Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynep'cim,teşekkür ederim canım Bu nasıl sıcak bir karşılama böyle,çok teşekkürlerrrrrrrrrr Ben de kilo veriş maratonumun finalini Dukan'la yapacağıma inanıyor ve o günü sabırsızlıklı bekliyorummmm

Selam hatunlar nasılsınız....beni soracak olursanız güçlendirme iyi gidiyor...yani aslında güçlendirme sayılmaz çünkü herşeyden az az yiyiyorum ama kilo almadım...ramazan nedeni ile güçlendirmeye uyamadım ama dediğim gibi kiloda almadım...bu arada etraftan çok iltifat aldığımı söyliyim....çok inceldiğimi söyleyip duruyorlar hatta yeni tanıştığım insanlar evli ve 2 çocuklu olduğuma inanmıyorlar....yani herşey yolunda ama yazmama rağmen forumu takip ediyorum....ama bayramdan bu yana topikte in cin top oynuyor....böyle olmaz ama yaaa ne bayrammış bu aldı hepiniz götürdü...yeter ama yuvaya dönme zamanı benden söylemesi topiğe dönmezseniz hepiniz kilo alırsınız..ahanda söylüyorum unutmayın bu lafımı....sonrada herkes artıları yaza yaza bitiremeyecek...keramet her ne kadar dukanda desekte aslında keramet bizim topikte...neyse kızlar hepinizi öpüyorum ve hayırlı bayramlar diliyorum....

Canlar benim çalışma çok yoğun gidiyor, bayram falan hak getire.

bu su miktarı beni endişelendirdi doğrusu.. 3.5 litre neredeyse ihtiyacımız olanın 2.5 katı demek. Bu sizi ölüme bile götürebilir.

hocaaammm heyecanla bekliyoruz ama eminim ki değişmeyen tek şey saçlarınızın rengi olacak

ayyy sanırsam tanıdık birilerini gördümmmm
güçlendirme kardeşi demek istiyorum ama benden büyüksün ablacım ya ehehehe ben senin güçlendirme kardeşin olaym
benim regl sürekli gecikir oldu, gününden şaşmayan reglim 2 aydır 1.5 ayda bir şekline dönüyo bu durum bana huzursuzluk vermeye başladı artık kistim, polipim ağrı da yapsa hiç değilse bozukluk yoktu döngümde yemin ederim kalsalardı yani..
Neyse bayanlar regl şişkinliği ile 59.0-58.9 arasındayım. Günlük leslie yürüyüşlerimi aksatmıyorum hatta bayramın ilk günü akşam yemeğinde ödül yemeğimi tükettiğimden (bol çikolatalı trüff pasta yedim artık çikolatasını siz düşünün!) dün 5 mil yürüdüm-koştum leslie ile. Bugün de bi pilates yaptım ki akıllara zarar o Ebru Şallı bi çıksın da winsor pilatesi bi görsün bakayım. Öldüm öldüm dirildim.
Yeni gelen dukandaşlar hoşgelmişler ve herkesin geçmiş zafer bayramını, son gün de olsa ramazan bayramını kutluyorum. Ben güçlendirmeye tam yağlı süt ürünleri ile tamı tamına uyuyorum bayanlar. Bir de ekmek yok benim listemde ama bu benim karatay diyetinden gelmiş olmamla ilgili, biliyorsunuz. Hatta bazen meyvenin porsiyonunu kaçırıyorum vallahi :)))
sadeca ablam, güçlendirmen hayırlı olsun.
Yolandam seninle bir türlü karşılaşamıyoruz, muhabbetine dahil olamadım. Özledim.
Mutlu Hocam, geçmiş olsun.
Zeynep ablacım al bu da ödülün ehehehe
Saksım seni yürekten böyle vakumlu vakumlu öpüyoru zira benim favorimdir o "fil diyeti" .. Dayanamadım vollaaaaaaa

