saksmavisi.zeynep abla,berrinnnnn ayy sizi görünce şimdi pek bi sevindirik oldum yahu.. yavaş yavaş dönüyor sankim herkescikler... vuvuucumuda özledim...
saksmavisi bende nescafe içiyorum şuanda o zaman bu kahvelerimizi öncelikle kahve sponsorumuz berrine sonrada çıtır imparatorluğuna kaldıralımmmmmm
mr kızlarrrrrrrr nassınız ay şükür sonunda eksik kadroylada olsada burdayız yuvaş yuvaş dökülmeye başlar dukandaşlarımız ay ben çok özledim forumun cıvıl cıvıl halini herkesi öpüyorum burdan sevgiler sunuyorum sadecam güçlendirmeye geçmiş harikasın sen sadecam bizede dua et canım darısı hepimize inş
haklısın canım yaa ben erken saatte yedim attım ya mideye sizi düşünemedim walla bugün yaparsın melodim çok iştah kabartıcı değil mi?
en iyisi yapılan kaçamağı unutmak ve hiç olmamış gibi davranmak tabi bi daha yapmamak şartıylaçünkü insan bi kere kaçamak yapınca tartıda eksi görmesine rağmen acaba yemeseydim daha mı çok verecektim psikolojisine giriyo en güzeli bunu yaşamamak, atak normalde kaç gün sürecekti eğer zaten 5 gün filansa 1 gün daha eklemeyin seyire geçin..kabızlık için bizim kızlardan sodaya su karıştırarak da içen vardı işe yaradığını söylemişti bi deneyin isterseniz
akşamdan hazırladığınız tavuklarınızı götürebilirsiniz tabi soğuk yemek problem olmayacaksa, dukan krebi içine dürüm yapabilirsiniz,yine krep peynirli sandviç şeklinde hazırlanabilir, yoğurt bulundurun mutlaka surimi vs.hazır şeyleri yanında götürüp tüketen vardı, füme et bulundurabilirsiniz baya seçenek var aslında dışarıda yeme şansınız varsa iş zaten çok kolay ızgaraları bol bol yiyebilirsiniz
canım hoşgeldin tekrar eski nickini de hikayeni de geçmişten biliyorum yaşadığın şey çok üzücü maalesef, ama şimdi yeniden başlangıç zamanı hep beraber üstesinden gelriz merak etme sen
hoşgeldin denizin kızı vermen gereken kaç kilon var bilmiyorum ama mesela forumda sadece dukan diyeti ile 30 kg veren benim idol bebişim sadecam var, yani kafana da yattıysa bir an önce başla derim ben
evet melzeyit bu diyet ile kilo veriliyo mesela sadeca tam 30 kg verdi..diyetin bi listesi yok o yüzden küçük bi google araştırması yaparsan yada küçük bi özet içeren şu sayfaya göz atarsan fikir sahibi olabilirsin ama eğer diyeti uygulayacaksan kitabı kesinlikle almalısın çünkü aklına takılan herşeyin cevabı orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
berrin nerelerdesiniz yaaa:78:
aynennn canım bende senin gibiyim hiç bişey yapasım gelmiyor sanırım artılarımın marifeti bu ramazan bitti vc alışkanlım alt üst oldu onunda etkisi çok büyük oluyor yani anlıycan canımcım ne oldumu bende bilemiyorum bayram bayram işte deliye hergün bayram oysakineevet sevgili dukan arkadaşlarım.. şimdi vakit hesap vaktidir. öncelikle bayram demek tatil demek tatil demek seyahat demek e herkesin seyahati bana fazla mesai demek (bir havalimanı çalışanı olarak)
sadece bayramın 1. günü izinliydim.. ve sonrasında deli gibi çalıştım. bu aradada regl dönemim yaklaştığında içimdeki canavar beni ele geçirdi.. evet evet geçirdi ve ben 31 ağustosta 1 porsiyon tatlı, dünde 5 adet çikolata yedim.. pişman oldum.. aklıma hep saksım mavimin lafı geldi. yedikten 5 dk sonra o tattan bir eser kalıyor mu? hayır. gerek varmıydı hayır? dayanabildim mi hayır?
sonuç olarak, dün regl oldum fakat tam sökülemedim henüz ve bu saat sevgili tartım bayramdan önce 86.5 olan kgmu 87 olarak gösterdi... bugün tam 36 gün oldu. 36 günde toplam 7.6 kg vermiş oldum. bana biraz az gibi geldi. bu rakamlarda çok takıldm ben 88-87 gıcık ettiler beni.. bir tokat atarmısınız şu sayılara rica ediciim.
