Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet mutlu hocam tekirdağdaydım ayy aynı şehirdeydik diimeek haberim olsaydı keşke:78: beğendiniz mi tekirdağı pek çok küçük bi il gerçi ama yine de sevimli

hoşgeldin nesin, sadece süt ürünleriyle de beslenerek sonuç alabilirsin ama bu senin için ne kadar çekilir bişey olur bilemiyorum..ben ete tavuğa bayılmama rağmen bi süre sonra bayabiliyo senin çeşidin daha da az olacak o yüzden kendin karar ver bence yada yiyebiliyorsan deniz ürünlerini bolca tüketmeye çalış

ellerine sağlık canım

anaam zeynep ablacuum gelmiş yaa off hiç kimseyle denk gelemiyoruz

sana da hayırlı bayramlar canım en geç pazartesi itibariyle forum coşar hatta etkisi pazar geceden başlar diye düşünüyorum ben ayrıca sen o iltifatları çoktan hakettin canım tam bir çıtır olmuşsundur inanmazlar tabi 2 çocuk annesi olduğuna

oyy bebişim özledim yaa vakumlu vakumlu öpme kıs moraracak yanaklarım sonraa ben de öptüm tatlım seni ara ara uğra durum bildir bize, şu ödev işi de bir an önce biter inşallah yaa özledik amaa:78:

oo hazırlıklar da yapılmış herşey yerinde maşallah yulaf kepeği alana kadar buğday kepeğinle de çok rahat götürürsün bu diyeti canım, tariflere göz at muhakkak elinin altında olsun ama atak döneminde mümkün olduğu kadar da uzak durmaya çalış daha ii sonuç alırsın sadece krep ve ekmeği kullan tatlandırıcılı olanları en azından atakta yapma bence

rica ederim hocam.beğeni butonum çalışmıyor burdan yazayım dedim

berrin de göründü oley kahvesi de görünür mü acep?

arkadaşlar yardım lütfen emziren anneyim 18 kilo fazlam var bebişim 5 aylık acaba bu diyeti yapsam sütüm zarar görürmü?

walla forumda bu diyeti uygulayanlardan emziren bi anne yok o yüzden bu konuyla ilgili olarak sorumluluk almamak adına kimse size cevap vermez haberiniz olsun.. emzirmeye hala devam edecekseniz henüz herhangi bi diyet olayına girmeyin bence naçizane fikrim budur

haklısın gülümsecik,bayramdan sonrasına kalmadan adet gününün hesaplamasını burdan soranlar var onu gördükçe bayramdan sonrası için karşılaşabileceklerimizden korkuyorum:18::18:

GİTTİM VALLA GÜNÜBİRLİK NAPİM MİSAFİR MİSAFİR YORULDUM HAVADA SÜPERDİ ABNT DİYE ÇIKTIK YOLDA CAYDIK SAPANCA GÜZEL AMA ÇOK YANLIZ KALDIM KAÇ GÜNDÜR KİMSECİKLER YOK

kimseler olmayınca ben de girip çıkıyorum canım kimseyle karşı karşıya gelemiyoruz o yüzden ya özledim hepinizi

sen seyirin üstesinden gelmiş kadınsın kankişim eminim 1 hftada güçlendirmeyi rayına oturtur hakkını vererek de yaparsın..aslında dukan diyetinin başarıyla beraber bize kattığı bu kilo almamalıyım endişesi de güzel demek ki bundan sonra hep fit yaşayacağız ya bu arada alıntılamamışım mutlu hocanın yeniliklerini ben de çok merak ettim yaa

ya beğen butonumuz nerde yaaa valla böle elim boşta kalıyo tam beğencem boşlukkk

yaa evet aynı şey bende de oluyo..sevgili editörlere sesleniyorum beğen butonunu geri istiyorum zira anlamı benim için büyüktü bazen sözlere dökemediğimizi bi beğen butonu ile ima ediyorduk banane ya geri istiyorum ben beğen butonumu

canım hoşbulduk biraz tariflere baktım da maşallahınız var ne güzel şeyler üretmişsiniz

Eveeet mustlu hocanın jelatinli pudinginin görseli budur arkadaşlar..kakao dibe çöktüğü için tabağa ters çevrilince sanki çikolata sos dökülmüş gibi gözüküyo yalnız kalıbı ıslatmama rağmen çıkarması çok zor oldu foto çekeyim diye böyle bi sunum hazırladım yoksa ben bunu kaseden kaşık kaşık yerim

