Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz koptuk resmen bende dukan diyetini araştırıken bu sayfayı buldum bi bakayım derken seni gördüm nasılsın
ayrıca arkadaşlar bu dukan diyeti ile gerçekten kilo veriliyormu ve tam listesini nerden bulabilirim şimdiden teşekkürler

yaaa bu saatte bu görüntüler olmuyor amaaa

haklısın canım yaa ben erken saatte yedim attım ya mideye sizi düşünemedim walla bugün yaparsın melodim çok iştah kabartıcı değil mi?

en iyisi yapılan kaçamağı unutmak ve hiç olmamış gibi davranmak tabi bi daha yapmamak şartıyla çünkü insan bi kere kaçamak yapınca tartıda eksi görmesine rağmen acaba yemeseydim daha mı çok verecektim psikolojisine giriyo en güzeli bunu yaşamamak, atak normalde kaç gün sürecekti eğer zaten 5 gün filansa 1 gün daha eklemeyin seyire geçin..kabızlık için bizim kızlardan sodaya su karıştırarak da içen vardı işe yaradığını söylemişti bi deneyin isterseniz

akşamdan hazırladığınız tavuklarınızı götürebilirsiniz tabi soğuk yemek problem olmayacaksa, dukan krebi içine dürüm yapabilirsiniz,yine krep peynirli sandviç şeklinde hazırlanabilir, yoğurt bulundurun mutlaka surimi vs.hazır şeyleri yanında götürüp tüketen vardı, füme et bulundurabilirsiniz baya seçenek var aslında dışarıda yeme şansınız varsa iş zaten çok kolay ızgaraları bol bol yiyebilirsiniz

canım hoşgeldin tekrar eski nickini de hikayeni de geçmişten biliyorum yaşadığın şey çok üzücü maalesef, ama şimdi yeniden başlangıç zamanı hep beraber üstesinden gelriz merak etme sen

hoşgeldin denizin kızı vermen gereken kaç kilon var bilmiyorum ama mesela forumda sadece dukan diyeti ile 30 kg veren benim idol bebişim sadecam var, yani kafana da yattıysa bir an önce başla derim ben

evet melzeyit bu diyet ile kilo veriliyo mesela sadeca tam 30 kg verdi..diyetin bi listesi yok o yüzden küçük bi google araştırması yaparsan yada küçük bi özet içeren şu sayfaya göz atarsan fikir sahibi olabilirsin ama eğer diyeti uygulayacaksan kitabı kesinlikle almalısın çünkü aklına takılan herşeyin cevabı orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

melodim benim mrb ben de misafırler yuzunden hiç giremedim nete özledim hepinizi

berrin nerelerdesiniz yaaa:78:

sadecammm tebriklr tebrikler tebrikler.... el ver bize de bizde 8 ay sonra böyle güzel olalım ,nşallaahhh

veee şunu ek olarak söylemek istiyorum kiii bizde seni çok seviyoruzzz.....

Melange bu konuda sonuna kadar haklısın kesinlikle... buranın varlığı hiçte azımsanacak gibi değil bir bayram girdi araya neler oluyor neler.. herkesi çok özledim bende.. bir kaç güne kadar hep destek tam destek modumuz geri gelecek inanıyorum ki.. yoksa zor oluyor gerçekten yahuuu :2: :2:

şuan aç karnına şu satırları okurken bu tavuk görüntüsü karşısında midemden "gurrrrrrrrrr" diye bir tepki geldi evet evet ben gidip yemek yemeliyim.
bu arada saksım mavim obez kardeşiyiz biz olayına çok güldüm. he yaa kardeşiz işte kardeşiz ama çıtır kardeşler olalım ni dersin ?
ve iki gemi yan yana aydayabilir misinnnn soruna daa "dokkkkuuuuuuzzzzz,seeekkkiiiiizzzzzz" diyerekten bir girizgah yaparak öylecene bırakıyorum. özledim bebiiişim seni..