bugün yine saat 3te işe gidicem. gece 12ye kadar yokum.. sizleri çok özlüyorum kızlar çok gerçekten.. dönün artık hepiniz nolurrr..
ve bu beğen butonu eksikliği beni de sinir etmiş bulunmaktaaa... Beğen butonumuzu geri istiyoruz...
bugün nedense modum çok düşük benim. içimden hiiiç birşey yapmak gelmiyor. oysaki işyerine götürmek için yemek hazırlamam gerekiyor.. biri bana yardım etsin... noldu bana yahu depresif bir moddayım..
son olarak.. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz ailemize
bebişler sohbet tam kıvama girecekken kaçıyorum lakin dışarı çıkmam lazım akşama buralarda olursanız kahveye beklerim anacııım,öptüm hepinizi
ya beğen butonumuz nerde yaaa valla böle elim boşta kalıyo tam beğencem boşlukkk
evet mutlu hocam tekirdağdaydım ayy aynı şehirdeydik diimeek haberim olsaydı keşke:78: beğendiniz mi tekirdağı pek çok küçük bi il gerçi ama yine de sevimli
hoşgeldin nesin, sadece süt ürünleriyle de beslenerek sonuç alabilirsin ama bu senin için ne kadar çekilir bişey olur bilemiyorum..ben ete tavuğa bayılmama rağmen bi süre sonra bayabiliyo senin çeşidin daha da az olacak o yüzden kendin karar ver bence yada yiyebiliyorsan deniz ürünlerini bolca tüketmeye çalış
ellerine sağlık canım
anaam zeynep ablacuum gelmiş yaa off hiç kimseyle denk gelemiyoruz
sana da hayırlı bayramlar canım en geç pazartesi itibariyle forum coşar hatta etkisi pazar geceden başlar diye düşünüyorum benayrıca sen o iltifatları çoktan hakettin canım tam bir çıtır olmuşsundur inanmazlar tabi 2 çocuk annesi olduğuna
oyy bebişim özledim yaa vakumlu vakumlu öpme kıs moraracak yanaklarım sonraaben de öptüm tatlım seni ara ara uğra durum bildir bize, şu ödev işi de bir an önce biter inşallah yaa özledik amaa:78:
oo hazırlıklar da yapılmış herşey yerinde maşallah yulaf kepeği alana kadar buğday kepeğinle de çok rahat götürürsün bu diyeti canım, tariflere göz at muhakkak elinin altında olsun ama atak döneminde mümkün olduğu kadar da uzak durmaya çalış daha ii sonuç alırsın sadece krep ve ekmeği kullan tatlandırıcılı olanları en azından atakta yapma bence
berrin de göründü oleykahvesi de görünür mü acep?
walla forumda bu diyeti uygulayanlardan emziren bi anne yok o yüzden bu konuyla ilgili olarak sorumluluk almamak adına kimse size cevap vermez haberiniz olsun.. emzirmeye hala devam edecekseniz henüz herhangi bi diyet olayına girmeyin bence naçizane fikrim budur
haklısın gülümsecik,bayramdan sonrasına kalmadan adet gününün hesaplamasını burdan soranlar var onu gördükçe bayramdan sonrası için karşılaşabileceklerimizden korkuyorum:18::18:
kimseler olmayınca ben de girip çıkıyorum canım kimseyle karşı karşıya gelemiyoruz o yüzden ya özledim hepinizi
sen seyirin üstesinden gelmiş kadınsın kankişim eminim 1 hftada güçlendirmeyi rayına oturtur hakkını vererek de yaparsın..aslında dukan diyetinin başarıyla beraber bize kattığı bu kilo almamalıyım endişesi de güzel demek ki bundan sonra hep fit yaşayacağızya bu arada alıntılamamışım mutlu hocanın yeniliklerini ben de çok merak ettim yaa
yaa evet aynı şey bende de oluyo..sevgili editörlere sesleniyorum beğen butonunu geri istiyorum zira anlamı benim için büyüktü bazen sözlere dökemediğimizi bi beğen butonu ile ima ediyorduk banane ya geri istiyorum ben beğen butonumu
afiyet olsun canım her iki kıvamdada oluyor ben bimin aknaz ligth peynirini kullanmıştım şimdilerde varsa koyuyorum yoksa hiç sorun olmuyor yani diyetinde hayırlı olsun inş sabır ve başarılar diliyorum tüm yeni başlayanlarazeynep abla nasılsın seni andım gece vallahi ekmek tarifin süper sen tuzsuz peynir mi kullanıyodun canım bir de kıvamını poğaça hamuru gibi mi yapıyorsun
ben kek kıvamında yaptım çünkü çok fazla kepek kullanmam gerekecekti hem de yumuşak olsun istedim böyle de oldu
Ya evet, ben de beğenmek istiyorum. Zaten iki arada bir derede, yolda falan giriyorum. Uzun uzun hepsine laf yetiştiremiyorum. Ama şunu bilin ki hepinizi BEĞENiyorum.
