Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım yarın da kipaya gidip kepek ve tatlandırıcı bakıcam
cumaya başlıyorum reglim devam ediyor biter o güne

sakscım harika bi klipti bu arada :86:

kızlar bugün benim için büyük gün...1 eylül nihayet geldi çattı:))hayırlısıyla güçlendirmenin startını 71.500 le vermiş bulunuyorum:)Allahım inşallah utandırmasın ve bu aşamayıda başarıyla tamamlıyım...darısı tüm arkadaşlarımın başına...

dünde eşimin tarafını gezdik...gecenin 1 inde evdeydik...neyseki kazasız belasız atlattık...hatta aç kaldıkkk:))baktık olmuyo bize göre ikram olayı yok ve kimseyede zahmet vermemek için girdik biyerde yemek yedik...bu aralar bende inanılmaz ödem var havadanmıdır nedir sabahları şiş kalkıyorum...dün bikaç kişide aynı durumlar varmış bahsettiler...tabi ben bu arada bütün gün dukan konferansı verdim:) allahım her gören şoklarda amca ve dayı gelinleriyle devamlı dukanı konuştuk...adamın ne kullakları çınlıyo zavallı tahminde etmez teee Türkiyeden kadınlar hakkında konuşuyo:))sonuç olarak çok mutluyum hepinize çok ama çok teşekkür ederim destekleriniz ve yanımda olduğunuz için...sizi dukandan bile çooook seviyorum

bu arada birçok yeni gelen arkadaş görüyorum...hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kaçamaksız bol eksili günler dilerimm...aman kızlar burdan kopmayın valla başarının yolu dukan gibi görünsede kesinlikle motivasyon için kk şart...

evet doğru söylüyorsun o zaman vazgeçeyimm.mag.tablet evde var gün aşırı başlıyayım ozaman.inş.dediğin gibi olurr ve senin kadar hızlı verebilirim kilolarımı.
İnşallah canım.Atak dönemini sabırla ve kaçamaksız atlatırsan,seyir dönemi çok daha kolay ve keyifli olacak

İnşallah herşey çok güzel olacak canım benim,hepimiz için

Sadecaaaaaaaaaaa,harikasınnnnn Ayağını sürt olur mu güçlendirmeye geçerken,bizlere de nasip olsun inşallahhhhh Çoğu kişi biliyordur muhakkak ama bu 30 kiloyu ne kadar sürede verdin acaba?Çok tebrik ediyorum seni

Arkadaslarım ben Anadolu yakasında oturuyorum (suadiye) yulaf kepenigi Kadıköyde hasanpaşa dönerken söyle 100 metre ( ne tarif yapıyorum ya idare edin artık :)) yürüyün sagda büyük bir aktar var..orada bulabilirsiniz inanın aktarın adını unuttum....fiatı 8 lira....zaten yulaf kepegi istiyorum dedigimde oradakı genc abla dukan rejimimi dedi evet..bunu yok satıyoruz inanın dedi.. 500 gr. 8 lira arkadaslar ..ben hic kacamak yapmadım...20 Agustosda basladım 76 kilo ile bugun tam 5 kilo verdim..71 kiloyum...daha önce de yediklerimi saymıstım....yulaf kepegi ile omlet şeklinde tek buyuk krep yapıyorum..icine peynir salam sosis bile koyuyorum...bunu gun içinde tüketiyorum...diet cola iciyorum.maden suyu iciyorum.cay kahve iciyorum..ligh sütle nescafe iciyorum....tavuk ve hindi etini yagsız tavada kavuruyorum..hardal light yogurtla sos yapıp tüketiyorum...hardal vazgecilmezim oldu....protein sebze gününde buyuk bir tabak ya ton balıklı (konserve) yada tavuk haslama eti ile salata yapıyorum..icine maydonoz kirmızı biber salata domates hardal limon sosu ilave ediyorum..inanılmaz tok tutuyor.. tavuk güvec yapıyorum..icine az mantar domates üstüne kasar ilave ediyorum ocakta kısık atesde harika oluyor...evet bazı yiyecekleri uyduruyorum ama olsun...en azından deli gibi meyve seven kepek ekmegi seven ben basladığım tarihden bu yana hepsine gözlerimi kapattım...gün asırı en az 1 saat yürüyorum... lütfen kendinizi aldatmayın..ama bunu yiyeyim nasıl olsa yarın baslarım yok..niye hep yarınlar olsun bugun varken...emekleri bosa götürmeyin...44 bedendim...5 kilo ile bir beden inceldim..42 bedenim..ilk beden kuculmesinin mukafaatı olarak da kendime dün
42 beden pantolon aldım...uzun zamandır görmeyen arkadaslarım kilomu verdin demeleri de bende hos bir motivasyon yaratıyor...haydi basladık bir kere bırakmak yok.....
cok halsizlik hissedenler multi vitamin hapı alabilirler....doktor arkadasım dukanla zayıflamıstı..o söyledi vitamın alınabilinir..ama zaten protein alıyoruz..cok gerek yok..ama cok ihtiyac hissedildiginde zararı da yok dedi... bol suya devam...en az 8/9 bardak...için...unutmamak icin su sisesini hep yanınızda görmeye alısın..benden simdilik bu kadar sevgiler