Canlaaarrr kaçtım ben, ara ara vakit buldukça böyle iki kelime yazıcam sizlere
Öppüyorummmm

canlarım merhaba nasılsınız??? ben çok yemeli içmeli ama bir o kadar da hareketli olan bayramı atlattım çok şükür yarın işbaşı yapıyorum yıllık iznim de bitti(

bugün kuşadası kipaya gittim aldıklarımı aktarıyorum hemen size
2,45 tl doğalsan kaba buğday kepeği 400 gr
3,19 tl brüggen yulaf ezmesi 500 gr
2,10 tl nuhun ankara buğday kepeği 500 gr çinko ve bakır ilaveli
9,99 tl takita toz tatlandırıcı
yağı azaltılmış kakao ve mısır unu da aldım elimin altında bulunsun diye

arkadaşlar kipada doğalsanın neredeyse her ürünü var yulaf kepeği dışında, orada bir yetkiliye de ulaşamadım nasıl kalabalıktı, yulaf ezmesi de vardı ama 5 küsür lira ben diğerini tercih ettim

yarın öğle arası bime gidip süt tavuk yumurta yoğurt peynir stoğu da yapıcam

şimdi birazdan tarifler sayfasına bir göz atıcam ekmek ve krep için yarın yanımda götürmek üzere...

saksmavisi canım dediğin gibi ben de çok merak ediyorum olacakları bakalım
bugün çocuklar gibi heyecanlıydım bi görsen kepeklerimi aldım diye gurmenet açılsın yulaf kepeği de alıcam inşallah

nev canım kurabiyeler süper görünüyor böyle cookie gibi şeyleri çok severim ben ellerine sağlık

bu arada 3.5 litre su bana da çok göründü 2.5 lt karar gibi

sadeca güçlendirmen hayırlı olsun tatlım eminim bu süreçten de alnının akıyla çıkacaksın sen

mutlu hocam takibinizdeyim

ayyy canım benim bebem gelmiş ya ben seni nasılda kaçırdım hayatım valla çok özlüyoruz seni ya bir an önce sav şu ödevinide dön aramıza bebişcim allah zihin açıklığı versin ve bana verdiğin ödülü büyük bir keyifle alıyorum canım melodi ve yolandacım avcunu yalasın hayır üçe bölebiliriz ama ben ablayum bende duracakkk

Herkese merhaba.
Su anda benim adima esim yaziyor. Cumartesi gunu lazerle goz amelyati olduggum icin bir sure bilgisayar yasagim var.
su anda Buyukada'da tatildeyim. keyfim yerinde, diyetime devam ediyorum. hepinizi seviyor ve kocaman opuyorum.

geçmiş olsun hocam.biz de sizi seviyoruz.dikkat edin kendinize

tebrikler nev harikasın

nev vallahi süpersin

bu su miktarı beni endişelendirdi doğrusu.. 3.5 litre neredeyse ihtiyacımız olanın 2.5 katı demek. Bu sizi ölüme bile götürebilir.
Beberengo'cum sen öyle diyince birkez daha kontrol ettim canım ama normal kilosunda bir insan için 2-2.5 litre,benim kilomda bir insan 2.9 yani ortalama 3 lt öngörüyor uzmanlar.Kilonuza göre kaç kilo su içmelisiniz testlerinde de 3 lt çıkıyor benim için.Özellikle protein ağırlıklı diyetlerde bizim yaptığımız gibi,böbreklerin yıkanması için ihtiyacın altında su alımı ürik asit açısından tehlikeli olabiliyormuş.Dukan da kitabında en az 1.5 litre olarak altını çizmiş.Gerçekten ben 2.5-3 lt nin altında su içtiğim zaman böbreklerimde bir ağrı başlıyor ve kilo atımı az oluyor.Kiloya göre su mantığı doğru olabilir.Sen ne kadar içiyorsun canım?

Şu anda mesajına cevap yazdığım kişi;başarmaya yüzde yüz karar vererek yolunun yarısını aşmış kabul ettiğim bir çıtır adayı.Hissediyorum,bu kez olacak canım

tebrikler nev harikasın
Canım çok teşekkür ederim

nev vallahi süpersin
Teşekkürlerrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
ramazan sonrasında bu topik hücuma uğrayabilir bayanlar, sinirlerimize hakim olmamız gerekecek

tebriklerrrrrr, güçlendirme evresineee hoşgeldin sadeca cım bayramdan sonra güçlendirmeye geçecekler baya çoğalacak
mustlu hocam geç oldu kusura bakmayın, geçmiş olsun

sadeca cım çok tebrik ediyorum darısı başımıza inş bizde seni çok seviyoruz benim pek atlattığım sölenemez bayramı kazasız bide regl üzeri olunca hiç dayanamadım ne yalan sölim

