selam canımmm...valla bende bu bayram 40 kapının tokmağını çektim yaniii..ne gezmek ne gezmek :)) ohh ne güsel yapmışsınız sapancada güsel biyer...ama ben abantı çoook severim benim için çok özel biyerdir...eşimle orda tanışmıştıkda
neyse artık yanlız değiliz ufaktan dönüşler başladı sanırım p.tesi tam kadro burda olcaz
OOO BAYA ÖZEL BİYERMİŞ GERÇEKTEN BEN ABANTA HİÇ GİTMEDİM AMA HAVADA ÇOK SICAKTI BİRANDA ORAYA DÖNÜVERDİK VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEDİK BİZİM ÖLE ÖZEL BİYERİMİZ YOK ÇÜNKÜ HERŞEYİZ BURADA MECİDİYEKÖYDE TANIŞTIK ORDA EVLENDİK HALA BAĞLANTILIYIZ AMA BURADAYIZ KOMŞUYUZ İNŞ ARTIK DÖNSÜNLER BEN MOTİVASYONUMU KAYBETTİM DAHA SIKI SARILMAM GEREKİRKEN ŞU YAPTIĞIM KAÇAMAKLAR OLMASAYDI ÇOKTAAAN GÜÇLENDİRMEDE OLACAKTIM ASLINDA TATLIYIDA HİÇ ARAMAM AMA YASAKYA Bİ DÜŞKÜNLÜK BAŞLADI ANLATAMAM BİDE REGLİME AZ KALDI 71DE TAKILDIM NE ÖNERİRSİN BANA
ya beğen butonumuz nerde yaaa valla böle elim boşta kalıyo tam beğencem boşlukkk
OOO BAYA ÖZEL BİYERMİŞ GERÇEKTEN BEN ABANTA HİÇ GİTMEDİM AMA HAVADA ÇOK SICAKTI BİRANDA ORAYA DÖNÜVERDİK VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR DEDİK BİZİM ÖLE ÖZEL BİYERİMİZ YOK ÇÜNKÜ HERŞEYİZ BURADA MECİDİYEKÖYDE TANIŞTIK ORDA EVLENDİK HALA BAĞLANTILIYIZ AMA BURADAYIZ KOMŞUYUZ İNŞ ARTIK DÖNSÜNLER BEN MOTİVASYONUMU KAYBETTİM DAHA SIKI SARILMAM GEREKİRKEN ŞU YAPTIĞIM KAÇAMAKLAR OLMASAYDI ÇOKTAAAN GÜÇLENDİRMEDE OLACAKTIM ASLINDA TATLIYIDA HİÇ ARAMAM AMA YASAKYA Bİ DÜŞKÜNLÜK BAŞLADI ANLATAMAM BİDE REGLİME AZ KALDI 71DE TAKILDIM NE ÖNERİRSİN BANA
tatlım sahiden kaçamak yapınca sekteye uğruyo diyet dediğin gibi..regliyken kaçamaksız devam edersen baya hızlı verirsin bence o bitsin geçsin bekle o vakte kadar...baktın regliden sonra istediğin kadar veremedin yumruk yaparsın..yürüyüş veya spor yapıyomusun yapmıyosan yürü inanışlmaz farketcek
Teşekkür ederim mavişim. Adanın tadını çıkarıyorum ama ara ara da anakaraya çıkıyorum. Dün mesela sana yaklaştım çok. Tekirdağ'a gittik öğleden sonra. Sen Tekirdağ'daydın dimi, karıştırmıyorum işallah!