Yani arkadaşlar siteye üye olur olmaz dört tane tarif eklemişim ayol hey gidi günler heeey..bu da orda bahsettiğim limonlu tavuğun görseli haşlanmış tavuk yerine çoğu zaman bunu tercih ediyorum ben, bol baharatlı olduğu için de çok lezzetli oluyo mmm

Canım ben de soğuk içiyorum, dukanı dinledim zaten soğuk su içerim yaz kış. Dün 2.5 lt. içtim, yazın güzel gidiyor da bakalım kışa nasıl olacak. 1 bardağı bile zor içerim. Bir de dersler başlayacak 2 hafta sonra, her seferinde bölüme koş gel biraz zor, ağırlığı akşama verirdim eskiden yine öyle yaparım olmazsa.

hoşgeldin canım. Et sevmemek biraz kötü bence, yiyecekler sınırlı çünkü. Ben hiç yemem normalde ama kahvaltılarda hindi füme, yemeklerde hardal dostum oldu. Belki sen de sevmediğin şeylere dünyanın en büyük nimetiymiş gibi bakarsın diyete başlayınca :) Ben de yeni başladım, sanırım sorularına tecrübeli dukancıların verdikleri cevaplar daha faydalı olur. Şunu söyleyebilirim çabuk alınan kilo çabuk gider. Yerleşik kilolarla mücadele daha zordur.

hoşbulduk :87:

hoşbulduk canım

arkadaşlar yardım lütfen emziren anneyim 18 kilo fazlam var bebişim 5 aylık acaba bu diyeti yapsam sütüm zarar görürmü?

bence yapma canım, bebeğin ek gıdaya geçsin tam anlamıyla insanın çok morali bozuluyor biliyorum ama azıcık sabret, şimdilik sadece aburcubur yeme düzenli beslen gider zaten kilolar metebolizman hızlı. Ben yapmıştım bir hata bunalıma girmek üzereydim 10 kilo fazlam vardım, 4. ayda diyet yaptım kızım sadece anne sütü alıyordu ve 200 gr.cık kilo aldı, onun vicdan azabını hala çekiyorum. Azıcık sabır, o günler bir daha geri gelmiyor.

kısıtlı bir hayattan sonra meyveler, ekmek vs. şaşırmışsındır. Bence her fırsatı değerlendirmelisin, dediğin gibi 1-2 gün önceden planlarsan daha iyi olur. Hayırlı olsun yeniden.

teşekkür ederim canım, çok güzel bir elbirliği var burada, bunun sayesinde hepimizin başaracağına eminim. Tam olarak yürüyüş değil de wii yapıyorum, çeşitli sporlar yapıyorum kafama göre, yürüyüş koşular da var kısa süreli, 30-45 dk. yapıyorum şimdilik. Hem çok eğlenceli, hem de vücudun farklı kaslarını çalıştırıyor sanırım. Ben spor yapardım zaten, genelde hayatımda vardır ama daha önce hiç çalışmamış kaslarım çalışıyor mesela ön üst bacak, şimdiye kadar hiç yorgunluktan ağırmamıştı :)

yürüyüş maalesef yapamıyorum 2küçük canavar var evde biri 3biri 1.5 yaşında kimsede bakmıyor 1saatcik yalvarıyorum bakmıyolar

kolay gelsin canım, benimki 3 yaşında ve ben onunla başedemiyorum bir de okula gidiyor, bakıcısı var ona rağmen yani. Seni tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum. İkisini aynı saatte uyutabilsen rahat edersin ama belki ancak o saatte de ev işlerini yetiştiriyorsundur, kolay gelsin canım.

Günaydın arkadaşlar,

dünüm akşam haricinde çok güzel geçti.

