Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

annesinin bebiki ben hatırlıyorum sizi çok geçmiş olsun evet bebeğinizi kaybettiğinizide hatırlıyorum ne güzel kiloda almamışsınız tekrar hoşgeldiniz aramıza

hadi hayırlı olsun canım diyetin, rast gele

canımcım sağolasın bu ilk günüm çok şükür iyi geçti biraz halsizlik ve susuzluk çektim akşamüstü eve gelince göğüsten baharatlı sote yaptım yoğurtla yedim light kola almıştım tadı çok kötü geldi içemedim çay yaptım açık açık içtim üstüne şimdilik böyle

yapın melis hocam tavsiye ederim hatta yanında peynirle kahvaltı edeceksen içine hiç peynir koymayabilirsin ben bir dahakine tuz koymayacağım hatta süt de eklenebilir

hay allah aksilikler üst üste desene canım umarım işe yarar bu ilaç..ben güçlendirmeye geçtiğini unutmuşum canım o zaman sen hakkın olanı yemişsin zaten kötü bi sonuç çıkacağını sanmıyorum?

anladım canım o zaman sen şu yumruğu bi dene bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın ve rahatça güçlendirmeye geçersin..dukanla hakkaten insanın iştahı kapanıyo ama irade konusunda da kendine haksızlık etme bence sen bu işe gönül vermiş ve iradeni sağlamlaştımışsın ve neticede de azmin zaferi bravo canım

ilk sorum bu paylaşımınız sonucunda bizden beklentiniz nedir diye olacak? ikinci sorum bu şifalı bitki işinden komisyon mu alıyorsunuz ki burada reklam yapıyorsunuz olacak? insanlara rahat verelim herkes istediğini yapsın anneniz şifalı otla zayıflamak istiyorsa bırakalım zayıflasın ama biz dukanla mutluyuz o yüzden biz şifalı bitki almayalım lütfen diyorum

ilk günlerde görülebilecek etkileri yaşadığına göre doğru yoldasın canım sık sık tartılmayı ihmal etme motivasyonun daha da artacak

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yarından itibaren dukan diyetine başlicam yani aranızda olacağım inşşşşş ramazandan önce 5 günlük bi atak dönemim oldu ramazanda devam edemedim ama çk dikkat ettim 3,5 kilo civarı vermiştim 1,5 kilosunu geri aldım....dukan sitesinden kaç günlük yapmam gerektiğini de öğrendim yeniden başlicam bana destek olursanız çok sevinirim yarın kilomu boyumu yazacağım ve start vereceğim hepimize bol azimli dukanlar

hoşgeldiniz, tabi ki destek oluruz zaten daha önce de başladığınız için diyet hakkında fikir sahibisiniz demektir..ama bu kez sakın bırakmayın çünkü dukan bu diyeti ömür boyunca sadece 2 kez uygulayabilirisiniz diyo

ilk günlerde görülebilecek etkileri yaşadığına göre doğru yoldasın canım sık sık tartılmayı ihmal etme motivasyonun daha da artacak

ay inşallah sabahki tartımı heyecanla bekliyorum

funda ablacım sitede sorun vardı yine giremedim bakım yüzünden[/B]

sorma canım ben de cebelleştim bugün açılmadı takıldı resmen, bu arada bayramda epey övgü toplamışsın çok sevindim tatlım

teşekkürler size de...

Son düzenleme:

ggirly canım benim hadi bakalım dualarımız seninle at şu yumruğu kilolara sonra birlikte güçlendirmeye geçelim

alıştık hakikaten garip geliyor.boşluğa düşmüş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…