Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne yediğimi anlatayım.

Sabah: 1 top dukan ekmeği, 1 rafadan yumurta, kaşar peynir, sıcak süt
öğlen: 1.5 dilim biftek, ayran
akşam: 1 tane hindi füme, kaşar, 1/4 dilim biftek.
ara: 1.5 köfte, 1 sigara böreği (bunu yaptığıma inanamıyorum, annemin yüzünde oldu, çok pişmanım ilk gün için affedilebilir umarım), kaymaçina yapmıştım tatlandırıcısını az koymuşum galiba tadı çok nötr geldi çok ilgimi çekmedi, zaten eşim tatlandırıca karbonhidrat var dedi üzerine baktım öyleymiş gerçekten iyice moralim bozuldu sadece tadına baktım. Sizin tatlandırıcılarda karbonhidrat yok mu?

suyumu 2 lt. içtim, 30 dk. spor yaptım.

Yarın daha güzel olacak inşallah, sabah krep yapacağım.

Canım ilkin günahı olmazmış Şaka bir yana,şöyle düşünmemiz lazım.Yaptığımız en küçük kaçamak,bizi doyurmadığı gibi tüm gün aç kalışımızın mükafatını almamızı da engelliyor.Ama canını sıkma,geldi geçti.Şimdi daha sağlam bakarsın önüne.Zaten emin ol onun pişmanlığı bize yetiyor,elimiz bir daha gitmiyor.Canım ben de dahil topiğin geneli -splenda-isimli türk kanser vakfının onayladığı tatlandırıcıyı kullanıyoruz sanırım gözlemlediğim kadarı ile.Ben internetten sipariş ettim,500 lü kutusunu.En azından güvenle kullanabiliyoruz,seninki hangi marka?

Son düzenleme:
nevcim harikasın çok teşekkür ederimm.yarın sabahdan itibaren başlamaya kara verdim.hayırlısıyla bende sizler gibi başarmak istiyorum,birde mesela ben kırmızı veya beyaz et yiyorsam gün içinde 2öğün yiyebilirimiyim aynısından birde 1günde sadece 1çeşidinimi seçicem,öğlen tavuk akşam biftey yiyebilirimiyim?ben ekmem yemem ve çaylarımda hayatımın hiçbir döneminde şeker kullanmadım bu beni pek zorlamaz ancak meyve hiç yememk zorlar gibi,bakalım,inşallah alışıcam.
meliscim sende yenimi başladın ilk gününmüydü bugün kaç kilosun hedefin kaç?inşallah gönlündeki rakamı görürsün tartıda..bende yarın yazıcam yediklerimii..

Canım 0 yağ olmak kaydı ile,istediğin zaman istediğin şekilde ayrı ya da beraber tüketebilirsin.Ben light sütü çok fazla tüketiyorum başladığım günden beri.Light sütle yapılmış şekersiz nescafem ve türk kahvem en büyük lüksüm.Meyve benim hayatta en düşkün olduğum besindir,özlesem de alıştım.Unutma canım ne kadar protein,o kadar yağ yakımı.Ve ne kadar su;o kadar çabuk ve etkili sonuç.Başaracağına eminim

tamamdırr şekerr,,başlıyorum yarınn hemenn ben ist.anadolu yakasındayım yulaf kepeği heryerde varmı acabaa??bide çok sordum ama sabah aç karna elma sirkesi,limon-su içmemde sakınca varmı acaba?bide 5i biyerde nasıl olur içsemmi??

Canım İstanbul'da aktarlarda bile bulunabiliyormuş yulaf kepeği duyduğum kadarı ile,yada Real'de bulabilirsin.Ben süte karıştırarak sabah ve akşam 1'er kaşık olarak tüketiyorum.Tabi sen bilirsin ama,ben böbreklerine çok da fazla yüklenme derim.Çünkü bu diyeti yaparken çoğumuz en az 3 lt su içiyor,ortalama 1 bitki çayı içiyoruz. Yani günlük aldığımız sıvı alımı su,çay,kahve derken 5 lt yi buluyor en az,böbreklerimizi çok da yormayalım diye düşünüyorum.Bir de canım birçoğumuz magnezyum tablet alıyoruz takviye olarak suda eriyenlerden.Çünkü protein yüklenmesi kaslardaki magnezyum depolarını azaltıyormuş bu da kramplara sebep oluyormuş.Aklında bulunsun.İnan ki elma sirkesine ihtiyaç duymayacak kadar hızla kilo atacaksın

bilmiyorumki canım zeynep ödül istemiş o saatte bitek kandisi varmış bende geldim ortak oldum tek değilsin bende varım dedim yoksa seni ortak etmezmiyiz senin yazılarını tabiki okudum geçmişi okumadan bişey yazmam bugün anca bu saatte girebildim dün gelen giden ben anneme anca akşam gidebildim bugünde kaçtık sapancaya oooohhhh mis gibi hava

