canım merhaba uzun zamandır görüşemiyoruz koptuk resmen bende dukan diyetini araştırıken bu sayfayı buldum bi bakayım derken seni gördüm nasılsın
ayrıca arkadaşlar bu dukan diyeti ile gerçekten kilo veriliyormu ve tam listesini nerden bulabilirim şimdiden teşekkürler
melzeyitim keşke kilomu görmeseydin, mezun oluğ ayrılmıştım takımdan :)) sen ne alemdesin? benim işler yoğun, malum sınavım baya yaklaştı, gece oturmaların ve düzensiz hayattan çok kilo aldım okul açılacak kıyafetlerim olmuyor. Kitabını okudum diyetin çok mantıklı geldi, yorumlarda güzel olunca başladım bugün 3. günümdü. Sen de başla istersen. Çok özlemişim hepinizi, sevindim seni gördüğüme.
en iyisi yapılan kaçamağı unutmak ve hiç olmamış gibi davranmak tabi bi daha yapmamak şartıylaçünkü insan bi kere kaçamak yapınca tartıda eksi görmesine rağmen acaba yemeseydim daha mı çok verecektim psikolojisine giriyo en güzeli bunu yaşamamak, atak normalde kaç gün sürecekti eğer zaten 5 gün filansa 1 gün daha eklemeyin seyire geçin..kabızlık için bizim kızlardan sodaya su karıştırarak da içen vardı işe yaradığını söylemişti bi deneyin isterseniz
akşamdan hazırladığınız tavuklarınızı götürebilirsiniz tabi soğuk yemek problem olmayacaksa, dukan krebi içine dürüm yapabilirsiniz,yine krep peynirli sandviç şeklinde hazırlanabilir, yoğurt bulundurun mutlaka surimi vs.hazır şeyleri yanında götürüp tüketen vardı, füme et bulundurabilirsiniz baya seçenek var aslında dışarıda yeme şansınız varsa iş zaten çok kolay ızgaraları bol bol yiyebilirsiniz
Teşekkür ederim cevabın için. Kaçamağı unuttum, hatta bugün hiç yapmadım. 5 günü uzatmayım mı diyorsun, ben de kararsızdım. O zaman pazartesi geçeyim seyire, arada takılırsa bakarız. Evet güzel çözümler gerçekten, işe gidince krepli olanları kullanmak hoşuma gider ve küçük yoğurtlar da güzel olur. Öncelikle yulafımı iktisatlı kullanmayı öğrenleliyim tabi. Izgara yiyebilim ama hergün sanırım dışarı çıkmaya vaktim olmaz, ders aralarım biraz az olacak bu dönem, ama fırsat buldukça çıkarım yoğurdumu da götürürm yanımda.
sadece bayramın 1. günü izinliydim.. ve sonrasında deli gibi çalıştım. bu aradada regl dönemim yaklaştığında içimdeki canavar beni ele geçirdi.. evet evet geçirdi ve ben 31 ağustosta 1 porsiyon tatlı, dünde 5 adet çikolata yedim.. pişman oldum.. aklıma hep saksım mavimin lafı geldi. yedikten 5 dk sonra o tattan bir eser kalıyor mu? hayır. gerek varmıydı hayır? dayanabildim mi hayır?
sonuç olarak, dün regl oldum fakat tam sökülemedim henüz ve bu saat sevgili tartım bayramdan önce 86.5 olan kgmu 87 olarak gösterdi... bugün tam 36 gün oldu. 36 günde toplam 7.6 kg vermiş oldum. bana biraz az gibi geldi. bu rakamlarda çok takıldm ben 88-87 gıcık ettiler beni.. bir tokat atarmısınız şu sayılara rica ediciim.
bugün yine saat 3te işe gidicem. gece 12ye kadar yokum.. sizleri çok özlüyorum kızlar çok gerçekten.. dönün artık hepiniz nolurrr..
ve bu beğen butonu eksikliği beni de sinir etmiş bulunmaktaaa... Beğen butonumuzu geri istiyoruz...
bugün nedense modum çok düşük benim. içimden hiiiç birşey yapmak gelmiyor. oysaki işyerine götürmek için yemek hazırlamam gerekiyor.. biri bana yardım etsin... noldu bana yahu depresif bir moddayım..
son olarak.. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz ailemize
36 günde 7.6 kilo hiç fena değil bence canım, hiç moralini bozma bence. Bir 36 günde de 7 kilo giderse 15 kilo eder toplamda bir de böyle düşün. Kaçamaklar gerçekten öyle anlık tat veriyor ne yazıkki ama insanın gözü bir döndümü kimse önünde duramıyor bol bol telkin yapmalıyız herhalde.
hoşbuldukk teşekkür ederim
20 kg vermem lazım bi öncelikle 82 kg den bi ayda 87 ye cıkmısım tartılmadıgım ıcın bugun farkettım bu kadar beklemıyordum
geneede moralımı bozmadım napim :S
2 senede 63 ten bu kıloya geldım sebebi nedir ne değildir bilmiyorum arkadaslarım
umarım faydası olur bugun basladım
yumurta sevmıyorum ama sabah bı yumurta yedım
oglen ıkı tane but fırında yagsız sadece bıber ve kekık ekledım..
sizce dogrumudur sımdılık..
öncelikle bi 20 kılo versem hıc fena olmaaaz yardımlarınızı desteklerınızı beklıyorum
güzel bence ama aralarda yoğurt, süt vs. tüketebilsin. Kahvaltın sadece 1 yumurta ise az olmuş, aç kalma. Diyetin özelliği yemeği kısmamak izin verilenlerden sınırsız yemek.
zeynep abla nasılsın seni andım gece vallahi ekmek tarifin süper sen tuzsuz peynir mi kullanıyodun canım bir de kıvamını poğaça hamuru gibi mi yapıyorsun
ben kek kıvamında yaptım çünkü çok fazla kepek kullanmam gerekecekti hem de yumuşak olsun istedim böyle de oldu
fguler ben de yapmıştım ekmek tarifinden güzel oldu sadece biraz yoğun ve sert oldu biraz daha yumuşak yapıp kalıba dökmek daha iyi olur diye düşünmüştüm yumuşak olması için. Denemişsin süper, ben de bir dahakine öyle yaparım.