Kimsecikler gelmemiş, kahvaltımı yaptım çok güzel geldi.
2 yumurtalı kaşarlı omlet (tek yumurta yapacağım artık, çok geldi), 1 top ekmek (ekmeğimi bitiremedim, çeyreği duruyor), hindi füme yedim ve bitki çayımı içtim.
Dünden kalma, börek pizza ne varsa derledim topladım buzluğa attım, 1-2 kızıma çıkarırım gözümün önünden gittiler, tatlı kaldı onu da vereceğim, kurtulacağım.
Yarın eşim işe gidecek, aslında nöbetçi yani gece de gelmeyecek, onu da başlatmıştım ya dukana, yiyecek ne götürsün kararsızım.
Sizler ne yapıyorsunuz, dışarıda uygun yemek bulmak zor, ben sınavıma yani ayın 26'sına kadar toplantı vs. çıkmazsa pek işe gitmeyi düşünmüyorum ama ondan sonra benim de işte yemek problemim çıkacak. Sebze olan günler sebze yemeği (zeytinyağlı götürüdüm ama bu yağsız olacak) belki görürülebilir, diğer günler et mi götürmeli bilemedim. Eşimin işyerinde mikrodalga var onun işi kolay biz de yok, tek gözlü ocaklardan var ama o kadar detaylı vakit bulamam herhalde ders aralarım fazla olmayacak bu dönem. Fikir verebilirseniz sevinirim.
mrb berrincim sorun burda heralde dünden beri benimde çalışmıyor beğenemiyoruuuummm
ya beğen butonumuz nerde yaaa valla böle elim boşta kalıyo tam beğencem boşlukkk
ben bunu beğendim artık bile yazıcaz heralde
yaaa bu saatte bu görüntüler olmuyor amaaa
Günaydın arkadaşlar,
dünüm akşam haricinde çok güzel geçti.
Sabah dukan krebi, hindi füme, light kaşar yedim.
öğlen tavuk ızgara, yoğurt
arada kaymaçina, goji berry
akşam olan oldu hani bize kimse gelmez demiştim ya bayramda duydular galiba, eşimin halasının oğlu, eşi ve 2 çocuğu geldiler. Gelirken yanlarında börek ve tatlı getirmişler (bizim evde hiç bir şey yoktu yani). Yoldan geldiler diye yemek hazırlayım dedim ama yetiştiremem diye yeltenmedim çocuklar pizza istedi sipariş verdik, sarımsaklı ekmek ve tavuk da vardı yanında. Full karbonhidrat yani. Ama çok yemedim, 1 baklava, 1 börek ve tavuk. Çok üzüldüm yine bütün gün dikkatin ardından iyi olmadı. Ama sanırım bayramda başlamanın kötü yanı bu oldu. Bugün kızımın bakıcısı gelecek, evdeki tüm fazlalıkları onunla yollayacağım.
İki gündür küçük kaçamaklarım oldu, çok üzüldüm ama henüz çok irade sağlayamadığımı gösteriyor bu, olacak ama henüz alışamadım sanırım bunları da dukanı unutup yemişim zaten.
Eğer beni tatmin etmezse atağı bir gün daha uzatırım.
Dün yazdığım şeyler devam ediyor, regl şişkinliği ve kabızlık. 2 bitki çayı ve goji berry, yulaf işe yaramadı, karnım şiş. Kızımın ilacından içerim belki bugün. Tüm bunlara rağmen kilom dünkünden az, şimdi yazmamayım atak sonunda toplu yazarım
Kimsecikler gelmemiş, kahvaltımı yaptım çok güzel geldi.
2 yumurtalı kaşarlı omlet (tek yumurta yapacağım artık, çok geldi), 1 top ekmek (ekmeğimi bitiremedim, çeyreği duruyor), hindi füme yedim ve bitki çayımı içtim.
Dünden kalma, börek pizza ne varsa derledim topladım buzluğa attım, 1-2 kızıma çıkarırım gözümün önünden gittiler, tatlı kaldı onu da vereceğim, kurtulacağım.
