecik maydanoz tabağını görünce(bunların hepsi annemin bahçeden o sabah kopmuştu) dedim biz sabah gene s+p takılalım...inanın o biberler çıtır çıtır eline alınca kırılıyo dayanamadık:) neyse bi güsel kahvaltımızı ettik...sonra başladık ziyaretlere...malum gittiğimiz yer bolu herkes döktürmüş ikramları...ama biz hazırlanan her tabağı geri çevirdik...beni çok zayıflamış gördükleri için çok ısrar etmediler ama eşime çok üzüldüler...yıllar sonra gittiğimizden onu ağırlayamamak kötü oldu...bu arada sahiden onlar açısındanda kötü.. bişiler yedirmek içirmek istiyolar ama gelen misafir diyette zor bi durum:)neyse 3. kapı büyük teyzemdi...oda köyde oturuyo ve bi bahçesi var envai çeşit meyve sebze anlatamam görmeniz lazım...o bide öyle tabak falan hazırlamaz direk masa kurar...allahım neler neler vardı tabi bizde artık acıkmıştık kıymalı taze fasulye vardı onu yedik eşimle...yani zaten saf pro yapamıcakmışız...sonra bahçeye çıktık...ve olan oldu: kızlar ahududular taze fındıklar çilekler armutlar allahım dallarında resim gibi duruyolar...ben 3 tane ahududu ve 2 tane fındıkla geçiştirdim ama niyeti bozmaya az kalmıştı:18:...sonra bikaç ziyaretten sonra ablama döndük..orda yemek yedik bize uygunlardan böylece ilk günü atlattık...yani 2 gün sebze pro yaptık bugün saf pro yapıp yarın güçlendirmeye geçiyorumbugünkü kayınvalidemin şahane böreklerinide atlatırsam çok süper olacak...benim şimdilik aktarcaklarım bunlar şekerler:) hepinizi öpüyorumm

Yasemincim biraz geç oldu galiba ama iyi yolculuklar, iyi bayramlar.

mustlu hocam öncelikle bebiş için sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. hayırlı evlatta olur inşallahh.. vee vee vee test sonuçları içinde bünyeye bir alkışş alkışşşş

Canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Tahlil sonuçları içinse ben bile bu kadar iyi çıkacağını tahmin etmemiştim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de uzunca okumalarım sonucu bugün başladım Dukan diyetine. Bugün ilk günümdü, menülerinizi ve yazdıklarınızı okumam çok motive etti beni. Eşimi de başlattım hem de. Dün tüm bayram ziyaretlerimzi yaptık, artık gidecek yerimiz yok ve bugün başladık.

Eşim ben ekmeksiz kahvaltı yapmam diyince, tarifler sayfasından ekmek yaptım sabah erken uyanıp.
1 top ekmek, 1 rafadan yumurta, 3-4 dilim light kaşar ve 1 bardak sıcak süt içtim. Ekmek çok tok tuttu. Su içmeye çalışıyorum bol bol.

Biftek yapacağım yemek olarak da bakalım nasıl geçecek ilk günümüz.

Bayramınız kutlu olsun bu arada.

Bu arada kendimi tanıtayım.

33 yaşındayım, 3 yaşında bir kızım var. Doğumdan sonraki kilolarımı yine burada verdim takımdaydım, doğum öncesi kiloma düşmüştüm 1 yıl olmadan.
Sonra iş için stresli ve yoğun bir dönem geçirdim gece çalışmalarım çok oldu çocuk küçük olduğu için işten eve gelince çalışamamıştım. Düzensiz hayat ve beslenme sonucu 2 yılda 10 kilo aldım. 26 eylülde çok önemli bir sınavım var, inşallah atlatırım kolayca ve iş yoğunluğum devam ama en azından kariyer stresim bitecek. O tarihe kadar hergün gelirim ama çok yoğun paylaşımda bulunamam sanıyorum.

68.8 ile başladım bugün bakalım ne olacak. Okul açılana yani 19 eylüle kadar kıyafetlerime rahat girebilsem yani şöyle 63-64 olsam süper olur.

uyyyyyy bayramın birinci günü foruma birrrrr tek ben girmişim kızlar hahahah beni ödüllendirin anacım
hoop bi dakkaa. ben senden önce gelmiştim

bende burdayım ödülü paylaşalım :)
valla her ne ise ödül üçe bölünüor arkideşler. yahu hiç geçmişe bakmadınız mı bi sürü msj yazdım

yaa sadecam ben senin evin önünden de geçtim dün akşam. mozaikteki carrefour bayramdan dolayı sekizde kapanınca yukarıdaki migrosa yürümüştüm. ama oda kapandı erkenden. yani sanırım tam önünden geçtim sizin apartmanın. bi dahaki sefere haberli gelirim neden olmasıntanışmışta oluruz çok isterim
bu arada sen bolulumusun? ay hemşo sayılırız. ben boludan hep geçiyorum memlekete giderken içinden olmasada. çok yeşil bir yer harika. bayılıyorm oraya. ya o ahududulardan bir kaç tane daha yiyebilirdin ya güçlendirmene bi kaç gün kalmış.bu arada ben güçlendirmeyi bile beceremiorum. haftada iki gün saf p yapıp sonrada kendime bi liste çıkartıp öle güçlendirme yapayımbari böle karmaşık oluyi
burada hoşgelmiş yeni bir dukanista var. kolay gelsin sana da iyi bayramlar. bayramda dukana başlamak zor bence ama sen ziyaretleri bitirdim demişsin. hadi bakalım vira bismillah

