Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yolanda ben de 17 yıllık lens kullanıcısıym, ayy ne çok olmuş inanamadım hesaplayınca.
bu sene benim gözüme de alerji yaptı yazın başından beri rahatsızdı, 2-3 aydır tatil falan gözlük kullanıyorum ama hiç sevmem gözlüğü, 1 çift lensim var (aylık kullanıyorum night-day) yenisini de almadım dışarı çıknca onu takıyorum 1 ay idare etmesi lazım. Eylül sonunda çizdireceğim, kararımı verdim.

benim eşimde hiç kilon yok böyle iyi falan der hep, ama zayıflayınca bakışı bile değişir bunu da biliyorum. Zayıf olmak hangimizin hoşuna gitmiyor ki, neyse çok yok hepimiz 3-5 aya kalmadan zayıflayacağız.

Maşallah Yolanda'cım,7'li basamaklardan 5'li basamaklara inmek gerçekten çok radikal bir değiişim olsa gerek Ben de 105'ten 79'a düştüm ama görünüm elbette hala toplu,bir 6'ları görsem de değişim belli olsa arzusundayım.Ama yine de birazdan resim ekleyim de sizlere,yine de değişim yeni başlayacak arkadaşlarımıza motivasyon olsun.Yolanda'cım ne kadar öyle sevdiklerini söyleseler de,muhakkak görünüm bu sevginin derecesini etkiliyor,yaradılışları böyle kızmıyorum artık karşı cinse bu konuda.Ama o şekilde sevildiğini bilse de,kendini en güzel forma sokmaya çalışan senin gibi güçlü ve kararlı kadınlara hayranlık duyuyorum her zaman,tebrik ederim canım
Bu arada ilk resmim 1 şubat 2011=105 kg,2. resmim 1 ağustos 2011:79 kg

teşekkür ederim inşallah.

ben de haftada 2 falan kırmızı et yerim diye düşünüyorum. Diğer günler tavuk balık. Ama şimdi eşim evde onu diyete bağlamanın tek yolu kırmızı et :) biraz bağlansın, çeşit yapacağım. Sabah da ona çok güzel bir omlet yaptım, sevdiği şeyleri önüne koyayım ki anlamasın diyette olduğunu :) Onun kilo vermesini kendimden çok istiyorum, ailesinde kalp problemleri var çünkü korkuyorum.

Çok teşekkür ederim Melis'cim,moral oldu.7 aydır ilk kaçamağımdı,annem de 7 ayın ödülü gibi düşün dedi ama vicdan azabım dinmedi Ama bu his bile güzel benim gibi yemek yemekten zevk alan bir obur için Tekrar hoşgeldin;hem kilonu muhteşem bir incelme ile çabucak atacağına,hem de o moralle kariyer sınavını en güzel şekilde geçeceğine inanıyorum

Tamam Yolanda'cım,o böreği hiç yemedim.Hiç yemedim ve birdaha hiç yemiycem Bitanem ben bir de dün biraz az su içmiştim,sanırım ondan da artı çıktı ama bugün tam gazla diyetime devam ediyorum

Nevcim süper bir değişim,

göze çarpmaması mümkün değil. Çok azimlisin, tebrik ediyorum seni.

Ders çalışmaya gidiyorum, öpüldünüz.

benim de iki çift var deneme lensi olarak almıştım. ama bi marka çok daha rahat çıktı. onu kullanıyorum ama eskidi sanırım bir ayı geçti kullanalı. her gün kullanmasam da epey oldu yani. şimdi iki kutu almak lazım benim gözlerimin astigmat dereceleri farklı. her göz için bi kutu. neyse ben elimdeki çiftlerde idare edeyim bari.
evet bence önce kendimiz için kg vermeliyiz. inan sonrasında herkesin tavırları değişiyor sana karşı. inan patronum bile daha çok saygı duymaya başladı artık o tombul kız yok karşısında. ne acı aslında değilmi. ama ne yazık ki sosyal hayat böle şekilleniyor. neyse ben bu bayram tatilinde dikkat edeyim de geri gelmesin bu kglar. çok uzun zaman aldı çünkü bunları vermek