,
merhabalar sevgili dukancılaruzun zamandır forumu takip ediyorum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. Dün aldığım dukan diyeti kitabımı bitirmek üzereyim ve yarın daha fazla vakit kaybetmeden atak evresi ile diyetime başlayacağım 6 ay içerisinde 9 kilo aldım ve bir türlü veremedim umarım bu diyetle fazlalıklarımın hepsinden kurtulurum. yalnız diyetimi zorlaştıracak bazı problemler var nasıl yapsam bilemedim ben et tüketemiyorum çok midem bulanıyor tavuk etini zar zor yiyebliyorum süt ürünlerine ağırlık versem diyetin seyri değişir mi sizce ? dr. dukan problem olmayacağını söylemiş, ancak yine de kafama takıldı :44:
Canlarım özel günüm çok yaklaştı,içimde inanılmaz bir tatlı arzusu vardı ki normalde tatlı ile arası olan biri değilimdir aslında.Ben de hemen kalktım.2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı,2 yemek kaşığı buğday kepeği,2 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 limon rendesi,1 yumurta,1 kaşık light yoğurt,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığı karbonat,1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı keten tohumu ile Dukan kurabiyesi yaptım.175 derecede yarım saat fırında pişirdim.Dukan diyetinin en güzel yanı bu sanırım.Dukan diyeti yapacak arkadaşlarım için tarif akılda bulunsun diye ekledim,tamamen masum ve Dukan diyetinin her aşamasına serbesttir
Eki Görüntüle 249669 Eki Görüntüle 249670 Eki Görüntüle 249671
kıss amanın booooov nittin sen böle nittin nekadar harika görünüyor bunlar helal sana canım benim helal bu arada aramıza hoşgeldin canım başarına başarılar katacana eminim sen ve tüm yeni katılan dukandaşlarımızıa hoş geldiniz diyorum inanınki hep beraber keyifle başarıcaz evelallah
Selam hatunlarnasılsınız....beni soracak olursanız güçlendirme iyi gidiyor...yani aslında güçlendirme sayılmaz çünkü herşeyden az az yiyiyorum ama kilo almadım...ramazan nedeni ile güçlendirmeye uyamadım ama dediğim gibi kiloda almadım...bu arada etraftan çok iltifat aldığımı söyliyim....çok inceldiğimi söyleyip duruyorlar hatta yeni tanıştığım insanlar evli ve 2 çocuklu olduğuma inanmıyorlar....yani herşey yolunda ama yazmama rağmen forumu takip ediyorum....ama bayramdan bu yana topikte in cin top oynuyor....böyle olmaz ama yaaa ne bayrammış bu aldı hepiniz götürdü...yeter ama yuvaya dönme zamanı benden söylemesi topiğe dönmezseniz hepiniz kilo alırsınız..ahanda söylüyorum unutmayın bu lafımı....sonrada herkes artıları yaza yaza bitiremeyecek...keramet her ne kadar dukanda desekte aslında keramet bizim topikte...neyse kızlar hepinizi öpüyorum ve hayırlı bayramlar diliyorum....
Canlar benim çalışma çok yoğun gidiyor, bayram falan hak getire.
Saksım seni yürekten böyle vakumlu vakumlu öpüyoru zira benim favorimdir o "fil diyeti" .. Dayanamadım vollaaaaaaa
Canlaaarrr kaçtım ben, ara ara vakit buldukça böyle iki kelime yazıcam sizlere
Öppüyorummmm
canlarım merhaba nasılsınız??? ben çok yemeli içmeli ama bir o kadar da hareketli olan bayramı atlattım çok şükür yarın işbaşı yapıyorum yıllık iznim de bitti(
bugün kuşadası kipaya gittim aldıklarımı aktarıyorum hemen size
2,45 tl doğalsan kaba buğday kepeği 400 gr
3,19 tl brüggen yulaf ezmesi 500 gr
2,10 tl nuhun ankara buğday kepeği 500 gr çinko ve bakır ilaveli
9,99 tl takita toz tatlandırıcı
yağı azaltılmış kakao ve mısır unu da aldım elimin altında bulunsun diye
arkadaşlar kipada doğalsanın neredeyse her ürünü var yulaf kepeği dışında, orada bir yetkiliye de ulaşamadım nasıl kalabalıktı, yulaf ezmesi de vardı ama 5 küsür lira ben diğerini tercih ettim
yarın öğle arası bime gidip süt tavuk yumurta yoğurt peynir stoğu da yapıcam
şimdi birazdan tarifler sayfasına bir göz atıcam ekmek ve krep için yarın yanımda götürmek üzere...
