inşallah canım yarın da kipaya gidip kepek ve tatlandırıcı bakıcamCanım çok teşekkür ederim.Gerçekten heba olan günlerime yanıyorum 30 yaşında aldım bu kararı ama zararın neresinden dönülse kardır diyorum.Ben ikna olana kadar,kitabım elime ulaşana kadar buralardaydım,sizleri okuyordum.İkna olmamda çok büyük etkiniz oldu.Şimdi diyetimin 18. günündeyim,alıştım,sorun yaşamıyorum çok şükür.Hiç merak etme canım,vereceksin.Tek yapmamız gereken hedef ve tarih belirlemek.Ben 50 kilo fazlalığım için 1 yılı hedeflemiştim,hem de aya 4 kg düşüyordu uzmanların önerdiği gibi.Hayatımın kalan bölümlerinin huzurla geçmesi için ödeyeceğim 1 yıl,çok değildi aslında o mutluluk düşünüldüğünde.7 ay bitti ve 26 kg ı attım.Ne zaman direncim kırılsa kaldı 5 ay diyerek kendimi tazelemeye çalışıyorum.Eminim sen de kurtulacaksın ve koruma dönemimizden,protein perşembelerimizden konuşmaya başlıycaz seninle
İnşallah canım.Atak dönemini sabırla ve kaçamaksız atlatırsan,seyir dönemi çok daha kolay ve keyifli olacakevet doğru söylüyorsun o zaman vazgeçeyimm.mag.tablet evde var gün aşırı başlıyayım ozaman.inş.dediğin gibi olurr ve senin kadar hızlı verebilirim kilolarımı.
İnşallah herşey çok güzel olacak canım benim,hepimiz içininşallah canım yarın da kipaya gidip kepek ve tatlandırıcı bakıcam
cumaya başlıyorum reglim devam ediyor biter o güne
kızlar bugün benim için büyük gün...1 eylül nihayet geldi çattı:))hayırlısıyla güçlendirmenin startını 71.500 le vermiş bulunuyorum:)Allahım inşallah utandırmasın ve bu aşamayıda başarıyla tamamlıyım...darısı tüm arkadaşlarımın başına...
dünde eşimin tarafını gezdik...gecenin 1 inde evdeydik...neyseki kazasız belasız atlattık...hatta aç kaldıkkk:))baktık olmuyo bize göre ikram olayı yok ve kimseyede zahmet vermemek için girdik biyerde yemek yedik...bu aralar bende inanılmaz ödem var havadanmıdır nedir sabahları şiş kalkıyorum...dün bikaç kişide aynı durumlar varmış bahsettiler...tabi ben bu arada bütün gün dukan konferansı verdim:) allahım her gören şoklarda amca ve dayı gelinleriyle devamlı dukanı konuştuk...adamın ne kullakları çınlıyo zavallı tahminde etmez teee Türkiyeden kadınlar hakkında konuşuyo:))sonuç olarak çok mutluyumhepinize çok ama çok teşekkür ederim destekleriniz ve yanımda olduğunuz için...sizi dukandan bile çooook seviyorum
Canım ilkin günahı olmazmışŞaka bir yana,şöyle düşünmemiz lazım.Yaptığımız en küçük kaçamak,bizi doyurmadığı gibi tüm gün aç kalışımızın mükafatını almamızı da engelliyor.Ama canını sıkma,geldi geçti.Şimdi daha sağlam bakarsın önüne.Zaten emin ol onun pişmanlığı bize yetiyor,elimiz bir daha gitmiyor.Canım ben de dahil topiğin geneli -splenda-isimli türk kanser vakfının onayladığı tatlandırıcıyı kullanıyoruz sanırım gözlemlediğim kadarı ile.Ben internetten sipariş ettim,500 lü kutusunu.En azından güvenle kullanabiliyoruz,seninki hangi marka?