evt canım geçen sene ekim ayında 75-76 kg luk bi tosuncuktum. genelde ben 67 kg civarında takılırdım ama ne zaman eşimle tanıştım evlendim iyi ce kglandım. hani o zamana kadar dert etmedim ama 75 kg olunca oha dedim ne oluyorz. obez olmaya ramak kalmıştı neyseki o ara kk ile tanıştım bu site bana yıllardır yapamadıımı yaptırdı.kg verdirdi. iyi ki o gün google aramasında rastlamışım buraya. şimdi ince olmamı buraya borçluyum. şimdi de daha incecik olacam inşalla.
inan canım hayran olunacak bir var ise oda sensin. bide sadeca arkadaşımız .. oda 100 lü kg lardan 72 ye kadar düştü.ve hepsi dukanla biliyormusun. sende yedi ayda harika bir sonuç almşsın. resimlerde inanılmaz bi fark var. resmen sağlıklı özün ortaya çıkmış .. bundna sonrası artık estetige giriyor.. çok iyi sonuç alacağına eminim dukanla. aynen devam canım burayı da sakın ihmal etme burdaki kızlar bir harika. hiçbi diyetisyenin sana veremicee motivasyonu burda bulucaksın

inşallah.

bölgesel incelme sağlıyormuş Dukan yani fazlalıklar yağlar neredeyse oradan. Diyetlerde hep yüzüm çöker benim, altlardan giderse hoş olur doğrusu :)

Nevcim süper bir değişim,

göze çarpmaması mümkün değil. Çok azimlisin, tebrik ediyorum seni.
Ders çalışmaya gidiyorum, öpüldünüz.
Teşekkür ederim canım benim.Sen de hemen fotolarını çek,verdikçe çektiğin fotolardaki fark azmine azim ekleyecek Kolay gelsin,Allah zihin açıklığı versin

Gerçekten Yolanda'cım,kk benim de dönüm noktam oldu.O gün googleye çaresizce 105 kg olarak oturmuş ve zayıflamak istiyorum yazmıştım,ilk çıkan site oldu kk ve işte diyet başarı öykülerini okuyarak ve resimlere bakarak oldu ilk inanışım vereceğime.Senin gibi evli hanımların,kilolarını verme azminde olması bende apayrı bir hayranlık uyandırıyor.O kendini bırakmama özsaygısı,o özgüvene doğru yapılan yolculuk beni gerçekten çok mutlu ediyor,gönülden tebrik ediyorum.Ben 30 yaşımda aldım hayatımı değiştirme kararımı.Bazen keşke daha erken yapsaydım desem de,zararın neresinden dönülse kardır tesellisindeyim.Canım çok teşekkür ederim.Attığım 22 kg'ı kalori sayımı ile atmıştım ama,finale beni Dukan'ın götüreceğini Dukan kitabını ve sizleri okuyunca hissettim,bu anlamda hepinize çok teşekkür ederim

inşallah.

bölgesel incelme sağlıyormuş Dukan yani fazlalıklar yağlar neredeyse oradan. Diyetlerde hep yüzüm çöker benim, altlardan giderse hoş olur doğrusu :)
Evet Melis'cim,diğer diyetlerde olmayıp Dukan diyetinde olan en büyük artı bu bence.Direk yağ yaktığı için,yağ nerede fazla ise oradan inceltemsi.Ben daha 18 gün oldu başlayalı ama,karın ve mide bölgemdeki incelme hemen farkedildi.Nerede yağ varsa oraya hücum ediyor,bu gerçekten Dukan diyetinin barındırdığı en büyük ayrıcalık.Hiç merak etme,diğer diyetlerdeki yüzün çökmeyecek,hangi bölgende yağ varsa oradan gidecek

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun dilerim bilgisayar yasağın fazla değildir, İyi dinlen tatilin keyfini çıkar , sana ve ailene ve tüm sevgili dostlara hayırlı bayramlar diliyorum.

mrb çok geçmiş olsun iyi tatiller

Hocam cok gecmis olsun, bir an önce iyilesirsiniz umarim.

