Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saksım mavim haklısın sanıyorum ki..evet herkeste dönmeye başladığına göre birlikte yinee asılalım dukana... oliciiiizz yaauuww oliciiizz çıtır oliiiciiizzz

evet yaa ortam şenlendi dimi? valla sadeca,vuvu,yaso,yolita,cino,elettra,beberongo,mustlu hoca,yağmur,berkmine,onurege,busonolsun,violet,vagus ve hemen bir anda sayamadığım pek çok kişi bir an öncce gelse de tam tekmil burda 0olsak kahvemi sizin için kaldırıyorum a dostlar

evet dönüşler başladı ablacım yaa ben de özledim hepinizi

burdayım geldim valla misafırler hiç boş bırakmadı

bebişler sohbet tam kıvama girecekken kaçıyorum lakin dışarı çıkmam lazım akşama buralarda olursanız kahveye beklerim anacııım,öptüm hepinizi

canlarım ben de regl yüzünden tam kilomu bilemiyorum ;ama bayram da ne baklavalar ne börekler ne dolmalar geri çevirdim hiç kilo almadığıma eminim seyiri uzatmaya karar verdim ramazan yüzünden istediğim kadar yapamadığım yürüyüşlerimi yapıp kalan 3 kiloyu da verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum.zira bayram da çok güzel övgüler aldım.çok zayıfladığımı söyledi herkes.:81:sırrı ne diye sordular

aynennn canım bende senin gibiyim hiç bişey yapasım gelmiyor sanırım artılarımın marifeti bu ramazan bitti vc alışkanlım alt üst oldu onunda etkisi çok büyük oluyor yani anlıycan canımcım ne oldumu bende bilemiyorum bayram bayram işte deliye hergün bayram oysakine

hoşbuldukk teşekkür ederim
20 kg vermem lazım bi öncelikle 82 kg den bi ayda 87 ye cıkmısım tartılmadıgım ıcın bugun farkettım bu kadar beklemıyordum
geneede moralımı bozmadım napim :S
2 senede 63 ten bu kıloya geldım sebebi nedir ne değildir bilmiyorum arkadaslarım
umarım faydası olur bugun basladım
yumurta sevmıyorum ama sabah bı yumurta yedım
oglen ıkı tane but fırında yagsız sadece bıber ve kekık ekledım..
sizce dogrumudur sımdılık..
öncelikle bi 20 kılo versem hıc fena olmaaaz yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorum

selamlar hatunlar sabahtan beri sayfaları açmayı başaramadım sitede mi bir sorun var anlamadım beğenemiyorum cvp yazamıyorum sinir oldum

karemelim de sormuş evt nihayet başladım kızlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
gece uyku tutmadı saatin 2 sinde kalkıp dukan ekmeği yaptım
bence çok lezzetli oldu tuz bile koymasam olcakmış o kadar yani

tabiki sabah zor kalktım öğlene kadar sersem gibiydim
şu ana kadar yediklerim 1 dilim dukan ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kahve sade çay bu kadar
tatil dönüşü olduğu için ayran yok bugün işyerinde yoksa diğer zamanlarda bol bol içebilirim

saksım lostum berrincim gelmiş gitmiş
nevcim yok ortada ve topiğimizin demirbaşları hala dönmediler sizsiz burası çok eksik hadi toparlanalım
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum

zeynep abla nasılsın seni andım gece vallahi ekmek tarifin süper sen tuzsuz peynir mi kullanıyodun canım bir de kıvamını poğaça hamuru gibi mi yapıyorsun
ben kek kıvamında yaptım çünkü çok fazla kepek kullanmam gerekecekti hem de yumuşak olsun istedim böyle de oldu

Canım şehrin içine girmeden girişteki blokların oralara giitik. Ama hem yolla hem de gittiğimiz evde Tekirdağ köftesi yedik. İşte onu bayağüı beğendim.

afiyet olsun canım her iki kıvamdada oluyor ben bimin aknaz ligth peynirini kullanmıştım şimdilerde varsa koyuyorum yoksa hiç sorun olmuyor yani diyetinde hayırlı olsun inş sabır ve başarılar diliyorum tüm yeni başlayanlara

Ya evet, ben de beğenmek istiyorum. Zaten iki arada bir derede, yolda falan giriyorum. Uzun uzun hepsine laf yetiştiremiyorum. Ama şunu bilin ki hepinizi BEĞENiyorum.

bizde sizi çok beğeniyoruz hocam hede hayırlısıyla dönün artıkın bu ayrılık yetti gari hade gariiii bekliyoz gaaariii:90:

çok sağol ablam ben de aynı peynirden aldım öğlen tesadüf

Ya evet, ben de beğenmek istiyorum. Zaten iki arada bir derede, yolda falan giriyorum. Uzun uzun hepsine laf yetiştiremiyorum. Ama şunu bilin ki hepinizi BEĞENiyorum.

biz de sizi beğeniyoruz hocam dört gözle bekliyoruzzz

ya kızlar bu diyet nasıl yapılıyor bakıyorum bakıyorum bulamıyorum kaç gün devam ediliyor neler yiyorsunuz biri baştan sona özetlese bana bende pazartesi başlıycam diyete

saksım mavim haklısın sanıyorum ki..evet herkeste dönmeye başladığına göre birlikte yinee asılalım dukana... oliciiiizz yaauuww oliciiizz çıtır oliiiciiizzz

olacak canım merak etme sen

"dukanla canım dukanla" deseydin berrincik, "mintaxla canım mintaxla" hesabı walla canım sen şu 1-2 hafta asıl bakalım ne olacak sonuç yapıştı kaldı 3 kilo üstüne yaa olmadı geçersin güçlendirmeye değişik besin alımıyla beraber meto şaşırır ve inişe geçersin belki

canım eğer hareketsizsen ve aldığın kalori yaktığın kaloriden daha fazlaysa insan 2 senede 20den bile çok alabilir ama seninki de baya bi ideal kilodan hızlı bi yükseliş olmuş sağlıksal bi sorun yoktur umarım değerlerini ölçtürdün mü hiç? istersen diyete başlamadan bi baktır daha sonra rutin aralıklarla baktırırsın..yediklerin de gayet güzel canım doymadıysan daha bile fazla yiyebilirsin biliyorsun bu diyette sınır yok

hadi hayırlı olsun canım diyetin, rast gele

Canım şehrin içine girmeden girişteki blokların oralara giitik. Ama hem yolla hem de gittiğimiz evde Tekirdağ köftesi yedik. İşte onu bayağüı beğendim.

afiyet olsun hocam meşhurdur köftemiz beğenmenize sevindim hele de özcanlarda yediyseniz onu tadından yenmez

güçlendirmedeyim hala kilo veriyorum????

ne kadar oldu güçlendirmeye geçeli,ne şekilde uyguluyorsunuz ve busüreçte ne kadar daha verdiniz? detay belirtirseniz burda güçlendirmede olan pek çok arkadaşa yardımı dokunacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…