nevcim harikasın çok teşekkür ederimm.yarın sabahdan itibaren başlamaya kara verdim.hayırlısıyla bende sizler gibi başarmak istiyorum,birde mesela ben kırmızı veya beyaz et yiyorsam gün içinde 2öğün yiyebilirimiyim aynısından birde 1günde sadece 1çeşidinimi seçicem,öğlen tavuk akşam biftey yiyebilirimiyim?ben ekmem yemem ve çaylarımda hayatımın hiçbir döneminde şeker kullanmadım bu beni pek zorlamaz ancak meyve hiç yememk zorlar gibi,bakalım,inşallah alışıcam.
meliscim sende yenimi başladın ilk gününmüydü bugün kaç kilosun hedefin kaç?inşallah gönlündeki rakamı görürsün tartıda..bende yarın yazıcam yediklerimii..
tamamdırr şekerr,,başlıyorum yarınn hemenn ben ist.anadolu yakasındayım yulaf kepeği heryerde varmı acabaa??bide çok sordum ama sabah aç karna elma sirkesi,limon-su içmemde sakınca varmı acaba?bide 5i biyerde nasıl olur içsemmi??
Canım İstanbul'da aktarlarda bile bulunabiliyormuş yulaf kepeği duyduğum kadarı ile,yada Real'de bulabilirsin.Ben süte karıştırarak sabah ve akşam 1'er kaşık olarak tüketiyorum.Tabi sen bilirsin ama,ben böbreklerine çok da fazla yüklenme derim.Çünkü bu diyeti yaparken çoğumuz en az 3 lt su içiyor,ortalama 1 bitki çayı içiyoruz. Yani günlük aldığımız sıvı alımı su,çay,kahve derken 5 lt yi buluyor en az,böbreklerimizi çok da yormayalım diye düşünüyorum.Bir de canım birçoğumuz magnezyum tablet alıyoruz takviye olarak suda eriyenlerden.Çünkü protein yüklenmesi kaslardaki magnezyum depolarını azaltıyormuş bu da kramplara sebep oluyormuş.Aklında bulunsun.İnan ki elma sirkesine ihtiyaç duymayacak kadar hızla kilo atacaksın
ya yine kimseler yok neredesin ama
yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsin
canım ben 9mayısta başladım ilk20günde 5kilo verdim sonra 1kilo geri aldım malum sebepten diyorum neyse onuda verdim 2.ay 4kilo verdim aralarda yine al ver biraz kaçamak filan 69900 kadar düştüm 15gün önce tatile gittim tabi kaçırdım bi hayli 3kilo aldım geldim 1kiloda gitmeden almıştım etti 4kilo kaçamak cezası hemen 5+5e başladım ilk beşte 3kilo hemen gitti şuan 71kiloyum ama regl olucam eli kulağında durması normal yani ne güzel 3kilom kalmıştı güçlendirmeye geçmeme oldu bi kere
valla benim motivasyon kaynağım burasıymış kızlar bunu anladımöncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun dukanın güzelleri, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi, bayramda diet falan mafiş, ki güçlendirmedeki ödül yemeklerim bende gene kriz yarattı bir öğünle duramıyorum ben ya, eski yeme krizlerim geri geldi sanki, yarın açlık var gibi herşeye saldırmaya başlamıştım allahtan o kadar yemeye çok artış olmadı yani +1000 kilo ama şükrettim ben o rakaama, napıcam ben bu yeme krizlerimi, dukanda kaçamak neredeyse yapmamıştım ama koptumu tam kopuyor insan, bugün saf pro yaparım, aman birgünden ne olacak yarın yaparım derken ohoo bi bakmışım, gecenin 3nde baklavaları götürüyorum dedim olmaz böyle saf proya çektim kendimi iki gündür, birkaç gün daha devam etmeyi düşünüyorum sonra güçlendirmeye devam edicem, ama yeme krizlerimle başa çıkmam gerekiyor, hayatım boyunca diet yaptığım için, ya hep ya hiç prensibi var bende, dietteysem diete tam uyarım diette değilsem önüme ne gelirse yerim, herşeyi, ama dukan sayesinde midem küçülmüş eskiden bir büyük poşet aburcuburu mideye indirirdim, şimdi 3-4 kek bikaç bişeyle şişiyorum birşey yiyemiyorum dukanın faydası bu olsa gerek bayramın son günü ama hala bizde baklava tepsiisi eksilmedi, bitsin istiyorum çabucak :18:
kızlar bugün benim için büyük gün...1 eylül nihayet geldi çattı:))hayırlısıyla güçlendirmenin startını 71.500 le vermiş bulunuyorum:)Allahım inşallah utandırmasın ve bu aşamayıda başarıyla tamamlıyım...darısı tüm arkadaşlarımın başına...