hakikaten enfess gözüküyorpuding de tavuk da.mustlu hocama bir kez daha tarifi için teşekkürler.senin de ellerine sağlık birtanem

evet sevgili dukan arkadaşlarım.. şimdi vakit hesap vaktidir. öncelikle bayram demek tatil demek tatil demek seyahat demek e herkesin seyahati bana fazla mesai demek (bir havalimanı çalışanı olarak)

sadece bayramın 1. günü izinliydim.. ve sonrasında deli gibi çalıştım. bu aradada regl dönemim yaklaştığında içimdeki canavar beni ele geçirdi.. evet evet geçirdi ve ben 31 ağustosta 1 porsiyon tatlı, dünde 5 adet çikolata yedim.. pişman oldum.. aklıma hep saksım mavimin lafı geldi. yedikten 5 dk sonra o tattan bir eser kalıyor mu? hayır. gerek varmıydı hayır? dayanabildim mi hayır?

sonuç olarak, dün regl oldum fakat tam sökülemedim henüz ve bu saat sevgili tartım bayramdan önce 86.5 olan kgmu 87 olarak gösterdi... bugün tam 36 gün oldu. 36 günde toplam 7.6 kg vermiş oldum. bana biraz az gibi geldi. bu rakamlarda çok takıldm ben 88-87 gıcık ettiler beni.. bir tokat atarmısınız şu sayılara rica ediciim.

bugün yine saat 3te işe gidicem. gece 12ye kadar yokum.. sizleri çok özlüyorum kızlar çok gerçekten.. dönün artık hepiniz nolurrr..

ve bu beğen butonu eksikliği beni de sinir etmiş bulunmaktaaa... Beğen butonumuzu geri istiyoruz...

bugün nedense modum çok düşük benim. içimden hiiiç birşey yapmak gelmiyor. oysaki işyerine götürmek için yemek hazırlamam gerekiyor.. biri bana yardım etsin... noldu bana yahu depresif bir moddayım..

son olarak.. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz ailemize

ben de özledim bebişim ya nasıl durumlar bakalım? miden tavuğumu çok biğendi dimek canım çok yerinde bi tepki vermiş bence de biz zayıflayalım çıtır kardeşler olalım ayrıca tüm zayıflayanlar ile çıtır imparatorluğu kuralım girizgahı beğendim bebişim ohh kıvır kıvır

berrin de göründü oley kahvesi de görünür mü acep?

Eki Görüntüle 249956 görünür görünür sen istersin de ben yapmam mı canım benim?

berrinim var ya az önce kahve pişirdim kendime geldim oturdum pc başına yudumluyordum ki yetiştin tatlım karşılıklı içelim valla ellerine sağlık

saksmavisi.zeynep abla,berrinnnnn ayy sizi görünce şimdi pek bi sevindirik oldum yahu.. yavaş yavaş dönüyor sankim herkescikler... vuvuucumuda özledim...

saksmavisi bende nescafe içiyorum şuanda o zaman bu kahvelerimizi öncelikle kahve sponsorumuz berrine sonrada çıtır imparatorluğuna kaldıralımmmmmm

mr kızlarrrrrrrr nassınız ay şükür sonunda eksik kadroylada olsada burdayız yuvaş yuvaş dökülmeye başlar dukandaşlarımız ay ben çok özledim forumun cıvıl cıvıl halini herkesi öpüyorum burdan sevgiler sunuyorum sadecam güçlendirmeye geçmiş harikasın sen sadecam bizede dua et canım darısı hepimize inş

aaaa ismini değiştirmişsin sen annesininbebikiydin değil mi? di mi canım yanlış hatırlamıyorum? hoşgeldin canım tekrardan aramıza

Son düzenleme:
hakikaten enfess gözüküyorpuding de tavuk da.mustlu hocama bir kez daha tarifi için teşekkürler.senin de ellerine sağlık birtanem

teşekkür ederim canımm

saksmavisi arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...

işte burda beğen butonu olacaktı yaa,rica ederim canım ne demek tüm güzl dilekler hepimiz için

canım 1 ayda 7.6 kg çok çok güzel bi sonuç ben de yaklaşık aynı sürede 7 kg verdim ama sonra psikolojim diyet fikrine pek tutunamadı ve aldım verdim eksiyi göremedim garip bişeyler oldu yani dikkat etmen gereken süreç bundan sonrası asıl diyetine, ve verdiğin kiloyu sakın küçümseme sonuçta diyet yapmadan otururken kilo veremediğimiz gibi ben şahsen üstüne katıyodum da yani o yüzden çok çok başarılı bi sonuç ve en önemli nokta bayram bitti bundan sonra kaçamak yok ok? pazartesiden itibaren hepiniz asılın dukan askerleri

kaldıralım kaldıralım kahveler havaya

ooooh içelim vallahi miss gibi canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…