günaydın arkadaşlar ben de bugün atakla dukan diyetime başlamış bulunmaktayım
daha önce rumuzum annesininbebiki idi yaklaşık 35 gün dukan yapmış ve 7 kilo vermiştim fakat hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kalmıştım
72 kilodan 65 kiloya düşmüştüm
2 aylık hamileyken düşük yaşadım ve araya ramazan girdi psikolojim de ancak düzeldi... işte geldim burdayım
şimdi 67 kiloyum 2 buçuk aydır diyet yapmıyorum ve bu iki kilo almam çok normal çünkü diyetimi pat diye kestim
atak sürecim 2 gün sürecek sonrasında 1+1 ile seyir evresine geçeceğim 10 kg daha verebilirsem süper olacak...
her şey güzel olacak inşallah...
melodim benim mrbben de misafırler yuzunden hiç giremedim nete özledim hepinizi
hadi hayırlı olsun canım diyetin, rast gele
fguler ben de yapmıştım ekmek tarifinden güzel oldu sadece biraz yoğun ve sert oldu biraz daha yumuşak yapıp kalıba dökmek daha iyi olur diye düşünmüştüm yumuşak olması için. Denemişsin süper, ben de bir dahakine öyle yaparım.
haklısın canım yaa ben erken saatte yedim attım ya mideye sizi düşünemedim walla bugün yaparsın melodim çok iştah kabartıcı değil mi?
ıııımmmm hemde ne iştah kabarması ellerinize sağlık
saol seninde tekrar kutlu olsun..kaçamak yapıldı zaten güçlendirmedeydim..ödül yemeği yerine kullandım..ne kadar kaçamak oldu artık yarın belli olucak..
çocuklar iyi şükür..kızımın yüzüne kullandığımız ilaçlar alerji yaptı tüm vücudu döktü..( tüm ilaçları kestik..yeni bir ilaca başladık.. oldukça etkilymiş 5 yıl içindeki tüm yara izlerini tedavi edebiliyormuş..dikiş izleri bile ondan umutluyum..:))
canım sohbet uzayacak burdnada ayrılmak istemiyorum ama yavru canlar başıma dikildi ..
Evet canim kitapta 15-20 günü gecince yumruk yapin diyor ama benim o dönemler ramazana denk geldi, oruc tatmama bagladim bu duraklamayi, simdi de iste annam de hazir atak yapacakken onla birlikte yumruk yapayim dedim. yoksa beklemezdim bu kadar. Dükan aslinda bana 52 cikardi ideal kilo, aslinda dukanin hesabindan da 10 gün önce geldim 52ye, ama benim hedefim 3 kilocuk daha var vermek istedigim, belki de idealimden daha dusuk icin ugrastigimdan vucut takildi artik. Bakalim yumruk da ise yaramazsa 52 yi kabullenicem, napalim. Senin de hayirli olsun. Bence kesin cok guzel sonuclar alacaksin, dükana ve bize inan, guven, cok yakinda anlarsin :)
Canim, mavisim, bende aslinda hic irade yoktur biliyo musun, hic dayanamam, hic sabredemem, hele ki bu rejim olaylarinda her pzts baylayip her sali aksami aksam yemegini 2 paket cips 2 paket cikolata ve kolayla bitiren bi insandim. Ama nolduysa bu dükani yaparken canim bise istemiyor, yanimda neler neler yeseler de canim istemiyor ki, o yuzden durabiliyorum, iste o kacamagimi da regly oncem oldugu icin ve ananecime dayanamadigim icin yaptim. ben de bu konuda kendime inanilmaz sasiriyorum yani :) Iste guclendirmede kalan 3 kiloyu vermeyi ben de dusundum ama benim guclendirmedeki odul ogunlerim icin cok fena planlarim var, bir de ben sebzeli günlerimde hic veremedigim gibi bir de arti oluyorum, o yuzden ben guclendirmede verebilecegimi hic sanmiyorum diger arkadaslar gibi, hatta belki bi iki kilo alirim gibi. Bu sebepten dayanicam sonuna kadar.
Ayrica evet ben de begen butonunun yoklugunu cok hissediyorum ya, kesinlikle geri gelsin, olmaz ki böyle halkin fikrini almadan ayarlama, editorler, yonetim, duyun sesimiziiii!!! :)
Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.
canımcım sağolasın bu ilk günüm çok şükür iyi geçti biraz halsizlik ve susuzluk çektim akşamüstü eve gelince göğüsten baharatlı sote yaptım yoğurtla yedim light kola almıştım tadı çok kötü geldi içemedim çay yaptım açık açık içtim üstüne şimdilik böyle
yapın melis hocam tavsiye ederim hatta yanında peynirle kahvaltı edeceksen içine hiç peynir koymayabilirsin ben bir dahakine tuz koymayacağım hatta süt de eklenebilir
haklısın canım yaa ben erken saatte yedim attım ya mideye sizi düşünemedim walla bugün yaparsın melodim çok iştah kabartıcı değil mi?