Yarın eşim işe gidecek, aslında nöbetçi yani gece de gelmeyecek, onu da başlatmıştım ya dukana, yiyecek ne götürsün kararsızım.
Sizler ne yapıyorsunuz, dışarıda uygun yemek bulmak zor, ben sınavıma yani ayın 26'sına kadar toplantı vs. çıkmazsa pek işe gitmeyi düşünmüyorum ama ondan sonra benim de işte yemek problemim çıkacak. Sebze olan günler sebze yemeği (zeytinyağlı götürüdüm ama bu yağsız olacak) belki görürülebilir, diğer günler et mi götürmeli bilemedim. Eşimin işyerinde mikrodalga var onun işi kolay biz de yok, tek gözlü ocaklardan var ama o kadar detaylı vakit bulamam herhalde ders aralarım fazla olmayacak bu dönem. Fikir verebilirseniz sevinirim.
günaydın arkadaşlar ben de bugün atakla dukan diyetime başlamış bulunmaktayım
daha önce rumuzum annesininbebiki idi yaklaşık 35 gün dukan yapmış ve 7 kilo vermiştim fakat hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kalmıştım
72 kilodan 65 kiloya düşmüştüm
2 aylık hamileyken düşük yaşadım ve araya ramazan girdi psikolojim de ancak düzeldi... işte geldim burdayım
şimdi 67 kiloyum 2 buçuk aydır diyet yapmıyorum ve bu iki kilo almam çok normal çünkü diyetimi pat diye kestim
atak sürecim 2 gün sürecek sonrasında 1+1 ile seyir evresine geçeceğim 10 kg daha verebilirsem süper olacak...
her şey güzel olacak inşallah...
geçmiş olsunn eftandise inşallah istediğin kiloyu verırsın ve yenıden hamıle kalırsın :)
bende bugun baslıyorum kıtabın yarısını okudum sımdılık kafama yattıı
umarım etkılı olur gercekten benım vermek ıstedıgım kıloo baya bı var
canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz koptuk resmen bende dukan diyetini araştırıken bu sayfayı buldum bi bakayım derken seni gördüm nasılsın
ayrıca arkadaşlar bu dukan diyeti ile gerçekten kilo veriliyormu ve tam listesini nerden bulabilirim şimdiden teşekkürler
melodim benim mrbben de misafırler yuzunden hiç giremedim nete özledim hepinizi
kızlar bugün benim için büyük gün...1 eylül nihayet geldi çattı:))hayırlısıyla güçlendirmenin startını 71.500 le vermiş bulunuyorum:)Allahım inşallah utandırmasın ve bu aşamayıda başarıyla tamamlıyım...darısı tüm arkadaşlarımın başına...
dünde eşimin tarafını gezdik...gecenin 1 inde evdeydik...neyseki kazasız belasız atlattık...hatta aç kaldıkkk:))baktık olmuyo bize göre ikram olayı yok ve kimseyede zahmet vermemek için girdik biyerde yemek yedik...bu aralar bende inanılmaz ödem var havadanmıdır nedir sabahları şiş kalkıyorum...dün bikaç kişide aynı durumlar varmış bahsettiler...tabi ben bu arada bütün gün dukan konferansı verdim:) allahım her gören şoklarda amca ve dayı gelinleriyle devamlı dukanı konuştuk...adamın ne kullakları çınlıyo zavallı tahminde etmez teee Türkiyeden kadınlar hakkında konuşuyo:))sonuç olarak çok mutluyumhepinize çok ama çok teşekkür ederim destekleriniz ve yanımda olduğunuz için...sizi dukandan bile çooook seviyorum
Selam hatunlarnasılsınız....beni soracak olursanız güçlendirme iyi gidiyor...yani aslında güçlendirme sayılmaz çünkü herşeyden az az yiyiyorum ama kilo almadım...ramazan nedeni ile güçlendirmeye uyamadım ama dediğim gibi kiloda almadım...bu arada etraftan çok iltifat aldığımı söyliyim....çok inceldiğimi söyleyip duruyorlar hatta yeni tanıştığım insanlar evli ve 2 çocuklu olduğuma inanmıyorlar....yani herşey yolunda ama yazmama rağmen forumu takip ediyorum....ama bayramdan bu yana topikte in cin top oynuyor....böyle olmaz ama yaaa ne bayrammış bu aldı hepiniz götürdü...yeter ama yuvaya dönme zamanı benden söylemesi topiğe dönmezseniz hepiniz kilo alırsınız..ahanda söylüyorum unutmayın bu lafımı....sonrada herkes artıları yaza yaza bitiremeyecek...keramet her ne kadar dukanda desekte aslında keramet bizim topikte...neyse kızlar hepinizi öpüyorum ve hayırlı bayramlar diliyorum....