Herkese iyi, güzel, neseli, boooolll es dostlu, boool kahkahali, bool proteinli ama hic sekersiz bir bayram diliyorum citirlar :) muujjjjxxxx

ayyy hocam çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir inş lenstende gözlüktende kurtulmuş olcaksınız adınıza çok sevindim enişte beye ayrıca tşkler kendize iyi bakın hocam

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Şu an gözlerim çok iyi durumda. Bugün banyo da yaptım, artık su yasağım da kalmadı. Sadece 2-3 hafta göz makyajı ve deniz, havuz yasağım var. Ama kafamı sokmadan havuza giriyorum gözlükle. Ay hiçbir şeyden de geri kalmıyorum ayol. Herkese tekrar iyi bayramlar ve sevgiler...

merhaba arkadaşlar.bende yarından itibaren bu diyete başlamak istiyorum,bundan en fazla 2,5 yıl önce 50lerde seyreden kilom şuan 78çok mutsuzum,sizler burda birbirinizi çok iyi motive ediyorsunuz,çok ihtiyacım var buna,banada yardımcı olurmusunuzz?öncelikle 2gündür beşi biyerde çayı içiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyorum,normalde ekmek ve hamurişi tüketen bir insan değilim evimdede genelde bulundurmam kızım 1yaşını doldurdukdan sonra diyete başladım ancak gr farketmedi,diyetisyen eşliğinde yaptığım haldebütün kan teslerim yapıldıherhangi bir sorun yok.kadın doğum doktoruma gittiğimde pko olduğunu söyledi,daha önce hep zayıf old.için hiç böyle bi sorun olmamıştı.kilo vermen şart dedi,zor kilo veririsin diyor ama veririsin azimli ol diyor.kızım 13 aylıkken ilk reglimi oldum farlutal kullanarak doğumdan sonra. geçen ay tekrarolmayınca bidaha farlutal kullan dedi,2 aydır yine olmuyorum buda etkilermi kilo verememeyi?yardımcı olur bilgisi olan varmıı???bıktım hastanelerde olmakdann(

herkese selam dostlar 1 saattir nerdeyse site bakımdan çıksın diye bekledim geçmişi okudum ama bakım tam hallolmamış sanırım ki beğen butonları yoktu o yüzden yeni gelen arkadaşlara toptan hoşgeldiniz diyorum,görüyorum ki diyet konusunda fikir sahibi olarak gelmiş neredeyse hepsi bu yönden de taktir ediyorum kendilerini[

QUOTE=sadeca;20709157]canım beniiim seninde bayramın kutlu olsunn...sendemi erkenden gidiyosun biyerlere ben kaçırmışımmm tamam tatlım iletirim tabi:) hahaa saol cnm ama yemem sanırsam hayatta 1500 kaloriyi bi lokmada alamam geçti o günlerrr:))[/QUOTE]

uzak bi yere gitmedim canım ama internet imkanım yoktu o yüzden acil ve kısa bi veda oldu benim ki

Sakscımm violet8 geldi benimde aklıma....
bu aradaa bende 85liiyim.. vee ben aslen Edirneliyim bende diyorum niçin kanım bu kadar ısındı.. kan çekiyo beyaaaa... saks biz kardeşmiyiz yoksa?

violet yakın zamanda buralardaydı canım diğerleri bayadır yok o yüzden onu saymamıştım abe üjj bejj beyaa kan çekii trakyalı hemşehrim benim sevgili lostinnight sorarım sana "iki gemi yanyana aydayabilir misin?"