dünde eşimin tarafını gezdik...gecenin 1 inde evdeydik...neyseki kazasız belasız atlattık...hatta aç kaldıkkk:))baktık olmuyo bize göre ikram olayı yok ve kimseyede zahmet vermemek için girdik biyerde yemek yedik...bu aralar bende inanılmaz ödem var havadanmıdır nedir sabahları şiş kalkıyorum...dün bikaç kişide aynı durumlar varmış bahsettiler...tabi ben bu arada bütün gün dukan konferansı verdim:) allahım her gören şoklarda amca ve dayı gelinleriyle devamlı dukanı konuştuk...adamın ne kullakları çınlıyo zavallı tahminde etmez teee Türkiyeden kadınlar hakkında konuşuyo:))sonuç olarak çok mutluyumhepinize çok ama çok teşekkür ederim destekleriniz ve yanımda olduğunuz için...sizi dukandan bile çooook seviyorum
bu arada birçok yeni gelen arkadaş görüyorum...hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdinizkaçamaksız bol eksili günler dilerimm...aman kızlar burdan kopmayın valla başarının yolu dukan gibi görünsede kesinlikle motivasyon için kk şart...
Arkadaslarım ben Anadolu yakasında oturuyorum (suadiye) yulaf kepenigi Kadıköyde hasanpaşa dönerken söyle 100 metre ( ne tarif yapıyorum ya idare edin artık :)) yürüyün sagda büyük bir aktar var..orada bulabilirsiniz inanın aktarın adını unuttum....fiatı 8 lira....zaten yulaf kepegi istiyorum dedigimde oradakı genc abla dukan rejimimi dedievet..bunu yok satıyoruz inanın dedi.. 500 gr. 8 lira arkadaslar ..ben hic kacamak yapmadım...20 Agustosda basladım 76 kilo ile bugun tam 5 kilo verdim..71 kiloyum...daha önce de yediklerimi saymıstım....yulaf kepegi ile omlet şeklinde tek buyuk krep yapıyorum..icine peynir salam sosis bile koyuyorum...bunu gun içinde tüketiyorum...diet cola iciyorum.maden suyu iciyorum.cay kahve iciyorum..ligh sütle nescafe iciyorum....tavuk ve hindi etini yagsız tavada kavuruyorum..hardal light yogurtla sos yapıp tüketiyorum...hardal vazgecilmezim oldu....protein sebze gününde buyuk bir tabak ya ton balıklı (konserve) yada tavuk haslama eti ile salata yapıyorum..icine maydonoz kirmızı biber salata domates hardal limon sosu ilave ediyorum..inanılmaz tok tutuyor.. tavuk güvec yapıyorum..icine az mantar domates üstüne kasar ilave ediyorum ocakta kısık atesde harika oluyor...evet bazı yiyecekleri uyduruyorum ama olsun...en azından deli gibi meyve seven kepek ekmegi seven ben basladığım tarihden bu yana hepsine gözlerimi kapattım...gün asırı en az 1 saat yürüyorum... lütfen kendinizi aldatmayın..ama bunu yiyeyim nasıl olsa yarın baslarım yok..niye hep yarınlar olsun bugun varken...emekleri bosa götürmeyin...44 bedendim...5 kilo ile bir beden inceldim..42 bedenim..ilk beden kuculmesinin mukafaatı olarak da kendime dün
42 beden pantolon aldım...uzun zamandır görmeyen arkadaslarım kilomu verdin demeleri de bende hos bir motivasyon yaratıyor...haydi basladık bir kere bırakmak yok.....