mrb canım hoşgeldin aramıza başla hemen bencede burada biçok arkadaşımız var pko lu bende dahil ama veriyoruz regl dönemi vücut su tutuyor biliyorsundur kilo vermemiz durabiliyor ama bitince eksiliyor kilomuzda bende şuan bekliyorum durdu çünkü yine regl dönemine girdim farlutal bende çok kullandım dr kullan demiş kullan sende biraz öncede dukana başla

o zaman size ödül olarak verilen çiçeği aranızda paylaşabilirsiniz bebişlerim yolimi de dahil ederek tabiii
teşekkürler canım paylaşırız tabiki en güzel ödül

dayanamadım vallaaa

ben ve biçok arkadaşımda anadolu yakasında oturuyoruz ama rosmann dışında hiçbiryerde gerçek kepek bulamadık rosmann da gebzede migrosa gelecekmiş ama geçen gittim yoktu

evet doğru söylüyorsun o zaman vazgeçeyimm.mag.tablet evde var gün aşırı başlıyayım ozaman.inş.dediğin gibi olurr ve senin kadar hızlı verebilirim kilolarımı.

evett cnm ya,5gün spor yaptım yediklerime dikkat ettim 79dan 78e düştüm ama 3gündür gr farketmedi,2aydır adet olamadım farlutala başlamam gerek sanırımm.bu arada hoşbulduk kader arkadaşlarımm..

bizim burda eminönü baharatçısı var yrn bi soriim bakkim,bulursam konuşuruz isteyenlere kargolarım..

melodicim 10kiloyu nekadar zamanda verdin tatlım?

canım ben 9mayısta başladım ilk20günde 5kilo verdim sonra 1kilo geri aldım malum sebepten diyorum neyse onuda verdim 2.ay 4kilo verdim aralarda yine al ver biraz kaçamak filan 69900 kadar düştüm 15gün önce tatile gittim tabi kaçırdım bi hayli 3kilo aldım geldim 1kiloda gitmeden almıştım etti 4kilo kaçamak cezası hemen 5+5e başladım ilk beşte 3kilo hemen gitti şuan 71kiloyum ama regl olucam eli kulağında durması normal yani ne güzel 3kilom kalmıştı güçlendirmeye geçmeme oldu bi kere

harikasınn.gayet başarılı bencee.az değil 10kilo.hedefinede çok kalmmaış,bence yapıcaksın senn.

harikasınn.gayet başarılı bencee.az değil 10kilo.hedefinede çok kalmmaış,bence yapıcaksın senn.

teşekkür ederim uğraşıyorum işte zaman zaman sıkılsamda o kaçamakları yapmasaydım çoktan güçlendirmede olacaktım neyse önüme bakıyorum artık ama öle ama böle gidecek bu kilolar yakınlarım epeydir görmeyenler dur artık diyorlar böle iyisin diyorlar ama olmaz hedefime koşamasamda emin adımlarla yürüyorum hepimiz sonunu getiricez inş ama inan burası ve arkadaşlar olmasaydı zor yapardım bu diyeti burda inanılmaz dayanışma var bakma şimdi kimse yok yoksa sayfaların hızına yetişemeyiz gelmeyin kızlar oooohhh meydan bana kaldı

valla benim motivasyon kaynağım burasıymış kızlar bunu anladım öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun dukanın güzelleri, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi, bayramda diet falan mafiş, ki güçlendirmedeki ödül yemeklerim bende gene kriz yarattı bir öğünle duramıyorum ben ya, eski yeme krizlerim geri geldi sanki, yarın açlık var gibi herşeye saldırmaya başlamıştım allahtan o kadar yemeye çok artış olmadı yani +1000 kilo ama şükrettim ben o rakaama, napıcam ben bu yeme krizlerimi, dukanda kaçamak neredeyse yapmamıştım ama koptumu tam kopuyor insan, bugün saf pro yaparım, aman birgünden ne olacak yarın yaparım derken ohoo bi bakmışım, gecenin 3nde baklavaları götürüyorum dedim olmaz böyle saf proya çektim kendimi iki gündür, birkaç gün daha devam etmeyi düşünüyorum sonra güçlendirmeye devam edicem, ama yeme krizlerimle başa çıkmam gerekiyor, hayatım boyunca diet yaptığım için, ya hep ya hiç prensibi var bende, dietteysem diete tam uyarım diette değilsem önüme ne gelirse yerim, herşeyi, ama dukan sayesinde midem küçülmüş eskiden bir büyük poşet aburcuburu mideye indirirdim, şimdi 3-4 kek bikaç bişeyle şişiyorum birşey yiyemiyorum dukanın faydası bu olsa gerek bayramın son günü ama hala bizde baklava tepsiisi eksilmedi, bitsin istiyorum çabucak :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…