Canım ilkin günahı olmazmışNe yediğimi anlatayım.
Sabah: 1 top dukan ekmeği, 1 rafadan yumurta, kaşar peynir, sıcak süt
öğlen: 1.5 dilim biftek, ayran
akşam: 1 tane hindi füme, kaşar, 1/4 dilim biftek.
ara: 1.5 köfte, 1 sigara böreği(bunu yaptığıma inanamıyorum, annemin yüzünde oldu, çok pişmanım ilk gün için affedilebilir umarım), kaymaçina yapmıştım tatlandırıcısını az koymuşum galiba tadı çok nötr geldi çok ilgimi çekmedi, zaten eşim tatlandırıca karbonhidrat var dedi üzerine baktım öyleymiş gerçekten iyice moralim bozuldu sadece tadına baktım. Sizin tatlandırıcılarda karbonhidrat yok mu?
suyumu 2 lt. içtim, 30 dk. spor yaptım.
Yarın daha güzel olacak inşallah, sabah krep yapacağım.
Canım 0 yağ olmak kaydı ile,istediğin zaman istediğin şekilde ayrı ya da beraber tüketebilirsin.Ben light sütü çok fazla tüketiyorum başladığım günden beri.Light sütle yapılmış şekersiz nescafem ve türk kahvem en büyük lüksüm.Meyve benim hayatta en düşkün olduğum besindir,özlesem de alıştım.Unutma canım ne kadar protein,o kadar yağ yakımı.Ve ne kadar su;o kadar çabuk ve etkili sonuç.Başaracağına eminimnevcim harikasın çok teşekkür ederimm.yarın sabahdan itibaren başlamaya kara verdim.hayırlısıyla bende sizler gibi başarmak istiyorum,birde mesela ben kırmızı veya beyaz et yiyorsam gün içinde 2öğün yiyebilirimiyim aynısından birde 1günde sadece 1çeşidinimi seçicem,öğlen tavuk akşam biftey yiyebilirimiyim?ben ekmem yemem ve çaylarımda hayatımın hiçbir döneminde şeker kullanmadım bu beni pek zorlamaz ancak meyve hiç yememk zorlar gibi,bakalım,inşallah alışıcam.
meliscim sende yenimi başladın ilk gününmüydü bugün kaç kilosun hedefin kaç?inşallah gönlündeki rakamı görürsün tartıda..bende yarın yazıcam yediklerimii..
Canım 0 yağ olmak kaydı ile,istediğin zaman istediğin şekilde ayrı ya da beraber tüketebilirsin.Ben light sütü çok fazla tüketiyorum başladığım günden beri.Light sütle yapılmış şekersiz nescafem ve türk kahvem en büyük lüksüm.Meyve benim hayatta en düşkün olduğum besindir,özlesem de alıştım.Unutma canım ne kadar protein,o kadar yağ yakımı.Ve ne kadar su;o kadar çabuk ve etkili sonuç.Başaracağına eminim
Canım İstanbul'da aktarlarda bile bulunabiliyormuş yulaf kepeği duyduğum kadarı ile,yada Real'de bulabilirsin.Ben süte karıştırarak sabah ve akşam 1'er kaşık olarak tüketiyorum.Tabi sen bilirsin ama,ben böbreklerine çok da fazla yüklenme derim.Çünkü bu diyeti yaparken çoğumuz en az 3 lt su içiyor,ortalama 1 bitki çayı içiyoruz. Yani günlük aldığımız sıvı alımı su,çay,kahve derken 5 lt yi buluyor en az,böbreklerimizi çok da yormayalım diye düşünüyorum.Bir de canım birçoğumuz magnezyum tablet alıyoruz takviye olarak suda eriyenlerden.Çünkü protein yüklenmesi kaslardaki magnezyum depolarını azaltıyormuş bu da kramplara sebep oluyormuş.Aklında bulunsun.İnan ki elma sirkesine ihtiyaç duymayacak kadar hızla kilo atacaksıntamamdırr şekerr,,başlıyorum yarınn hemenn ben ist.anadolu yakasındayım yulaf kepeği heryerde varmı acabaa??bide çok sordum ama sabah aç karna elma sirkesi,limon-su içmemde sakınca varmı acaba?bide 5i biyerde nasıl olur içsemmi??