cok halsizlik hissedenler multi vitamin hapı alabilirler....doktor arkadasım dukanla zayıflamıstı..o söyledi vitamın alınabilinir..ama zaten protein alıyoruz..cok gerek yok..ama cok ihtiyac hissedildiginde zararı da yok dedi... bol suya devam...en az 8/9 bardak...için...unutmamak icin su sisesini hep yanınızda görmeye alısın..benden simdilik bu kadar sevgiler
Kızlar ayın 10'unda tatile gidiyorum.Ağustosun 14'nde adet olmustum.Sizce tatil gününe denk gelir mi lütfen cevp vern
Sevgiler bizden canım.Öncelikle tebrik ediyorum seni;azmin ve hedefe kilitlenişin çok dozunda.maşallahArkadaslarım ben Anadolu yakasında oturuyorum (suadiye) yulaf kepenigi Kadıköyde hasanpaşa dönerken söyle 100 metre ( ne tarif yapıyorum ya idare edin artık :)) yürüyün sagda büyük bir aktar var..orada bulabilirsiniz inanın aktarın adını unuttum....fiatı 8 lira....zaten yulaf kepegi istiyorum dedigimde oradakı genc abla dukan rejimimi dedievet..bunu yok satıyoruz inanın dedi.. 500 gr. 8 lira arkadaslar ..ben hic kacamak yapmadım...20 Agustosda basladım 76 kilo ile bugun tam 5 kilo verdim..71 kiloyum...daha önce de yediklerimi saymıstım....yulaf kepegi ile omlet şeklinde tek buyuk krep yapıyorum..icine peynir salam sosis bile koyuyorum...bunu gun içinde tüketiyorum...diet cola iciyorum.maden suyu iciyorum.cay kahve iciyorum..ligh sütle nescafe iciyorum....tavuk ve hindi etini yagsız tavada kavuruyorum..hardal light yogurtla sos yapıp tüketiyorum...hardal vazgecilmezim oldu....protein sebze gününde buyuk bir tabak ya ton balıklı (konserve) yada tavuk haslama eti ile salata yapıyorum..icine maydonoz kirmızı biber salata domates hardal limon sosu ilave ediyorum..inanılmaz tok tutuyor.. tavuk güvec yapıyorum..icine az mantar domates üstüne kasar ilave ediyorum ocakta kısık atesde harika oluyor...evet bazı yiyecekleri uyduruyorum ama olsun...en azından deli gibi meyve seven kepek ekmegi seven ben basladığım tarihden bu yana hepsine gözlerimi kapattım...gün asırı en az 1 saat yürüyorum... lütfen kendinizi aldatmayın..ama bunu yiyeyim nasıl olsa yarın baslarım yok..niye hep yarınlar olsun bugun varken...emekleri bosa götürmeyin...44 bedendim...5 kilo ile bir beden inceldim..42 bedenim..ilk beden kuculmesinin mukafaatı olarak da kendime dün
42 beden pantolon aldım...uzun zamandır görmeyen arkadaslarım kilomu verdin demeleri de bende hos bir motivasyon yaratıyor...haydi basladık bir kere bırakmak yok.....
cok halsizlik hissedenler multi vitamin hapı alabilirler....doktor arkadasım dukanla zayıflamıstı..o söyledi vitamın alınabilinir..ama zaten protein alıyoruz..cok gerek yok..ama cok ihtiyac hissedildiginde zararı da yok dedi... bol suya devam...en az 8/9 bardak...için...unutmamak icin su sisesini hep yanınızda görmeye alısın..benden simdilik bu kadar sevgiler
Her ay aynı güne denk geliyorsa periodun,illa ki tatil süresi içine denk gelecektir.Hava değişimine bağlı olarak erken gelebilir,gecikebilir ya da atlayabilir.Bunu bizim tahmin etmemiz olanaksız canım.Riske atmak istemiyorsan geciktirici kullanabilirsin.Kızlar ayın 10'unda tatile gidiyorum.Ağustosun 14'nde adet olmustum.Sizce tatil gününe denk gelir mi lütfen cevp vern
Canım splendanın internet sitesi var,Türk kanser vakfının onaylaması ayrı bir güven veriyor bana.evet bir kere oldu bir daha olmayacak kaçamak. Sabahım güzel geçti. splanda baktım bulamadım her 2 carrefourda ve 3m migrosta ben de takita aldım ama uygun olmadı sanırım. Benim çay düşkünlüğüm yok zaten şekersiz içerim onu da. Sadece 1-2 tatlı yaparsam kullanayım diye toz şeklinde aldım.ben de pharmaton vitamin (isim yazılmıyormu bilemiorum, kallistecim özür) kullanıyorum, sınavım var malum zihnim açılsın diye özellikle.