[QUOTE=saksmavisi;

melodim yettim garii sen nerdesin bakiim? sapancaya da gitmişsin ohh mis valla tam havası

GİTTİM VALLA GÜNÜBİRLİK NAPİM MİSAFİR MİSAFİR YORULDUM HAVADA SÜPERDİ ABNT DİYE ÇIKTIK YOLDA CAYDIK SAPANCA GÜZEL AMA ÇOK YANLIZ KALDIM KAÇ GÜNDÜR KİMSECİKLER YOK

Sadecam güçlendirmen hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim :))

canımm çok tşkler mutlucum...ve sakscım,bebişim,fundacım sizlerede çoook teşekkürler

ya ama biz sorunum var ben kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediorum yaa çok alışmışım seyire valla ne yicemi bilemedim bugün...akşama kadar sebze pro takıldım...akşam bi meyve yerim die tasarlamıştım...sonra bi düştü jeton bende ekmeği unuttum allahım evdede hiç kepek ekmeği falan yoktu bende mavi yeşilin bisküvisinden atıştırayımbari dedim..bi tane yedim tadı berbat meğersen son kullanma tarihi geçmiş...tabi 8 aydır diyette olunca bozulmuş demekki zaten eski tarihliymiş neyse bende yarım sandvic ekmeğinin arasına peynir tıkıştırdım onu yedim...az öncede bi şeftali yedim ama vallahi özlememişim noldu bana anlamadım yaa ben böle hayal etmemiştim:) neyse yarına daha planlı yicem ekstraları bugün saçma sapan bişi oldu..
bide bebişim ve güçlendirmede olan arkadaşlar siz saf proyu perşembemi yapıyosunuz ay bi türlü karar veremiyorum..kendime nişastalı ve kaçamak öğünleriyle ilgilide yön vereyim diyorum yoksa kalcak hepsi..nie bu kadar panik yaptım onuda bilmiyorum kızlar ama feci alışmışım tuhaf geliyo veeee bebişimmm seni çok iyi anlıyorummm:)
mutlucum bende takipteyimm panpişin oldummm:)
selam nesincim...fazla olan 9 kiloyu dukanla çok kısa zamanda vereceğini düşünüyorum ama bu diyetin olmazsa olması et açıkcası..kitapta vejetaryanların bile bu diyeti yapabildiği yazıyodu ama detaylı bilmiyorum...bence kendin vermelisin bunun kararını dukan sorun yok diyosa yoktur ama çeşitlilik açısından kendine güveniyosan kısıtlı besinlerle idare ederim diyosan kolay gelsin:)

nevcim selam:) şahane uydurmuşsunn ellerine sağlık cnm...insanın yaratıcılığınıda ortaya çıkarıyo bu diyet resmen çoğumuzda oldu bu:) bu arada resimlerini gördüm ve çooook tebrik ediyorum...eminim çok kısa zamanda geri kalanlarıda vericeksin...dukana kafa yoran devamlı bişiler düşünen ve üreten kişilerin başaracağını düşünüyorum heleki bizim gibi uzun yol kaptanlarının:)benim çevremde bisürü kişi var hem dukan yapmak istiyolar hemde aaaa ben yapamam uğraşamam öle yemekler kekler falan die mızmızlanıyolar...emeksiz hiçbişi olmuyo..tabiki keksiz kurabiyesizde diyet yapılır ama bizler gibi yemeyi seven insanlar için sıkılmadan sonuca ulaşana kadar yapılması gerekir die düşünüyorum...inan ben diyettemiyim neyim anlamadım bu sürede...çok az şeye hasret kaldık..böyle diyet dostlar başına:)

selam meliscim...saydığın sebeblerden kaynaklanması son derece normal...böreği fazla kafana takma bence...ama işte bu tip ikilemlerde kalmamak içinde kaçamak yapmamanı öneririm...burda hemen hemen hepimiz belirli aralıklarla ya az kilo verdik yada fazla çıktık bu normal..sabreder devam edersen fazlasıyla gitceğini görceksin...dukana uygun beslenildiği sürece vermemek gibi bi imkan sahiden yok...başarılar ve kolaylıklar diliyorum...bide yürüyüş yapmanı tavsiye ederim son derece hızlandırıyo kilo kaybını..

canım benim çok güldürdün beni ya peki peki sende kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…