Eki Görüntüle 249882 Eki Görüntüle 249881 Eki Görüntüle 249880
Yani arkadaşlar siteye üye olur olmaz dört tane tarif eklemişim ayol hey gidi günler heeey..bu da orda bahsettiğim limonlu tavuğun görseli haşlanmış tavuk yerine çoğu zaman bunu tercih ediyorum ben, bol baharatlı olduğu için de çok lezzetli oluyo mmm
evet mutlu hocam tekirdağdaydım ayy aynı şehirdeydik diimeek haberim olsaydı keşke:78: beğendiniz mi tekirdağı pek çok küçük bi il gerçi ama yine de sevimli
hoşgeldin nesin, sadece süt ürünleriyle de beslenerek sonuç alabilirsin ama bu senin için ne kadar çekilir bişey olur bilemiyorum..ben ete tavuğa bayılmama rağmen bi süre sonra bayabiliyo senin çeşidin daha da az olacak o yüzden kendin karar ver bence yada yiyebiliyorsan deniz ürünlerini bolca tüketmeye çalış
ellerine sağlık canım
anaam zeynep ablacuum gelmiş yaa off hiç kimseyle denk gelemiyoruz
sana da hayırlı bayramlar canım en geç pazartesi itibariyle forum coşar hatta etkisi pazar geceden başlar diye düşünüyorum benayrıca sen o iltifatları çoktan hakettin canım tam bir çıtır olmuşsundur inanmazlar tabi 2 çocuk annesi olduğuna
oyy bebişim özledim yaa vakumlu vakumlu öpme kıs moraracak yanaklarım sonraaben de öptüm tatlım seni ara ara uğra durum bildir bize, şu ödev işi de bir an önce biter inşallah yaa özledik amaa:78:
oo hazırlıklar da yapılmış herşey yerinde maşallah yulaf kepeği alana kadar buğday kepeğinle de çok rahat götürürsün bu diyeti canım, tariflere göz at muhakkak elinin altında olsun ama atak döneminde mümkün olduğu kadar da uzak durmaya çalış daha ii sonuç alırsın sadece krep ve ekmeği kullan tatlandırıcılı olanları en azından atakta yapma bence
berrin de göründü oleykahvesi de görünür mü acep?
görünür görünür sen istersin de ben yapmam mı canım benim?
Eki Görüntüle 249882 Eki Görüntüle 249881 Eki Görüntüle 249880
Yani arkadaşlar siteye üye olur olmaz dört tane tarif eklemişim ayol hey gidi günler heeey..bu da orda bahsettiğim limonlu tavuğun görseli haşlanmış tavuk yerine çoğu zaman bunu tercih ediyorum ben, bol baharatlı olduğu için de çok lezzetli oluyo mmm
şuan aç karnına şu satırları okurken bu tavuk görüntüsü karşısında midemden "gurrrrrrrrrr" diye bir tepki geldi evet evet ben gidip yemek yemeliyim.
bu arada saksım mavim obez kardeşiyiz biz olayına çok güldüm. he yaa kardeşiz işte kardeşiz ama çıtır kardeşler olalım ni dersin ?
ve iki gemi yan yana aydayabilir misinnnn soruna daa "dokkkkuuuuuuzzzzz,seeekkkiiiiizzzzzz" diyerekten bir girizgah yaparak öylecene bırakıyorum. özledim bebiiişim seni..
berrin de göründü oleykahvesi de görünür mü acep?