saksmavisi canım dediğin gibi ben de çok merak ediyorum olacakları bakalım
bugün çocuklar gibi heyecanlıydım bi görsen kepeklerimi aldım diye gurmenet açılsın yulaf kepeği de alıcam inşallah
nev canım kurabiyeler süper görünüyor böyle cookie gibi şeyleri çok severim ben ellerine sağlık
bu arada 3.5 litre su bana da çok göründü 2.5 lt karar gibi
sadeca güçlendirmen hayırlı olsun tatlım eminim bu süreçten de alnının akıyla çıkacaksın sen
mutlu hocam takibinizdeyim
rica ederim hocam.beğeni butonum çalışmıyor burdan yazayım dedim
arkadaşlar yardım lütfen emziren anneyim 18 kilo fazlam var bebişim 5 aylık acaba bu diyeti yapsam sütüm zarar görürmü?
ramazan sonrasında bu topik hücuma uğrayabilir bayanlar, sinirlerimize hakim olmamız gerekecek
tebriklerrrrrr, güçlendirme evresineee hoşgeldin sadeca cımbayramdan sonra güçlendirmeye geçecekler baya çoğalacak
mustlu hocam geç oldu kusura bakmayın, geçmiş olsun
GİTTİM VALLA GÜNÜBİRLİK NAPİM MİSAFİR MİSAFİR YORULDUM HAVADA SÜPERDİ ABNT DİYE ÇIKTIK YOLDA CAYDIK SAPANCA GÜZEL AMA ÇOK YANLIZ KALDIM KAÇ GÜNDÜR KİMSECİKLER YOK
canımm çok tşkler mutlucum...ve sakscım,bebişim,fundacım sizlerede çoook teşekkürler
ya ama biz sorunum var ben kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediorum yaaçok alışmışım seyire valla ne yicemi bilemedim bugün...akşama kadar sebze pro takıldım...akşam bi meyve yerim die tasarlamıştım...sonra bi düştü jeton bende ekmeği unuttum allahım evdede hiç kepek ekmeği falan yoktu bende mavi yeşilin bisküvisinden atıştırayımbari dedim..bi tane yedim tadı berbat meğersen son kullanma tarihi geçmiş...tabi 8 aydır diyette olunca bozulmuş demekki zaten eski tarihliymiş neyse bende yarım sandvic ekmeğinin arasına peynir tıkıştırdım onu yedim...az öncede bi şeftali yedim ama vallahi özlememişim noldu bana anlamadım yaa ben böle hayal etmemiştim:) neyse yarına daha planlı yicem ekstraları bugün saçma sapan bişi oldu..
bide bebişim ve güçlendirmede olan arkadaşlar siz saf proyu perşembemi yapıyosunuz ay bi türlü karar veremiyorum..kendime nişastalı ve kaçamak öğünleriyle ilgilide yön vereyim diyorum yoksa kalcak hepsi..nie bu kadar panik yaptım onuda bilmiyorum kızlar ama feci alışmışım tuhaf geliyo veeee bebişimmm seni çok iyi anlıyorummm:)
mutlucum bende takipteyimm panpişin oldummm:)
ya beğen butonumuz nerde yaaa valla böle elim boşta kalıyo tam beğencem boşlukkk
amanınnn kimleri görüyorummm hoşgeldiniz sakscım fundacımmm nasılsınz kıslarrr:80::80:
canım hoşbulduk biraz tariflere baktım da maşallahınız var ne güzel şeyler üretmişsiniz
tatlım sahiden kaçamak yapınca sekteye uğruyo diyet dediğin gibi..regliyken kaçamaksız devam edersen baya hızlı verirsin bence o bitsin geçsin bekle o vakte kadar...baktın regliden sonra istediğin kadar veremedin yumruk yaparsın..yürüyüş veya spor yapıyomusun yapmıyosan yürü inanışlmaz farketcek
yürüyüş maalesef yapamıyorum 2küçük canavar var evde biri 3biri 1.5 yaşında kimsede bakmıyor 1saatcik yalvarıyorum bakmıyolar
Canım ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı,ne kadar çok su,o kadar çok yağ atımı imiş.Gerçekten ben 3.5 litreye yetiştiğim günlerde,ertesi sabah attığım kilo çok daha farklı oluyor diğer günlere göre.Ben soğuk içiyorum,vücut soğuk suyu ısıtmak için de ekstra kalori yakarmış.Yemeklerden önce bir bardak,yemek arasında bir bardak,üzerine bir bardak içsen dahi,3-4 öğünde 3 litreyi bulmuş olursun.Merak etme,zamanla vücudun o suyu kendi istemeye başlayacak.