Kızlar ayın 10'unda tatile gidiyorum.Ağustosun 14'nde adet olmustum.Sizce tatil gününe denk gelir mi lütfen cevp vern

evet bir kere oldu bir daha olmayacak kaçamak. Sabahım güzel geçti. splanda baktım bulamadım her 2 carrefourda ve 3m migrosta ben de takita aldım ama uygun olmadı sanırım. Benim çay düşkünlüğüm yok zaten şekersiz içerim onu da. Sadece 1-2 tatlı yaparsam kullanayım diye toz şeklinde aldım.

canım ilk günümdü. Hedefim aslında 55 ama bakalım, şu an 68.5 kiloyum. İnşallah hepimiz görürüz. Sana da kolay gelsin.

zasacım ben optimumum içinde 3m migros var, oradan dogasanın yulaf kepeğini aldım güzel görünüyor. Aynı markanın buğday kepeği ve yulaf ezmesini de aldım. Bir de ben de ruşeym var, buğday özü, sık olmamakla birlikte ondan da kullanabilirim, bağırsakları güzel hareketlendiriyor. İstediğin tüm içecekler serbest canım, şekerli olanlar (meyve suları vs) hariç.

ben de pharmaton vitamin (isim yazılmıyormu bilemiorum, kallistecim özür) kullanıyorum, sınavım var malum zihnim açılsın diye özellikle.

ya yine kimseler yok neredesin ama

yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsin

hoşbulduk

maşallah canım güzel vermişsin

biraz sabret canım son gün bugün. Benim şansım bize pek kimse gelmez bayramda neredeyse hiç. Ailede en küçüklerdeniz, komşular hiç durmaz burada herkes tatilde, zaten onlar arasında da küçüğüz ya. Hiç bayramlık bir şey almam, bayramın ilk gününü 2 baklava, yarım dilim börek ve 1 zeytinyağlı yapsak sarması ile atlattım, zaten henüz başlamamıştım diyete. Sen de gelen misafirlere bol bol koy bitsin :)

hayırlı olsun canım. Azminden dolayı kutluyorum.

hoşbulduk canım.

çok güzel canım, azmin devam etsin hep inşallah. Hızla bedenler küçülsün. Ben de dün ilk günümde biraz halsizlik oldu, bakalım bugün nasıl geçecek.

Kızlar ayın 10'unda tatile gidiyorum.Ağustosun 14'nde adet olmustum.Sizce tatil gününe denk gelir mi lütfen cevp vern

canım bu senin döngüne bağlı, 28 günde bir oluyorsan denk gelir. Geciktiriciler var, onlardan kullan istersen, ben tatilime denk gelir ve tatilim kısa süreli ise kullanırım genelde. Eczaneden sorabilirsin.

Günaydınlar herkese,
ben 300 gr vermişim sadece, sebebi olarak şunları düşünüyorum:

- 2 gündür tuvalete çıkmadım, zaten problemim vardır hep kayısılı form çay içtim, öğlen de bitçi çayı içerim olmazsa bir de gojiberry bulamadığım için almamıştım. Onu almaya gideyim diyorum, işe yarar belki.

- reglime 2-3 gün var ödem olmuş olabilir.

- Kırmızı et şişirmiş olabilir.

- 1 sigara böreği yemiştim ya, o da olabilir.

çok değişkenli bir denklem yani, hangisi ne kadar etkili bilemiyorum ama karnım oldukça şiş rahatsız ediyor beni.

kavaltım güzel oldu, 2 tane krep yaptım 1.5 kaşık yulaf kepeği ile. Birinin arasına piştikten sonra hindi füme koydum 2ye katdadım biraz daha pişirdim, diğerinin arasına light kaşarı erittim. Güzel ve doyurucu oldu. Bir de form çay içtim. Ablam kahvaltıya çağırdı yedik dedim gitmedim, orada kaçırırdık çünkü. Ailede kimse bilmiyor henüz.
öğlen için de tavuk çıkardım, ızgara yapacağım.