Eki Görüntüle 249956 görünür görünürsen istersin de ben yapmam mı canım benim?
günaydın arkadaşlar ben de bugün atakla dukan diyetime başlamış bulunmaktayım
daha önce rumuzum annesininbebiki idi yaklaşık 35 gün dukan yapmış ve 7 kilo vermiştim fakat hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kalmıştım
72 kilodan 65 kiloya düşmüştüm
2 aylık hamileyken düşük yaşadım ve araya ramazan girdi psikolojim de ancak düzeldi... işte geldim burdayım
şimdi 67 kiloyum 2 buçuk aydır diyet yapmıyorum ve bu iki kilo almam çok normal çünkü diyetimi pat diye kestim
atak sürecim 2 gün sürecek sonrasında 1+1 ile seyir evresine geçeceğim 10 kg daha verebilirsem süper olacak...
her şey güzel olacak inşallah...
hakikaten enfess gözüküyorpuding de tavuk da.mustlu hocama bir kez daha tarifi için teşekkürler.senin de ellerine sağlık birtanem
saksmavisi arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
evet sevgili dukan arkadaşlarım.. şimdi vakit hesap vaktidir. öncelikle bayram demek tatil demek tatil demek seyahat demek e herkesin seyahati bana fazla mesai demek (bir havalimanı çalışanı olarak)
sadece bayramın 1. günü izinliydim.. ve sonrasında deli gibi çalıştım. bu aradada regl dönemim yaklaştığında içimdeki canavar beni ele geçirdi.. evet evet geçirdi ve ben 31 ağustosta 1 porsiyon tatlı, dünde 5 adet çikolata yedim.. pişman oldum.. aklıma hep saksım mavimin lafı geldi. yedikten 5 dk sonra o tattan bir eser kalıyor mu? hayır. gerek varmıydı hayır? dayanabildim mi hayır?
sonuç olarak, dün regl oldum fakat tam sökülemedim henüz ve bu saat sevgili tartım bayramdan önce 86.5 olan kgmu 87 olarak gösterdi... bugün tam 36 gün oldu. 36 günde toplam 7.6 kg vermiş oldum. bana biraz az gibi geldi. bu rakamlarda çok takıldm ben 88-87 gıcık ettiler beni.. bir tokat atarmısınız şu sayılara rica ediciim.
bugün yine saat 3te işe gidicem. gece 12ye kadar yokum.. sizleri çok özlüyorum kızlar çok gerçekten.. dönün artık hepiniz nolurrr..
ve bu beğen butonu eksikliği beni de sinir etmiş bulunmaktaaa... Beğen butonumuzu geri istiyoruz...
bugün nedense modum çok düşük benim. içimden hiiiç birşey yapmak gelmiyor. oysaki işyerine götürmek için yemek hazırlamam gerekiyor.. biri bana yardım etsin... noldu bana yahu depresif bir moddayım..
son olarak.. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz ailemize
saksmavisi.zeynep abla,berrinnnnn ayy sizi görünce şimdi pek bi sevindirik oldum yahu.. yavaş yavaş dönüyor sankim herkescikler... vuvuucumuda özledim...
saksmavisi bende nescafe içiyorum şuanda o zaman bu kahvelerimizi öncelikle kahve sponsorumuz berrine sonrada çıtır imparatorluğuna kaldıralımmmmmm
ben de özledim bebişim ya nasıl durumlar bakalım? miden tavuğumu çok biğendi dimek canım çok yerinde bi tepki vermişbence de biz zayıflayalım çıtır kardeşler olalım ayrıca tüm zayıflayanlar ile çıtır imparatorluğu kuralım girizgahı beğendim bebişim ohh kıvır kıvır
berrinim var ya az önce kahve pişirdim kendime geldim oturdum pc başına yudumluyordum ki yetiştin tatlım karşılıklı içelim valla ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?