Evettt Melis'cim,samimiyetimle söylüyorum harika bir başlangıç.2 günlük kabızlığın en az 1 kilo,regl şişliğin en az 2 kilo tutyor.Eğer hiç kaçamak yapmadan atağı tamamlarsan,reglin biter bitmez,bütün o tuttuklarını birden attığını göreceksin.Bana inanabilirsin,çünkü başladığımda aynı şeyi yaşadım.Özel günüm biter bitmez,ertesi sabah tartıda -3 kg ı gördüm,yani regl den sonra birden attı.Dukan kitabında böyle olacağını söylemişti.Bu şişliklere rağmen ilk günden 300 gr harika bir rakam.suyu 3-3.5 lt ye tamamlıyorsun değil mi?Günaydınlar herkese,
ben 300 gr vermişim sadece, sebebi olarak şunları düşünüyorum:
- 2 gündür tuvalete çıkmadım, zaten problemim vardır hep kayısılı form çay içtim, öğlen de bitçi çayı içerim olmazsa bir de gojiberry bulamadığım için almamıştım. Onu almaya gideyim diyorum, işe yarar belki.
- reglime 2-3 gün var ödem olmuş olabilir.
- Kırmızı et şişirmiş olabilir.
- 1 sigara böreği yemiştim ya, o da olabilir.
çok değişkenli bir denklem yani, hangisi ne kadar etkili bilemiyorum ama karnım oldukça şiş rahatsız ediyor beni.
kavaltım güzel oldu, 2 tane krep yaptım 1.5 kaşık yulaf kepeği ile. Birinin arasına piştikten sonra hindi füme koydum 2ye katdadım biraz daha pişirdim, diğerinin arasına light kaşarı erittim. Güzel ve doyurucu oldu. Bir de form çay içtim. Ablam kahvaltıya çağırdı yedik dedim gitmedim, orada kaçırırdık çünkü. Ailede kimse bilmiyor henüz.
öğlen için de tavuk çıkardım, ızgara yapacağım.
Evettt Melis'cim,samimiyetimle söylüyorum harika bir başlangıç.2 günlük kabızlığın en az 1 kilo,regl şişliğin en az 2 kilo tutyor.Eğer hiç kaçamak yapmadan atağı tamamlarsan,reglin biter bitmez,bütün o tuttuklarını birden attığını göreceksin.Bana inanabilirsin,çünkü başladığımda aynı şeyi yaşadım.Özel günüm biter bitmez,ertesi sabah tartıda -3 kg ı gördüm,yani regl den sonra birden attı.Dukan kitabında böyle olacağını söylemişti.Bu şişliklere rağmen ilk günden 300 gr harika bir rakam.suyu 3-3.5 lt ye tamamlıyorsun değil mi?