merhabalar sevgili dukancılaruzun zamandır forumu takip ediyorum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. Dün aldığım dukan diyeti kitabımı bitirmek üzereyim ve yarın daha fazla vakit kaybetmeden atak evresi ile diyetime başlayacağım 6 ay içerisinde 9 kilo aldım ve bir türlü veremedim umarım bu diyetle fazlalıklarımın hepsinden kurtulurum. yalnız diyetimi zorlaştıracak bazı problemler var nasıl yapsam bilemedim ben et tüketemiyorum çok midem bulanıyor tavuk etini zar zor yiyebliyorum süt ürünlerine ağırlık versem diyetin seyri değişir mi sizce ? dr. dukan problem olmayacağını söylemiş, ancak yine de kafama takıldı :44:
kıss amanın booooov nittin sen böle nittin nekadar harika görünüyor bunlar helal sana canım benim helal bu arada aramıza hoşgeldin canım başarına başarılar katacana eminim sen ve tüm yeni katılan dukandaşlarımızıa hoş geldiniz diyorum inanınki hep beraber keyifle başarıcaz evelallah
ayyy sanırsam tanıdık birilerini gördümmmm
güçlendirme kardeşi demek istiyorum ama benden büyüksün ablacım ya ehehehe ben senin güçlendirme kardeşin olaym
benim regl sürekli gecikir oldu, gününden şaşmayan reglim 2 aydır 1.5 ayda bir şekline dönüyo bu durum bana huzursuzluk vermeye başladı artık kistim, polipim ağrı da yapsa hiç değilse bozukluk yoktu döngümde yemin ederim kalsalardı yani..
Neyse bayanlar regl şişkinliği ile 59.0-58.9 arasındayım. Günlük leslie yürüyüşlerimi aksatmıyorum hatta bayramın ilk günü akşam yemeğinde ödül yemeğimi tükettiğimden (bol çikolatalı trüff pasta yedim artık çikolatasını siz düşünün!) dün 5 mil yürüdüm-koştum leslie ile. Bugün de bi pilates yaptım ki akıllara zarar o Ebru Şallı bi çıksın da winsor pilatesi bi görsün bakayım. Öldüm öldüm dirildim.
Yeni gelen dukandaşlar hoşgelmişler ve herkesin geçmiş zafer bayramını, son gün de olsa ramazan bayramını kutluyorum. Ben güçlendirmeye tam yağlı süt ürünleri ile tamı tamına uyuyorum bayanlar. Bir de ekmek yok benim listemde ama bu benim karatay diyetinden gelmiş olmamla ilgili, biliyorsunuz. Hatta bazen meyvenin porsiyonunu kaçırıyorum vallahi :)))
sadeca ablam, güçlendirmen hayırlı olsun.
Yolandam seninle bir türlü karşılaşamıyoruz, muhabbetine dahil olamadım. Özledim.
Mutlu Hocam, geçmiş olsun.