Sevgiler bizden canım.Öncelikle tebrik ediyorum seni;azmin ve hedefe kilitlenişin çok dozunda.maşallah Hardalı kullanman başlı başına bir güzellik,çünkü aç karnına 1 çay kaşığı hardal yutan bir insanın metabolizmasının diğer insanlara kıyasla %30 fazla çalıştığı ispatlanmış,bu anlamda çok güzel gerçekten hardalı sık kullanman.Tebrik ederim

Her ay aynı güne denk geliyorsa periodun,illa ki tatil süresi içine denk gelecektir.Hava değişimine bağlı olarak erken gelebilir,gecikebilir ya da atlayabilir.Bunu bizim tahmin etmemiz olanaksız canım.Riske atmak istemiyorsan geciktirici kullanabilirsin.

Canım splendanın internet sitesi var,Türk kanser vakfının onaylaması ayrı bir güven veriyor bana.

Evettt Melis'cim,samimiyetimle söylüyorum harika bir başlangıç.2 günlük kabızlığın en az 1 kilo,regl şişliğin en az 2 kilo tutyor.Eğer hiç kaçamak yapmadan atağı tamamlarsan,reglin biter bitmez,bütün o tuttuklarını birden attığını göreceksin.Bana inanabilirsin,çünkü başladığımda aynı şeyi yaşadım.Özel günüm biter bitmez,ertesi sabah tartıda -3 kg ı gördüm,yani regl den sonra birden attı.Dukan kitabında böyle olacağını söylemişti.Bu şişliklere rağmen ilk günden 300 gr harika bir rakam.suyu 3-3.5 lt ye tamamlıyorsun değil mi?

nevcim teşekkür ederim yorumun için bakalım inşallah dediğin gibi olur. Kitapta ben de okumuştum, hatta sabah söylenince eşim kitabı nasıl okudun yazıyordu bu diye azarladı beni :)
su 2 lt. içtim dün, 1 bardak ta süt içmiştim, 3'e çıkamadım. Siler 3-3.5 mu içiyorsunuz. Ben çok su içebilen bir insan değilim, 2 içince iyi diyorum. Nekadar içsem o kadar iyi tabi bakalım bugün biraz daha çaba göstereyim.

Canım ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı,ne kadar çok su,o kadar çok yağ atımı imiş.Gerçekten ben 3.5 litreye yetiştiğim günlerde,ertesi sabah attığım kilo çok daha farklı oluyor diğer günlere göre.Ben soğuk içiyorum,vücut soğuk suyu ısıtmak için de ekstra kalori yakarmış.Yemeklerden önce bir bardak,yemek arasında bir bardak,üzerine bir bardak içsen dahi,3-4 öğünde 3 litreyi bulmuş olursun.Merak etme,zamanla vücudun o suyu kendi istemeye başlayacak.

slm kızlar bide buraya ugrayım dedim ne diyeti yapıyonuz ben de doğum kilolarından şikayetçiyim de gerçi şuan artıkımın 58 e düştüm yaptığım diyetle 65 ten ama genede bi 3 kilo istiyorum vermek ama motivasyonum düştü gitrti paramparca oldu kilo verdim ya acık serdim alimallah ya az daha versem tam süperolcak he tatlı delisi olarak ne yapcammm ay yaaaa bugün 3 dilim revaniyi götürdüm sabah sabah bana da yardım edinnn nollluururrr

hoşgeldin zasa yokluğumuzda nev sana yeterince yardımcı olmuş ama kitabın gelene kadar başlamana yardımcı olacak kitaptan özetler içeren ve tarif linkimizin de yer aldığı şu linke bi göz atmanı öneririm.. kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

ya yine kimseler yok neredesin ama

yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsin

melodim yettim garii sen nerdesin bakiim? sapancaya da gitmişsin ohh mis valla tam havası

tecrübeli dukanistim gülümsecim bu bir bayram sendromu ve atlatıciiz bebişim en kısa sürede hemen güçlendirmeye ayak uydurmaya çalış tekrar o 1 kilohemen gidecektir..

sakscım harika bi klipti bu arada :86:

çok eğlenceli şarkı dimi yaa canım senin başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü araştırdın gözlemledin ve işine yarayacak tüm bilgileri edinerek bu yola başlayacaksın ve eminim çok güzel bi sonuç alacaksın hep beraber kurtiliciiz şu fazlalıklardan

oleyy idol bebiş kankişim beklenen gün geldi demek ben de yeni dönemime başladım bugün itibariyle vatana millete hayırlı uğurlu ola dukan tr ye bi konferans için gelse direkt seni tanıtmalı herkese zaten valla boşuna dememişler sabrın sonu selamet işte aylarca uğraştın çabaladın ve mükemmel sonucu gördün tekrar tebrikler canım:81::81:

bravo canım gayet de güzel devam ediyosun eminim istediğin sonucu göreceksin

çok afedersiniz ama bu soruyu sormak için neden dukan topiğini tercih ettiniz çok merak ediyorum? Ayrıca sonra gelip de size cevap verildi mi diye baktınız mı onu daha da çok merak ettim

başlıktan da anlaşılacağı üzere dukan diyeti yapıyoruz, şu başlığı incelerseniz diyet hakkında fikir sahibi olabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bunlar özet bilgiler ama eğer diyeti uygulamaya karar verecekseniz kitabı almanızı öneririm gerçi sadece 3 kg varmış verilecek belki de bu bilgilerle bile o 3 kilodan kurtulabilirsiniz zaten aklınıza takılabilecek her türlü sorunun cevabı da orda var ve tarifler sayfamıza özellikle göz atın, bu diyeti uygulayanlar revani yiyerek kilo verebiliyor harika değil mi?

Yolandacım teşekkür ederim. Bizim eşlerimiz neyseki bizi kilolun hallerimizle de sevdiklerini gösterdiler de sınavı geçtiler. Ama tabi ki biz kendimizi daha çokı beğenip güvendikçe onların da bize olan hayranlığı artıyor doğal olarak.

Bu arada baştan sona yenilenmek konusunda eylemlerim devam edecek. Takipte kalın :))

uzak bi yere gitmedim canım ama internet imkanım yoktu o yüzden acil ve kısa bi veda oldu benim ki

violet yakın zamanda buralardaydı canım diğerleri bayadır yok o yüzden onu saymamıştım abe üjj bejj beyaa kan çekii trakyalı hemşehrim benim sevgili lostinnight sorarım sana "iki gemi yanyana aydayabilir misin?"

hocam çok geçmiş olsun bayılırım büyükadaya tatilin keyfini çıkarın

evet lostinnight biz kardeşiz bebişim obezite kardeşi ben de kendimi çok kandırdım hala da bazen kandırıyorum bide değer mi ya hakkaten bu bayram baktım da dedim son baklavalarını ye bi baklava için bu kadar kalori almaya değmez üzerine su içtin bitti git o tat gerisi var mı yok,bide şu bahsettiğin kitap kimin canım merak ettim belki işime yarar benim de..bide şu 17 kiloyu 1.5 ayda veren arkadaşın napmış öyle yaa helal olsun sporu filan mı fazla yapıyodu?

bende de direkt acıktırma değil ama süreklilik hissi yaratıyo canım kolayı 1 bardakta bırakamama yoğurdu bitirmeden duramama gibi en iyisi ağzımıza bile bulaştırmayalım biz şu tatlandırıcıyı

vallahi bravo,tebrikler

o zaman size ödül olarak verilen çiçeği aranızda paylaşabilirsiniz bebişlerim yolimi de dahil ederek tabiii

canım wallahi bravo ciddi derecede gözle görülür bi fark var darısı başımıza inşallah[/QUOTE]

Teşekkür ederim mavişim. Adanın tadını çıkarıyorum ama ara ara da anakaraya çıkıyorum. Dün mesela sana yaklaştım çok. Tekirdağ'a gittik öğleden sonra. Sen Tekirdağ'daydın dimi, karıştırmıyorum işallah!
,

Sadecam güçlendirmen hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim :))

merhabalar sevgili dukancılar uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. Dün aldığım dukan diyeti kitabımı bitirmek üzereyim ve yarın daha fazla vakit kaybetmeden atak evresi ile diyetime başlayacağım 6 ay içerisinde 9 kilo aldım ve bir türlü veremedim umarım bu diyetle fazlalıklarımın hepsinden kurtulurum. yalnız diyetimi zorlaştıracak bazı problemler var nasıl yapsam bilemedim ben et tüketemiyorum çok midem bulanıyor tavuk etini zar zor yiyebliyorum süt ürünlerine ağırlık versem diyetin seyri değişir mi sizce ? dr. dukan problem olmayacağını söylemiş, ancak yine de kafama takıldı :44:

Canlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu sanırım.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinin her aşamasına serbesttir
Eki Görüntüle 249669 Eki Görüntüle 249670 Eki Görüntüle 249671

kıss amanın booooov nittin sen böle nittin nekadar harika görünüyor bunlar helal sana canım benim helal bu arada aramıza hoşgeldin canım başarına başarılar katacana eminim sen ve tüm yeni katılan dukandaşlarımızıa hoş geldiniz diyorum inanınki hep beraber keyifle başarıcaz evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…