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.

hocam çok geçmiş olsun bayılırım büyükadaya tatilin keyfini çıkarın

evet lostinnight biz kardeşiz bebişim obezite kardeşi ben de kendimi çok kandırdım hala da bazen kandırıyorum bide değer mi ya hakkaten bu bayram baktım da dedim son baklavalarını ye bi baklava için bu kadar kalori almaya değmez üzerine su içtin bitti git o tat gerisi var mı yok,bide şu bahsettiğin kitap kimin canım merak ettim belki işime yarar benim de..bide şu 17 kiloyu 1.5 ayda veren arkadaşın napmış öyle yaa helal olsun sporu filan mı fazla yapıyodu?

bende de direkt acıktırma değil ama süreklilik hissi yaratıyo canım kolayı 1 bardakta bırakamama yoğurdu bitirmeden duramama gibi en iyisi ağzımıza bile bulaştırmayalım biz şu tatlandırıcıyı

eşim bu diyetle 1 ayda 13 kilo verdi.131 kilodaydı ilk 4 gün zorluk çekti ama şimdi kılo verdiğini gördükçe daha çok motive oluyor.artık ben ye desemde ağzına tatlı bıle sürmüyor:))

vallahi bravo,tebrikler

uyyyyyy bayramın birinci günü foruma birrrrr tek ben girmişim kızlar hahahah beni ödüllendirin anacım

bende burdayım ödülü paylaşalım :)

o zaman size ödül olarak verilen çiçeği aranızda paylaşabilirsiniz bebişlerim yolimi de dahil ederek tabiii

canım wallahi bravo ciddi derecede gözle görülür bi fark var darısı başımıza inşallah

Sevgili dostlar diyet yapma motivasyonum bayram dolayısıyla kapalıydı bu aralar ama yarın açılışı yapıp kırmızı kurdeleyi kesiyoruz

bayram serüvenine gelince dukan diyeti yerine bayramda fil diyeti uyguladım, baklava da yedim börek de ama dedim ya bayram dolayısıyla kapalıydım bitti gitti.. ama baktım ki zayıflayınca alacağım haz 1 dilim baklavanın verdiği hazdan çok çok daha fazla olacak o yüzden bundan sonraki prensibim budur..bide bizim bu aralar düğünler fiilan var o yüzden yine pek aktif olamayabilirim beni merak etmeyin anacımmm, öptüm hepinizi

fil diyetini merak edenler için altta kısa özeti olan bi videosu mevcut ii seyirler dayanamadım wallaaaa
Bizim Murat - XXL Fil Diyeti - YouTube

Zasa'cım,öncelikle hoşgeldin canım.Mesajının kokusu,şubat 2011 de topiklere çaresizce yazdığım ilk mesajın kokusunu getirdi bana,ama ne oldu,başardım,en azından başarmanın yollarına düştüm.Hiç şüphem yok ki sen de başaracaksın canım,mesajından bu hissi aldım.Şunu söyleyebilirim ki sana,Dukan diyeti troid dengesizliği,mecburi ilaç kullanımı,çocuk tedavisi ilaçları ve pko lu arkadaşların tümünde etkin sonuç verdi.Yani garip bir şekilde,bu diyetin önünde durabilen bir engel yok.Tek yapmamız gereken Dukan'ın yap dediklerini yapıp,yapma dediklerini yapmamak,inan bana akıp gidiyor kilolar.Başaracağına hiç şüphem yok canım

canım wallahi bravo ciddi derecede gözle görülür bi fark var darısı başımıza inşallah
Hiç şüphen olmasın canım benim,bu günlerin tümü geride kalacak,ve daha aydınlık günlere yürüycez inşallah