afiyet olsun canım her iki kıvamdada oluyor ben bimin aknaz ligth peynirini kullanmıştım şimdilerde varsa koyuyorum yoksa hiç sorun olmuyor yani diyetinde hayırlı olsun inş sabır ve başarılar diliyorum tüm yeni başlayanlara
Ya evet, ben de beğenmek istiyorum. Zaten iki arada bir derede, yolda falan giriyorum. Uzun uzun hepsine laf yetiştiremiyorum. Ama şunu bilin ki hepinizi BEĞENiyorum.
ya kızlar bu diyet nasıl yapılıyor bakıyorum bakıyorum bulamıyorum kaç gün devam ediliyor neler yiyorsunuz biri baştan sona özetlese bana bende pazartesi başlıycam diyete
saksım mavim haklısın sanıyorum ki..evet herkeste dönmeye başladığına göre birlikte yinee asılalım dukana... oliciiiizz yaauuww oliciiizz çıtır oliiiciiizzz
canlarım ben de regl yüzünden tam kilomu bilemiyorum ;ama bayram da ne baklavalar ne börekler ne dolmalar geri çevirdim hiç kilo almadığıma eminimseyiri uzatmaya karar verdim ramazan yüzünden istediğim kadar yapamadığım yürüyüşlerimi yapıp kalan 3 kiloyu da verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum.zira bayram da çok güzel övgüler aldım. çok zayıfladığımı söyledi herkes.:81:sırrı ne diye sordular
canım eğer hareketsizsen ve aldığın kalori yaktığın kaloriden daha fazlaysa insan 2 senede 20den bile çok alabilir ama seninki de baya bi ideal kilodan hızlı bi yükseliş olmuş sağlıksal bi sorun yoktur umarım değerlerini ölçtürdün mü hiç? istersen diyete başlamadan bi baktır daha sonra rutin aralıklarla baktırırsın..yediklerin de gayet güzel canım doymadıysan daha bile fazla yiyebilirsin biliyorsun bu diyette sınır yokhoşbuldukk teşekkür ederim
20 kg vermem lazım bi öncelikle 82 kg den bi ayda 87 ye cıkmısım tartılmadıgım ıcın bugun farkettım bu kadar beklemıyordum
geneede moralımı bozmadım napim :S
2 senede 63 ten bu kıloya geldım sebebi nedir ne değildir bilmiyorum arkadaslarım
umarım faydası olur bugun basladım
yumurta sevmıyorum ama sabah bı yumurta yedım
oglen ıkı tane but fırında yagsız sadece bıber ve kekık ekledım..
sizce dogrumudur sımdılık..
öncelikle bi 20 kılo versem hıc fena olmaaaz yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorum
selamlar hatunlar sabahtan beri sayfaları açmayı başaramadım sitede mi bir sorun var anlamadım beğenemiyorum cvp yazamıyorum sinir oldum
karemelim de sormuş evt nihayet başladım kızlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
gece uyku tutmadı saatin 2 sinde kalkıp dukan ekmeği yaptım
bence çok lezzetli oldu tuz bile koymasam olcakmış o kadar yani
tabiki sabah zor kalktım öğlene kadar sersem gibiydim
şu ana kadar yediklerim 1 dilim dukan ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kahve sade çay bu kadar
tatil dönüşü olduğu için ayran yok bugün işyerinde yoksa diğer zamanlarda bol bol içebilirim
saksım lostum berrincim gelmiş gitmiş
nevcim yok ortada ve topiğimizin demirbaşları hala dönmediler sizsiz burası çok eksik hadi toparlanalım
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum
Canım şehrin içine girmeden girişteki blokların oralara giitik. Ama hem yolla hem de gittiğimiz evde Tekirdağ köftesi yedik. İşte onu bayağüı beğendim.
güçlendirmedeyim hala kilo veriyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?