Zeynep ablacım al bu da ödülün ehehehe
Saksım seni yürekten böyle vakumlu vakumlu öpüyoru zira benim favorimdir o "fil diyeti" .. Dayanamadım vollaaaaaaa
Canlaaarrr kaçtım ben, ara ara vakit buldukça böyle iki kelime yazıcam sizlere
Öppüyorummmm
arkadaşlar yardım lütfen emziren anneyim 18 kilo fazlam var bebişim 5 aylık acaba bu diyeti yapsam sütüm zarar görürmü?
canımm çok tşkler mutlucum...ve sakscım,bebişim,fundacım sizlerede çoook teşekkürler
ya ama biz sorunum var ben kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediorum yaaçok alışmışım seyire valla ne yicemi bilemedim bugün...akşama kadar sebze pro takıldım...akşam bi meyve yerim die tasarlamıştım...sonra bi düştü jeton bende ekmeği unuttum allahım evdede hiç kepek ekmeği falan yoktu bende mavi yeşilin bisküvisinden atıştırayımbari dedim..bi tane yedim tadı berbat meğersen son kullanma tarihi geçmiş...tabi 8 aydır diyette olunca bozulmuş demekki zaten eski tarihliymiş neyse bende yarım sandvic ekmeğinin arasına peynir tıkıştırdım onu yedim...az öncede bi şeftali yedim ama vallahi özlememişim noldu bana anlamadım yaa ben böle hayal etmemiştim:) neyse yarına daha planlı yicem ekstraları bugün saçma sapan bişi oldu..
bide bebişim ve güçlendirmede olan arkadaşlar siz saf proyu perşembemi yapıyosunuz ay bi türlü karar veremiyorum..kendime nişastalı ve kaçamak öğünleriyle ilgilide yön vereyim diyorum yoksa kalcak hepsi..nie bu kadar panik yaptım onuda bilmiyorum kızlar ama feci alışmışım tuhaf geliyo veeee bebişimmm seni çok iyi anlıyorummm:)
mutlucum bende takipteyimm panpişin oldummm:)
selam meliscim...saydığın sebeblerden kaynaklanması son derece normal...böreği fazla kafana takma bence...ama işte bu tip ikilemlerde kalmamak içinde kaçamak yapmamanı öneririm...burda hemen hemen hepimiz belirli aralıklarla ya az kilo verdik yada fazla çıktık bu normal..sabreder devam edersen fazlasıyla gitceğini görceksin...dukana uygun beslenildiği sürece vermemek gibi bi imkan sahiden yok...başarılar ve kolaylıklar diliyorum...bide yürüyüş yapmanı tavsiye ederim son derece hızlandırıyo kilo kaybını..
yürüyüş maalesef yapamıyorum 2küçük canavar var evde biri 3biri 1.5 yaşında kimsede bakmıyor 1saatcik yalvarıyorum bakmıyolar
günaydın arkadaşlar ben de bugün atakla dukan diyetime başlamış bulunmaktayım
daha önce rumuzum annesininbebiki idi yaklaşık 35 gün dukan yapmış ve 7 kilo vermiştim fakat hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kalmıştım
72 kilodan 65 kiloya düşmüştüm
2 aylık hamileyken düşük yaşadım ve araya ramazan girdi psikolojim de ancak düzeldi... işte geldim burdayım
şimdi 67 kiloyum 2 buçuk aydır diyet yapmıyorum ve bu iki kilo almam çok normal çünkü diyetimi pat diye kestim
atak sürecim 2 gün sürecek sonrasında 1+1 ile seyir evresine geçeceğim 10 kg daha verebilirsem süper olacak...
her şey güzel olacak inşallah...
geçmiş olsunn eftandise inşallah istediğin kiloyu verırsın ve yenıden hamıle kalırsın :)
bende bugun baslıyorum kıtabın yarısını okudum sımdılık kafama yattıı
umarım etkılı olur gercekten benım vermek ıstedıgım kıloo baya bı var
geçmiş olsunn eftandise inşallah istediğin kiloyu verırsın ve yenıden hamıle kalırsın :)
bende bugun baslıyorum kıtabın yarısını okudum sımdılık kafama yattıı
umarım etkılı olur gercekten benım vermek ıstedıgım kıloo baya bı var
geçmiş olsun canım.
Güzel kilo vermişsin daha önce yine verirsin. Hayırlı olsun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?