Sabah dukan krebi, hindi füme, light kaşar yedim.
öğlen tavuk ızgara, yoğurt
arada kaymaçina, goji berry
akşam olan oldu hani bize kimse gelmez demiştim ya bayramda duydular galiba, eşimin halasının oğlu, eşi ve 2 çocuğu geldiler. Gelirken yanlarında börek ve tatlı getirmişler (bizim evde hiç bir şey yoktu yani). Yoldan geldiler diye yemek hazırlayım dedim ama yetiştiremem diye yeltenmedim çocuklar pizza istedi sipariş verdik, sarımsaklı ekmek ve tavuk da vardı yanında. Full karbonhidrat yani. Ama çok yemedim, 1 baklava, 1 börek ve tavuk. Çok üzüldüm yine bütün gün dikkatin ardından iyi olmadı. Ama sanırım bayramda başlamanın kötü yanı bu oldu. Bugün kızımın bakıcısı gelecek, evdeki tüm fazlalıkları onunla yollayacağım.
İki gündür küçük kaçamaklarım oldu, çok üzüldüm ama henüz çok irade sağlayamadığımı gösteriyor bu, olacak ama henüz alışamadım sanırım bunları da dukanı unutup yemişim zaten.

Eğer beni tatmin etmezse atağı bir gün daha uzatırım.

Dün yazdığım şeyler devam ediyor, regl şişkinliği ve kabızlık. 2 bitki çayı ve goji berry, yulaf işe yaramadı, karnım şiş. Kızımın ilacından içerim belki bugün. Tüm bunlara rağmen kilom dünkünden az, şimdi yazmamayım atak sonunda toplu yazarım

Kimsecikler gelmemiş, kahvaltımı yaptım çok güzel geldi.
2 yumurtalı kaşarlı omlet (tek yumurta yapacağım artık, çok geldi), 1 top ekmek (ekmeğimi bitiremedim, çeyreği duruyor), hindi füme yedim ve bitki çayımı içtim.

Dünden kalma, börek pizza ne varsa derledim topladım buzluğa attım, 1-2 kızıma çıkarırım gözümün önünden gittiler, tatlı kaldı onu da vereceğim, kurtulacağım.

Yarın eşim işe gidecek, aslında nöbetçi yani gece de gelmeyecek, onu da başlatmıştım ya dukana, yiyecek ne götürsün kararsızım.

Sizler ne yapıyorsunuz, dışarıda uygun yemek bulmak zor, ben sınavıma yani ayın 26'sına kadar toplantı vs. çıkmazsa pek işe gitmeyi düşünmüyorum ama ondan sonra benim de işte yemek problemim çıkacak. Sebze olan günler sebze yemeği (zeytinyağlı götürüdüm ama bu yağsız olacak) belki görürülebilir, diğer günler et mi götürmeli bilemedim. Eşimin işyerinde mikrodalga var onun işi kolay biz de yok, tek gözlü ocaklardan var ama o kadar detaylı vakit bulamam herhalde ders aralarım fazla olmayacak bu dönem. Fikir verebilirseniz sevinirim.

günaydın arkadaşlar ben de bugün atakla dukan diyetime başlamış bulunmaktayım
daha önce rumuzum annesininbebiki idi yaklaşık 35 gün dukan yapmış ve 7 kilo vermiştim fakat hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kalmıştım
72 kilodan 65 kiloya düşmüştüm
2 aylık hamileyken düşük yaşadım ve araya ramazan girdi psikolojim de ancak düzeldi... işte geldim burdayım

şimdi 67 kiloyum 2 buçuk aydır diyet yapmıyorum ve bu iki kilo almam çok normal çünkü diyetimi pat diye kestim
atak sürecim 2 gün sürecek sonrasında 1+1 ile seyir evresine geçeceğim 10 kg daha verebilirsem süper olacak...

her şey güzel olacak inşallah...

geçmiş olsunn eftandise inşallah istediğin kiloyu verırsın ve yenıden hamıle kalırsın :)
bende bugun baslıyorum kıtabın yarısını okudum sımdılık kafama yattıı
umarım etkılı olur gercekten benım vermek ıstedıgım kıloo baya bı var

geçmiş olsun canım.
Güzel kilo vermişsin daha önce yine verirsin. Hayırlı olsun.

sana da kolay gelsin canım.

Hoşgeldiniz.

sağolasın arkadaşım evet bence çok etkili bir diyet uygulayınca sen de göreceksin

geçmiş olsun canım.
Güzel kilo vermişsin daha önce yine verirsin. Hayırlı olsun.
.

hoş gördüm arkadaşım sağ olasın inşallah vereceğiz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…