Canım ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı,ne kadar çok su,o kadar çok yağ atımı imiş.Gerçekten ben 3.5 litreye yetiştiğim günlerde,ertesi sabah attığım kilo çok daha farklı oluyor diğer günlere göre.Ben soğuk içiyorum,vücut soğuk suyu ısıtmak için de ekstra kalori yakarmış.Yemeklerden önce bir bardak,yemek arasında bir bardak,üzerine bir bardak içsen dahi,3-4 öğünde 3 litreyi bulmuş olursun.Merak etme,zamanla vücudun o suyu kendi istemeye başlayacak.nevcim teşekkür ederim yorumun için bakalım inşallah dediğin gibi olur. Kitapta ben de okumuştum, hatta sabah söylenince eşim kitabı nasıl okudun yazıyordu bu diye azarladı beni :)
su 2 lt. içtim dün, 1 bardak ta süt içmiştim, 3'e çıkamadım. Siler 3-3.5 mu içiyorsunuz. Ben çok su içebilen bir insan değilim, 2 içince iyi diyorum. Nekadar içsem o kadar iyi tabi bakalım bugün biraz daha çaba göstereyim.
nevcim çok teşekkürler ederim cevabın için.bugün bu topiğin hepsini olmasada kısım kısım okudum çokda azimlenerek int.den kitabını siparriş verdim,elime geçer geçmez okumaya başlıcam.çünkü ne yiceğimi yemiceğiimi tam olarak anlamadım.15 aydır uzakdan uzakdan hep takip ettim,kızımı emziriyorum diye vicdanım rahat etmedi,ama artık yeter dedim,tabiki yavrum daha mühim,ama benim pskolojim de çok önemli,kendime bakınca çok sinirleniyorum haliyle kızımada yansıyor,üstelik düzenli reglimidekilolarım yüzünden olamıyorumbu diyetle birlikde 5ibiyerde çayıda içebilirmiyim.emzirmeye devam eddicem sütüm var,kızımda iştahlı.Allah rızası için tam olarak ne nasıl yicem biriniz anlatırmısınızzz?lütfennn...
ya yine kimseler yok neredesin ama
yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsin
valla benim motivasyon kaynağım burasıymış kızlar bunu anladımöncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun dukanın güzelleri, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi, bayramda diet falan mafiş, ki güçlendirmedeki ödül yemeklerim bende gene kriz yarattı bir öğünle duramıyorum ben ya, eski yeme krizlerim geri geldi sanki, yarın açlık var gibi herşeye saldırmaya başlamıştım allahtan o kadar yemeye çok artış olmadı yani +1000 kilo ama şükrettim ben o rakaama, napıcam ben bu yeme krizlerimi, dukanda kaçamak neredeyse yapmamıştım ama koptumu tam kopuyor insan, bugün saf pro yaparım, aman birgünden ne olacak yarın yaparım derken ohoo bi bakmışım, gecenin 3nde baklavaları götürüyorum dedim olmaz böyle saf proya çektim kendimi iki gündür, birkaç gün daha devam etmeyi düşünüyorum sonra güçlendirmeye devam edicem, ama yeme krizlerimle başa çıkmam gerekiyor, hayatım boyunca diet yaptığım için, ya hep ya hiç prensibi var bende, dietteysem diete tam uyarım diette değilsem önüme ne gelirse yerim, herşeyi, ama dukan sayesinde midem küçülmüş eskiden bir büyük poşet aburcuburu mideye indirirdim, şimdi 3-4 kek bikaç bişeyle şişiyorum birşey yiyemiyorum dukanın faydası bu olsa gerek bayramın son günü ama hala bizde baklava tepsiisi eksilmedi, bitsin istiyorum çabucak :18:
inşallah canım yarın da kipaya gidip kepek ve tatlandırıcı bakıcam
cumaya başlıyorum reglim devam ediyor biter o güne
sakscım harika bi klipti bu arada :86:
Arkadaslarım ben Anadolu yakasında oturuyorum (suadiye) yulaf kepenigi Kadıköyde hasanpaşa dönerken söyle 100 metre ( ne tarif yapıyorum ya idare edin artık :)) yürüyün sagda büyük bir aktar var..orada bulabilirsiniz inanın aktarın adını unuttum....fiatı 8 lira....zaten yulaf kepegi istiyorum dedigimde oradakı genc abla dukan rejimimi dedievet..bunu yok satıyoruz inanın dedi.. 500 gr. 8 lira arkadaslar ..ben hic kacamak yapmadım...20 Agustosda basladım 76 kilo ile bugun tam 5 kilo verdim..71 kiloyum...daha önce de yediklerimi saymıstım....yulaf kepegi ile omlet şeklinde tek buyuk krep yapıyorum..icine peynir salam sosis bile koyuyorum...bunu gun içinde tüketiyorum...diet cola iciyorum.maden suyu iciyorum.cay kahve iciyorum..ligh sütle nescafe iciyorum....tavuk ve hindi etini yagsız tavada kavuruyorum..hardal light yogurtla sos yapıp tüketiyorum...hardal vazgecilmezim oldu....protein sebze gününde buyuk bir tabak ya ton balıklı (konserve) yada tavuk haslama eti ile salata yapıyorum..icine maydonoz kirmızı biber salata domates hardal limon sosu ilave ediyorum..inanılmaz tok tutuyor.. tavuk güvec yapıyorum..icine az mantar domates üstüne kasar ilave ediyorum ocakta kısık atesde harika oluyor...evet bazı yiyecekleri uyduruyorum ama olsun...en azından deli gibi meyve seven kepek ekmegi seven ben basladığım tarihden bu yana hepsine gözlerimi kapattım...gün asırı en az 1 saat yürüyorum... lütfen kendinizi aldatmayın..ama bunu yiyeyim nasıl olsa yarın baslarım yok..niye hep yarınlar olsun bugun varken...emekleri bosa götürmeyin...44 bedendim...5 kilo ile bir beden inceldim..42 bedenim..ilk beden kuculmesinin mukafaatı olarak da kendime dün
Kızlar ayın 10'unda tatile gidiyorum.Ağustosun 14'nde adet olmustum.Sizce tatil gününe denk gelir mi lütfen cevp vern
slm kızlar bide buraya ugrayım dedim ne diyeti yapıyonuz ben de doğum kilolarından şikayetçiyim de gerçi şuan artıkımın 58 e düştüm yaptığım diyetle 65 ten ama genede bi 3 kilo istiyorum vermek ama motivasyonum düştü gitrti paramparca oldu kilo verdim ya acık serdim alimallah ya az daha versem tam süperolcak he tatlı delisi olarak ne yapcammm ay yaaaa bugün 3 dilim revaniyi götürdüm sabah sabahbana da yardım edinnn nollluururrr
hocam hoşgeldiniz sizi görmek ne güzel. eşiniz arada olmadan size direkt yazabiliriz yani :)))
geçmiş olsun gözleriniz hayırlı olsun biz gözlüge -lense devam. benim lense iki gündür alerji yaptı yine gözlüge döndük szin gibi toptan kurtulma imkanı da yok belki teknoloji gelişir de bize de öyle bi şans dogar.
bakıyorum da sadecanın dediği gibi baştan sona yeniliyorsunuz kendinizi valla adınıza çok sevindim eminim eşiniz size tekrar aşık oluyordu bu dönemde. kg verdikten sonra benimkinde öyle birtakım değişiklikler oldu da. ama eşim hep derdi " 100 kg da olsan ben seni olduğun gibi seviyorm " diye. ama demek ki öyle olmuyo zayıflayınca başka oluyormuş neyse şikayetçi değilim zira bu durum beni motive ediyor hep
herkese selam dostlar 1 saattir nerdeyse site bakımdan çıksın diye bekledim geçmişi okudum ama bakım tam hallolmamış sanırım ki beğen butonları yoktu o yüzden yeni gelen arkadaşlara toptan hoşgeldiniz diyorum,görüyorum ki diyet konusunda fikir sahibi olarak gelmiş neredeyse hepsi bu yönden de taktir ediyorum kendilerini[
QUOTE=sadeca;20709157]canım beniiim seninde bayramın kutlu olsunn...sendemi erkenden gidiyosun biyerlere ben kaçırmışımmmtamam tatlım iletirim tabi:) hahaa saol cnm ama yemem sanırsam hayatta 1500 kaloriyi bi lokmada alamam geçti o günlerrr:))
Canlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu sanırım.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinin her aşamasına serbesttir
Eki Görüntüle 249669 Eki Görüntüle 249670 Eki Görüntüle 249671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?