Merhaba hanımlar,hepinize iyi bayramlar Dukan diyetimin 18. günündeyim,toplam kilo kaybım 4 kg.1+1 uyguluyordum fakat,bayramda misafirlerden saf protein uygulama konusunda biraz zorlandığım için 5+5'e döndüm.Bu 10 günlük dönüşüm bitince,tekrar daha keyifli olan 1+1'e geçicem.7 aydır diyetteyim,bunun 18 günü Dukan diyeti oldu ve nasıl oldu bilmiyorum ama dün ilk kez 1 dilim börek yedim.Vicdan azabından saatlerce kurtulamadım ve bugün de tartıda artıyı gördüm.Canlarım tabi bu durum beni oldukça üzdü.Merak ettiğim bu balon etkisi olayı,bundan kasıt tam olarak nedir?Yani 1 dilim börek,diyetimi nasıl bir süre ve ne oranda etkiler acaba

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım,aramıza hoşgeldin.Ben de 7. takım cuma zayıflama takımındayım ama elimden geldiğince bu grupta da aktif katılım yapmaya çalışıyorum ve sağolsunlar buradan çok şey öğrendim.10 kiloyu 2 ay bile dolmadan atacağına garanti veriyor ve başarılar diliyorum

19 eylül bana çağrıştırdığı anlamı sana da çağrıştırdığına göre meslektaşız sanırım Öğretmen misin

Herkese iyi bayramlar. Bilgisayar yasağım bugün bitti. Geçmişi okuyup laf yetiştirmeye başlıyorum :))

hocam hoşgeldiniz sizi görmek ne güzel. eşiniz arada olmadan size direkt yazabiliriz yani :)))
geçmiş olsun gözleriniz hayırlı olsun biz gözlüge -lense devam. benim lense iki gündür alerji yaptı yine gözlüge döndük szin gibi toptan kurtulma imkanı da yok belki teknoloji gelişir de bize de öyle bi şans dogar.

bakıyorum da sadecanın dediği gibi baştan sona yeniliyorsunuz kendinizi valla adınıza çok sevindim eminim eşiniz size tekrar aşık oluyordu bu dönemde. kg verdikten sonra benimkinde öyle birtakım değişiklikler oldu da. ama eşim hep derdi " 100 kg da olsan ben seni olduğun gibi seviyorm " diye. ama demek ki öyle olmuyo zayıflayınca başka oluyormuş neyse şikayetçi değilim zira bu durum beni motive ediyor hep

burada hoşgelmiş yeni bir dukanista var. kolay gelsin sana da iyi bayramlar. bayramda dukana başlamak zor bence ama sen ziyaretleri bitirdim demişsin. hadi bakalım vira bismillah

hoşbuldum canım. Bakalım çok ümitliyim :) Dukan 2.5 ayda 58.5'a düşeceğimi söyledi, heveslendim.

Bayram ziyaretlerimi bitirdim daha doğrusu bir annemlere ve anneanneme gittim. Kimse bu bayram bir şey beklemiyor benden evde ders çalışıyorum ya :) Annemler de kızımı aldılar tüm gün o da yok rahat çalışacağım.

Çok merak ettiğim bir şey var, et daha çok da kırmızı et beni hep çok şişirmiştir, ödem yapar vücudumda. Sonucu merak ediyorum belki karbonhidratsız şişirmez. Tam bir etoburumdur hiç zorlanmam bu diyette, çok meyva falan da yemem zaten. Beni sadece salata zorlar gibi geliyor.

Hoşbuldum canım. Zaten bu garantiyle geldim, ben de elimden gelene yapacağım: kaçamak yapmayacağım ola ki yapayım elinizdeyim, na yaparsanız artık

Öğretim üyesiyim, meslektaşız :)

Bir dilim börekten bir şey olmaz bence (bayram artık, o kadara şükür), ama bugün de kaçamak olursa işte o zaman kötü olur, bugün dikkat edince sabah rahatlayacağına eminim.

selam canım iyi bayramlar.
nöbetçi dukanist olarak yardımcı olayım. evet yediğin börek iyi olmamış ama o patlayan balon birazda mösyö dukanın bizi diyete baglayabilmek için abarttığı bişi. yine deyapmamak lazım tabi. dikkat etmek lazım.bir kere olur ama ikincisi büyük hata olur. şimdi canını sıkmıyorsun. o böregi hiç yemedin tamam mı. o artı da bir günlük saf P den sonra hoop gidicek. çok ilginç bu dukan. bi kere olsun diyeti bozup karbo yesen anında tartıya yansıyor. bi gün saf p yap gidiyor. yag olsa bu kadar çabuk gitmezdi. demek ki su.düşünüorum da karbo bu kadar su mu tutuyor acaba. tabi devam edersen yag olarak ta depolanıyor. neyse sen şimdi o böregi yemedin tamam mı aynen devam

sana çok kolay gelsin umarım sınavında başarılı olursun. bir yerde et ile karbo yemenin kg yaptığı çünkü birini vücüdün eritirken digerini depo ettiğini duymuştum. o yüzden saf protein çok büyük fark yaratıyor bence. emin ol çok iyi sonuç alıyorsun. kolay gelsin. umarım kırmızı et yemeye fırsatın olur ama uzun süre yiyince bıkmazsan tavuk tavsiye ederiz. daha iyi sonuç veriyor:82:

Canım bu sefer başaracağından hiç kuşkum yok. Kilolarını verdiğine hep beraber tanık olacağız ve kutlayacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…