hoop bi dakkaa. ben senden önce gelmiştim
valla her ne ise ödül üçe bölünüor arkideşler. yahu hiç geçmişe bakmadınız mı bi sürü msj yazdım
yaa sadecam ben senin evin önünden de geçtim dün akşam. mozaikteki carrefour bayramdan dolayı sekizde kapanınca yukarıdaki migrosa yürümüştüm. ama oda kapandı erkenden. yani sanırım tam önünden geçtim sizin apartmanın.bi dahaki sefere haberli gelirim neden olmasın tanışmışta oluruz çok isterim
bu arada sen bolulumusun? ay hemşo sayılırız. ben boludan hep geçiyorum memlekete giderken içinden olmasada. çok yeşil bir yer harika. bayılıyorm oraya. ya o ahududulardan bir kaç tane daha yiyebilirdin ya güçlendirmene bi kaç gün kalmış.bu arada ben güçlendirmeyi bile beceremiorum.haftada iki gün saf p yapıp sonrada kendime bi liste çıkartıp öle güçlendirme yapayımbari böle karmaşık oluyi
burada hoşgelmiş yeni bir dukanista var. kolay gelsin sana da iyi bayramlar. bayramda dukana başlamak zor bence ama sen ziyaretleri bitirdim demişsin. hadi bakalım vira bismillah
merhaba arkadaşlar.bende yarından itibaren bu diyete başlamak istiyorum,bundan en fazla 2,5 yıl önce 50lerde seyreden kilom şuan 78çok mutsuzum,sizler burda birbirinizi çok iyi motive ediyorsunuz,çok ihtiyacım var buna,banada yardımcı olurmusunuzz?öncelikle 2gündür beşi biyerde çayı içiyorum,yediklerimede çok dikkat ediyorum,normalde ekmek ve hamurişi tüketen bir insan değilim evimdede genelde bulundurmam kızım 1yaşını doldurdukdan sonra diyete başladım ancak gr farketmedi,diyetisyen eşliğinde yaptığım haldebütün kan teslerim yapıldıherhangi bir sorun yok.kadın doğum doktoruma gittiğimde pko olduğunu söyledi,daha önce hep zayıf old.için hiç böyle bi sorun olmamıştı.kilo vermen şart dedi,zor kilo veririsin diyor ama veririsin azimli ol diyor.kızım 13 aylıkken ilk reglimi oldum farlutal kullanarak doğumdan sonra. geçen ay tekrarolmayınca bidaha farlutal kullan dedi,2 aydır yine olmuyorum buda etkilermi kilo verememeyi?yardımcı olur bilgisi olan varmıı???bıktım hastanelerde olmakdann (
Sevgili dostlar diyet yapma motivasyonum bayram dolayısıyla kapalıydı bu aralar ama yarın açılışı yapıp kırmızı kurdeleyi kesiyoruz
bayram serüvenine gelince dukan diyeti yerine bayramda fil diyeti uyguladım, baklava da yedim börek de ama dedim ya bayram dolayısıyla kapalıydım bitti gitti.. ama baktım ki zayıflayınca alacağım haz 1 dilim baklavanın verdiği hazdan çok çok daha fazla olacak o yüzden bundan sonraki prensibim budur..bide bizim bu aralar düğünler fiilan var o yüzden yine pek aktif olamayabilirim beni merak etmeyin anacımmm, öptüm hepinizi
fil diyetini merak edenler için altta kısa özeti olan bi videosu mevcut ii seyirlerdayanamadım wallaaaa
Bizim Murat - XXL Fil Diyeti - YouTube
tamamdırr şekerr,,başlıyorum yarınn hemenn ben ist.anadolu yakasındayım yulaf kepeği heryerde varmı acabaa??bide çok sordum ama sabah aç karna elma sirkesi,limon-su içmemde sakınca varmı acaba?bide 5i biyerde nasıl olur içsemmi??
evet doğru söylüyorsun o zaman vazgeçeyimm.mag.tablet evde var gün aşırı başlıyayım ozaman.inş.dediğin gibi olurr ve senin kadar hızlı verebilirim kilolarımı.Canım İstanbul'da aktarlarda bile bulunabiliyormuş yulaf kepeği duyduğum kadarı ile,yada Real'de bulabilirsin.Ben süte karıştırarak sabah ve akşam 1'er kaşık olarak tüketiyorum.Tabi sen bilirsin ama,ben böbreklerine çok da fazla yüklenme derim.Çünkü bu diyeti yaparken çoğumuz en az 3 lt su içiyor,ortalama 1 bitki çayı içiyoruz. Yani günlük aldığımız sıvı alımı su,çay,kahve derken 5 lt yi buluyor en az,böbreklerimizi çok da yormayalım diye düşünüyorum.Bir de canım birçoğumuz magnezyum tablet alıyoruz takviye olarak suda eriyenlerden.Çünkü protein yüklenmesi kaslardaki magnezyum depolarını azaltıyormuş bu da kramplara sebep oluyormuş.Aklında bulunsun.İnan ki elma sirkesine ihtiyaç duymayacak kadar hızla kilo atacaksın
mrb canım hoşgeldin aramıza başla hemen bencede burada biçok arkadaşımız var pko lu bende dahil ama veriyoruz regl dönemi vücut su tutuyor biliyorsundur kilo vermemiz durabiliyor ama bitince eksiliyor kilomuzda bende şuan bekliyorum durdu çünkü yine regl dönemine girdim farlutal bende çok kullandım dr kullan demiş kullan sende biraz öncede dukana başla
melodicim 10kiloyu nekadar zamanda verdin tatlım?
harikasınn.gayet başarılı bencee.az değil 10kilo.hedefinede çok kalmmaış,bence yapıcaksın senn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?