nevcim çok teşekkürler ederim cevabın için.bugün bu topiğin hepsini olmasada kısım kısım okudum çokda azimlenerek int.den kitabını siparriş verdim,elime geçer geçmez okumaya başlıcam.çünkü ne yiceğimi yemiceğiimi tam olarak anlamadım.15 aydır uzakdan uzakdan hep takip ettim,kızımı emziriyorum diye vicdanım rahat etmedi,ama artık yeter dedim,tabiki yavrum daha mühim,ama benim pskolojim de çok önemli,kendime bakınca çok sinirleniyorum haliyle kızımada yansıyor,üstelik düzenli reglimidekilolarım yüzünden olamıyorumbu diyetle birlikde 5ibiyerde çayıda içebilirmiyim.emzirmeye devam eddicem sütüm var,kızımda iştahlı.Allah rızası için tam olarak ne nasıl yicem biriniz anlatırmısınızzz?lütfennn...

Zasa'cım ben zayıflama takımımda,başlayacak arkadaşlarım için küçük bir özet hazırlamıştım,sana da kitap gelene kadar yardımcı olacağını sanıyorum.Şimdi yanlış hatırlamıyorsam senin kilon 80 civarı,sana 4-5 gün atak dönemi önerecektir Dukan tahminim.Bu ilk 4 günde aşağıda listede de özetini verdiğim saf protein harici hiçbir gıda almayacak,günde 2 kaşık yulaf kepeği tüketecek ve mutlaka en az 1.5 lt su tüketmek kaydıyla 5 günü bitireceksin.Sonra bir gün saf protein/1 gün saf proteinlerle birlikte izin verilen sebzeleri de alarak 1+1 formülü ile hedefine yürüyeceksin.Zaten kitabı gördükten sonra kafanda oturacak,ben sana başlaman için kitap gelene kadar küçük bir özet geçmeye çalışıcam canım.
*****Zasa'cım Dukan diyetinin olmazsa olmazları,en çok merak edilen atak evresi ve seyir dönemiyle ilgili birkaç öz bilgiyi kopyalıyorum.Sonrasını zaten kendin ve topik arkadaşların uygularken de izlemiş olacaksınız.
Dukan diyetinin olmazsa olmazları:
*Günde en az 1.5 litre su
*Az tuz kullanımı(mümkünse hiç)(Ben kullanıyorum)
*Yiyecekleri kısık ateşte pişirmek
*Light içecek ve besinler tüketmek(Yani sıfır yağ)
*Yulaf kepeği(günde 1.5
yemek kaşığı)
*Spor(en az 20 dakika yürüyüş,atakta yapmamanı tavsiye ediyor Dukan.)
*4 evreyi de sonuna kadar tamamlamak(Atak-seyir-güçlendirme-koruma)
Zasa'cım
doktor Dukan kitabında sıkça kendi geliştirdiği bu diyet için YA HEP YA HİÇ diyor.4 evreyi de tamamlamayanın verdiği kiloyu katıyla alacağına kesin gözüyle bakıyor.Bu yüzden başlamadan önce çok iyi düşünülmesini istiyor.Ben de elbette kitabı okumandan yanayım çünkü dr.Dukan etkileyici bir anlatımla sizi başarıya inandırıyor,zaten siparişini vermişsin.
*Diyete başlamadan önce ben kan ve idrar verdim.10 gün sonra gidip tekrar vericem,eğer değerlerde negatif bir değişme varsa hiç bu yola girmiycem çünkü hiçbir
diyet sağlıktan önemli değil canım.Ama buradaki arkadaşlarımızın değerleri çok güzel çıktı.
*Bende atak dönemi kiloma göre 6 gün çıktı.86 kg ile başlamıştım,senin 5 gün olacaktır büyük olasılıkla.
ATAK DÖNEMİNDE:

* SAF PROTEİN DENİLEN;Kaz hariç beyaz etlerin tümü,light sütlerin tümü,light yoğurtların ve light içeceklerin tümü kahve,çay,yumurta,balık ürünlerinin tümü sınırsız,yağsız kırmızı etler oranda serbest.Yağ ve şeker kesinlikle yasak,sakatat yasak,tatlandırıcılar serbest.
SEYİR DÖNEMİNDE:İşte bu dönemde sebzeler de işin içine giriyor yağsız pişirilmek kaydı ile.
* 1 gün SAF PROTEİN,1 gün SAF PROTEİN+nişastalı olmayan tüm sebzeler.(Bunu isteyen 5 gün saf protein,5 gün saf protein+sebze olarak da uygulayabilir;1+1'in ya da 5+5'in kilo vermede bi farklılığı yokmuş.Ama Dukan sıkılmamak açısından 1+1'i öneriyor..İşte dilediğimiz kiloya gelince de koruma ve güçlendirme dönemleri başlıyor.
*DİYETİN EN BÜYÜK AVANTAJI:
*Sınırsız tüketim(liste dahilinde)
*İzin verilen malzemelerle çok rahat yapılan kekler,krepler,pudingler...
*Light dondurma özgürlüğü,abartmamak kaydı ile.

DİYETİN EN ÖNEMLİ NOKTASI:
*Su.Yeteri kadar su tüketilmediğinde Dukan diyeti böbreklerde tahribat yapabiliyor.Evet güzel takımım,en anlaşılır ve kısa şekilde anlatmaya çalıştım.
Kitabın gelene kadar sana fikir vereceğine inanıyorum Zasa'cım.Son 2 evreyi yazmadım,zaten onlar ideal kiloya geldikten sonra,kitabında da çok net inceleme imkanı bulacaksın.Kolay gelsin canım benim Ayrıca sütün için endişelenme,yulafın sütü arttırıcı etkisi seni koruyacaktır.Kolay gelsin canım

Son düzenleme:
melis ve nev hoşgeldiniz

nev resimlerine baktım fark apaçık ortada sanki gençleşmişsin resmen tebrik ederim inşallah ben de seneye yaza böyle olurum ay nasıl imrendim maşallah sana seni bu topicde görüyordum daha önce ben??? önceleri okuyup yeni mi başladın???

Canım çok teşekkür ederim.Gerçekten heba olan günlerime yanıyorum 30 yaşında aldım bu kararı ama zararın neresinden dönülse kardır diyorum.Ben ikna olana kadar,kitabım elime ulaşana kadar buralardaydım,sizleri okuyordum.İkna olmamda çok büyük etkiniz oldu.Şimdi diyetimin 18. günündeyim,alıştım,sorun yaşamıyorum çok şükür.Hiç merak etme canım,vereceksin.Tek yapmamız gereken hedef ve tarih belirlemek.Ben 50 kilo fazlalığım için 1 yılı hedeflemiştim,hem de aya 4 kg düşüyordu uzmanların önerdiği gibi.Hayatımın kalan bölümlerinin huzurla geçmesi için ödeyeceğim 1 yıl,çok değildi aslında o mutluluk düşünüldüğünde.7 ay bitti ve 26 kg ı attım.Ne zaman direncim kırılsa kaldı 5 ay diyerek kendimi tazelemeye çalışıyorum.Eminim sen de kurtulacaksın ve koruma dönemimizden,protein perşembelerimizden konuşmaya başlıycaz seninle

canım pkodan dolayı kilo verememişsindir, ama merak etme belki biraz zor olacak ama olacak. Birlikten kuvvet doğar. Hepberaber kurtulacağız. Ben de 13. ayda olmuştum, kızın hala emdiği için sanırım dengesizlik olabilir. Canım şunu bilki emzirmek acayip kalori harcatıyor, derlerdi inanmazdım gerçekten öyleymiş bu dönemi iyi değerlendir, Dukana başla. Benim kızım 20 ay emdi bıraktığı ay 5 kilo aldım inanamadım. Azimli ol, kızını bol bol emzir, dukanını yap vereceksin eminim.

teşekkür ederim canım. hoşbuldum.

teşekkür ederim canım, hoşbuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…