ıııımmmm hemde ne iştah kabarması ellerinize sağlık
teşekkür ederim efeeem
selamlar hatunlar sabahtan beri sayfaları açmayı başaramadım sitede mi bir sorun var anlamadım beğenemiyorum cvp yazamıyorum sinir oldum
karemelim de sormuş evt nihayet başladım kızlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun
gece uyku tutmadı saatin 2 sinde kalkıp dukan ekmeği yaptım
bence çok lezzetli oldu tuz bile koymasam olcakmış o kadar yani
tabiki sabah zor kalktım öğlene kadar sersem gibiydim
şu ana kadar yediklerim 1 dilim dukan ekmeği
2 haşlanmış yumurta
kahve sade çay bu kadar
tatil dönüşü olduğu için ayran yok bugün işyerinde yoksa diğer zamanlarda bol bol içebilirim
saksım lostum berrincim gelmiş gitmiş
funda ablacım sitede sorun vardı yine giremedim bakım yüzünden
arkadaşlar bende yarından itibaren dukan diyetine başlicam yani aranızda olacağım inşşşşşramazandan önce 5 günlük bi atak dönemim oldu ramazanda devam edemedim ama çk dikkat ettim 3,5 kilo civarı vermiştim 1,5 kilosunu geri aldım....dukan sitesinden kaç günlük yapmam gerektiğini de öğrendim yeniden başlicam bana destek olursanız çok sevinirim yarın kilomu boyumu yazacağım ve start vereceğim hepimize bol azimli dukanlar
güçlendirmedeyim hala kilo veriyorum????
ilk günlerde görülebilecek etkileri yaşadığına göre doğru yoldasın canım sık sık tartılmayı ihmal etme motivasyonun daha da artacak
funda ablacım sitede sorun vardı yine giremedim bakım yüzünden[/B]
arkadaşlar bende yarından itibaren dukan diyetine başlicam yani aranızda olacağım inşşşşşramazandan önce 5 günlük bi atak dönemim oldu ramazanda devam edemedim ama çk dikkat ettim 3,5 kilo civarı vermiştim 1,5 kilosunu geri aldım....dukan sitesinden kaç günlük yapmam gerektiğini de öğrendim yeniden başlicam bana destek olursanız çok sevinirim yarın kilomu boyumu yazacağım ve start vereceğim hepimize bol azimli dukanlar
olacak canım merak etme sen
"dukanla canım dukanla" deseydin berrincik, "mintaxla canım mintaxla" hesabıwalla canım sen şu 1-2 hafta asıl bakalım ne olacak sonuç yapıştı kaldı 3 kilo üstüne yaa olmadı geçersin güçlendirmeye değişik besin alımıyla beraber meto şaşırır ve inişe geçersin belki
evet canım seyire bir asılayım sonra gelsin güçlendirme gitsin kilolar.şimdi regl olduğumdan tartılmıyorum moralim bozulmasın diye
Selam arkadaslar, bayramda topige takilamayanlarin da gecmis bayramini kutlarim, buradakileri zaten kutlamistim :)
Ben bayramda o bayildigim yaprak sarmalarina, o hastaaaasii oldugum bayram corbasina, o annanecimin elleriyle yaptigi mis gibi ev baklavalarina falan hic bulasmadim, ama kendimi de acayip zor tuttum itiraf etmeliyim. Etrafin israrlari, bi kereden bise olmaz ayatmalari, hatirim icin ye, nolursun bi tadina bak satasmalarina kanmadim. Bayram boyunca seyirimi bozmamaya calistim. Ama artik en son dün tam da regly öncesi sendromuyla, bir de ananecimin " benim yaptigim baklavadan da mi yemiceksin" diye israrina dayanamayip 1 baklava, 5-6 üzüm tanesi, 5-6 da taze badem yedim, napiyim cidden dayanamadim :)
Kilo durumum hala 52-53 arasinda takik, bgn bu takilmanin 25.günü. sinir oldum iyice. Artik bu pazar annemle birlikte yumruk yapacagim. Bu pazar onu da dukana baslatiyorum da:) o atak ben patak derken umarim halledicez bu kilolari. Annem de suan 88 kilo, yasi 52. Artik kilolari vermeli, saglik acisindan da tehlikeli olmaya basladi. Zaten yillardir onun da denemedigi rejim kalmadi, bir turlu ise yaramadi ama, verse de sonradan hep daha cok aldi. Bu dükanla onu da tartilarla baristiracagim insallah :)
Bu arada evet diger arkadaslarin da dedigi gibi bence de bundan sonra bu topigimiz cosacak, her sayfada bana liste verin, bu dükan nasil anlatin mesajlariyla dolacak, sinirlerimize hakim olalim, tinlamayalim :)
Yeni gelenler de hosgeldiler, herkese mujjjxxx, ve lutfen bana dua edin de su yumrugum ise yarasin, su 52 barajini asabileyim, hasret kaldigim guclendirmeye gecebileyim ... :=0
Arkadaşlar editörümüz atessizprensesten edindiğim bilgi doğrultusunda beğen butonları sitede ağırlık yaratması sebebiyle kaldırılmış ve genel duruma bakarak geri gelip gelmeyeceğine karar verilecekmiş..umarım gelir çünkü boşluğunu çok hissediyorum ben
sorma canım ben de cebelleştim bugün açılmadı takıldı resmen, bu arada bayramda epey övgü toplamışsın çok sevindim tatlım
sağol ablacım inşallah hepimiz ileride daha çok övgü duyacağız
aaaa ismini değiştirmişsin sen annesininbebikiydin değil mi? di mi canım yanlış hatırlamıyorum? hoşgeldin canım tekrardan aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?